Cum de a alege mobilier pentru camera de zi într-un stil modern?

Designerii noștri - autorii celor mai neobișnuite soluții interioare. O cameră într-un stil modern, cu alte cuvinte într-un stil modern, frumos, dar foarte neobișnuit. Într-o astfel de cameră de zi vedem neteda contururilor, simplitatea imaginii, armonia formei și a asimetriei, pretenția mobilierului rafinat.

Mobilierul pentru living poate fi selectat în stilul "high-tech", "Provence", "modern", "minimalism", "loft", "Empire", "country", precum și stilurile scandinave și engleze.

Art Nouveau Design

Interiorul în stilul art nouveau (art nouveau) se află pe primul loc condițional în clasamentul popularității camerelor de design. Acest interior este plăcut pentru ochi, fără complicații. Liniile sale sunt netede, iar mobilierul și elementele decorative sunt elaborate.Există mai multe linii de proiectare. Ele sunt unite într-o formă frumoasă. În camera de zi există elemente florale de decor.

Designul este perfect pentru apartamente mari și mici. Camera modernă este o idee bună de design. Camera de zi vă va arăta oaspeților că proprietarul său are un gust foarte bun. Doar arata-ti imaginatia si vei reusi. Crearea propriului dvs. interior în stil modern nu este atât de dificilă.

cămin

Mulți vor să aibă un șemineu acasă. Este plăcut să stai acasă seara și să visezi, întorcându-ți ochii pe limbile dansatoare de flacără. Șemineul este garantat pentru a vă face camera de zi specială și a înnobila aspectul ei. La crearea unui șemineu comandanții folosesc diferite părți metalice, precum și piatră, marmură, granit, elemente ceramice.

De asemenea, selectează și asamblează materiale lustruite, netede sau chiar brute într-un singur ansamblu de designeri.

Șemineu în stil modern este de diferite tipuri. Designerii au creat un cadru în forma literei "D". Vatra are linii clare și simple care sunt atât de inerente clasicilor. Ea are, de asemenea, o contur fantezie a focului și a coșului de fum. Șemineul este decorat cu modele frumoase, stucuri originale, elemente decorative din fier forjat. Apropo, șemineul este scump.

tapet

Faceți un tapet în camera de zi.Stilul modern diferă de alte stiluri în bogăția și sofisticarea sa. Starea pereților depinde de aspectul camerei dvs. de zi. Designerii creează o cameră interioară într-un stil modern, folosind decorarea pereților. Imaginile de fundal de înaltă calitate vor oferi camerei dvs. un sentiment de sărbătoare și de sofisticare. Abordați alegerea lor cu toată seriozitatea.

Wallpaper caracteristici pentru o astfel de cameră de zi:

  • modele de tapet fără forme clare;
  • toate liniile din figură sunt netede;
  • tragere sub "cărămidă", "zidărie", "piele";
  • motive florale de desene;
  • modelele convexe și luciul.

Camera într-un stil modern arată deosebit de frumoasă cu tapet de tonuri pastelate. Imaginea de fundal este mai bine să alegeți lumina, discret, plăcut la tonuri de ochi. Faceți anumite părți ale camerei în culori roșii, negre sau alte culori bogate. Puteți decora pereții camerei cu panouri din lemn și plăci convexe, textile cu o imagine de flori.

De asemenea, este important să se acorde atenție iluminării camerei de zi. La urma urmei, în această cameră ne place să citim sau să ne uităm la televizor. Candelabrul este parte integrantă a interiorului camerei de zi. Creează confort și aduce un anumit farmec. Candelabru în camera de zi este cel mai bine să stea în centru.Aceasta va crea sursa principală de lumină în cameră. Creația folosește elemente de bronz, cristal sau sticlă, nichel, lemn, metal.

Magazinele moderne ne oferă o selecție foarte largă de candelabre bune și lămpi frumoase pentru camerele într-un stil modern. Puteți alege o lampă cu un abajur, un ornament neobișnuit de metal și sticlă, o minge sau o fântână de cristal de pandantive subțiri.

Floral motive cu un cadru elaborate și muguri nedeschise de sticlă și cristal arata frumos. Acestea sunt doar capodopere ale artei pe tavanul camerei voastre.

iluminat

În interiorul camerei de zi, designerii pariază pe iluminatul pe mai multe niveluri. Distinge favorabil caracteristicile designului camerei. Designul modern al camerei ne oferă să folosim candelabrul original pentru iluminatul principal al încăperii. În plus, ar trebui montate pe perete corpuri de iluminat speciale și pur și simplu puneți pe podea o lampă de podea modernă.

Sursele de lumină au linii simple și luxoase. Pentru a crea o lampă pentru camera de zi, luați un abajur, un tavan cu ornamente florale și artă. O lampă de podea frumoasă este amplasată în colțul camerei de zi.Lumina de perete va lumina ușor întregul interior, accentuând elementele necesare.

Decorarea ferestrelor

Așa cum se întâmplă uneori să se petreacă bine în sufragerie, admirând vederea din fereastră. Printre varietatea elementelor de design ale livingului, perdele, tul, perdele, perdele nu sunt ultimele.

Textile pe ferestre în stil modern pot fi diferite în culoare, stil și stil. Puteți alege o panza simplă, perekida și peleți. Ornamentele sub formă de linii, forme fanteziste, modele florale, frunze, fluturi și păsări sunt foarte populare acum. Culorile violet, verde, albastru, roz, posibilele lor nuanțe și combinații arată frumos.

mobilier

Livingul în stil modern este confortabil și foarte elegant. La modă mobilierul de designer ar trebui să fie în interiorul fiecărei femei moderne la modă. Designul acestei camere este standard, fără prea multă pompare. Mobila din cameră are contururi și curbe fine și delicate. Este decorat cu sculptură, forjare, metal și pietre prețioase. Astfel de mobilier ajută la crearea unui mediu practic și plăcut în camera de zi.

Mobilier modular

Noul mobilier modular este foarte confortabil.Proiectele portabile îmbină caracteristicile modernității. Combină cu succes calitatea și luxul. O cameră modulară este un set de elemente individuale care creează cu ușurință un ansamblu de designer dintr-o singură piesă. Este ușor de asamblat, ceea ce vă permite să realizați reamenajarea și să schimbați interiorul. Modele curbate de culori strălucitoare sunt folosite în loc de pereți.

Modelele modulare diferă prin faptul că ele constau în componente ușoare și compacte. Nu ocupă prea mult spațiu în apartamentul tău. Uită-te frumos rotund sau ovale piept de sertare și dresser. Picioarele curbate, lipsa de simetrie amintesc de stilul modern. Modele de sticlă cu păsări, ramuri și plante utilizate pentru decorarea mobilierului.

perete

Designul modern al camerei este sofisticat și neobișnuit. Pereții în stil modern sunt din lemn și din fibre. Pentru decorarea folosind sticla, metal, sculptură, uși oglinzi. Setul cu cască poate fi o noptieră jos, dulapuri agățate cu panouri de sticlă și un raft. Apartamentul va rămâne mult spațiu pentru instalarea aparatelor de uz casnic.

Stilul poate fi văzut cu detalii minunate.Linii netede, modele florale, colțuri netezite și raționalizate - toate acestea sunt căști diferite într-un stil modern. Practicitatea designului este în armonie cu camera de zi modernă. Camerele de zi sunt decorate în alb, fac oamenii să se simtă proaspeți.

Dacă doriți, puteți reînvia designul cu elemente suculente sub formă de mobilier luminos, o masă lucioasă întunecată, o imagine plină de culoare pe perete.

canapele

Mobilier tapitat poate decora camera de zi. Ea este rafinată, fantezie, neobișnuită. Atunci când creați materiale și materiale naturale folosite. Mobilierul are o dimensiune mică - canapele mici, fotolii, canapele, leagăne. Spatele este rotund, picioarele sunt curbate, transformându-se în cotiere. Mobila este ușoară și aerisită.

Tapițerii de canapele și fotolii sunt, de obicei, nuanțe pastel cu ornamente florale - trandafiri, bujori sau fluturi și păsări de paradis. Canapele nu pot fi așezate de-a lungul peretelui camerei. Ele sunt mai bine plasate în mijlocul camerei de zi. Bucătăria combinată și camera de zi vor arăta luxoasă atunci când faceți acolo un loc unde vă puteți relaxa, plasându-vă la masă un mobilier moale la modă.

dulapuri

În sufragerie, puneți un dulap, realizat ca o vitrină.Acum este o parte la modă a interiorului. Aici puteți seta toate cele mai bune seturi sau seturi de argint. Dulapurile sunt realizate în cea mai mare parte din lemn, au sticlă, vitralii sau elemente colorate. Au picioare îndoite și elemente sculptate. Totul arată spectaculos și oferă o eleganță camerei dvs. de zi.

Scaunele

Interiorul în stil modern este caracterizat de confortul său. Scaune - acesta este unul dintre elementele principale ale interiorului camerei de zi. Ele sunt din material plastic, metal, lemn, textile. Scaunele sunt confortabile și frumoase, ele se disting prin îndrăzneala designului. Puteți găsi scaune clasice din lemn cu textile și un spate elegant, sau scaune moderne elegant cu tapițerie din piele faux.

Designerii permit divizarea camerei în zone diferite. Designul bucătăriei-cameră de zi într-un stil modern, care conține un bar, un set de mobilier, o masă elegantă, scaune confortabile vor accentua gustul bunului proprietar al acestei camere. Partea de masă a camerei provine din rafturi invizibile, transformând mese de masă, scaune cu picioare și spate, care sunt reglementate.Trebuie remarcat faptul că confortul și un interior confortabil sunt inseparabile față de designul modern.

Camera într-un stil modern este la modă, strălucitoare și strălucitoare. Într-o astfel de cameră vreau să fiu și să nu plec nicăieri din ea. Modernul conține toate modelele originale, clasice, moderne, modele florale, personaje de basm. Un astfel de interior atrage atenția asupra luxului său și, în același timp, a modestiei. Astăzi este folosit cu succes de mulți designeri.

Cum să alegeți mobilierul pentru camera de zi într-un stil modern, consultați următorul videoclip:

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor