Grupuri de seminee "Meta": caracteristicile modelelor

Compania rusă "Meta Group" este specializată în producția de sobe, seminee și cuptoare. Compania oferă clienților o gamă largă de produse. O varietate de modele și dimensiuni de modele vor satisface cele mai exigente gusturi. Prețurile rezonabile fac ca produsele să fie accesibile persoanelor cu venituri.

Caracteristici speciale

Principala diferență dintre seminele grupului "Meta" de la produsele altor producători este adaptarea maximă la condițiile meteorologice din țara noastră. Deoarece în multe localități din Rusia, iarna atinge temperaturi scăzute, este important ca dispozitivul să se încălzească în cel mai scurt timp posibil și poate încălzi chiar camere mari.

Sobele grupului "Meta" rezistă încălzirii până la 750 de grade. Toate elementele de încălzire sunt fiabile și adaptate pentru această utilizare.Sistemul de convecție a șemineelor ​​vă permite să încălziți rapid camera și să mențineți efectul de căldură timp de mai multe ore.

Este de remarcat calitățile estetice ridicate ale cuptoarelor mărcii. Modelele arată foarte impresionant și pot să decoreze orice cameră. Interesant, gama companiei include nu numai modele clasice de culori negre și alte culori închise. Compania oferă atât sobe albe și bej, care sunt deosebit de populare cu iubitorii de interioare luminoase "aerisite".

Multe modele (Narva, Bavaria, Okhta) sunt echipate cu sobe de gătit, ceea ce reprezintă avantajul lor suplimentar și extinde posibilitățile de utilizare a acestora.

Această suprafață de gătit se răcește treptat, ceea ce prelungește efectul încălzirii aerului.

Diferențele de la Caminetti de la sobe de șemineu

Brandul rusesc oferă clienților atât sobe clasice, cât și o altă variantă - caminetti. Astfel de dispozitive nu numai că pot încălzi camera și păstrează căldură, dar și decorați interiorul datorită designului său original.

Kaminetti sunt modele de dimensiuni mari fără fundație și placări suplimentare. Oțel sau fontă este folosit ca material în construcția de caminetti. Suprafața exterioară a acestor cuptoare este finalizată cu plăci termoizolante. Dintre modelele populare ale cuminetților din grupul "Meta" se poate menționa "Viking"

În seriile reci de iarnă, vă puteți bucura de viziunea fascinantă a focului, deoarece toate aceste șemineuri sunt echipate cu uși transparente. Este de remarcat faptul că astfel de sticlă este curățată automat de ardere, așa că îngrijirea șemineului nu vă dă multe probleme.

Caminetti "Viking"

"Viking" este un model de perete cu un coș de fum și posibilitatea de conectare superioară și spate. Înălțimea sa este de aproximativ 2 metri, iar pentru a căldura un astfel de șemineu puternic pot camere destul de impresionante de până la 100 de metri pătrați. m. "Viking" este realizat printr-o tehnologie specială "ardere lungă", care ajută la economisirea combustibilului. De exemplu, când este încărcat complet, cuptorul poate funcționa timp de până la 8 ore. Modelul Viking va fi o opțiune excelentă pentru o casă de țară, iar designul clasic al acestui dispozitiv de încălzire se va potrivi perfect în aproape orice interior.

Șemineu "Rin"

Modelul "Rin" - unul dintre liderii vânzărilor pe piața rusă.Acest model se distinge prin mărimea mică și performanțele ridicate. Înălțimea șemineului este de 1160 cm, lățimea - 55 cm, adâncimea - 48 cm. Spațiul din cameră cu un astfel de dispozitiv se încălzește în doar o jumătate de oră. Cu o încărcătură maximă de lemn de foc (până la 4 kg), puteți menține o flacără de până la 8 ore. Se păstrează aceeași cantitate de căldură (datorită sistemului de convecție).

Zona spațiului încălzit ajunge la 90 de metri pătrați. Design interesant al șemineului în formă de octogon cu grătar din fontă și sticlă rezistentă la căldură, realizând astfel posibilitatea de a admira focul.

Semineu "Duet 2"

Conform recenziilor de pe Internet, Duet 2 este, de asemenea, foarte popular. Acest model este un analog al cuptorului Duet, dar diferă în ceea ce privește designul și proprietățile avansate. Firebox-ul dispozitivului este decorat cu o piatră artificială care nu se sparge, chiar dacă încălzirea atinge temperatura maximă.

Un astfel de cuptor este capabil să regleze pescajul, astfel încât să puteți schimba cu ușurință temperatura din cameră. Datorită tehnologiei avansate, este nevoie de doar câteva minute pentru a încălzi camera. Combustibilul poate fi ales la alegere. Aceasta poate fi lemn de foc clasic sau lignit.Prin achiziționarea șemineului Duet 2, puteți controla și puterea flacării și puteți urmări în siguranță de la orice distanță, deoarece datorită sistemului special construit, scânteile de la o flacără deschisă nu zboară.

Seminee cu circuit de apă

Unele sobe din grupul "Meta" pot fi conectate la un circuit de apă, care vă permite să încălziți în mod uniform mai multe camere în casă. De exemplu, modelul "Baikal Aqua" are un schimbător de căldură de 5 litri, în timp ce modelele Angara Aqua, Pechora Aqua și Varta Aqua sunt echipate cu schimbătoare de căldură de 4 litri. În recenziile lor, cumpărătorii și meseriașii acordă atenție faptului că alegerea transportatorului de căldură este importantă pentru un astfel de cuptor. Dacă locuiți în mod constant în casă și încălziți aragazul în fiecare zi, puteți folosi apă regulată. Dacă în timpul iernii "vizitați" casa doar ocazional și nu o încălzi adesea, atunci este mai bine să folosiți un antigel special (astfel încât sistemul de încălzire să nu înghețe și să nu deterioreze țevile și alte elemente structurale).

Sisteme de șemineu din marmură

Într-o categorie specială de "lux" puteți include modele din grupul "Meta" cu design "marmorat". Sunt cât se poate de realiste pentru a repeta aspectul șemineelor ​​clasice.Singura diferență este într-o incintă închisă sigură și un sistem mai eficient de încălzire a încăperilor. Prin producția acestor dispozitive de încălzire se folosește materialul inovativ Meta Stone cu o crustă din marmură, datorită a ceea ce are centrul termolizei crescute.

Designul variat deschide oportunități deosebite în designul camerei. Puteți alege culoarea albă clasică, galbenul însorit sau bejul nobil. În același timp, există chiar modele de lux cu patină aurie în sortiment. În plus, astfel de șeminee avansate se disting printr-un nivel diferit de transfer de căldură (într-una, două sau trei direcții).

concluzie

În vremurile vechi, soba era o parte integrantă a fiecărei clădiri. Împreună cu apariția clădirilor înalte, încălzirea a apărut, dar, treptat, "moda" pentru seminee sa întors. Sobe fiabile și frumoase ale grupului "Meta" vă vor oferi confort și căldură, completând imaginea casei de vis perfectă. Semineul va arăta gustul rafinat al proprietarilor, va crea un confort incomparabil în cameră și îi va da un "suflet". În plus, achiziționarea unui semineu buget va fi o achiziție indispensabilă pentru o casă de țară sau cabană.

Echipamentele de încălzire de înaltă calitate vă vor servi mai mult de o duzină de anifără a produce greutăți pentru îngrijire și funcționare. De asemenea, printre avantajele indiscutabile ale semineelor ​​din grupul "Meta" se poate observa combinația perfectă a indicatorilor "preț - calitate înaltă".

Atunci când alegeți o sobă, nu uitați să acordați atenție nu numai aspectului, ci și funcționalității modelului, caracteristicilor practice și caracteristicilor sale de proiectare (în special, metoda de aprindere, dimensiunile focarului și proiectarea coșului de fum).

Caracteristicile insertului "Camilla 800" de la compania "Meta Group", vezi următorul videoclip.

Comentarii
autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor