Mobilier pentru televizor în camera de zi: caracteristicile alese

Una dintre cele mai importante camere ale casei noastre este, desigur, camera de zi. Aici, o familie prietenoasă își petrece serile împreună, aici îi întâmpină pe oaspeții dragi și se relaxează după o muncă grea.

Televiziunea este o parte foarte importantă a oricărei camere de zi. Oamenii au pus-o pe mobilier special sau o atârnă pe perete. În acest scop, se selectează mobilier de înaltă calitate, de înaltă calitate: diferite rafturi, standuri, noptiere sau pereți. Tu poți alege opțiunea de plasare a televizorului tău preferat, pe baza gustului, a dimensiunii portofelului, a interiorului.

tipuri

Mobila sub televizor este de diferite tipuri. Ele diferă în ceea ce privește desenele, dimensiunile, parametrii. Alegerea unui aspect specific, evaluarea tuturor argumentelor sale pro și contra, a caracteristicilor distinctive ale unei anumite variante de mobilă.Astfel veți obține o mare șansă de a alege cel mai bun mobilier pentru camera dvs. de zi.

dulapuri

Un dulap mare și frumos este o alegere excelentă și un semn de bun gust. Singurul negativ - garderoba necesită mult spațiu liber în camera dvs., dar este foarte spațios și funcțional. Cabinetul poate fi drept și înclinat.

Oamenii îl pun, de obicei, în apartamentul unde va fi televizorul.

Un perete dulap cu o nișă pentru un televizor este, de asemenea, o alegere bună pentru un living. Atunci când cumpărați un astfel de dulap, trebuie să știți în avans dimensiunile, grosimea și alți parametri ai televizorului. Ar trebui să se potrivească cu dimensiunea nișei.

În caz contrar, nu va fi posibilă o instalare optimă.

Dulapurile cu compartiment TV sunt foarte diferite:

 • Cabinet cu nișă pentru TV. Lângă nișă există rafturi și un compartiment pentru cărțile dvs. preferate și diverse obiecte minunate. Faceți acest mobilier în diferite modificări. Din acest motiv, puteți alege un dulap bun pentru orice interior. Este necesar să se ia în considerare instalarea de aparate electrice suplimentare. De exemplu, aveți nevoie de un loc pentru a monta antene, console de jocuri, jucători.
 • Dulapul de culisare - are un sistem de dragare sub televizor. Este spațios și frumos.Cazul se poate potrivi cu ușurință în orice interior. Datorită acestui fapt, cabinetul poate fi utilizat pentru a instala televizor, diverse detalii interioare și alte lucruri de uz casnic. Ar trebui să țineți cont de dimensiunea diagonală a televizorului și de faptul dacă acesta se va potrivi în locașul dulapului.
 • Dulap de colț - ideal pentru televizor pentru un living mic. Se află în colțul camerei de zi. Nu va dura prea mult spațiu. Acest lucru este garantat pentru a nu face ca livingul tău foarte mic chiar și mai mic. Compartimentele TV speciale sunt situate pe partea largă a acestor dulapuri. Pe ambele părți ale compartimentului sunt rafturi deschise pentru diverse dulciuri mici, care dau un anumit farmec camerei.

Pe baza acestui fapt, putem spune că dulapul este o varianta bună de mobilier pentru televizor.

postamente

Mulți spun că noptiera este doar cel mai bun mobilier pentru televiziune. Noptiera este de dimensiuni mici și de încredere. Magazinele de mobilier modern vă oferă o gamă foarte largă de dulapuri. Puteți alege întotdeauna ceva la gust și buzunar.

Cumparand un dulap, atentie la dimensiunile sale. Nu puteți pune televizorul pe o noptieră foarte mică. Să fie mai bine decât mărimea medie.

Alocați astfel de modele degete mari:

 • dreptunghiular, acest tip se numește clasic, este amplasat lângă perete, vizavi de fotoliu sau canapea;
 • colț, pus în colțul camerei, nu ocupă mult spațiu și sunt convenabil de utilizat;
 • rotund, non-standard în dimensiune și formă, spectaculos și interesant în cameră.

Conform materialelor din care sunt fabricate, dulapurile sunt:

 • de lemn - un adevărat clasic pentru orice cameră de zi. Pietrele funerare se potrivesc oricărui interior și vă vor încânta cu frumusețea naturală. Ele sunt produse în diferite culori și forme. Puteți alege întotdeauna ceva mai ieftin.
 • Din sticlă - foarte neobișnuit, creativ în aparență. Ideal pentru un interior clasic sau hi-tech. Astfel de dulapuri cresc vizual dimensiunea oricărei camere de zi, deoarece sunt transparente. Ideal pentru instalații cu plasmă mare. Cumparand o noptieră, trebuie să fii atenți la puterea paharului. Trebuie reținut faptul că noptierele de înaltă calitate sunt foarte grele.
 • placă aglomerată - astfel de noptiere sunt costuri reduse. Designerii au creat o varietate de forme și culori de standuri. Nu cumpărați mobilier care conțin formaldehidă dăunătoare sănătății umane.

Când cumpărați o noptieră sub televizor, ia în considerare frumusețea, fiabilitatea și funcționalitatea. Apoi vă va servi pentru o lungă perioadă de timp și va decora camera de zi.

tabele

Masa sub televizor - aceasta este soluția originală pentru interiorul camerei de zi. Tabelele au un număr mare de sertare și rafturi diferite. Ele sunt folosite pentru a instala consola, playerul și alte electronice. Trebuie să evitați să cumpărați o masă simplă sub televizor. Este nevoie doar de ceva special.

Tabelele pentru TV sunt diferite:

 • Designurile dreptunghiulare sunt foarte populare, deoarece au un număr mare de rafturi și uși;
 • modelele sub forma unui oval se potrivesc oricărui interior;
 • modelele rotunde vor crește vizibil dimensiunea camerei;
 • colțurile sunt ideale pentru a fi instalate într-o încăpere mică.

Masa poate fi staționară și portabilă. Atunci când cumperi mese portabile, trebuie să fii atent, pentru că astfel de mobilier poate fi mutat doar fără TV deasupra.

Tabelele vin în diferite culori. Alegeți o culoare care se potrivește armonios în paleta întregului apartament. Mesele sunt realizate din lemn natural sau PAL. Cu toate acestea, mobilierul din sticlă, metal, plastic acum câștigă popularitate.

Masa trebuie să fie puternică și rezistentă.Televizorul ar trebui, în orice caz, să fie stabil în locul său.

rafturi

Pentru o cameră de zi mică, opțiunea ideală ar fi un raft pentru TV. Podeaua din cameră va rămâne liberă, deoarece raftul este atârnat pe perete. Aceasta este o opțiune câștigătoare dacă locuiți într-un apartament mic sau într-o pensiune. Când cumpărați rafturi, acordați atenție rezistenței și fiabilității materialelor.

Ramă trebuie să reziste la greutatea electronică instalată sau a altor elemente de interior.

Rafturile sunt fabricate din diverse materiale:

 • rafturile din lemn sunt frumoase și necostisitoare;
 • rafturile din sticlă măresc vizibil dimensiunea camerei de zi, încadrându-se armonios în interiorul modern;
 • un raft de gips carton poate fi făcut de unul singur, dar structura ar trebui să fie întărită, pentru că poate cădea pur și simplu, nu poate suporta greutatea televizorului sau a altor electronice.

Rafturile pot fi atârnate înalte sau joase, găsind astfel un loc potrivit pentru televizor și alte obiecte de interior.

materiale

Mobilierul pentru televiziune este realizat dintr-o varietate de materiale. Toate materialele au avantaje și dezavantaje.

Este necesar să se reflecteze asupra caracteristicilor caracteristice ale modelelor:

 • lemn - din acest material faceți detalii de interior de înaltă calitate, durabile.Aceste mobilier arată perfect într-un stil clasic interior și de țară. Arborele poate fi vopsit în orice culoare;
 • sticlă - astfel de mobilier este foarte frumos și non-standard. Acesta va decora orice cameră de zi, dar principalul lucru este să alegeți mobilierul potrivit, deoarece ar trebui să fie făcut din sticlă durabilă bună;
 • PAL sau placă fibrolemnoasă - produsele din aceste materiale sunt ieftine, dar nu foarte înalte.

Astfel de mobilier poate avea diferite forme și culori. Metalul este adesea folosit pentru a crea noptiere și rafturi de diferite modele. Metalul nu este foarte popular. Este durabil și durabil, este vopsit în culori diferite.

Fiecare dintre materiale are propriile caracteristici. Atunci când cumpărături ar trebui să ia în considerare gusturile proprietarilor de apartament.

Cum sa alegi?

Atunci când cumpără mobilier ia în considerare astfel de momente:

 • Mobila costă stilul interior?
 • frumusete;
 • preț;
 • inofensivitate, adică compoziția nu a fost dăunătoare elementelor de sănătate;
 • fiabilitate, adică că televizorul nu a căzut.

Mobilierul ar trebui să fie combinat cu restul interiorului.

Opțiuni de locație

Cumpărați mobilier pentru televiziune, gândiți-vă în prealabil în cazul în care ați pus-o.

Astfel de locuri se vor potrivi:

 • colț - versiunea curentă pentru o cameră mică;
 • centrul peretelui, deasupra căruia sunt canapele și un fotoliu;
 • Centrul camerei este optim pentru un living mare.

Mobilierul este plasat acolo unde va arata profitabil. De asemenea, ar trebui să țină cont de gusturile proprietarilor apartamentului. Consola lungă suspendată va arăta benefică în orice interior. Principalul lucru este să alegeți designul potrivit.

Magazinele de mobilier modern oferă clienților o gamă largă de mobilier frumos pentru televiziune. Este fabricat dintr-o varietate de materiale. Trebuie să cumpărați mobilier frumos și de înaltă calitate pentru camera de zi. Apoi va avea mai mulți ani să vă mulțumească pe tine și pe familia ta.

Veți găsi o imagine de ansamblu a combinațiilor populare de stocare de la Ikea, care vin cu spațiu TV, în următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor