Mobilier Ikea pentru camera de zi

Camera de zi este una dintre camerele principale din orice casă. Aici petrec timp cu familia în timp ce joacă jocuri și vizionează TV sau cu oaspeții la masa de sărbători. Compania olandeză Ikea este unul dintre liderii în vânzarea de mobilier și diverse bunuri de uz gospodăresc, care oferă multe opțiuni pentru un echipament competent și convenabil pentru camera de zi. În cataloagele de marcă puteți găsi totul, de la coșuri mici și cutii pentru umplerea rafturilor la canapele și dulapuri. Gama imensă vă permite să transpuneți în realitate orice idee, indiferent de designul interior ales.

avantaje

Decizia de a cumpăra mobilier este întotdeauna făcută în funcție de faptul că ar trebui să fie: frumoasă, funcțională sau confortabilă. Mobilierul din Ikea combină toate aceste calități.În plus, are și alte avantaje:

  • Modularitate. Toate mobilierul prezentat se vinde în unități separate și nu există oferte cu seturile asamblate.
  • Varietatea. Lista de produse oferă o varietate de culori, materiale de fabricație, modificări și tipuri de suprafețe.
  • Mobilitate. Mobilierul este realizat astfel încât să poată fi mutat cu ușurință, modulele nu necesită o legătură între ele, tampoanele de protecție ale picioarelor facilitează rearanjarea.
  • Protecția mediului. Toate materialele sunt ecologice și respectă standardele internaționale. Pentru tratarea principalelor materii prime nu se utilizează compuși care conțin substanțe toxice și chimic periculoase.
  • Calitate. Toate mobilierul este ușor de asamblat, iar fiecare componentă este procesată și perfect potrivită. Este durabil și făcut excelent, indiferent de preț.
  • Cost. Gama de prețuri este diferită: există opțiuni bugetare și mai scumpe, astfel încât oricine poate alege ceva pentru ei înșiși.

Mobilier camera de zi

Interiorul camerei de zi este alcătuit din diferite piese de mobilier. Popular acum este combinația de mai multe funcții în această cameră și împărțirea ei în zone.De cele mai multe ori este o zonă de recreere și o zonă de luat masa. Cineva preferă să ofere spațiu pentru o bibliotecă sau o sală de joc, cineva pentru un colț confortabil, cu șemineu sau pentru depozitare. Pentru a realiza orice idee, puteți să ridicați elementele necesare și să umpleți rațional fiecare colț al camerei pentru a vă simți confortabil.

Conceptul general al companiei este de a crea mobilier potrivit pentru toată lumea. Cu o cameră mică, trebuie să cumpărați mobilier alb sau ușor, să aranjați spațiile de depozitare de-a lungul unui perete și să amplasați o canapea și o masă de cafea în centrul camerei. Acest lucru va fi suficient pentru o ședere plăcută. Compania în catalogul său împarte modulele în funcție de colecții și scop, ceea ce facilitează căutarea elementului necesar. Are totul pentru mâncăruri sau cărți, precum și pentru haine sau dulciuri frumoase.

Sistemul "BESTO"

Acesta este un sistem modular, motiv pentru care producătorul acordă o atenție deosebită acestuia. Fiecare parte este independentă, dar vă permite să creați o imagine de ansamblu. Există dulapuri înalte și joase, rafturi, dulapuri TV și combinațiile lor. După ce ați achiziționat mai multe elemente ale acestui sistem, puteți decora orice perete.Rafturile deschise și închise, ușile goale sau cu sticlă vă permit să ascundeți articolele de uz casnic și să arătați lucruri memorabile și frumoase. Ca regulă, prevalează culorile neutre - negru, alb și bej. Menta, vopselele albastre și roz și culorile lemnului natural aduc o varietate. Suprafețele sunt lucioase sau mată.

Biblioteci

Dacă casa are o colecție vastă de cărți, atunci cea mai bună soluție ar fi să o arate în toată gloria sa. Pentru a face acest lucru, puteți achiziționa un suport înalt sau mic cu ușile, fără ele sau o combinație a acestora. Unele modele au un perete spate gol, în timp ce altele sunt complet deschise și pot fi utilizate pentru zonarea spațiului. Ikea a gândit prin fiecare detaliu, iar în catalog puteți găsi nu numai rafturi suplimentare sau suport pentru dulapuri, dar și uși. Adică, achiziționând un raft regulat, puteți crește înălțimea sa până la tavan în sine sau îl puteți închide, ceea ce va schimba aspectul camerei în sine.

rafturi

Poate cea mai versatilă ofertă. Ele sunt potrivite pentru stocarea oricăror lucruri (de la rame foto la echipamente). Există diferite moduri de instalare - pe podea, pe pereți sau pe mobile - pe roți.Există module de raft, dulapuri cu uși și sertare, rafturi articulate și combinații de dulapuri diferite. În dulapul obișnuit deschis se găsesc adaosuri sub formă de cutii, secțiuni agățate din pânză pentru accesorii, coșuri de sârmă sau inserții cu ușile sau sertarele. Pentru cei care doresc să organizeze o zonă de luat masa într-o încăpere mică, există un suport cu o masă pliantă, unde puteți stoca mâncărurile necesare și servi articolele pe rafturi și puteți lua masa la momentul potrivit. În prezența unei colecții diferite, culori și performanțe diferite.

Colecția Eket este strălucire și forme directe. Întreaga deschidere a raftului este pătrate mici de alb, albastru, negru, albastru și portocaliu. Acestea pot fi asamblate și atârnate după cum doriți - într-o linie sau într-un pătrat, asimetric sau cu un pas, adăugând roți. Rezultatul este întotdeauna un dulap mare. Pneurile și rafturile de perete sunt perfecte pentru a crea compoziții în jurul unui televizor sau al unui loc de muncă mic. Colecția Callax este concisă și funcționalitate maximă. Colecția Svalnas este un mare designer. Cel mai atractiv lucru este că puteți achiziționa componente individuale pentru a crea un set sub forma unei zone de lucru, dressing sau bibliotecă.

Dulapuri și dulapuri

Nu contează dacă căutați un loc pentru a stoca haine simple sau o colecție scumpă - Ikea are totul în ea.

Interiorul clasic în limba engleză va completa cabinetele de prezentare din colecțiile "Next", "Brusali" sau "Hamnes". Făcute într-un stil simplu, cu picioarele superioare și picioarele pătrate, nu vor ieși afară și își vor îndeplini în mod clar funcția.

Loft sau stil hi-tech pot fi decorate cu modele din linia Ivar. Ele sunt caracterizate de fațade netede și nuanțe mat. Colectia "Liksgult" și "Ikea PS" sunt mobilier pentru cei care le plac neobișnuit și luminos. Culorile juicy, combinații de dulapuri și sertare de diferite forme - asta va atrage ochiul și va umple locuința cu emoții. Mai ales pentru colecționari există dulapuri din colecțiile Fabrikor, Detolf și Klingsbu. După ce ați oprit alegerea lor, puteți fi siguri că lucrurile alese vor fi în prim plan.

Sideboards și mese de consolă

Acestea sunt locuri de depozitare pentru camere mici. Deschideți opțiunile mono pentru a fi utilizate ca bibliotecă și pentru a închide, ca locuri pentru lucrurile potrivite, care nu ar trebui să fie întotdeauna vizibile pentru alții.

Rafturi de perete

Zidurile goale pot fi întotdeauna decorate și variate cu rafturi.În plus, este posibil un spațiu mare de stocare. Pentru a nu supraîncărca interiorul, este mai bine să achiziționați rafturi cu puncte ascunse ascunse. Asemenea detaliu va pluti vizual în aer.

O opțiune cu console este potrivită dacă articolele grele sau cutiile sunt stocate pe raft. Rafturile închise și modelele cu sertare completează combinația de dulapuri.

Sub televizor

TV în camera de zi stabilit cel mai adesea. Pentru ca el să nu pară plictisitor și echipamente suplimentare pentru el nu se află în toate colțurile camerei, este suficient să cumpărați un stand TV. Poate fi legat sau suspendat, dar a doua opțiune este mai puțin mobilă. Ele se disting prin înălțime și aspect. Este posibilă combinarea cu rafturi suspendate sau încadrarea dulapurilor mici.

Pietrele prefabricate se lasă cu regimente deschise, cu geamuri și uși sau sertare închise. Pentru cei care nu-i plac piesele inutile, fabricați mese mici cu un raft pentru consola sau player.

capitonat

Mobilierul tapițat este reprezentat în catalog de canapele, fotolii și cadouri. Canapeaua este subiectul principal care este prezent în orice sală de mese. Ar trebui să fie durabil și moale, fără marcare și confortabilă.Ikea este un model cu tapițerie, formă, număr de scaune și culoare. Tapițeria poate fi făcută din țesături, piele artificială sau reală. Formele sunt standard sau libere, unghiulare (în formă de L și în formă de U). Forma liberă presupune că canapeaua este modulară și are mai multe părți care sunt aranjate în forma dorită.

Numărul de locuri variază de la 2 la 6, iar opțiunile de culoare sunt diverse. Culori primare 12. Sunt produse cu perne, cu cotiere si fara ele, cu un scaun inaintat si chiar fara spatar /

Mese în camera de zi

Tabelele pot fi achiziționate pentru frumusețe sau pentru a servi drept loc de depozitare. Ele diferă în mărime și modificări. Masa de cafea este cel mai adesea centrul zonei de ședere din sufragerie și servește și ca loc pentru o ceașcă de ceai sau o revistă.

Mai multe opțiuni masive sunt folosite ca mese pentru mese. Masa consolei poate împărți zonele într-o încăpere sau se poate opri pe perete. Arata o mare compozitie de flori, vase sau fotografii. O masă laterală este o opțiune pentru un spațiu mic. Este convenabil să puneți o carte sau un telefon pe el. O altă varietate - mese de servire pentru gustări și băuturi.

Exemple de design interior cu mobilier Ikea, consultați următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință.Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor