Dulap "PAX" de la IKEA

 Dulap PAX de la IKEA

Dulapul de astăzi poate fi găsit în orice apartament sau casă particulară. Un loc mai spațios și convenabil pentru a stoca și a pune haine nu a fost încă inventat. Astfel de dulapuri pot avea o altă formă, dimensiune, culoare, conținut, material de fabricație. Cu toate acestea, nu este întotdeauna convenabil să achiziționați modele de mobilier standard. În astfel de cazuri, adevărata descoperire va fi cabinetul de design PAX de la IKEA.

Caracteristicile și avantajele sistemului

Sistemul PAX de la IKEA vă permite să asamblați un dulap individual, pe baza propriilor preferințe și dorințe. Cu ajutorul planificatorului, puteți asambla o versiune exclusivă a dulapului, folosind oricare dintre opțiunile propuse pentru ușile, cadrul și fațada. În același timp, costul produsului finit va rămâne accesibil chiar și pentru o familie cu venituri medii.

Dacă nu există posibilitatea de a colecta o opțiune individuală, puteți utiliza întotdeauna una din mai multe opțiuni standard pentru organizarea spațiului interior al dulapului. Ele sunt oferite în catalogul de produse al companiei.

Avantajele fără îndoială ale sistemului includ respectarea deplină a standardelor de calitate moderne. Mobilierul este caracterizat de înaltă rezistență, durabilitate și caracteristici decorative excelente. Toate produsele fabricate sub această marcă sunt supuse celui mai sever control de către producător. La cumpărarea mobilei, cumpărătorul primește o garanție de calitate de 10 ani, care se aplică și defectelor și defectelor de fabricație.

Tipuri și modele

Astăzi, IKEA oferă diverse opțiuni pentru completarea dulapurilor sistemului PAX, concepute pentru fiecare gust, portofel, design interior și dimensiunile camerei.

Vuk

Sezonul nou - dulap textil. Kitul include 2 cârlige și o tijă de îmbrăcăminte sub umerase. Vă permite să plasați haine, geantă, alte lucruri. Versiune compactă și practică "marș" a dulapului.

Anebuda

Un dulap mic, de lumină din PAL vă permite să plasați lenjeria de pat și lenjeria de corp, câteva umerase cu haine,Pantofi. Datorită dimensiunii sale compacte, se potrivește perfect în interiorul unui dormitor sau hol.

Brimnes

Dulap cu trei uși, cu o inserție oglindă, care poate fi așezat în stânga, în dreapta sau în mijloc. Setul include rafturi detașabile și nedemontabile, o bară pentru umerase, accesorii. Și spațiul interior gândit în interior va face față hainelor și lenjeriei pentru 1-2 persoane.

Dimensiunile compacte vă permit să plasați un dulap, chiar și în cea mai mică încăpere.

Vinterbro

Dulap alb cu o singură ușă, cu trei compartimente. Pentru a găzdui încălțămintea există mai multe sertare inferioare, hainele sunt atârnate pe bara inclusă. Picioarele reglabile vă permit să instalați carcasa chiar și pe o podea foarte netedă. Materialul folosit de PAL cu strat de melamina.

Vikedal

Dulapul cu un singur compartiment este realizat în combinație de culoare albă și maro deschisă. Modelul este echipat cu o tijă de îmbrăcăminte și sertare pentru încălțăminte. Picioare reglabile. Material - PAL cu acoperire cu melamină.

Dulapul de colț va ajuta la dotarea optimă chiar și a unei încăperi mici. Cabinetul nu ocupă mult spațiu.Rafturile detașabile vă permit să organizați spațiul intern în moduri diferite. Ușile pot fi atârnate pe partea dreaptă și pe partea stângă. Pentru fabricarea plăcilor din PAL cu strat de melamină.

Bergsbu

Una dintre cele mai elegante și frumoase dulapuri. Un dulap cu zăpadă albă, cu inserții din sticlă mată sau un model maro închis, cu uși orbi, unește simultan două dulapuri izolate una de cealaltă. Dulapul este dotat cu sertare, coșuri pentru plasă, tije pentru umerase situate la diferite nivele și rafturi pentru lenjerie, accesorii, pălării sau alte lucruri.

Această opțiune este foarte convenabilă pentru o familie de două persoane.

Trysil

Dulap brun închis cu uși glisante și sertare. Cea mai bună opțiune pentru dormitor: sertare potrivite pentru depozitarea lenjeriei de pat, interiorul dulapului - pentru a găzdui haine, portmonee, lucruri utile.

dimensiuni

Dulapurile de la IKEA sunt proiectate pentru a fi utilizate în diferite zone ale zonei. Ele nu numai că au un design elegant, modern, dar și foarte practic și se potrivesc perfect în "Hrușciov" sau în alt apartament mic. De exemplu, cea mai mică versiune textilă are dimensiunile de numai 74x51x149 cm. Un astfel de dulap poate fi "ascuns" sub o scară sau într-un colț al unui hol.

Există și mai multe opțiuni miniatură cu o suprafață de 60x50 cm și o înălțime de 192 cm. Astfel de modele sunt ideale pentru a satisface nevoile unei singure persoane. Dulapurile sunt echipate cu o bară de toaletă, un raft și un coș de sârmă. Pentru camere mai spațioase sunt oferite dulapuri cu 2 și 3 uși dimensiuni 120x58x202 cm sau131x57 x190 cm.

Gama de garderoba "Pax" este destul de largă și include multe alte opțiuni.

culoare

Clasicul colorant, în care sunt făcute dulapurile, include diferite nuanțe de lemn natural. Este alb și negru, și toate nuanțele de maro. Astfel de modele sunt universale, ele sunt perfect combinate cu alte elemente de interior si mobilier, nu sunt supuse tendintelor de moda si arata mereu la moda si relevanta.

Fanii unor opțiuni mai extravagante și mai proaspete vor acorda cu siguranță atenție dulapurilor de verde, turcoaz, albastru, albastru, galben, măslin și alte culori. Fațada poate avea un finisaj mat sau lucios, decorat cu inserții de sticlă sau oglindă,au o suprafață netedă sau texturate, decorate cu ornamente și modele diferite.

Instrucțiuni de asamblare

Dulap "Pax" - un eșantion de mobilier, cu care nu vor exista probleme în timpul montării. Faptul este că instrucțiunile sunt scrise într-un limbaj foarte simplu, ușor de înțeles, completate cu ilustrații și cu recomandări utile.

Fiecare etapă a lucrării este descrisă în detaliu, desenele simple arată în detaliu fiecare pas, începând de la conectarea colțurilor cu elemente de fixare la pereții laterali ai dulapului și mai departe de plan. În mod separat, recomandări privind instrumentele necesare.

Manualul descrie, de asemenea, principalele erori care ar trebui să fie abordate atunci când se asamblează automat.

opinii

Mobilierul de la IKEA este foarte popular printre cumpărători. În primul rând, datorită prețului accesibil. În al doilea rând, designul modern, umplerea optimă a hainelor, materiale de calitate și indicatori de performanță excelenți. Prin urmare, în rețeaua globală puteți vedea adesea o varietate de răspunsuri la modelele sistemului Pax.

Cumpărătorii sărbătoresc un design elegant, modern și elemente decorative frumoase și acoperiri de fațadă.

Următorul plus este capacitatea de a finaliza dulapul, pe baza dorințelor și nevoilor personale. Faceți cunoștință cu două dulapuri identice "Pax" este aproape imposibil.

Calitate excelentă - cumpărători de note, care au cumpărat astfel de dulapuri cu câțiva ani în urmă. Fatadele nu își pierd frumosul aspect decorativ, rafturile, coșurile și sertarele nu sunt deformate și nu se rup.

Cum arată în interior?

Un dulap elegant cu două uși arată perfect în interiorul unui dormitor sau al oricărei alte camere mici. Rafturile, sertarele și o bară sub umerase ajută perfect și compact să plaseze o cantitate suficientă de îmbrăcăminte și alte lucruri.

Un dulap mic cu uși glisante este decorat în culoarea închisă și decorat cu inserții din sticlă neagră mată. Hangerele, situate la diferite nivele, ajută la adaptarea perfectă la dulapul unei persoane de afaceri. Toate lucrurile sunt în ordine perfectă și disponibile în mod liber.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor