Kaluga Aerated Concrete: caracteristici și prezentarea produsului

 Kaluga Aerated Beton: Caracteristici și descrierea produsului

Acum pe piața materialelor de construcții puteți găsi o selecție destul de mare de blocuri de beton. Produsele din marca betonului gazos Kaluga sunt foarte populare. Care sunt aceste produse și ce tipuri se găsesc analizate în acest articol.

Despre producător

Fabrica, care fabrică produse sub marca "beton gazos Kaluga", a fost înființată destul de recent, și anume în anul 2016 în regiunea Kaluga. Linia de producție a acestei companii este echipată cu cele mai moderne echipamente pentru autoclavare, astfel încât produsele au caracteristici excelente de înaltă precizie și tehnică.

Avantaje și dezavantaje

Blocurile de beton din beton aerat TM Kaluzhsky au câteva avantaje:

  • aceste produse sunt de înaltă calitate;
  • ele sunt ecologice, potrivite pentru construirea de clădiri rezidențiale;
  • clădirile acestora sunt în siguranță, deoarece betonul gazos nu arde;
  • blocurile nu sunt distruse de ciuperca;
  • acest material de construcție este rezistent la îngheț, eficient din punct de vedere energetic;
  • pereții din acesta nu necesită izolare suplimentară.

Dezavantajele acestui produs includ faptul că atașarea obiectelor grele la blocuri este destul de dificilă, fiind necesare elemente de fixare speciale.

Tipuri de produse

Printre produsele TM "Kaluga beton gazos" se găsesc mai multe produse din produse din beton gazos.

  • Perete. Produsele de acest tip sunt utilizate pentru construcția de pereți structurali. Aici producătorul oferă blocuri de densitate diferită. Puteți alege produsele D400, D500, D600 cu o clasă de rezistență de la B 2.5 la B 5.0. O caracteristică distinctivă a acestor produse este celularitatea blocurilor autoclavate. Acest indicator vă permite să măriți zgomotul și izolarea termică a clădirilor ridicate din acest tip de material de construcție.
  • Partition. Aceste blocuri sunt proiectate pentru construirea de partiții interioare ale clădirilor.Ele au o grosime mai mică în comparație cu produsele pentru construirea pereților portanți, astfel încât greutatea lor este mai mică, în timp ce performanța izolației este, de asemenea, destul de ridicată.
  • U modelat. Aceste tipuri de blocuri sunt folosite ca bază pentru închiderea structurilor, precum și pentru cofrajul permanent atunci când se stabilesc jumperi și rigidizări. Densitatea produselor D 500. Durabilitatea se situează în intervalul B 2.5 - B 5.0.

În plus față de blocurile de beton din beton, instalația de beton din Kaluga oferă un strat de lipici conceput special pentru montarea betonului. Acest material de construcție permite elemente de stivuire cu o grosime de sudură de doi milimetri, astfel încât punțile reci pot fi reduse la minimum.

De asemenea, acest producător oferă întreaga gamă de unelte de care aveți nevoie atunci când așezați blocuri de beton. Aici veți găsi hacksaws, chasers de perete, rânduri, pătrate, plăci de șlefuit, clești pentru transportul blocului, perii de măturat, mallets și multe altele.

Cumpărător Recenzii

Clienții vorbesc foarte bine despre blocurile din marca de beton din Kaluga. Ei spun că produsele sunt de o calitate destul de înaltă, este ușor și rapid să se pună blocurile acestui producător.Ei nu se destramă, deși sunt ușor de tăiat. Costul clădirilor din acestea este de câteva ori mai mic decât cel al clădirilor din cărămidă, deci aceasta este o opțiune bugetară destul de mare.

Dezavantajele includ faptul că blocurile absoarbe puternic umezeala, prin urmare, este necesară impermeabilizarea suplimentară, dar acest lucru se aplică tuturor produselor din beton. Și, de asemenea, faptul că, datorită rezistenței reduse a elementelor, ar trebui să utilizați elemente de fixare scumpe pentru a asigura comunicațiile, în special bateriile, precum și articolele de interior.

Cum se produce betonul gazos Kaluga, consultați următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor