Sisteme de garderobe Elfa

 Sisteme de garderobe Elfa

Un sistem de garderobă modern, confortabil și compact, nu numai că organizează în mod competent plasarea și depozitarea hainei, încălțămintei, lenjeriei și a altor lucruri, dar și decorarea interiorului casei, precum și, în mare măsură, simplificarea procedurii de alegere a hainelor.

Versiunea optimă a sistemelor interne de dulap Elfa vă permite să sortați hainele după culoare, sezon, funcționalitate, mărime și greutate ale altor criterii. Mulțumită acestora, problema de a purta astăzi la locul de muncă (plimbare, petrecere) va dispărea de la sine. Tot ce aveți nevoie este întotdeauna la îndemână și disponibil în mod liber. În plus, astfel de sisteme sunt foarte dinamice și mobile: ele pot fi modificate, extinse și schimbate în funcție de aspectul unor haine noi.

Puțin despre marca

Compania Elfa International AB a apărut în anul 1947 în Suedia și a fabricat pentru prima dată uscătoare de plasă pentru mâncăruri, care în curând a devenit atât de popular încât gama companiei a început să se extindă rapid. După un timp, compania a devenit lider mondial în producția de sisteme stilate, moderne și multifuncționale pentru plasarea și depozitarea articolelor de îmbrăcăminte, încălțăminte, echipamente de uz casnic și sportiv, articole de birou, bunuri de uz casnic.

Acum, sistemele suedeze pentru aranjarea dulapului sunt foarte populare în toată lumea, datorită designului său original, calității impecabile și umplerii atent gândite. Compania și-a dezvoltat și implementat tehnologia proprie pentru fabricarea coșurilor și rafturilor.

Pentru a le crea, se utilizează sârmă din oțel cu acoperire epoxidică. O comandă individuală poate crea o combinație a elementelor funcționale prezentate astăzi pentru hol, cameră pentru copii, spațiu de birouri, cămară, magazin de reparații, garaj și alte încăperi funcționale.

În prezent, filialele companiei sunt situate în mai multe țări europene și SUA (sediul concernului este situat aici). Toate produsele sunt fabricate în Suedia.

În Rusia, produsele brandului au apărut în 1999. Reprezentantul oficial al companiei LLC "ElfaRus" furnizează în toate marile orașe ale țării, lucrând cu studiouri de design, ateliere de arhitectură, dezvoltatori.

Caracteristici și beneficii

Avantajele sistemelor de brand Elfa includ:

 1. Mobilitate. Sistemele dulapurilor sunt ușor de mărit sau diminuate prin adăugarea / înlăturarea / înlocuirea / schimbarea elementelor existente.
 2. Optimalitatea. Sistemul permite cea mai bună utilizare a spațiului de la podea la tavan. Acest lucru economisește spațiu chiar și în cel mai mic apartament.
 3. Durabilitate și durabilitate. Oțelul acoperit cu oțel oferă rezistență structurală ridicată la deteriorarea mecanică și deformare. În plus, elementele sistemului sunt ușoare, rezistente la apă, rezistență la schimbări de temperatură.
 4. Versatilitate. Dulap Elfa arata grozav in interior,îmbătrânită în diferite direcții stilistice datorită designului clasic și culorilor neutre.
 5. Raționalității. Grătarul de umplere cu grijă competentă vă permite să faceți față cu un număr mare de haine, lenjerie, pantofi, accesorii, echipamente și alte lucruri. Pentru toate lucrurile există un anumit loc, iar coșurile cu plasă, rafturile profunde și sertarele spațioase îi vor păstra întotdeauna în zona de vizibilitate și acces liber.
 6. Estetica. Nu orice sistem de garderobă se deosebește de un asemenea decorativ ca Elfa. Forme geometrice corecte, linii clare, grațioase, design frumos și modern vă permit să completați frumos interiorul oricărei camere.

Alte avantaje și caracteristici ale sistemului includ ușurința și simplitatea instalării, precum și conformitatea aspectului structurii cu cele mai recente tendințe de modă.

specie

Elfa oferă câteva sisteme de stocare de bază.

 • Freestanding. Sistem autonom care este perfect pentru orice cameră. Lucrurile sunt plasate în secțiune, nu este nevoie să folosiți peretele. Un astfel de suport poate fi plasat în fața ferestrei, pe balcon, în colț.
 • utilitate. Cea mai bună opțiune pentru utilizarea maximă a planului peretelui. Acest sistem este perfect pentru dotarea garajului, a încăperilor de utilități, a unui atelier mic. Uneltele, grădinile și echipamentele sportive vor fi în ordine perfectă și fixate în celule speciale, coșuri, cârlige.
 • Décor. O combinație uimitoare de funcționalitate și eleganță. Când se creează acest sistem, sunt folosite elemente din lemn, care conferă camerei dressing un aspect estetic și complet.
 • clasic. Opțiune clasică potrivită pentru orice interior. Folosind elemente diferite, vă puteți asambla propriul vestiar ca designer.

Sistemul de garderobă poate fi general (pentru depozitarea tuturor tipurilor de lucruri, haine, accesorii, inventar) și individual (pentru anumite grupe de bunuri):

 • Coșuri transparente retractabile și articulate util pentru păstrarea lenjeriei și lenjeriei de pat, tricouri, pantofi, unelte, accesorii pentru lucrul manual.
 • Un om de afaceri nu poate face fără sistemul bryuchnitsy. Acesta vă permite să plasați numărul necesar de perechi de pantaloni sau blugi, fără a lăsa crease pe ele.
 • Sunt disponibile rafturi speciale pentru stocarea unor cantități mari de pantofi., constând din cutii de încălțăminte înclinate, rafturi celulare și obișnuite, cutii.
 • Pentru o depozitare frumoasă și elegantă a hainei oferim bare pentru umerase., rafturi, coșuri, sertare, etc.

accesorii

Pentru plasarea și depozitarea lucrurilor nu se poate face fără elementele de bază ale cărora sunt echipate sistemul Elfa:

 • șine de ghidare, ghidaje montate și de perete, prin care sunt atașate diferite elemente pe perete și este creat un cadru pentru a se potrivi cu alte elemente;
 • sârmă și coșuri de plasă pentru păstrarea cărților, lenjeriei, jucăriilor;
 • coșuri cu o plasă fină pentru stocarea detaliilor și detaliilor utile;
 • bryuchnitsy;
 • coșuri de coș cu fețe joase;
 • bare pentru plasarea cuierului;
 • casete de încălțăminte (vă permit să depozitați simultan până la 9 perechi de încălțăminte);
 • rafturi sub pantofi, sticle;
 • titular pentru dosare de birou, documente, cărți;
 • rafturi pentru discuri de calculator.

Crearea sistemelor ideale de garderobă individuală, pe baza capacităților și a dimensiunii holului, este simplă. Pentru a face acest lucru, trebuie să utilizați un program special - programatorul.Acesta conține date despre dimensiunile camerei, materialul din care sunt realizate pereții, podeaua și tavanul, numărul de rafturi, sertare, coșuri, păr și alte elemente.

Programul va proiecta cea mai bună opțiune pentru un dressing într-o imagine grafică, tridimensională, pe baza parametrilor specificați. Până la un centimetru vor fi plasate elemente Elfa. În plus, programul va oferi articole despre elementele necesare și va calcula numărul acestora.

opinii

Odată cu extinderea spațiului de locuit, apariția copiilor, crearea unei familii în fiecare apartament în fiecare an sunt adăugate multe articole diferite de îmbrăcăminte, bunuri de uz casnic, echipament sportiv și alte lucruri. Toți au nevoie de plasare și stocare atentă. Și dacă dulapuri, dulapuri, dulapuri, rafturi anterioare au fost folosite pentru acest lucru, astăzi este suficient să se comande un sistem de depozitare modern care să se ocupe perfect de sarcinile care îi sunt atribuite.

Avantajele sistemului Elfa au fost deja apreciate de sute de mii de cumpărători în toate colțurile lumii. Mulți dintre aceștia își lasă feedbackul, își împărtășesc opiniile, impresiile, dau recomandări sau își exprimă dorințele prin intermediul paginii web.

 1. Unul dintre cele mai importante avantaje menționate în recenzii este ordinea ideală, care poate fi obținută aproape instantaneu prin acest sistem. Numeroase rafturi, coșuri și sertare vă permit să plasați articole de îmbrăcăminte mari și mici, astfel încât acestea să fie întotdeauna la îndemână.
 2. Soluția optimă a spațiului implicat. Aproape fiecare milimetru de spațiu liber este utilizat pentru agățarea cârligelor, a tijelor, a încălțămintei. În același timp, structura asamblată nu arată voluminoasă, masivă și greoaie. Datorită culorilor luminoase și structurii celulare, se creează un sentiment de aerisire. Dulapul ar fi suspendat în aer. Toate elementele structurale se disting prin eleganta, ceea ce nu afecteaza in nici un fel puterea, spatiul si functionalitatea lor.
 3. Instalare simplă și clară - și un avantaj tangibil. Nu invitați maeștrii, totul poate fi făcut rapid și simplu de mână.
 4. Posibilitatea de a adăuga - o astfel de nevoie apare adesea atunci când se achiziționează îmbrăcăminte exterioară, echipament general, aparate de uz casnic. Sistemul finit nu va trebui să fie dezasamblat, ci doar să adăugați un nou raft (sertar, cârlig pentru a găzdui un lucru nou).
 5. Planificare gratuită - abilitatea de a crea o versiune exclusivă a dressingului, pe baza gustului, preferințelor și dorințelor proprii. Rafturi, umerase, rafturi pot fi plasate în ordinea în care sunt necesare în fiecare caz particular.
 6. Ventilația. Toate hainele sunt ventilate cu ventilație naturală. Nu are miros de molii, murdar și învechit!
 7. Vizibilitate. Toate elementele sunt montate astfel încât și cele mai mici obiecte să fie mereu în câmpul vizual al unui adult și al unui copil.
 8. Confort în funcționare. Sertarele încărcate, coșurile și rafturile se scot foarte ușor, ceea ce nu este cazul sertarelor de dulapuri obișnuite și ale sertarelor.
 9. Îngrijire practică. Elementele constructive practic nu colectează praful și murdăria pe ele însele. Designul arată întotdeauna foarte curat și ordonat.
 10. Sistemul de garderobă este ușor de demonstrat, dacă doriți să-l transportați / mutați într-un loc nou.
 11. Prezența elementelor structurale special concepute pentru plasarea de accesorii, umbrele, curele, bijuterii.

Printre puținele neajunsuri: prețul relativ ridicat și lipsa unei fațade.

analogi

Suedeză sisteme de depozitare de îmbrăcăminte marca Elfa au o mulțime de avantaje și au practic nici un dezavantaj, dar costul ridicat. Desigur, acesta este un "minus" condițional al sistemului, dar pentru cei care nu reușesc să-l achiziționeze, puteți obține o versiune similară a producției rusești la un preț mult mai accesibil.

Producătorii interni oferă diferite opțiuni pentru sistemele de garderobă. Unul dintre cele mai convenabile, mai compacte și mai ieftine este sistemul Aristo.

Printre avantajele sale:

 • instalare rapidă și ușoară (instalarea structurii nu va dura mai mult de o oră chiar și pentru o persoană care nu are experiență în asamblarea unor astfel de sisteme);
 • aspectul impecabil, designul eleganței;
 • lipsa pereților laterali (acest fapt facilitează accesul la lucruri și haine);
 • rezistenta la umezeala (acoperirea cu lac din otel va permite sa folositi acest sistem chiar si in camere cu umiditate ridicata);
 • sistem - designerul (poate fi îmbunătățit independent, fără a recurge la ajutorul experților);
 • costuri accesibile;
 • de înaltă calitate;
 • siguranță, durabilitate și durabilitate.

Toate sistemele sunt supuse unui control al calității în mai multe etape și fac obiectul certificării obligatorii.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor