Dulap în pod

 Dulap în pod

O sală separată vă va ajuta să aduceți ordine la depozitarea lucrurilor, să creați un mediu de viață confortabil și să vă măriți spațiul într-o casă privată. Și locația unei astfel de încăperi, ca și altceva, este potrivită pentru spațiile nerezidențiale din pod.

Caracteristici și beneficii

Avantajul dressingului în mansardă este, desigur, economisirea spațiului și extinderea spațiului de locuit prin înlocuirea mobilierului voluminos cu o astfel de cameră. La urma urmei, ea găzduiește mult mai multe lucruri, cu condiția ca spațiul său intern să fie rațional.

O sală de garderobă vă permite să colectați toate lucrurile și hainele într-un singur loc și astfel să economisiți timp pentru a găsi atributul necesar. Este o modalitate foarte practică de a sistematiza și organiza toate lucrurile din casă de care avem nevoie zilnic.

Avantajul său evident față de mobilierul obișnuit al dulapului este posibilitatea de a crea un loc confortabil și liniștit pentru a schimba hainele cu iluminare și oglinzi bune.

În această cameră există un loc pentru orice tip de lucru necesar, care va ajuta la păstrarea formei și condiției lor. Toate acestea vor permite hainelor să-și servească mai mult proprietarii.

Opțiuni de locație

Locația dressing-ului depinde de dimensiunea și tipul camerei. În podul de sub pantă de dressing poate fi situat fie de-a lungul celui mai mic sau de-a lungul peretelui înalt. Acesta din urmă poate fi construit dressing, combinat cu dormitor, și va fi cel mai complet dulap, mai degrabă decât plasat la un zid redus.

Mansarda în structura sa este împărțită în următoarele: dreptunghiulare, triunghiulare și asimetrice. Pe baza caracteristicilor structurii podului dvs. și ar trebui să fie abordate la proiectarea de dressing în ea.

Utilizarea rațională a mansardei spațiului va ajuta la tipul de colț al dulapului. Dar este complicat în proiectare și instalare.

Sistemul de stocare și organizarea spațiului

Acum, există o mulțime de criterii prin care camerele dulapurilor sunt distribuite. Dacă luăm ca bază criteriile sistemului de stocare, distingem următoarele tipuri:

  • Panou. Pentru fabricarea unor astfel de sisteme folosind panouri decorative, care sunt atașate la rafturi, tije și sertare. Nu există partiții verticale.
  • Freestanding (cu sau fără uși). Sistemul clasic de stocare statică, care se bazează pe garderobă.
  • Frame. Ele folosesc combinații de structuri metalice și elemente de lemn (rafturi și sertare), iar peretele din spate lipsește.

De asemenea, sistemul de stocare este împărțit în tipuri cum ar fi: structuri staționare și rafturi de bare. Primul implică instalarea de mobilier, în funcție de mărimea salonului. Al doilea este tijele și ghidajele în plan vertical sau orizontal.

Ar trebui să fie alocat sistem de stocare a ochiurilor de plasă. În prezent, a câștigat o popularitate deosebită. Printre avantajele sale - compactitatea și ergonomia.

La mansardă, se utilizează de obicei un dulap tip deschis sau se realizează ușile glisante sau pliante, în funcție de spațiul de podea. Când se organizează spațiul interior al vestiar, se instalează bare pentru fiecare tip de îmbrăcăminte (pantaloni, cămăși, rochii etc.)

Sertare, standuri și rafturi pentru încălțăminte se recomandă a fi plasate mai jos. Pentru mănuși, pălării și alte obiecte mici de îmbrăcăminte, puteți selecta o cutie separată sau un sertar de sertare.

Un dressing, dacă este destul de mare, este împărțit în mai multe zone: de exemplu, în bărbați și femei. Fiecare dintre zone are propriile caracteristici funcționale. Partea masculină a dressingului va fi diferită de cea feminină în alegerea culorii, materialului și aranjamentului lucrurilor.

Sfaturi privind decontarea

Crearea unei săli de dressing trebuie să înceapă prin fabricarea de desene și planuri pentru localizarea tuturor zonelor sale. Trebuie acordată atenție izolației, impermeabilizării, iluminatului și ventilației.

Sala de gardă la mansardă ar trebui să aibă un sistem excelent de ventilare și ventilare. pentru a elimina mirosul neplacut și neplăcut care poate strica hainele. Cu toate acestea, ferestrele deschise prin care lumina soarelui penetrează nu vor beneficia de această cameră, astfel încât acestea ar trebui să fie perdele strâns.

În condițiile de pe versanții acoperișului utilizați rafturi deschise. Buzunarele formate de soclurile acoperișului sunt ideale pentru dulapuri. În cazul dimensiunilor mici ale încăperilor, se folosesc uși cu un mecanism de alunecare. Cea mai corectă și corectă soluție pentru amenajarea acestei încăperi va fi fabricarea tuturor mobilierelor la comandă, în conformitate cu particularitățile arhitecturale individuale ale mansardei.

Una dintre sarcinile principale în aranjament - iluminat de calitate. Sursele de lumină artificiale ar trebui să completeze lumina naturală. În locația oglinzilor este necesară o iluminare deosebit de bună. Oglinzile sunt preferabile pentru a instala în creștere completă pe pereți și uși.

Dormitoarele de decor interior pot fi variate. Pentru aceasta folosiți tapet, vopsea, panouri din plastic, plăci de ceramică sau alte materiale. Camera trebuie decorată în nuanțe deschise, ceea ce îi va da un volum vizual mai mare și nu va fi supraîncărcat cu detalii interioare inutile.

În cazul în care vestiar ocupă înălțimea completă a camerei, atunci pentru confortul dvs. veți avea nevoie de un scaun mic sau scară. Raportul dintre suprafețele închise și cele deschise este recomandat să se facă în mod egal.

O masă mică este situată cel mai bine lângă fereastra mansardă.

O sală de garderobă la mansardă într-o casă privată va facilita foarte mult o parte din viața ta și vă va salva spațiul de locuit.

Soluții de design interesante

Acest dressing poate fi amplasat în podul unei structuri dreptunghiulare. Este realizat în culori gri-închis, iar rafturile sunt folosite ca element structural principal. Există, de asemenea, baruri și mai multe cutii în centru. În general, designul este făcut rece și strict, potrivit pentru oamenii de afaceri. Camera este aprinsă de lumina naturală a ferestrei laterale și de lumina artificială a lămpilor încorporate în tavan.

Următoarea sală de gimnastică este potrivită pentru podul unei structuri triunghiulare. Materialul a folosit tonuri de lumină din PAL. Partea centrală a peretelui frontal este ocupată de tije, sub care sunt amplasate sertarele. Jumătate din spațiul din stânga este ocupat de rafturi. Întreaga cameră este iluminată cu lumină naturală din partea laterală a ferestrei în întregul perete.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor