Suflarea electrică într-un interior de cameră

Pentru a oferi confortul camerei, frumusețea și confortul, puteți instala acolo un șemineu electric. Acest element al decorului se potrivește perfect în orice cameră, în mod ideal combinat cu diferite stiluri. Semineele electrice vor deveni indispensabile în interior.

Pe ele va fi posibilă aranjarea diferitelor fotografii, figurine, crearea unei atmosfere speciale. În serile lungi de iarnă, precum și în vremea ploioasă, puteți să vă așezați confortabil în camera de zi, să luminați focul electric și să vă relaxați, să faceți o pauză de la viața aspră de zi cu zi. Luați în considerare caracteristicile acestor produse.

Caracteristici și beneficii

Mulți proprietari moderni preferă să decoreze camerele lor cu seminee electrice. Acest dispozitiv vă va aduce numai plăcere.Modelele imită lemnele de foc, o adevărată flăcări, a căror strălucire poate fi ajustată. Cu telecomanda puteți controla confortabil dispozitivul.

Nu va trebui să vă ridicați de pe un scaun confortabil pentru a porni dispozitivul preferat și pentru a vă bucura de designul la modă al camerei.

Unele șeminee electronice au un ventilator de încălzire. Aceasta înseamnă că pot încălzi o cameră impresionantă. Această caracteristică va fi deosebit de relevantă atunci când încălzirea este oprită în toamnă sau primăvară. Astfel, veți găsi nu numai un element de decor elegant, ci și un înlocuitor pentru un încălzitor simplu.

Modelele moderne au iluminare din spate cu LED-uri, ceea ce înseamnă că economisesc energie. O cameră elegantă vă va ridica întotdeauna spiritele, vă va potrivi casa într-un mod pozitiv. Un șemineu atractiv va crea o atmosferă de neuitat de confort și acasă.

Produsele au mai multe avantaje:

 • Aspect elegant estetic. Fiecare șemineu are un design atractiv. Puteți alege opțiunea care se potrivește cel mai bine casei dvs. În acest caz, trebuie să ne ghidăm de stilul camerei, pentru a observa un singur concept.Asigurați-vă că contorizați parametrii produsului, înainte de o achiziție importantă, că șemineul a intrat organic în cameră.
 • Securitate. Acesta este un alt punct important, care reprezintă avantajele șemineelor ​​electronice. Aceste produse nu necesită autorizații speciale de instalare. Sunt rezistente la foc.
 • Ușor de instalat. Dispozitivele nu necesită un coș de fum, nu vor deveni surse de poluare a mobilierului sau a încăperii, nu vor "mânca" oxigen în încăpere.
 • Economie. Nu va trebui să cumpărați în mod constant cărbune, lemn de foc.
 • Un astfel de dispozitiv electric nu necesită o atenție deosebită. Veți avea nevoie doar de monitorizarea purității sale. Aparatul funcționează pe o rețea de uz casnic.
 • Nu vă faceți griji dacă aveți acasă copii mici. Puteți instala în siguranță un incendiu electric în camera de zi. Nu va face rău niciunui membru al familiei tale.

  Printre numeroasele avantaje se pot identifica și dezavantajele produselor. De exemplu, principiul funcționării dispozitivului seamănă cu un încălzitor ventilator. Aerul este forțat prin bobinele de încălzire, din care se aude un zgomot mic. Oferă unii clienți un disconfort. Există un consum semnificativ de energie dacă introduceți produsul în modul de încălzire. Cu includerea de dispozitive suplimentare cablajul pur și simplu nu poate rezista.Prin urmare, merită luate în considerare aceste parametri în avans. Flacăra artificială în model este repetată cu unele ciclice. Acest lucru vă permite să realizați că înainte de a nu este încă un șemineu real. Dacă aceste nuanțe nu te-au speriat, atunci poți instala în siguranță acest produs atractiv în camera ta de zi.

  Cum sa alegi

  Pentru a cumpăra că ai adus numai plăcere, ar trebui să alegi șemineul. Asigurați-vă că luați în considerare toate specificațiile produsului. În primul rând, merită să luați în considerare locul în care dispozitivul va fi localizat. Forma focului electric necesar, dimensiunile și puterea acestuia vor depinde de aceasta.

  De asemenea, ia în considerare dacă îl veți folosi pentru încălzirea camerei. Dacă aveți nevoie de un șemineu ca mijloc de decor, atunci nu ar trebui să cheltuiți bani suplimentari pentru funcții suplimentare. Dacă doriți să utilizați dispozitivul ca încălzitor, trebuie să determinați în avans puterea necesară, prezența luminii de fundal, nivelul luminozității și alți parametri importanți. Asigurați-vă că verificați capacitățile cablului dvs., indiferent dacă acesta este proiectat pentru sarcini suplimentare. Aceasta va determina puterea semineului în modul de încălzire.

  Merită să luăm în considerare faptul, cât de mult ar fi focul electric asemănător cu lemnul. Componenta tehnică a produsului și, în consecință, prețul acestuia va depinde de acesta. Un criteriu important de selecție este, de asemenea, dacă echipamentul de coș va intra în stilul uniform al sălii. Produsul trebuie să fie combinat organic în nuanță, decor, formă, cu conceptul general al camerei.

  Astfel, trebuie să luați în considerare tipul dorit de produs și parametrii tehnici ai acestuia.

  tipuri

  Sucul electric are o anumită tehnologie pentru a simula focul, trecând-o pe ecran. Încălzirea camerei este realizată de energia eliberată de radiație. Producătorii moderni oferă o varietate de opțiuni pentru astfel de produse.

  built-in

  Aceste opțiuni pot fi instalate în mobilier. Acestea arată foarte avantajoase și ecologice, permițându-vă să creați un concept unificat al camerei.

  Montat pe perete

  Aceste seminee pot fi atașate la perete. Ele arata foarte elegant, ceea ce inseamna ca ele se vor potrivi oricarui interior.

  Produse de colț

  Pe baza numelui, aceste șemineuri sunt situate în colț. Aceste încălzitoare electrice vor fi ideale pentru încăperile mici.Ele vă permit să umpleți perfect spațiul, care deseori în proiectare rămâne nerevendicat. În același timp, veți obține un aspect elegant și elegant al camerei.

  pristennye

  Versiunea clasică, care este situată de-a lungul peretelui. Este convenabil să-l ducă în orice loc al apartamentului. Acest model este foarte popular.

  insular

  Aceste tipuri includ seminee care sunt utilizate pentru zonare camere. Acestea pot fi abordate din orice parte. Deseori, aceste modele sunt folosite pentru un decor elegant al camerei.

  panoramic

  Aceste produse sunt remarcabile datorită dimensiunilor impresionante. Lățimea poate ajunge la 2-2,5 metri. Astfel de opțiuni se află perfect în sălile spațioase, creând efectul acestei flăcări.

  Trebuie remarcat faptul că toate modelele pot să difere în funcție de parametrii și de caracteristicile lor tehnice:

  • există produse echipate cu un termostat;
  • multe dispozitive au o flacără tridimensională - se aprinde vaporii de apă, care este format dintr-un generator de abur cu ultrasunete;
  • Există opțiuni atractive care repetă spargerea lemnului, a fumului și a altor efecte.
  • Modele cu efect 5D, incendiu realist.

   Trebuie remarcat faptul că, cu cât un șemineu seamănă mai mult cu un lemn ars, cu atât va fi mai scump.

   Șemineele vin în dimensiuni standard. Aceste opțiuni au o lățime de 62 cm.

   Există modele mai largi - 76 cm sau extra largi - mai mult de 1 metru.

   stiluri

   Alegerea unui produs pentru camera ta, trebuie să te concentrezi pe stilul camerei. Analizăm direcțiile principale.

   Opțiune clasică

   Pentru sala în acest stil, puteți alege focul electric din piatră sau lemn. Produsul poate fi selectat creativ sau, dimpotrivă, rezervat. Totul depinde de preferințele proprietarului. Deseori, sunt preferate tablourile masive peste șemineu, iar tencuielile decorative sau piatra artificială se aplică pe suprafața în sine. Proiecte similare pot fi instalate atunci când se amestecă stiluri. Principalul lucru pentru a se conforma potrivirii culorilor.

   Muzică country

   Designul acestui produs va fi din lemn sau din piatră. De obicei, acest stil este folosit pentru case de tara. În acest caz, camera ar trebui să fie spațioasă, iar plafoanele ar trebui să fie ridicate. Zona de șemineu este decorată cu trofee de vânătoare, arme și alte decorațiuni. Acest stil este preferat de mulți proprietari,care doresc să simtă pe deplin spiritul stilului de țară, simt confortul și confortul.

   modern

   Suflarea electrică într-un stil similar are o formă pătrată. Așezați un astfel de dispozitiv este mai bine de-a lungul peretelui, precum și în colț. Ca decor puteți folosi vitralii.

   Tehnologie înaltă

   Un astfel de șemineu va avea un finisaj minim. În acest caz, forma sa trebuie să aibă o geometrie clară. Produsul în sine poate fi fabricat din materiale diferite. În ceea ce privește mobilierul, este ales foarte simplu, precum și alte elemente decorative.

   pod

   Nu mai puțin popular la oamenii moderni. Acesta presupune un maxim de spațiu liber, imitație de zidărie, absența elementelor decorative inutile. În același timp șemineul va fi punctul culminant al camerei, care va ajuta întreaga familie să se adune într-o seară rece de iarnă în camera TV.

   minimalismul

   Foarte la modă opțiune. Potrivit pentru o cameră mică în 18 piețe, și pentru o sală mare spațioasă. Principalul lucru - lipsa decorului excesiv.

   Combinați corect tonurile de bază pentru a putea urmări armonie.

   modern

   Acest design se va potrivi oricarei camere, mai ales sub forma unui pătrat.Sucul electric poate fi amplasat nu numai de-a lungul pereților, ci și în colț. Un decor excelent pentru produs va fi inserții din vitralii.

   Asigurați-vă că ați măsurat parametrii necesari înainte de a merge la magazinastfel încât achiziția să vă aducă numai plăcere și să se potrivească perfect în locul dorit. Alegeți stilul șemineului care se potrivește stilului general al camerei. Deci, puteți sublinia design-ul camerei dvs., introduceți cu succes încălzitorul și creați atmosfera potrivită.

   Cum de a alege focul electric, vezi următorul videoclip.

   Comentarii
    autor
   Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

   Sala de intrare

   Camera de zi

   dormitor