Mobilier italian pentru sufragerie: eleganță în diferite stiluri

Italianul este un stil popular în întreaga lume. Italia este un trendsetter în industria mobilei. Majoritatea mobilierului italian este disponibil în stil clasic. Are un farmec deosebit și ușurință, și de aceea acest mobilier este foarte popular. Are sofisticarea în decor, un sistem de depozitare atent gândit, confort și lux. Astfel de mobilier este capabil să decoreze absolut orice interior.

Caracteristici ale mobilierului italian

Cu privire la avere, și chiar natura proprietarilor pot spune o mulțime de acasă. Cum se află mobilierul, în ce culori este ales interiorul, cât de scump este conținutul său, cât de bun este calitatea lucrurilor acasă și multe altele.Se crede că mobilierul italian poate fi frumos să decoreze orice interior.

Și poate fi explicat. La urma urmei, mobilierul italian a fost testat de mai multe secole. În Italia, atitudinea față de fabricarea mobilei a fost mult timp specială. În onoare au fost maeștrii care pot face un mobilier frumos frumos. Adesea, creațiile lor erau situate în casele nobililor și a oamenilor bogați. Chiar și două secole mai târziu, puțin s-au schimbat. Mobilierul italian poate fi considerat drept o operă de artă.

Designul luxos al mobilierului din Italia îl face deosebit de popular în zilele noastre. Dar acum este mai accesibil decât a fost înainte, de vreme ce producția sa a devenit rapidă. Saloanele de mobilier italian vor ajuta toți cunoscătorii de frumusețe din întreaga lume, din China până în America, să cumpere mobilier la prețuri rezonabile. Nu au existat concurenți vrednici pentru mobilierul italian de înaltă calitate și funcțional.

În timp, gama de mobilier italian a crescut doar. Acum puteți găsi modele proiectate nu numai pentru casă, ci și pentru cluburi de noapte, buticuri de renume, magazine exclusive și chiar birouri.

Astăzi este un atribut de lux al oricărui living sau dormitor - mobilier italian.

avantaje

Mobilierul fabricat în Italia a fost întotdeauna considerat drept referință pentru calitate și fiabilitate.

Are o serie de avantaje:

 • Calitatea produselor fabricate. Chiar și cele mai mici detalii sunt produse la cel mai înalt nivel. Toate modelele la comandă, precum și comenzile individuale, sunt realizate numai manual. Utilizează doar sculptură decorată. Toate produsele sunt patinate, lăcuite și vopsite manual. După aceasta, mobilierul este obținut sub forma unei adevărate capodopere.
 • Fiecare fabrică de mobilă din Italia are propriile sale secrete de generații de meșteșugari. Prin urmare, onorează sacru tradițiile și le aplică doar în propria lor producție.
 • În plus față de tradiții, maeștrii italieni folosesc, de asemenea, noile tehnologii și evoluții. Prin urmare, rezultatul este o adevărată capodoperă.
 • În producția de a folosi numai lemn natural. Majoritatea raselor valoroase. Acestea sunt arțar, nuc, cireș, mahon, tei. Elementele decorului sunt, de asemenea, de înaltă calitate. Materiale cum ar fi frunze de aur, bretele și furnir sunt folosite aici.
 • Tapițeria are o clasă înaltă. Utilizați în principal pielea. Acest crocodil, pielea de vițel și textilele scumpe.Rare utilizate în producția de imitație a materialelor naturale. Dar calitatea excelentă a mobilierului nu se schimbă.
 • Mobilier tapițat din Italia este o tapițerie luminată, care se distinge prin prospețimea nuanțelor, și are, de asemenea, diferite culori.
 • Mobilierul italian este confort în întregul sens al cuvântului. La urma urmei, chiar și cele mai scumpe modele au confortul de funcționare și o practică excelentă.
 • Și, bineînțeles - este prestigios. La urma urmei, mobilierul italian va fi întotdeauna la modă și elegant. Deci, clienții săi au un gust bun.

Tocmai prin aceste calități se poate spune cu siguranță că mobilierul italian este cea mai profitabilă investiție de bani.

La urma urmei, prin achiziția sa în schimb, consumatorul primește o casă confortabilă, elegantă și confortabilă.

Caracteristicile de producție

În funcție de modul în care este fabricat mobilierul în Italia, acesta este împărțit în trei grupe mari:

 • Clasică. Acestea includ colecții bine gândite și lungi. Ele sunt create special pentru a face pe oameni să simtă gustul unei vieți frumoase în italiană. Dotările clasice sunt uimitoare în sofisticarea lor.
 • Designer. Toate modelele pentru acest grup vin cu cei mai renumiți designeri și arhitecți. Grup de designeri, de asemenea, fabricat în fabrici din Italia.
 • Modern. Este mobila din fabrică, dar are un preț ușor mai mic. În producția de materiale utilizate, cum ar fi PAL, MDF, precum și plastic ieftin.

Multe etape de producție sunt realizate manual. Profesioniștii care au o vastă experiență în crearea acestor mobilier, încearcă să utilizeze echipamentele de producție în cele mai mici cantități. De asemenea, la prelucrarea materialelor, maeștrii italieni nu folosesc substanțe chimice. Ele fac astfel de mobilier numai în conformitate cu tehnologiile vechi și cu utilizarea de soiuri rare de copaci.

Este foarte important să menționăm că maeștrii italieni sunt foarte responsabili de standardele europene. Toate regulile sunt respectate cu gelozie, motiv pentru care rezultatul final este foarte înalt.

Italienii pregătesc lemnul foarte atent. Pentru ca materialul să-și păstreze structura, acesta este uscat natural timp de șase luni, iar uneori procesul chiar ajunge la câțiva ani. În această perioadă, lemnul devine foarte durabil și în același timp dobândește toate caracteristicile necesare pentru fabricarea mobilei.De asemenea, înainte de preparare, materia primă este scufundată într-un lichid special, care conferă rezistența la deformare a matricei. În etapa finală, este procesată manual. Acestea includ măcinarea, lustruirea și ceruirea.

Salon italian

În orice casă, camera principală este, desigur, sufrageria. Prin urmare, această cameră ar trebui să fie cu adevărat elegantă și să aibă un aspect estetic. Și acest lucru poate ajuta mobilierul italian modern pentru camera de zi.

Toată lumea este obișnuită cu faptul că mobilierul din Italia are practic numai linii clasice. Dar mobilierul modern este disponibil în alte culori. Astăzi, saloanele au posibilitatea de a achiziționa nu numai rafturile unui aspect clasic, ci și oglinzile, care sunt realizate în funcție de ideile de proiectare și de mână. Puteți de asemenea să cumpărați mese de cafea care sunt realizate în stil modern. Desigur, alegerea depinde direct de stilul livingului și de gustul cumpărătorului.

Camera de zi clasică în stil italian este o execuție de calitate și imaculată. Camera de zi italiană este capabilă să cucerească cele mai exigente estete. Fiecare detaliu este plin de unicitate și rafinament.Acest mobilier are forme rotunjite, cu cotiere late și confortabile și un cadru durabil și fiabil. Peretele și obiectele setului cu cască în acest stil au o eleganță deosebită.

În stil clasic Producătorii au reușit să combine perfect aspectul în stil tradițional cu ansamblul, care are o tehnologie modernă. Ca urmare a acestui compus, se obține mobilier de înaltă calitate.

Baie modernă

Stilul modern este un joc cu culori și forme, materiale și texturi. Mobilierul unic din camera de zi din Italia implementează combinații îndrăznețe de forme neobișnuite și idei originale. Astăzi, în special, tendințele modei moderne au atins baia. Aici piatra naturala, faianta de sticla, placi de textura a gasit o aplicare larga. Pe scurt, baia a scăpat de stereotipuri și acum folosește trucuri îndrăznețe de decor non-standard.

Soluțiile moderne actuale de mobilier italian perfect transformă baia.

În prezent, sunt relevante următoarele tendințe:

 • Relaxare în spa. Acesta este un loc clasic pentru reîncărcare și relaxare completă. Ele apar din ce în ce mai des în casele obișnuite.
 • Pereții vii. Plantele câștigă din ce în ce mai mult popularitate. Dar ele necesită o îngrijire constantă.
 • Du-te în duș ca obiceu. Sprijină tendințele individualității și originalității.
 • Stil "pe malul marii". Obiecte de origine naturala: pietre, scoici vor oferi senzatia de plaja in baie.
 • Mozaic. Tendința anului este un mozaic modelat. Este folosit în vechile tipuri de băi și în variante moderne.
 • Materiale naturale. Materialele naturale sunt întotdeauna atemporale. Lemnul natural și piatra sunt populare pentru baia în stil italian. O notă specială este cuprul. Acestea sunt cele mai recente tendințe în design. În baie, acest material este folosit aproape pretutindeni.

Mobilierul luxos italian adaugă stil și șic în orice cameră.

clasificare

Fabricile italiene produc mobilier în trei stiluri:

 • baroc;
 • Empire;
 • Louis.

Stilul baroc este un element decorativ sculptat care este fabricat numai din lemn natural. În acest stil, nu puteți găsi un pat cu un mecanism de ridicare. Pentru această direcție nu este inerentă. Într-o cameră în care a fost folosit stilul baroc, ați putea crede că sunteți într-un muzeu.Aici există un pomp în formele și liniile curbe.

Mobilierul pentru stilul Imperiului se face numai din păduri prețioase. Folosește lemn de trandafir rosu, abanos, tec. Din astfel de copaci, mobilierul se află în nuanțe întunecate.

Stilul Louis este prezentat sub formă de mobilier clasic din lemn, care are cele mai simple forme. Acestea sunt mese de dulap, dulapuri, care au elemente vitralii, precum și dulapuri de vitrină. În acest mobilier, cel mai important lucru este claritatea în geometrie, precum și lipsa aproape completă a decorului. Această direcție nu depinde de tendințele modei. La urma urmei, clasicul va fi întotdeauna relevant.

Cum de a alege un design cameră de zi într-un stil clasic, a se vedea următorul video.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor