Alegerea unui stand sub semineu

Astăzi, având un șemineu în casă sau chiar într-un apartament nu este o astfel de raritate. În plus față de faptul că obiectul arată în interior este elegant și frumos, este capabil să-și încălzească căldura. Felul de foc aduce pace dupa o munca grea. După ce te-ai așezat seara într-un scaun lângă vatră, poți să te simți cu adevărat "fericire cerească". Adevărat, merită menționat faptul că pentru funcționarea normală a dispozitivului de încălzire și securitate sunt necesare unelte speciale. Unul dintre acestea este - stați sub șemineu.

Material de fabricație

Accesoriile pentru o sursă de flacără deschisă au diferite funcții și pot servi ca o completare excelentă a interiorului. Este mai bine să alegeți accesorii pentru șemineu în direct, dar nu să comandați prin intermediul internetului. La urma urmei, singura modalitate de a evalua calitatea materialului și fiabilitatea producției.

Materialul din care se află șemineul poate fi foarte diferit.

Cel mai adesea sunt fabricate din metal, lemn, piatră și chiar sticlă.

În cazul în care alegerea a căzut pe un suport metalic șemineu, este mai bine să preferați un produs din oțel. Acest material are o mare rezistență, este capabil să reziste la temperaturi ridicate. Stilul de a face astfel de suporturi poate fi cel mai diversificat și satisface orice idee a clientului.

Pentru fanii de lux, ar trebui să alegeți un stand din bronz. Acest metal are și caracteristicile cele mai înalte și arată foarte bogat în interior. Modele mai scumpe sunt realizate folosind forjarea, în timp ce standurile cu costuri reduse sunt mai des fabricate din tablă.

Accesorii necesare pentru un șemineu

Pentru ca șemineul să aducă bucurie în timpul funcționării Trebuie să achiziționați următoarele elemente:

  • drovnitsa;
  • ecran;
  • grila;
  • serviter;
  • grătare de grătare

Servitorul arata ca un cuier pe care poti sa atargi elementele necesare, cum ar fi o scoica, clesti, o chitara si un poker. Același servitor poate fi făcut ca un stand regulat, în care sunt inserate toate elementele necesare. Decide ce formă pentru a alege un stand de șemineu ar trebui să se bazeze pe stilul de interior al camerei, înainte de cumpărare puteți explora diverse opțiuni pe Internet.

pocher

Un poker este necesar pentru a transforma în siguranță focul și cărbunele. Ar trebui să fie suficient de lungă și potrivită pentru proprietar. Vârful pokerului este selectat, pentru a rupe cu ușurință arsurile arse. Mânerul trebuie să se potrivească bine în palmă și să nu alunece. Merită să acordați atenție modelelor care au un cârlig special. Acesta servește pentru a trage cărbuni mari sau nu lemne de foc arse.

linguriță

Pentru a colecta cenușa împrăștiată este nevoie de o scoică. Cea mai bună soluție ar fi să alegeți o bucată cu o țesătură plană, toate gunoiul format este ușor de colectat într-o astfel de formă. Cu cât este mai puternic materialul din care este fabricat, cu atât este mai bine: bucata se va potrivi la podea. Modele bine dovedite de fontă.

măturică

Pătrările de mătură sunt, de obicei, fabricate din fibre artificiale, deși găsiți pe piață măturări făcute din păr natural de cal. Principalul criteriu pentru selecție este densitatea părului. Firmware-ul rar absoarbe greu miezurile mici, dând multe probleme.

Chingi de foc

Acest accesoriu servește pentru rularea în siguranță a cărbunelui în vatră.Mânerul are adesea două inele, cum ar fi foarfecele, astfel încât instrumentul este foarte convenabil de utilizat. În plus, lungimea pensei trebuie să fie suficientă pentru a nu arde mâinile în timpul utilizării.

drovnitsa

Acest articol este necesar pentru a stoca lemn de foc lângă șemineu și, dacă este necesar, pune-l în foc. Cel mai adesea este fabricat din metal, de exemplu din oțel. Decoreaza cu relief sau forjare.

Design-ul poate fi cel mai complicat și neobișnuit. Buștenii, pliate într-o grămadă îngrijită în tigaie, nu privesc numai plăcut din punct de vedere estetic, ci nu formează gunoi sub formă de chipsuri mici în jurul lor. Pentru iubitorii de elemente naturale și naturale din interior, puteți achiziționa un model din răchită. Principalul lucru este să-l localizați departe de foc sau să-l tratați cu un compus special refractar.

Sisteme de șemineu

Șemineul este un lucru indispensabil în camera în care există un incendiu deschis. Este conceput pentru a proteja casa de incendii accidentale. Sparks și cărbuni nu vor cădea pe podea și nu vor avea consecințe triste dacă există un scut de protecție în fața șemineului. Se efectuează cel mai adesea din metal sau din sticlă.

Sunt preferate modelele metalice., așa cum va putea servi mai mult de o duzină de ani. În ceea ce privește opțiunile de sticlă, merită remarcat faptul că ele arată modern și fără greutate.

Atunci când alegeți un astfel de ecran trebuie menționat faptul că sticla însăși trebuie să fie refractară.

teren de fotbal american

Gratele sunt o rețea care este instalată direct într-o nișă a șemineului, după care se pun bușteni și se aprinde. Datorită grătarului, cărbunele ard prin mai bine și mai uniform, deoarece asigură fluxul de aer. Materialul din care sunt fabricate sculele trebuie să fie foarte durabil, de exemplu, fonta.

Toate elementele standului de șemineu au același stil de execuție. și poate fi un punct culminant al oricărui interior. În piața de astăzi, produsele fabricate în stil clasic sunt mai frecvente. Puteți face un stadiu chiar și pentru o schiță individuală, trebuie doar să vă întoarceți la forjat pentru asta.

În plus față de accesorii standard, merită să se uite la accesorii suplimentare pentru a utiliza șemineu a fost o bucurie. În timpul funcționării, pot fi necesare perii speciale pentru coșuri, pungi și mănuși de lemn.

Atunci când cumpărați un stand de șemineu, este important să luați în considerare mulți factori: design frumos, material fiabil și preț rezonabil ar trebui să fie combinate unul cu celălalt. Cu toate acestea, principalul criteriu este rezistența la căldură a produselor, deoarece siguranța gospodăriilor depinde de ele.

Cum de a alege un castron din lemn, vedeți următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor