Dimensiuni de seminee electrice: standarde și opțiuni unice

 Dimensiuni de seminee electrice: standarde și opțiuni unice

Semineul este asociat în mod tradițional cu încăperi mari și lemn de foc strălucitor, dar tehnologia modernă permite oamenilor să aleagă opțiuni electrice dintr-o gamă mai largă de dimensiuni, de la cea mai mică la cea mai mare.

Modurile de finisare, culori și moduri de combinare cu direcțiile interioare pentru camere diferite variază de asemenea.

Nimeni nu poate fi indiferent la șemineu, întotdeauna atrage ochiul în camera în care se află, deci alegerea sa trebuie făcută astfel încât designul să nu "cântărească" încăperea și să nu rămână ridicol și inconspicuos.Cu toate acestea, sarcina principală a semineu - încălzire și crearea unei atmosfere confortabile.

Dimensiunile semineelor, dispozitivul și tipurile acestora

Cele mai mici șemineuri electrice sunt de dimensiunea celei de a opta părți a unui metru pătrat, pot fi transferate și, cel mai adesea, ele sunt aplicate doar în natură. Produsele sunt foarte convenabile în viață pentru încălzire.

Dispozitivul electrofireplaces are standardele, și anume, designul standard este alcătuit din două părți principale:

 • Portal - partea exterioară sau cadrul, care ar putea avea un design și o decorare interesantă.
 • Vatra este un incendiu electric, o parte funcțională.

Sifonul este mult mai sigur decât un șemineu clasic, usucă aerul în cameră mai puțin și este mai ușor de utilizat și curat.

Dimensiunea șemineelor ​​electrice este împărțită în:

 • micro seminee care masoara 35cm * 50cm * 20cm;
 • mici seminee, ale căror dimensiuni fluctuează în jur de 60cm * 65cm * 32cm;
 • modele mari în care orice parametru depășește 1 metru.

În ceea ce privește plasarea, există mai multe tipuri de structuri:

  • podea;
  • construit în perete (așa-numita "vatră în perete");
  • suplim.

   Prețul acestora poate varia de la 10 mii la 250 de mii de ruble datorită unor efecte suplimentare, cum ar fi vizualizarea flacării, funcția de umidificare.

   Un șemineu electric este considerat mare dacă are dimensiuni mai mari de 50 cm înălțime și 70 cm lățime. Cel mai adesea sunt instalate pe podea în nișe mari.

   Un astfel de șemineu, chiar instalat de dvs., nu va arăta doar spectaculos, ci va fi de asemenea capabil să înlocuiască complet încălzirea. Există opțiuni închise și deschise.

   Decorarea semineelor ​​poate fi complet diferită.mai ales dacă aveți un stoc mare de finanțare. Poți să faci un șemineu cu sculpturi, zidărie specială, stilizat în spiritul Renașterii sau să acoperi grila de protecție cu metale prețioase.

   Cum sa alegi?

   Există o simplă instruire pas cu pas cu privire la modul de alegere a focului electric adecvat:

   • Acesta ar trebui să fie selectat în funcție de dimensiunea camerei în care va fi localizată. Un șemineu mare într-o încăpere mică va atrage prea multă atenție și va genera o mulțime de căldură, care nu este atât de necesară acolo. Dimpotrivă, un șemineu mic într-o cameră mare va privi din loc și ineficient, ca un fierbător mic într-un living spațios.

   Ca opțiune acceptabilă, puteți lua mărimea de 50 de acțiuni din suprafața totală.

   • Calculați consumul de energie și selectați opțiunea corespunzătoare. Semineul consumă o cantitate suficientă de energie electrică, așadar este mai bine să îl instalați ca un plus față de interior decât să se bazeze pe faptul că va funcționa întotdeauna.
   • Este important să se consulte cu designerul despre exteriorul șemineului. Semineu - o parte prea importantă a interiorului, pentru a nu-și planifica armonia cu mediul.
   • Portalul nu trebuie să se suprapună centrului cu dimensiunea acestuia, deoarece centrul ar trebui să fie mai luminos și mai proeminent.
   • Arzătorul electric va arăta mai bine dacă în fața acestuia, la o distanță scurtă, există o masă, care echivă designul portalului.
   • Cel mai bine este să selectați mai întâi un portal și apoi să vă concentrați atenția asupra acestuia.

   Soluții standard și personalizate

    Falshkamina poate fi cu amovibil sau cu vatră încorporată. Vatra inlocuibilă, spre deosebire de încorporat, va trebui să fie achiziționată separat. De obicei, în fiecare model există două moduri - acesta este un mod decorativ și un mod de încălzire.

    Culoarea flacării poate fi diferită și nu doar clasică, ca și lemnele de foc obișnuite. Acest lucru va da și individualismul focului electric achiziționat.

    Falshkamina originală poate fi făcută cu ajutorul unei întruchipări neobișnuite a propriului design. Până de curând, cea mai comună a fost un model cu un portal de pietre în stil de țară. Acesta vă va economisi spațiu și face curățarea un șemineu agățat mai ușor, este plasat într-o nișă sau pe un raft atașat la tavan.

    Reprezentanții cei mai răspândiți ai stilului de înaltă tehnologie sunt sobele cu iluminare cu LED. Se recomandă tratarea alegerii cuptorului de căldură cu o atenție deosebită dacă există copii mici în familie.

    îngrijire

    O mică atenție, care necesită foc electric - este înlocuirea becului. Cel mai adesea, producatorul semineului produce in acelasi timp becuri pentru el.

    Maeștrii recomandă verificarea incendiilor false pentru diferite erori înainte de începerea sezonului de încălzire.

    Desigur, aceste seminee au, de asemenea, defecțiuni, dar repararea lor va necesita mult mai puțin hassle decât reparația unui semineu din lemn sau gaz.

    Pe meritele semineelor ​​electrice, consultați următorul videoclip.

    Comentarii
     autor
    Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

    Sala de intrare

    Camera de zi

    dormitor