Design interior frumos interior de 15 de metri patrati. m

Decorarea unui apartament cu o zonă mică poate părea dificilă. Dar designul interior este o sarcină interesantă, trebuie doar să examinați cu atenție diversele opțiuni, să consultați un specialist calificat pentru a-și asculta recomandările. Există câteva reguli, după care puteți face designul perfect și tu și familia ta veți fi fericiți, iar oaspeții vor aprecia casa.

Dacă vorbim despre o cameră de zi, a cărei suprafață nu depășește 15 metri pătrați, folosiți următoarele sfaturi și nu veți regreta.

recomandări

Preferă nuanțe luminoase în timpul decorarea pereților și tavanului, nu uitați de podea. Dacă alegeți culori închise, atunci este mai bine să fii mobilier sau elemente decorative.Cea mai bună opțiune ar fi pastele, tonurile albastre, care nu numai că ar privi favorabil în interior, dar au un efect pozitiv asupra starea de spirit a locuitorilor. Crearea unei atmosfere adecvate este, de asemenea, unul dintre obiective.

Atunci când alegeți un tapet, nu ar trebui să cumpărați opțiuni prea colorate, dar dacă nu puteți să faceți acest lucru, decorați-le cu un singur perete și lăsați restul să fie calm. Se recomandă menținerea tuturor suprafețelor în același stil, după care armonizează unul cu celălalt. În ceea ce privește podele, materiale pe bază de lemn de nuanțe de lumină, care sunt potrivite pentru aproape orice stil va fi o alegere excelentă.

Pentru a mări vizual spațiul, instalați plafoane suspendate care sunt lucioase. Ele afișează o cameră, care are un efect pozitiv asupra percepției vizuale a sălii.

Evitați plafoanele cu fundație mare, pentru camere mici, acesta este un tabu.

Cum să aranjați mobilierul

Deoarece acesta este un apartament, camera principală în care nu depășește 15 pătrate, este necesar să se concentreze asupra designului de mobilă. Oaspeții și familia se adună aici, de obicei, pentru o petrecere generală, vizionând filme și socializând.

Furnizarea confortului este obiectivul principal și vă va ajuta să faceți planul potrivit.

  • Nu puteți să folosiți articole excesive în interior, deoarece ele înrăutățesc doar situația, deoarece nu se încadrează în aspectul general al camerei.
  • Prefer mobilier mic, dar practic și elegant. Ar trebui să fie amplasat în colțuri și lângă pereți.
  • Nu forțați centrul sălii, deoarece trebuie să fie liber.

Utilizați ca dormitor

În interiorul modern al apartamentelor mici, o astfel de combinație nu este neobișnuită, deci nu este nimic rușinos să combinăm cele două zone într-una. O parte integrantă va fi o canapea extensibilă. În camera de zi puteți de asemenea să puneți o masă de cafea, să atârnați televizorul pe perete și acest lucru va fi suficient.

Pentru a plasa cărți și notebook-uri, puteți folosi rafturi suspendate care armonizează într-o cameră mică. Rafturile de podea din acest interior nu vor funcționa. Alegeți modele compacte și practice.

Dacă adunați adesea o mulțime de oaspeți, în plus față de canapea, puteți cumpăra otomanii și, dacă este necesar, le aranjați în jurul mesei.

Un alt truc pentru decorarea camerelor de zi mici este iluminarea corectă. Dacă poziționați corect spoturile în zonele dorite și le reglați, puteți obține rezultatul dorit. De asemenea, camera poate fi divizată vizual în sectoare prin setarea lămpii în diferite moduri. Pentru a vă simți mai mult spațiu în cameră, alegeți produse cu suprafețe lucioase. Acest lucru este valabil pentru rafturi, mese și alte obiecte.

O altă tehnică pe care deseori desenează designerii este tablourile mari cu un tapet peisaj sau fotografie. Alegeți imagini cu spații nesfârșite, iar atmosfera din cameră va respira libertatea.

Lucrați cu tavane

Tonul plafoanelor trebuie ales mai ușor decât umbra de acoperire a peretelui. Pentru o cameră mică, stilul real nu exclude decorul, dar nu trebuie să exagerați cu el. Dacă doriți structuri suspendate pentru iluminat, trebuie să le amplasați în jurul perimetrului. Ca rezultat, totul va arăta compact și organic.

După cum sa menționat mai sus, alegeți luciu, dar este important să vă asigurați că plafonul este echilibrat și că nu există defecte și defecte, iar specialiștii calificați vor avea grijă de acest lucru.

Orice defecte trebuie eliminate, deoarece cu un finisaj lucios vor fi vizibile imediat.

Finisarea podelei

În ceea ce privește umbra de podele, ar trebui să fie în armonie cu pereții, deci alege materialele o pereche de nuante mai inchise. Poate fi linoleum, parchet sau laminat. Totul depinde de preferințele și dorințele dumneavoastră personale. Deoarece aceasta este o cameră de zi îngustă, puteți face față datorită modelului diagonal al pardoselii. Deseori, camera principală a apartamentului are o fereastră mare și un balcon, iar dacă este glazurat, puteți extinde zona, la care multe stațiuni.

stil

Dimensiunile modeste ale camerei principale din casă pot fi frustrante. Totuși, totul trebuie abordat cu înțelepciune și înțelepciune, urmând recomandările utile ale experților, atunci constrângerea obișnuită poate fi transformată în confort și adevărat confort. Desigur, într-o cameră cu o suprafață de 15 metri pătrați, atmosfera pompoasă va părea ridicolă, deci ar trebui să acordați preferințe opțiunilor mai simple.

Stilurile care susțin ideea minimalismului sunt considerate printre cele mai bune în astfel de situații. Nuantele cu detalii mici sunt principala regulă a unei camere mici.Apoi puteți afla despre câteva idei de design interesante.

modern

Această versiune a interiorului este populară în Finlanda, Polonia, Germania și alte țări europene. Se distinge prin simplitatea și accesibilitatea acesteia, deoarece nu are nevoie să utilizeze materiale scumpe. De asemenea, acest stil este foarte practic, ceea ce nu este mai puțin important. Și dacă nu aveți multe instrumente pentru a actualiza sufrageria, puteți crea o atmosferă minunată prin aplicarea acestei direcții moderne.

Canapele din hol ar trebui să fie liniare sau unghiulare. Puteți face fără locuri, deoarece acestea ocupă mai mult spațiu. Sunt preferate nuanțele de tapițerie albastru închis. În ceea ce privește alegerea perdelelor, acestea ar trebui să fie nemarcate, dar monofonice și inconsecvente.

Covoarele cu o grămadă de orice lungime sunt foarte populare într-un astfel de interior. Principalul lucru este că poți avea grijă cu ușurință de el.

Tehnologie înaltă

Acest stil este ales de oameni cu o minte rece, deoarece el este capabil să-și exprime dorința de raționalitate. Peisajul într-o astfel de cameră de zi nu este potrivit. Materialele și tehnologiile moderne le înlocuiesc. Sala hi-tech trebuie să fie spațioasă, astfel încât nu este nevoie să folosiți o mulțime de mobilier.Caracteristicile distinctive ale designului includ culori reci, dar saturate, o tranziție de contrast între elementele, decorarea modernă și materialele de construcție.

  • Interiorul este binevenit să folosească sticlă, metal și plastic. De la obiecte din lemn sculptat sau material decorat cu reliefuri elaborate, merită refuzat.
  • Tehnologia electronică din sala cu acest stil ar trebui să respecte cele mai recente tendințe.
  • Nu uitați de tablourile și oglinzile originale, deoarece este o caracteristică distinctivă a tehnologiilor de înaltă tehnologie.

scandinav

Această opțiune nu este potrivită pentru toată lumea, deoarece are propriile caracteristici. Designul scandinav combină simplitatea, ușurința și naturalețea. Trebuie remarcat faptul că locuitorii țărilor scandinave nu se străduiesc pentru lux, ci preferă interioare calde și confortabile. Este important să se mențină concis. În plus, este necesar să alegeți numai materiale naturale în timpul reparării și decorării halei.

Prin urmare, pardoseala poate fi făcută din lemn, iar mobila este perfect combinată cu sticlă și metal.

Stilul scandinav poate fi văzut imediat dacă în cameră există ceramică, tapițerie din bumbac sau din blană și alte materiale similare.

In rezumat, este sigur sa spunem ca un mic spatiu de living poate arata spatios, pentru ca exista multe secrete care vor ajuta la atingerea efectului dorit. Astfel, chiar și în sala de 15 mp M, obiectele noi de interior pot deveni realitate dacă aranjați mobilierul corect și decorați camera corect, deci urmați recomandările simple, alegeți un singur stil în care doriți să prezentați camera de zi și să faceți decorațiunea.

Pentru mai multe idei despre decorarea unui living mic, vizionați videoclipul.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor