Aeroceronul beton: caracteristici și instrucțiuni de utilizare

 Aeroceronul beton: caracteristici și instrucțiuni de utilizare

De secole, construcția a fost realizată numai din lemn, cărămizi și piatră naturală. Apariția betonului, inclusiv a betonului, a devenit o epocă reală a activității de construcție. Dar nu toate mărcile acestui produs sunt la fel de valoroase.

Caracteristici speciale

Timp de peste trei sferturi de secol, betonul gazos a fost utilizat în mod activ în construcția de clădiri.

Se găsește în următoarele domenii:

 • producția de zăbrele și pereți secundari;
 • crearea izolației auxiliare;
 • formarea plăcilor armate pentru structurile suprapuse.

Utilizarea blocurilor de beton gazos este utilă deoarece are următoarele caracteristici:

 • deosebit de rezistent la aprindere;
 • diferă în ceea ce privește protecția termică de primă clasă;
 • vă permit să trăiți la fel de confortabil în timpul iernii și în sezonul cald;
 • ele servesc de foarte mult timp și au un preț relativ scăzut (în comparație cu produsele cu caracteristici similare).

De ce să alegeți Aeroc?

În industria sa, Aeroc a fost renumit de mult timp și folosește numai materii prime de primă clasă. O echipă de ingineri calificați și dezvoltatori iau măsuri speciale pentru a putea aplica produsele fabricate în orice climă. Prelucrarea suplimentară a blocurilor, dacă necesitatea apariției acestora în timpul construcției, se realizează ușor și simplu. Gama este destul de diversă în dimensiune, culoare și formă geometrică. Blocul de gaz Aeroc are întotdeauna o lungime de 60 cm, în timp ce înălțimea variază de la 20 la 25 cm. Grosimea structurii unitare, care poate fi de 7,5-40 cm, este chiar mai împrăștiată.

Formatul de bloc tradițional este pe deplin compatibil cu geometria standard a produselor din beton gazos, produsă acum de multe alte companii. Linia Elements este optimizată pentru partiționarea în configurația sa, iar caracteristica EcoTerm este o conexiune "în formă de limbă și canelură".Taxa pentru blocurile de beton furnizat este de cel puțin 3000 de ruble per 1 cu. m. Este imposibil de spus mai precis, deoarece acest parametru este influențat de sezonalitatea muncii, distanța de transport, categoria de material achiziționat și cantitatea sa. Specialiștii calificați ai Aeroc sunt pregătiți în orice moment pentru a da un răspuns în toate aceste aspecte. De obicei, cu cât lotul comandă mai mare, cu atât este mai ieftin blocul individual de beton. În acest caz, tarifele sunt întocmite complet deschis, clienții își pot controla întotdeauna conținutul.

Cum se utilizează?

Recenzii pozitive sunt date numai de acei consumatori care respectă strict și strict principiile de lucru ale tehnologiei de lucru Aeroc. Instalare nevalidă cu utilizarea chiar și a cimentului de cea mai bună calitate. Există o indicație clară - utilizarea unui lipici specializat de marcă.

Această soluție are următoarele avantaje:

 • prevenirea formării de canale de intrare pentru frig;
 • rezistența excepțională la pătrunderea apei;
 • stabilitate cu răcire puternică;
 • întărirea în decurs de 120 de minute (puteți corecta alunecările găsite imediat);
 • excelenta permeabilitate la vapori de apa.

Adezivul dă rezultate decente strict în anumite condiții. Pentru ao folosi, aerul trebuie să aibă o temperatură de la +20 la +22 grade cu o umiditate relativă de 55%. Când trebuie să construiți sau să reparați o clădire la o temperatură scăzută, este recomandabil să luați o soluție de marcă specializată în loc de lipici. Sub rezerva cerințelor de reglementare, depozitarea compoziției este posibilă timp de 12 luni. Toate produsele companiei se disting printr-o proporție excelentă de rezistență și gravitate, ceea ce face posibilă conferirea unei capacități mari de încărcare structurilor cu conductivitate termică scăzută.

sortiment

Vorbind despre caracteristicile și dimensiunile tehnice ale blocurilor de beton aeroc aeroc, caracteristicile utilizării lor în formă generală sunt destul de dificile. Ar fi mai corect să le analizăm separat. Astfel, varietatea de structuri de perete cu caneluri și caneluri asigură instalarea rapidă și precisă a blocurilor. Structura verificată a fețelor la capete face posibilă nu umple golurile verticale ale elementelor. Ca urmare, consumul de amestec adeziv este semnificativ redus. Un avantaj suplimentar al acestei modificări îl reprezintă prezența buzunarelor confortabile pentru transportul mâinilor.

Este important! Orice produs original furnizat sub marca Aeroc este vândut numai cu pașaportul tehnic al companiei. Această circumstanță permite practic garantarea excluderii achiziționării unui fals.

Orice companie de proiectare Aeroc este supusă procesării profesionale într-o autoclavă. Datorită ei, principalele caracteristici ale unei pietre naturale sunt stabile, mărite de mai multe ori. Compania Aeroc monitorizează îndeaproape respectarea cerințelor tehnologice și cumpără numai materii prime de primă clasă. Variația rezistenței se realizează prin schimbarea cantității substanțelor principale constituente. Un rol important îl joacă, de asemenea, controlul extinderii betonului gazos la anumite dimensiuni, care este organizat în conformitate cu standardele naționale. Se exclude utilizarea cenușii de șist, care strică parametrii de mediu ai materialelor de construcție. După cum declară compania, așezarea blocurilor pe care le-a emis este extrem de dificilă pentru a le strica sau a le acoperi cu un finisaj slab.

Jumpers marca Aeroc poate avea parametri liniare diferitedar, în orice caz, asigură închiderea accelerată a deschiderilor în interiorul pereților despărțitori și în pereții blocurilor de proprietate.Atunci când gaura are o lățime mai mică de 120 cm, se folosesc jumperi cu o lungime de 150 cm. Pentru deschideri de 120-170 cm lățime, jumperii de format mai mare - 2 m. Dacă utilizați detaliile versiunii EcoTerm D400, veți putea crea cea mai caldă construcție (comparativ cu ofertele firmelor concurente).

Sarcina maximă admisibilă (distribuită pe întreaga suprafață) a joncilor este de 200 kgf pe 1 metru de funcționare. m.

Prin urmare, produsele de acest tip sunt acceptabile în următoarele scopuri:

 • partiții de orice tip;
 • perete autoportant de diferite formate;
 • portante, care sunt susținute de pardoseli monolitice.

Important: dacă intenționați să utilizați poduri de beton Aeroc Aeroc pentru alte situații, va trebui să efectuați un calcul pentru a evalua adecvarea acestora.

Blocurile de beton din beton din gama U-Aeroc sunt proiectate pentru a deveni parte a benzilor de rigiditate monolitică. Și, de asemenea, vor găsi aplicații în compoziția suporturilor sub tavan, grinzi, rafturi, mauerlatov. Este permisă utilizarea jupușilor sub ferestre și uși. Dimensiunea blocurilor din grupa U este egală cu dimensiunile acelor părți care sunt destinate zidăriei obișnuite.Lungimea lor este exact 50 cm.

Când doriți să aplicați cel mai durabil și mai stabil tip de construcție, ar trebui să cumpărați blocuri de beton gazos Aeroc Hard 600. Rezistența acestor structuri confirmată de teste este de 3,5 MPa, în timp ce conductivitatea termică a unui material uscat nu depășește 0,14 W pe 1 m² pe secundă. Rezistența la îngheț stabilită de aceleași teste corespunde categoriei F100. Blocuri Aeroc Classic (D500) este o altă dezvoltare cu cele mai înalte caracteristici pe care le poate cumpăra oricine. Orice modificare a blocurilor de beton din compania Aeroc ocupă imediat una dintre pozițiile de lider de pe piață. Compania depune toate eforturile pentru a obține elemente structurale de primă clasă.

Cu ajutorul produselor de modificare EcoTerm Plus, este foarte posibil să se construiască un perete de piatră cu o grosime de 0,2 până la 0,3 m, care să respecte pe deplin ultimele standarde de protecție termică. Produsele au fost deja testate pe clădiri înalte și au fost fabricate începând cu 2009. Compararea produselor Aeroc cu materiale similare arată că toate analogii sunt inferioare fie în ceea ce privește capacitatea lor de transport, fie în termeni de protecție termică. Caracteristicile portante ale produselor de marcă sunt suficiente pentru amenajarea pardoselilor monolitice din beton armat.Un perete cu grosimea de 20-30 cm nu este denumit accidental, deoarece această opțiune este suficientă pentru a opri efectele frigului în aproape întreaga parte europeană a Rusiei.

Rezistența mecanică calculată teoretic a zidăriei la compresiune este de 800 kPa. Aceasta este echivalentă cu un efect de 15 tone pe 1 metru de funcționare. EcoTerm Plus datorită acestor proprietăți este suficient pentru construirea de clădiri cu înălțimea de 1,5-2 etaje, cu podele monolitice sub acoperiș plat. Dacă utilizați o podea mai ușoară și acoperișul a crescut de abrupte, puteți face al treilea etaj. Respectarea standardelor sanitare și igienice ale pierderilor de căldură (pentru St. Petersburg și zona înconjurătoare) este garantată, cu un strat de zidărie de 17-25 cm.

Pentru informații despre modul în care se utilizează betonul gazos Aeroc, consultați mai jos videoclipul.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor