Mobilier de toaletă pentru sufragerie: caracteristici alese

Cabinetul de mobilier este instalat în majoritatea camerelor. Acesta este prezentat într-o mare varietate de magazine și este împărțit în numeroase specii. Sufrageria este un loc pentru a primi prieteni și cunoștințe, așa că ar trebui să facă o impresie plăcută oaspeților. Mobilierul selectat corespunzător poate contribui la crearea unei atmosfere favorabile în cameră. Pentru mulți, luând în considerare complexitatea mobilierului devine foarte dificilă, așa că înainte de a cumpăra produse în camera de zi, trebuie să vă familiarizați cu toate nuanțele și caracteristicile acestor produse.

Caracteristici: avantaje și dezavantaje

Mobilierul de mobilier este un tip de articole de interior, care sunt produse separate care nu sunt încorporate în alte suprafețe.Aceste produse au caracteristici proprii, printre care sunt atât pozitive, cât și negative.

Avantajele modelelor corporale includ:

 • Functionalitate. Pentru fiecare lucru din sală va avea loc. Acest mobilier este perfect pentru a stoca lucruri de diferite forme și mărimi.
 • Compact și ergonomic. Cu ajutorul acestor elemente de interior puteți umple cu succes spațiul unei încăperi cu diferite machete. Mobilierul va arăta compact și chiar ar ascunde anumite defecte de cameră.
 • Abilitatea de a se transforma. Unele produse cu structură de corp au mecanisme speciale care transformă o piesă de mobilier în alta. Cu ajutorul sistemelor de ridicare și alunecare, mobilierul de cameră este prevăzut cu funcții suplimentare. Un exemplu popular al acestui design este patul de garderobă, care este util în cazul oaspeților peste noapte.
 • În mobilierul cabinetului se pot observa contururi stricte ale liniilor și formelor. Claritatea și certitudinea limitelor produselor le va oferi camerei întregi un aspect concis și elegant.
 • Confort în funcționare. Multe modele sunt echipate cu mecanisme de deschidere de la distanță care simplifică foarte mult procesul de utilizare.De asemenea, puteți proiecta individual mecanismele pentru închiderea și deschiderea dulapurilor și a canapelelor pentru a le face cât mai comod posibil să le utilizeze.
 • Modelele cabinei sunt potrivite pentru orice stil interior. Indiferent de conceptul pe care îl alegeți, puteți alege întotdeauna mobilierul potrivit pentru sala din apartament.
 • Produse încorporate într-o mare varietate de materiale. Puteți alege cele mai potrivite materii prime pentru preț, calitate și design.
 • Corpurile structurilor de cocos sunt versatile. Fiecare element poate fi folosit separat. Detaliile interioare diferite nu depind întotdeauna de ele. Elementele individuale pot fi rearanjate, aducând noutații mediului familiar.
 • Dacă opriți alegerea produselor proiectate de tehnologii modulare, puteți alege elementele singure, economisind-vă de piese și compartimente de mobilier inutile.

Dezavantajele structurilor corpului se referă la momentul selectării modelelor specifice. Ignorând nuanțele mici, puteți cumpăra mobilier de calitate scăzută sau puteți deveni o victimă a fabricării de produse necinstite.

Dezavantajele includ:

 • Raport greșit de preț și de calitate.Pentru o vedere de lux a stratului exterior al produsului se poate ascunde materialul de bază. De aceea, specificați întotdeauna cu atenție compoziția mobilierului.
 • Este necesar să se acorde atenție compoziției, deoarece unele materiale necesită o acoperire suplimentară a lacului. Aceste produse includ modele de furnir. Dacă nu observați lipsa de acoperire, atunci durata de viață a structurii a scăzut semnificativ.
 • Unele companii fac impregnarea melaminei pe obiecte de interior. Ar trebui să evitați să cumpărați aceste modele, deoarece, în timp, calitatea mobilei se deteriorează și devine mai vulnerabilă la influențele externe.
 • Fiți atenți la jetoane. Dacă astfel de defecte sunt prezente în structuri de orice formă, atunci nu merită să achiziționați aceste produse, deoarece ulterior acestea se vor prăbuși mai puternic.
 • Mobilierul pe colț ar trebui să fie din metal. O asemenea nuanță este importantă nu numai pentru rezistența elementelor de fixare, ci și pentru posibilitatea ulterioară de autoreparare a produsului (în caz de defecțiune).
 • Acordați atenție materialului care a făcut componentele mobilierului. Detaliile, cum ar fi umerasele, cârligele sau partițiile, nu trebuie să fie inferioare calității corpului.În caz contrar, defecțiunile pot apărea adesea în timpul funcționării.
 • Unii producători înlocuiesc șuruburile metalice cu plastic. Această înșelăciune poate afecta puterea și calitatea designului, verificați întotdeauna această parte.
 • Când cumpărați, comparați culoarea cadrului cu culoarea principală a produsului. Ele nu ar trebui să difere în nuanțe.

Având în vedere toate nuanțele negative, veți obține cu succes modele de mobilier care vor prezenta doar caracteristici pozitive.

model

Structurile de mobilier standard sunt utilizate în mod obișnuit pentru a furniza sala. Zona și aspectul camerei afectează alegerea produselor specifice, dar următoarele sunt printre cele mai populare componente ale camerei de zi:

Seturi de seturi cu cască

Setul reprezintă modelul de caz constând din următoarele elemente: case, rafturi, bordură, regimente.

Ar trebui să luați în considerare funcțiile elementului setului cu cască după element:

 • Dulapul preia funcția de a depozita obiecte mari sau haine. Are o formă dreptunghiulară sau pătrată, precum și o fațadă închisă. Unele seturi cu cască au un dulap colț, care nu este potrivit pentru toate tipurile de machete.Puteți observa atît dulapurile generale, cît și obiectele mici pentru a stoca obiecte mai mici. Compartimentele sunt cu o singură frunză și cu două frunze.
 • Rafturi - parte a setului cu cască cu o fațadă deschisă. Ele servesc ca un loc excelent pentru a stoca cărți, suveniruri și obiecte de decor.
 • Pedestalele sunt situate în partea inferioară a setului cu cască și joacă nu numai rolul de gardieni ai lucrurilor, ci și rolul unui stand TV sau al altei electronice în hol.
 • Rafturile sunt situate în partea superioară a setului și se găsesc în diferite lungimi și lățimi. Designurile înguste sunt folosite numai pentru depozitarea obiectelor decorative mici. Destul de potrivit pentru plasarea electronicii mici și a altor dispozitive.

Mobilier tapițat

Un element necesar de confort în camera de zi este mobilierul cabinetului.

Componentele necesare sunt:

 • Canapea, care poate avea o configurație diferită. Modelele generale sunt adesea făcute cu litera "P". Pentru anumite tipuri de structuri, structurile de colț sunt cele mai potrivite. În unele stiluri puteți vedea în loc de o mare două canapele mici, situate unul față de celălalt.
 • Fotolii sunt adesea complete cu o canapea și sunt la fel de importanți factori de confort.Uneori aceste elemente de interior joacă un rol accent și pot diferi în culori față de alte componente ale mobilierului. În plus față de scaune, care au o formă clară, poate exista un scaun sac în interiorul camerei de zi, care arată foarte original.
 • Când sala este destul de mare, poate exista o zonă în care există scaune. Aceste articole se află în zona de petreceri, unde scaunele mari vor arăta rău. Scaunele pot fi obișnuite și bar.
 • Contoarele pentru baruri sunt populare în camerele de zi cu o zonă de petrecere. Ele sunt adesea mijloacele de separare zonală.

Mese de cafea

Mese de cafea - un atribut important al sălii, care este cel mai adesea situat lângă canapea sau fotoliu. Ele joacă adesea un rol decorativ și au un design foarte neobișnuit. Ele stochează, de asemenea, obiecte mici, ziare și uneori pun o tavă cu alimente și băuturi.

materiale

Toate componentele listate ale halei pot fi fabricate din diverse materiale.

Lemn natural

Lemnul natural este o materie primă scumpă, dar destul de puternică și durabilă. Se folosește pentru fabricarea de seturi, mese de cafea și canapele.Acest material necesită îngrijire cu ajutorul unor unelte speciale și o protecție specială împotriva apariției paraziților în timp. Este instabilă la schimbările de umiditate și temperatură, dar arată foarte plăcut și din punct de vedere estetic.

MDF, PAL

Analogii unui copac sunt astfel de tipuri de materii prime pentru mobilier, cum ar fi MDF și o plăci aglomerate. Acestea reprezintă fibra presată cu elemente de PAL ale unui arbore natural. Materialele sunt destul de rezistente și mai rezistente la contactul cu apa. Puteți cumpăra produse de la aceștia la prețuri accesibile, luând în considerare durata lungă de viață a acestora.

plastic

Pentru unele tipuri de interior va fi cel mai de succes mobilier de dulap din plastic. Acesta este de obicei reprezentat într-o gamă mai largă de culori, dar poate fi mai toxic decât mobilierul realizat din materiale naturale. Fibra din fibră optică oferă un număr mai mare de opțiuni de proiectare.

sticlă

Sticla este folosită pentru a face astfel de elemente din camera de zi ca o masă de cafea, o bară și ușile setului cu cască. Acest material poate fi transparent și mat. Sticla este adesea decorată cu diverse modele și incluziuni, care includ pietre decorative și pietre.Mizeria și amprentele sunt vizibile pe acest tip de suprafață, deci este nevoie de o întreținere mai frecventă.

tapițerie

Mobilierul cabinetului conține un element precum tapițeria.

Tapițeria poate fi fabricată din diverse materiale textile:

 • Suede.
 • Skin.
 • Silk.
 • Lână.
 • Foi și alte țesături.

Soluții de culoare

Mobilierul în camera de zi poate fi realizat într-o varietate de culori și combinații.

Cele mai comune și de succes culori și combinații includ următoarele:

 • Culoarea lemnului natural variază într-un număr mare de nuanțe. Printre variantele ușoare ale culorilor populare se numără stejarul de lapte, fagul, fildeșul, cenușa. Favoritele printre culorile întunecate sunt culorile de wenge, nuc, stejar închis. Puteți găsi elemente roșu și roșu-brun în mobilierul de dulap cu tonuri precum mahon, mahon sau cireșe.
 • Uneori, pentru decorarea camerei de zi se aleg tonuri luminoase și chiar acide. Acestea joacă un rol accent pe părțile individuale ale setului cu cască sau ale măsuței de cafea. Lemon, roz, portocaliu și albastru conferă interioarelor o atmosferă specială, dar ele nu se potrivesc tuturor stilurilor.În opțiuni de design mai restrâns instalate mobilier alb, bej sau negru.
 • O astfel de tehnică ca o combinație - combinație în mobilierul de dulap de mai multe nuanțe este populară. Acesta poate fi bazat pe contrast, un exemplu clasic de care este combinația de alb-negru în diferite elemente de interior. Pentru accentuare, pot fi adăugate culori roșii sau alte culori strălucitoare. Pentru a evita tonurile de țipăt, camera de zi este confecționată combinând nuanțe similare.
 • O tehnologie populară este imprimarea fotografiilor. Se utilizează pentru a crea modele exclusive ale fațadelor dulapurilor. Principalul material al aplicației tehnologice este plasticul.

Stiluri reale

Sala poate fi decorată în diferite concepte interioare. Fiecare dintre ele are caracteristici și nuanțe care ar trebui luate în considerare.

 • Camera de zi în stil clasic lux diferit, încorporat în materiale scumpe pentru dulapuri și tapițerie. Această direcție se caracterizează printr-o abundență de culori deschise, linii netede și multă lumină. Clasic implică prezența unei măsuțe de cafea pe picioarele sculptate. Alte piese de mobilier au, de asemenea, elemente sculptate.
 • În modern stilul modern partea principală este absența simetriei.Mobilierul ar trebui să fie subliniat claritatea liniilor geometrice. De regulă, în plus față de culorile alb-negru, sunt alese nuanțe discrete.
 • pentru direcții eco mobilierul este selectat din materiale naturale. De exemplu, din lemn. Cel mai adesea, modelele sunt făcute la comandă. Cele mai populare culori în design - bej, maro, gri, verde, alb. Un accesoriu trebuie să aibă acces la mobilierul de pe rafturi.
 • pentru stil loft se potrivesc perfect modele de mobilier în imaginea de retro. Canapele simple din nuanțe inconspicuoase, în combinație cu mese de cafea din lemn și rafturi și rafturi compacte, reflectă perfect conceptul de stil. Este important să nu alterați camera cu mobilier, deoarece are nevoie de spațiu liber.

Producătorii și recenzii

Pentru a obține mobilier de înaltă calitate în cabinet, trebuie să acordați atenție în avans produselor solicitate de producători.

Aceste companii includ:

 • Companie italiană Casa MD produce mobilier neobișnuit de dulap cu contururi clare. Acesta poate fi perfect incorporat in stilurile moderne de interior.
 • Italia este, de asemenea, renumită pentru fabrică. Tonin Casaproducând pereți excelenți pentru sală. Produsele de calitate sunt încorporate cu utilizarea și combinarea diferitelor materiale.
 • Companie germană de mobilă de lux Hetich faimoasa pentru camerele sale de living exclusive. Renumita colecție pentru camera de zi "Veneția" este renumită pentru elementele sale de mobilier de la acest producător, co-autor al companiei belgiană Pinskdrev.
 • marcă comercială Ikea este specializată în fabricarea de mobilier pentru camere de zi moderne. În ciuda designului original al produselor, printre gama bogată puteți găsi modele la prețuri foarte accesibile.

Alegerea uneia dintre brandurile dovedite va va proteja de riscul de a cumpara produse de calitate scazuta la un pret ridicat.

Exemple frumoase în interior

Printre opțiunile de design pentru camera de zi există o serie de concepte care sunt adesea folosite pentru mobilierul cel mai de succes:

 • Contrastul dintre pereți și mobilier atrage imediat atenția asupra detaliilor mobilierului. Dacă mobilierul se află pe fundalul pereților, camera pare mai originală, claritatea liniilor și concisitatea conceptului ales sunt mai vizibile.
 • Multe căști pentru sală sunt completate de iluminat.În combinație cu ușile cu oglindă, luminile vor deveni un element suplimentar de confort. De asemenea, va sublinia originalitatea designului și gustului proprietarului apartamentelor.
 • Uneori peretele se face pe principiul geometriei. Cabinetele se pot forma în jurul zonei în care este amplasat televizorul, un pătrat sau un dreptunghi. Un astfel de dispozitiv dă aspectul suplimentar compact al căștii. De asemenea, puteți să vă concentrați asupra acelei părți a peretelui, care se află în interiorul figurii.
 • Pentru ca mobilierul să fie în armonie cu situația generală, elementele de textile și de decor adesea ajung la salvare. Compatibilitatea culorii vasei, pernele, figurinele și perdelele vor aduce în sufragerie frumusețe armonie și estetică.

Realizând camera cu ajutorul mobilierului din dulap, amintiți-vă că este important să luați în considerare numeroasele nuanțe atunci când o alegeți. Fără a se abate de la strategia competentă de a alege un set de căști și de mobilier tapițat pentru camera de zi, puteți face din această parte a casei dvs. un loc preferat care vă va plăcea mereu pe dvs. și pe toți oaspeții dvs.

Modelele cabinetului de mobilier văd următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor