Cum de a alege un dresser cu oglinda?

Este greu de imaginat interiorul oricărui dresser de apartament - un element multifuncțional de stil. Progenitorul a fost un piept pentru depozitarea de haine, la care, în timp, s-au adăugat rafturi retractabile. O asemenea cunoaștere a dus la apariția celui mai convenabil element din casa noastră, tradusă din "comoda" franceză, înseamnă "convenabilă".

Ce este asta?

Un sertar de sertare este un dulap special cu o masă și sertare concepute pentru a salva diverse obiecte (de la lenjeria de pastel la produsele chimice de uz casnic sau la jucăriile preferate). Combinația dimensiunii compacte a dulapului cu spațiul dulapului face posibilă aranjarea unui astfel de model în orice conac. Astăzi, industria mobilei oferă o gamă largă de produse similare.Ele diferă în multe moduri (culoare, formă, înălțime, decor).

În aparență distingeți următoarele produse:

 • · Dresser standard;
 • · Accesoriu lung;
 • · Model cu oglinda;
 • · Sertare de sertare;
 • · Cu masă de călcat;
 • · Transformator piept.

În exterior, o copie cu o cârpă în oglindă nu este mult diferită de masa de toaletă.

Acest mobilier cu oglinda rotundă într-un stil clasic pentru fete și femei. Versatilitatea unui astfel de dulap vă permite să-l plasați în orice colț al casei dvs. Oglinda pliabilă de machiaj va fi apreciată de fiecare fată și femeie. Cu toate acestea, astăzi există și specii pentru sexul mai puternic. Luați în considerare ce specii se găsesc, care este unicitatea lor și ce ar trebui să fie ghidat de alegere.

Tipuri și caracteristici

La destinație alocați următoarele produse cu o oglindă:

 • Pentru camera de zi. Aceste opțiuni au un stil special de fabricație, sunt bogat decorate cu sculpturi și alte modele.
 • Pentru dormitor. Aceste tipuri sunt mai concise decât analogii camerei de oaspeți. Dulapurile de jos sunt destinate pentru așezarea pernelor, a foilor, a nevoilor superioare pentru tot felul de accesorii, cosmetice, bijuterii.Reprezentanții sexului echitabil vor aprecia modelele feminine cu masa de toaletă, astfel încât să existe posibilitatea de a vă vedea în toată gloria.
 • Pentru grădiniță. Astfel de mobilier se distinge prin dimensiune și design. În culorile modelelor pentru fete, preferința este acordată tonurilor pastelate blânde, băieții vor avea mai multe nuanțe masculine de albastru, verde și violet.
 • Pentru sala de mese. În spatele lor sunt adesea uși de sticlă suplimentare, care sunt seturi stocate, mâncăruri sau alcool de elită.
 • Pentru bucatarie si baie. Caracteristicile distinctive sunt designul ergonomic și liniile ascuțite. Adesea, un astfel de piept de sertare combinat cu chiuveta.
 • · Pentru dulap. Designer fantezie este locul în care să se deplaseze: un piept de sertare pot fi ascunse în interiorul dulapului sau s-au înecat în peretele dintre dulapuri. Oglinda pliabilă va economisi spațiu.
 • Pentru coridor și hol. În aceste modele, accentul se pune strict pe funcționalitate.

Locația vestiarelor cu oglindă sunt:

 • podea;
 • suspendate;
 • staționare;
 • mobil;
 • montat pe perete;
 • insulă.

Forma cuferelor se distinge:

 • tradiționale rectangulare - soiuri clasice;
 • Corner - se potrivesc perfect în orice colț, economisind spațiu;
 • raza - modele care necesită spațiu pentru a fi plasate în interior;
 • Designer - o varietate de forme (de exemplu, înmagazinate unul peste alte valize).

material

În fabricarea vestiarelor cu oglindă care utilizează diferite materii prime. Plasticul este ușor și ușor de curățat. Din ea se produc dulapuri pentru bucătărie sau baie. Dar ele nu par destul de performante. Scutere confortabile și scumpe din lemn masiv. Este un material ecologic și durabil. Astfel de modele sunt adesea decorate cu modele rafinate, sculpturi, au pixuri originale și elegante.

Principalul dezavantaj al produselor din lemn este prețul lor.

Mobilierul Wenge este deosebit de popular acum. - o planta tropicala capabila sa reziste la greutati severe. Culoarea neobișnuită este o maro aurie cu dungi negre. În interior, acest ton este combinat cu succes cu alte materiale naturale: stejar, arțar, cenușă. Cu toate acestea, se poate repeta în culoarea pardoselii sau a mobilierului.

Alte materiale implicate în crearea de vestiare moderne moderne includ ratanul.Este ecologic, îmbină atractivitatea, ușurința și durabilitatea. PAL și MDF sunt ca lemn, dar ele sunt mai ieftine. În consecință, din punct de vedere al duratei de viață și al calității, ele sunt inferioare semnificativ, ele sunt mai frecvente în magazinele de mobilă.

dimensiuni

Este necesar să calculați corect locația achiziției viitoare. În plus față de faptul că cutiile ar trebui să fie ușor deplasate și mutate, ar trebui să treci în continuare liber, fără a le atinge. De importanță fundamentală sunt parametrii sertarelor (lungime, lățime, înălțime, adâncime). Modelul poate fi lung sau îngust, este necesar ca dimensiunile sale să corespundă obiectelor stocate (fie că sunt pături sau o colecție de discuri preferate). Înălțimea standard variază de la 85 la 160 cm, în cazul în care sertarul de sertare este mai mic - acesta va fi deja un piedestal.

culoare

Gama de culori oferită de producător este neobișnuit de diversă. Acestea sunt diferite nuanțe de lemn, culori strălucitoare pentru mobilier pentru copii, nobil monocrom. Alegerea unui model cu o oglindă vă recomandăm să vă uitați la culoarea stejarului Sonoma. Acesta este un tip foarte popular de stejar alb, astăzi, care se potrivește perfect în aproape orice interior. Acest Kohler aristocratic merge bine cu wenge,arata la fel de bine cu suprafetele matoase si lucioase.

Oglindă

Alegerea oglinzilor de azi este cu adevărat largă. În plus față de opțiunile obișnuite dreptunghiulare, rotunde sau ovale, puteți alege orice siluete neobișnuite în funcție de dorința dumneavoastră. În magazinele de mobilier veți fi oferite canabele absolut incredibile de oglindă sub formă de numere, diverse forme, simboluri, abstracții. Oglinda rotundă și ovală a unui toaletă arată organic din orice interior.

Soiurile dreptunghiulare trebuie să fie selectate pe baza dimensiunii: cu cât imaginea este mai mare, cu atât suprafața de reflecție trebuie să fie mai mare.

Stil și design

Dressers cu o oglindă face în stilurile clasice și moderne. Primele sunt confecționate din lemn, sub el, astfel de vestiare au adesea contururi curbate, sculpturi pe fațadă. Un exemplu demn de spus poate fi un set de "Gioconda", realizat în tradiția luxoasă italiană cu curbe netede, inserții decorative elegante. Pompozitatea și luxul unui astfel de element al interiorului va servi drept indicator al bogăției și prestigiului proprietarilor de apartamente. Panglele moderne au un design minimalist fără decor (cu linii stricte și clare).Produsele în stil Art Nouveau pot fi amplasate în camera copiilor, decorând imaginea cea mai elegantă și mai laconică a interiorului, cu un negru lucios de piept.

Cum sa alegi?

Pentru a cumpăra obiectul dorit fără aruncare inutilă, trebuie să urmați câteva reguli simple:

 • Determinați locul în care ați pus vestiarul. Faceți măsurătorile necesare, luând în considerare faptul că cutiile au nevoie de spațiu.
 • Cu ajutorul unui produs selectat în mod corespunzător, puteți schimba vizual volumul camerei: o bucată mare și îngustă de mobilier vă va permite să ridicați tavanul, și să împingeți pereții despărțiți.
 • Acordați atenție armăturilor și mecanismului de alunecare. Modelele cu dispozitive de închidere a ușilor telescopice sunt mult mai fiabile și mai silențioase decât omologii lor cu role.
 • Importanța fundamentală este acordată culorii. Un piept alb de sertare va arăta mai bine decât unul întunecat, economisind spațiu în cameră. Suprafața reflectorizantă ajută perfect la extinderea spațiului.
 • Este important ca stilul lor să se potrivească într-o singură imagine.
 • Oglinda trebuie să fie bine fixată la bază sau (în cazul versiunii montate) să aibă elemente de fixare bune.
 • Încercați să alegeți un producător de încredere.

Exemple frumoase și opțiuni

Mai jos vă oferim să luați în considerare unele tipuri deosebit de interesante de soluții interioare.

Producătorii cei mai populari de mobilier de lux sunt italienii. Luxul de linii și materiale nu va permite ca un astfel de interior să treacă neobservat.

 • Un sertar de sertare cu oglinda glisantă este convenabil pentru funcționalitatea sa, o astfel de oglindă va fi protejată de influențele externe.
 • Opțiunea unui transformator cu oglindă pliabilă va fi apreciată nu numai de specialistul în viziune, ci de fiecare fată.
 • Un fotoliu și un dresser cu o oglindă în același stil vor arăta elegante.
 • Volumul de spațiu va adăuga modele de sertare cu ochelari.
 • O combinație excelentă pentru un hol spațios - dulap în combinație cu un piept de sertare.
 • Modelele moderne stricte și concise arată incredibil de elegant.
 • Este imposibil să privim atenția modelelor fermecătoare pentru copii. Un model cu o oglindă este mai relevant pentru dormitoarele fetelor, dar este, de asemenea, absolut potrivit să se uite la apartamentul băiatului.
 • Nu vă disperați dacă nu aveți ocazia să cumpărați o dulap antic. Un zbor de mâini fanteziste și pricepuți va ajuta să transformați cel mai simplu piept de sertar dintr-o bunică într-un model exclusiv, suprapunându-l, de exemplu, cu tapet, hârtie decorativă sau pur și simplu aruncând dungi colorate de-a lungul întregului piept de sertare.

Din următorul videoclip puteți învăța cum să faceți un dresser cu o oglindă cu propriile mâini.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință.Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor