Mobilier alb pentru camera de zi: punem accentele în mod corect

Dacă doriți să vă decorați camera de zi în culoarea albă, cu siguranță veți fi capabili să faceți vizual lumina spațioasă, spațioasă și confortabilă. Această cameră are o odihnă bună după o zi de muncă grea. În această cameră puteți aduna companii zgomotoase și puteți petrece petreceri în weekend. Mobilierul alb va fi un decor excelent pentru un astfel de spațiu: înțelegem regulile de plasare a accentelor.

avantaje

Multe hostess tind să fie de acord că culoarea albă a mobilierului este impracticabilă. Aceasta este opinia multor utilizatori. Este necesar să vă schimbați complet atitudinea față de această culoare clasică.

Are multe avantaje:

 • Culoarea albă are un efect pozitiv asupra stării generale a locuitorilor unui apartament sau unei case.El poate calma, elimina emoțiile negative.
 • Albul este considerat o culoare universală. Este combinată excelent cu alte nuanțe ale paletei de culori, se potrivește în orice interior.
 • Mobilierul alb lucios este potrivit pentru camerele de zi în multe direcții stilistice. Este potrivit pentru sala într-un stil clasic, direcție de design modern.
 • Culoarea albă personifică precizia și castitatea. Va face orice cameră festivă, chiar și o cameră de zi mică, perfectă pentru camere cu un interior minimalist.
 • Mobilierul alb reflectă perfect lumina. Este deosebit de potrivit pentru camere cu ferestre orientate spre nord. Asigurați-vă că aveți în vedere acest fapt.
 • Pur și simplu nu te plictisești de această culoare. Cu ajutorul unor accesorii frumoase și luminoase puteți schimba starea de spirit a camerei. Veți avea nevoie de perne decorative dacă aveți o canapea albă.
 • Pentru mobilierul alb, puteți alege cu ușurință un fundal contrastanțial. Atunci când camera de zi este combinată compact cu bucătăria, mobilierul alb va crea un spațiu comun unic. Camera ta va arăta holistică.
 • Culoarea albă este întotdeauna la modă.Interiorul tău va fi în tendință de mult timp.

caracteristicile

Acest mobilier are o serie de avantaje care sunt unice pentru ea.

 • Curăță totul. Aceste criterii determină cumpărătorii să-și dea preferința față de această culoare.
 • A creat iluzia volumului. Această culoare vă va ajuta să extindeți spațiul în cameră, făcându-l vizual mai larg și mai mare, ceea ce este deosebit de important pentru camerele mici.
 • Confort. Mobilierul alb este deosebit de confortabil. Canapele alb trebuie să se odihnească.
 • Functionalitate. Pe dulapuri, dulapuri și rafturi albe, praful este aproape imperceptibil. Acoperirea albă într-o rădăcină rezolvă o problemă cu curățarea. Pentru mobilierul alb, toate sunt tratate mai atent.

perete

Dacă doriți să vă simțiți confortabil și confortabil în camera de zi, puneți un zid alb-ninsoare în el. Acesta va deveni cu siguranță o bucată de mobilier în cameră, ceea ce va contribui la o odihnă de calitate. Piesa de mobilier din această culoare se va dizolva în interiorul general. În același timp, albul neutru nu ar trebui să fie mult în compoziția interioară. Asigurați-vă că adăugați la această culoare accesorii luminoase sau lumină frumoasă.Deci, nu doar împărțiți camera în zone speciale, dar aduceți și culori vii, care ar armonios arata pe un fundal alb.

Zidul este într-adevăr un element universal de orice interior. Este considerat destul de spațios, poate stoca confortabil toate lucrurile și, de asemenea, le păstrează în ordine perfectă.

Zidurile cu zăpadă albă au avantaje deosebite:

 • ele se disting printr-un aspect costisitor și elegant;
 • ele ajută la creșterea limitelor halei, în special în încăperile mici;
 • ele pot fi adăugate la fiecare stil interior;
 • diferite accesorii arata frumos pe peretele alb.

Peretele alb are dezavantaje: chiar dacă nu văd prea mult praful de uz casnic, acesta este un marcaj, ceea ce se observă mai ales dacă în casă există copii mici care adora experiențe creative.

Mobilierul alb face ca livingul să fie steril: datorită acestui produs, camera poate să semene cu un spital.

Combinații cu alb

Este necesar să se dilueze camera de zi cu culori strălucitoare. Astfel încât mobilierul nu se îmbină într-un singur loc alb, puteți adăuga accesorii în nuanțe de burgundă, verde deschis, negru, maro.Pentru fundalul principal este mai bine să alegeți nuanțe complet diferite, dintre care tonurile purpuriu, bej, verde și gri ale paletei de culori sunt combinate în mod armonios în mod special cu albul.

Tipuri de pereți

Astăzi, pereții mobilierului sunt produși într-o gamă imensă.

Există mai multe tipuri:

 • Clasic. Cel mai adesea, acești pereți sunt instalați lângă un perete. Aici va fi convenabil pentru dvs. să depozitați, de exemplu, feluri de mâncare.
 • Corner. Acesta este modelul cel mai funcțional. Ea poate stoca confortabil multe lucruri, nu va ascunde metri pătrați în încăperi mici.
 • Modulare. Această piesă de mobilier poate fi rearanjată în siguranță în orice mod convenabil. Peretele este potrivit pentru stiluri de interior, cum ar fi minimalismul, modernul și hi-tech-ul.
 • Gorka. Această piesă de mobilier are dulapuri cu înălțimi diferite și rafturi deschise. Este convenabil să plasezi toate tipurile de accesorii pe ele.

Cum sa alegi?

Cumpărați un zid cu zăpadă albă, nu trebuie să vă grăbiți.

Citiți mai întâi recomandările experților:

 • Inițial, evaluați toate avantajele principale, precum și dezavantajele pieselor de mobilier din zăpadă albă. Te va salva de dezamăgire.
 • Evaluați în mod corespunzător capacitățile financiare ale bugetului dvs. Un perete bine făcut nu va fi ieftin. Este mai bine să frecați o dată și să cumpărați o bucată decentă de mobilier care să vă servească de mai mulți ani.
 • Decideți la mărimea necesară. Nu este nevoie ca camera de zi să folosească facilități mari. Această regulă se aplică și în cazul camerelor cu o suprafață mare.
 • Determinați scopul viitorului zid. Pentru a stoca lucrurile potrivite pentru modelele compacte.
 • Zidul trebuie să se încadreze armonios în stilul interior al sălii.

mobilier

Cantitatea de mobilier depinde de suprafața totală a camerei de zi.

Este posibil să aveți nevoie de:

 • canapea;
 • mai multe scaune;
 • Ottoman;
 • masă și scaune.

Pentru o cameră mică suficientă canapea sau câteva scaune confortabile. Puteți cumpăra o pereche de mici otomani. Acestea vor fi necesare dacă un număr mare de oameni vin să vă viziteze.

Alteori, accesoriile pentru mobilier pot fi plasate discret în apropierea peretelui sau ascunse sub masă.

Designul general al mobilierului tapitat alb ar trebui să fie selectat în funcție de stilul de bază al camerei. Pentru a vă ajuta să veniți în proiectul de proiectare.

Folosind-o, veți cunoaște în avans mai multe nuanțe de plasare a mobilierului, de exemplu:

 • ce fel de tapet va fi combinat cu mobilier în alb;
 • ce tonuri de accesorii ar fi potrivite în sală cu mobilier alb;
 • toate neconcordanțele mobilierului cu culoarea podelei sau a tavanului;
 • a se vedea rentabilitatea amplasării mobilei.

canapea

Accentul și decorarea principală a sălii sunt considerate a fi o canapea. Această piesă de mobilier în alb arată superb și este potrivit pentru multe stiluri de interior. Alegerea unui model cu transformare este necesar să se aleagă mecanismul de transformare a canapelei. Acest lucru vă va permite să alegeți un produs cu mai puțină uzură pe structura pliabilă, ceea ce va prelungi durata de viață a canapelei.

Transformarea mobilierului astăzi în rândul consumatorilor. Vă permite să oferiți confort maxim în condiții de case mici sau apartamente, aceasta este o economie de buget mare. De exemplu, o canapea de transformare înlocuiește două bucăți de mobilier: o canapea și un pat.

În timpul zilei, acesta poate fi accentul zonei oaspete, iar noaptea se poate transforma într-un pat confortabil.

Cele mai populare mecanisme de transformare a canapelelor sunt:

 • o carte;
 • un delfin;
 • Patut francez;
 • acordeon;
 • evroknizhka.

Mecanismul "cărții" Este considerat tradițional și unul dintre cele mai vechi și simple sisteme. Se deschide instantaneu ca o pagină de carte, este echipată cu o cutie de rufe spațioasă și este perfectă pentru utilizarea de zi cu zi. Merită să cumpărați o canapea cu mecanismul francez de clapetă dacă este nevoie de o economie eficientă a spațiului din cameră și într-un loc de dormit mare.

Accordionul este un mecanism ușor de utilizat. Că sa format dana, această canapea se rostogoleste în față cu ajutorul unor roți, îndreptând toate elementele de blocuri pe o suprafață plană. Dar cel mai popular astăzi este designul "eurobook". Este ușor de transformat, atunci când este pliat, poate salva un maxim de spațiu în cameră, iar sub scaunul său retractabil este o cutie de rufe spațioasă.

Mecanismul este foarte fiabil, poate fi folosit zilnic fără probleme. În plus față de mecanismele de pliere din producția modernă de mobilier, sunt utilizate sisteme de laminare. Acestea sunt considerate confortabile, fiabile și durabile.

Pentru stilul din Provence se potriveste canapeaua albă cu picioarele din lemn.Direcția stilului clasic aderă la un indiciu al solemnității palatului. Acest mobilier ar trebui să aibă un finisaj auriu. Arată mai bine modelele liniare de canapele. În stilul minimalismului este binevenit un minim de decorare și simplitate a designului.

Cum de a alege mobilier alb pentru camera de zi, vedeți următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor