Dulap Aristo Systems

 Dulap Aristo Systems

Dressingurile sunt soluții excelente pentru depozitarea de haine, pantofi și diverse accesorii. Ele pot fi instalate nu numai într-o cameră izolată separată, ci și în camera de zi, în hol sau în cămară. Dressing-urile foarte frumoase și multifuncționale sunt oferite de marca rusă Aristo.

Caracteristici speciale

Mulți oameni se confruntă astăzi cu o lipsă catastrofală de spațiu liber în casă. În astfel de condiții, este foarte dificil să găsiți un loc pentru a instala un dulap spațios și funcțional. Brandul Aristo renumit oferă o varietate de variante de dulap confortabil, care pot fi amplasate chiar și în camerele cu zonele cele mai modeste.

Nu este necesar să alocați o cameră întreagă ca dressing.Aristo de design de înaltă calitate și practice vor găsi locul lor într-o cămară mică, living, dormitor, baie sau mansardă. Adesea, astfel de opțiuni sunt achiziționate pentru a schimba umplerea unui dulap existent.

O caracteristică distinctivă a produselor de marcă sunt structurile metalice durabile care sunt capabile să reziste încărcăturilor grele. Din acest motiv, acestea sunt adresate nu numai pentru a suplimenta camerele de zi, ci și pentru a fi amplasate într-un garaj sau un atelier. În astfel de dulapuri puteți stoca o mulțime de unelte diferite și materiale de fixare.

Adesea, sportivii se întorc la dulapurile Aristo. Ei remarcă capacitatea excelentă a unor astfel de sisteme, deoarece pot găzdui cu ușurință toate echipamentele sportive și uniformele.

Toate acestea vorbește despre multitaskingul dulapurilor de îmbrăcăminte de marcă, deoarece pot stoca nu numai pantofi și îmbrăcăminte, ci și diverse unelte, accesorii de uz casnic și inventar profesional. Ele se disting, de asemenea, prin faptul că toate lucrurile din ele sunt clar vizibile. Nu va trebui să căutați elementul dorit pentru o lungă perioadă de timp, făcând o mizerie în interior. Acest lucru se datorează lipsei de pereți adânci, rafturi și partiții în structuri.

Dulapul Aristo are coșuri de plasă și rafturi care au caracteristici excelente de ventilație.. Puteți păstra în siguranță hainele în ele, deoarece nu vor obține mirosuri neplăcute.

Instalarea de dressing-uri de marcă este simplă și accesibilă. Designul poate fi adaptat la orice nișă sau deschideri.

Sistemele de stocare pot fi transformate și echipate la discreția lor, astfel încât să puteți achiziționa piese suplimentare și să refaceți conținutul intern, făcându-l mai funcțional și mai util.

Sistemele de dulap de la brandul rusesc sunt mobile. Dacă te miști, pot fi ușor dezasamblate și asamblate într-un loc nou.

Este de remarcat faptul că aceste modele spațioase sunt realizate în conformitate cu tehnologia suedeză. Acest lucru explică calitatea de neegalat a dressing-urilor, aspectul lor atractiv, versatilitatea și durabilitatea.

tipuri

Compania Aristo produce un număr mare de dulapuri diferite. Ele au modificări diferite. Să examinăm în detaliu tipurile de produse de la brandul rusesc.

  • Foarte puternice și de încredere sunt modelele rafturi pentru decorarea camerelor de la Aristo. Aceste sisteme constau din ghidaje metalice rezistente care pot rezista la sarcini grele. Completate cu părți similare sunt montate șine și șine de transport. Rafturile și sertarele sunt selectate la discreția sa.
  • Numărul de rafturi și coșuri funcționale depinde în mod direct de modificarea și dimensiunile designului rafturilor (baza). Pentru a facilita selecția, marca oferă o listă de opțiuni posibile care sunt acceptabile pentru instalare într-un sistem selectat.
  • Sistemele cu coșuri de extragere sunt foarte solicitate. Compania produce structuri în care există părți de înălțimi, lățimi și adâncimi diferite. Puteți alege opțiunea corespunzătoare în funcție de cerințele personale și de spațiul liber.

Coșurile din astfel de sisteme sunt plasate și bine ventilate. Ele pot stoca multe lucruri care vor fi întotdeauna într-un spațiu permeabil la aer.

Cel mai adesea, astfel de structuri sunt instalate în incinta unei zone mici. Nu ocupă mult spațiu, deoarece există mecanisme de retragere în coșuri.

  • Există Aristo în sistemele de arsenal și garderobă pentru camere diferite. Ele diferă unul de celălalt. În majoritatea opțiunilor există un suport de perete, care poartă șine, ghidaje verticale, rafturi cu ochiuri, coșuri și umerase tuburi. De exemplu, structurile pentru holuri sunt echipate cu mai multe rafturi, care poartă șine, șine de balamale și tije. În astfel de modele există adesea compartimente pentru depozitarea pantofilor. De regulă, acestea sunt situate chiar în partea de jos și au o înălțime suficientă, destinate depozitării perechilor cu vârfuri înalte. Pentru un hol foarte mic, puteți alege un sistem îngust de garderobă cu șine de balamale înalte, rafturi și tije pentru umerase. Opțiuni similare pot fi setate în colț pentru a ocupa mai puțin spațiu.
  • Aristo oferă design frumos pentru dulapuri de baie - spălătorie. Aceste seturi sunt ideale pentru depozitarea produselor chimice de uz casnic, a prosoapelor și a produselor cosmetice. În cele mai multe cazuri, există baruri pe care să se atârgă umerase cu haine de casă sau de baie. Astfel de sisteme sunt foarte solicitate, deoarece eliberează în mod semnificativ spațiul în baie.Lucrurile și obiectele de uz casnic nu se vor afla în locuri diferite, creând o mizerie vizuală. Ele pot fi ușor așezate pe rafturi metalice înglobate în perete.
  • Caracteristicile excelente de performanță diferă de sistemele de dressing. În astfel de structuri există mai multe rafturi și tije staționare pentru umerase. În aceste sisteme, puteți stoca un număr mare de lucruri diferite.

Din punct de vedere vizual, astfel de sisteme pot fi împărțite în trei zone principale. Top mezaninele și rafturile se disting cel mai adesea pentru lucrurile rar folosite. În zona de mijloc este cea mai mare cantitate de spațiu de depozitare pentru haine. Există, de asemenea, cămăși sau obiecte lungi stocate pe umerase. Zona inferioară este destinată amplasării încălțămintei.

În toate modelele există profile de cadru cu rafturi și coșuri atașate la ele, care pot fi schimbate la discreția lor.

Soluții de culoare

În toate sistemele de garderobă de la faimosul brand Aristo există ghiduri metalice puternice. Ele pot fi atat vopsite cat si nevopsite.

  • Sistemele pictate în negru sunt foarte populare. Ele par luminoase și atrăgătoare pe fundalul zidurilor luminoase sau strălucitoare. Un astfel de contrast pare costisitor și modern.
  • Seturile laconice albe arată proaspăt și ușor.. Ele sunt excelente atât pentru vestiare, cât și pentru băi. Aceste opțiuni se recomandă să se aplice dacă camera are dimensiuni mici. În condițiile camerelor mici, modelele întunecate vor arăta prea greu.
  • Sistemele de dulapuri marca Aristo pot include rafturi din lemn de diferite culori.. Asemenea detalii trebuie selectate în funcție de interiorul general și de stilul camerei.
  • Aspectul neutru se caracterizează prin modele nealterate.. Ele se potrivesc ușor atât în ​​interiorul întunecat,

Ce este un planificator de cameră?

Planificatorul sistemului de dulapuri Aristo este o dezvoltare proprietară a unei companii bine-cunoscute, care este un instrument simplu și ușor de utilizat pentru proiectarea de sisteme de garderobă cu diverse complexități.

Cu ajutorul unui program de calculator special, puteți recrea camera de absolut orice aspect. Poate fi o cameră separată sau un apartament cu mai multe camere, uși și ferestre.

Plasați într-una din camere versiunea preferată a sistemului de garderobă, bazându-vă pe toate nuanțele spațiului disponibil. La sfârșitul proiectului de redactare, camera revigorează cu diverse obiecte: umbrele, pungi, serviete, grămezi de lucruri și așa mai departe.

La ieșire veți primi un proiect gata realizat, care poate fi folosit în siguranță pentru realizare.

opinii

Astăzi, sistemele de garderobă de înaltă calitate de la Aristo sunt foarte populare. Cererea pentru astfel de structuri se datorează multifuncționalității și durabilității acestora. Oamenii care au cumpărat astfel de sisteme, notează durabilitatea și fiabilitatea acestora. Materialele puternice și rezistente nu necesită o grijă deosebită și rezistă cu ușurință încărcăturilor grele, astfel încât să puteți păstra tot ceea ce doriți în inimă.

În timp, saloanele Aristo nu își pierd recursul. Vopseaua din profile de oțel nu se îndepărtează și nu se estompează, astfel încât să păstreze permanent aspectul original. Acest lucru este indicat de toți cumpărătorii care au apelat la sistemele vopsite.

7 fotografie

Atrage oamenii și faptul că sistemele de garderobă de înaltă calitate sunt asamblate și dezasamblate cu ușurință. Le puteți lua cu dvs. în noul loc de reședință.Posibilă în astfel de modele și diverse adăugări. Adesea, proprietarii sistemelor de dulapuri Aristo cumpără mai multe rafturi, coșuri și sertare pentru a depozita articole adăugate și perechi de pantofi.

Proprietarii acestor sisteme își marchează capacitatea ridicată. Lucrurile pot fi descompuse foarte frumos și ordonat. În exterior, aceste dulapuri arată atractiv și modern.

Puteți alege setul potrivit pentru orice portofel. Compania oferă clienților nu numai opțiuni scumpe, ci și foarte accesibile.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor