Seminee de la Electrolux: o revizuire a produselor de brand populare

 Seminee de la Electrolux: o revizuire a produselor de brand populare

Fiecare proprietar dorește să-și decoreze casa în mod elegant și la modă. Șemineul electric al Electrolux va deveni un punct culminant al camerei dvs.

În acest articol ne vom uita la principalele caracteristici și beneficii ale produselor acestei companii.

Caracteristici și beneficii

Compania suedeză a câștigat de mult dragostea cumpărătorilor din întreaga lume. Baza tuturor invențiilor este practică, stil și înaltă calitate. Electrofireplaces va crea o atmosferă familiară confortabilă.

Principalele avantaje ale acestor produse includ:

  • Design creativ. Mulți cumpărători încearcă să obțină nu numai un lucru util, ci și o piesă elegantă de mobilier. Fiecare model este unic. Chiar și cei mai exigenți clienți vor găsi produsul în favoarea lor.
  • siguranță. Acest parametru este unul dintre cele mai importante.Produsul ar trebui să fie nu numai elegant și frumos, dar și ignifug. Acest lucru vă va permite să nu vă faceți griji cu privire la bunăstarea membrilor familiei.
  • economie. Mulți cumpărători cred că focul electric va duce la costuri semnificative. Electrolux oferă opțiuni cu consum de energie de la 0,9 până la 2 kW. Este chiar mai mic decât un ceainic electric.
  • Instalare ușoară. Produsul poate fi ușor instalat. De asemenea, va folosi doar încălzitorul electric. Fiecare dispozitiv vine cu instrucțiuni simple și clare.
  • Gamă largă de caracteristici suplimentare. De exemplu, pot fi sisteme de imitație a vetrei arzătoare "Real Fire", abilitatea de a ajusta strălucirea flacării, precum și alte elemente care vor contribui la crearea unui sentiment de realism al șemineului real.
  • Datorită opțiunilor suplimentare, puteți simți confortul și confortul în utilizarea subiectului. De exemplu, poate fi prezența unui telecomandă, a unui termostat pentru a menține o anumită temperatură și protecție împotriva supraîncălzirii și altele.
  • O gamă largă. Electrolux este remarcabil nu numai pentru produsele de calitate. Aici puteți găsi o varietate de opțiuni pentru casa dvs.
  • disponibilitate. Valoarea democratică va fi un bonus frumos pentru fiecare client. Puteți cumpăra bunuri la un preț accesibil, fără a face o gaură în portofel.
  • Bună dispoziție. După ce vă decorați camera cu un produs elegant, veți simți confortul și căldura casei. Starea de spirit va crește, iar atmosfera de bine și de înțelegere va predomina în jur.

model

Avantajul fără îndoială al Electrolux este o gamă largă de modele.

podea

EFP C 1000RC. Această versiune originală va atrage clienții care apreciază calitatea excelentă și valoarea democratică a mărfurilor. Seria colecționată "Fireplace Classic" vă permite să combinați fără probleme clasicul și tehnologiile inovatoare. Acest produs are un modul special în care există o orientare unghiulară.

Dispozitivul este potrivit pentru orice interior și nu ocupă mult spațiu.

Considerate populare și modele de EFP / F 100. Acestea au un finisaj MDF de înaltă calitate. Astfel de produse cântăresc aproximativ 20 de kilograme.

Montat pe perete

Opțiunile de perete cu aspect elegant vor arăta grozav în fiecare cameră de zi. Ele vor ajuta la umplerea camerei cu nu numai foc realist, ci și căldură.Corpul ultra-subțire și greutatea redusă facilitează poziționarea dispozitivului. Modelele sunt disponibile în diferite variante, de exemplu, EFP / W-1150URLS. Greutatea sa este de 12,8 kilograme.

Modelul poate fi montat în perete. Există, de asemenea, un panou de control care vă va ajuta să gestionați cu ușurință produsul.

Opțiunea EFP / W-1200URLS remarcabil stil creativ, are o orientare verticală. Interiorul tau va juca cu siguranta o noua cale, va deveni mai exclusivist si la moda.

Modelul EFP / W 2000S va atrage atenția cumpărătorilor pentru designul său elegant. Oglinda frontală este un accent modern care transformă interiorul dumneavoastră. Pietrele decorative joacă rolul de combustibil, ceea ce va crea confort și confort în casa dumneavoastră. Produsul are două niveluri de putere de încălzire. Deci, puteți crea climatul dorit în apartament.

Există un produs și o protecție specială împotriva supraîncălzirii. Acest lucru va asigura siguranța dispozitivului, precum și a tuturor celorlalte. Datorită telecomenzii puteți controla confortabil produsul fără a vă ridica de pe scaunul dvs. preferat.

built-in

Modelele încorporate sunt perfecte pentru toți iubitorii clasicilor. Aceste opțiuni vor deveni centrul de atracție pentru întreaga familie.Principalul lucru este de a combina produsele organic cu conceptul general al camerei. Opțiuni interesante și 1250ULS și 1100URCL. Datorită calității excelente a dispozitivului arata destul de realistă.

Modelul negru EFP / P-3020 cucerește toți iubitorii de focuri reale. Efectul unei flăcări naturale se realizează datorită lemnului de foc ars, ca și în cazul unui inserție reală de șemineu. Puteți opri oricând funcția de încălzire, lăsați limbi strălucitoare de foc. Finisarea sub cărămidă din interiorul cuptorului vă permite să îmbunătățiți șemineul decorativ.

Opțiunea EFP / P-2520 atractiv cu numeroase opțiuni. Aici puteți regla puterea, există un termostat, o telecomandă convenabilă. Produsul poate funcționa ca element decorativ, precum și pentru încălzirea activă a încăperii.

Este demn de remarcat faptul că puteți integra un centru electronic în diferite nise. Deci, va fi convenabil să împartă camera în zone diferite. De exemplu, puteți separa bucătăria de camera de zi. Ar trebui să pre-determinați un loc adecvat, să instalați dispozitivul și să îl conectați la o priză.

1250ULS
EFP / P-3020
EFP / P-2520

Opțiuni pentru miniatură

De exemplu, mini-seminee, cum ar fi EFP / M-5012B, au avantajele lor.Pe lângă dimensiunile compacte, dispozitivul poate fi plasat într-un loc confortabil pentru dvs. Puteți pune modelul pe podea, pe raft, pe masa de cafea. Un mic dispozitiv electronic va ajuta la crearea confortului în casă. Un astfel de încălzitor mobil poate fi combinat cu alte dispozitive. Există o opțiune cu finisaj alb lucios sau cu o suprafață neagră mată.

Modelele pot fi instalate personal. Mai mult, dacă nu sunteți încrezători în abilitățile dvs., atunci este mai bine să consultați un specialist. Deci, vă veți salva puterea, nervii și timpul.

Am considerat principalele avantaje ale șemineelor ​​electrice Electrolux, precum și cele mai populare modele care vă vor permite să vă decorați casa. Asigurați-vă că ați determinat dimensiunile corecte ale produsului înainte de a efectua o achiziție.. De asemenea, merită să ne concentrăm asupra stilului general al camerei, astfel încât șemineul să se amestece fără probleme în spațiu.

O revizuire detaliată a șemineului Electrolux EFP / W-1100ULS puteți vedea în următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor