Caramida 1NF - caramida cu o singura fata

Cărămidă 1NF este o cărămidă unică care se recomandă a fi utilizată pentru fațadele clădirilor. Nu numai că arată frumos, dar are și proprietăți bune de izolare termică, ceea ce reduce costul izolației.

În orice moment, oamenii au încercat să-și evidențieze casa și să-i dea un aspect frumos. Acest lucru se poate realiza cu ajutorul cărămizilor cu care se confruntă, deoarece are o mare selecție de culori și texturi.

Pro și contra

Această cărămidă datorită prezenței golurilor din corp are izolație termică bună, datorită căreia reține căldura bine în timpul iernii și se răcește în timpul verii în casă. Acest lucru va fi economisit nu numai din cauza absenței unei încălziri suplimentare, ci și prin reducerea costurilor de încălzire în timpul sezonului rece.Conductivitatea termică a acestui produs este de aproximativ 0,4 W / m ° C.

Manopera de înaltă calitate și materiale moderne determină costul ridicat al cărămizilor. Dar pentru banii tăi vei obține o cărămidă de înaltă calitate, care va dura foarte mult timp. Într-adevăr, prin utilizarea tehnologiei de prăjire, argila este întărită la nivel molecular, formând un compus stabil. Banii cheltuiți vor dura mult timp sub forma unei case bune.

Dacă sunteți limitat în numerar, puteți economisi bani construind o casă zabutovochnogo cărămizi. Iar cu banii economisi puteți cumpăra caramizi de înaltă calitate.

 Cărămidă pentru clădiri

Astăzi în piața materialelor de construcții cele mai comune cu caramida este o cărămidă de 1NF cu dimensiuni de 250x120x65 mm. Această dimensiune vă permite să țineți în mod mai convenabil o cărămidă în mâinile lor.

Metoda de fabricare

Inelele naturale și aditivii pentru întărire sunt arși la o temperatură de 1000 ° C. Datorită tragerii, cărămida cu fața 1NF devine rezistență ridicată și rezistentă la uzură.

Dacă respectați cu strictețe regulile de instalare, fațada clădirii va avea nu numai aspectul elegant, ci și menținerea căldurii și confortului chiar și în zilele cele mai reci de iarnă.

O altă nuanță.Pentru placarea tuturor pereților, cu excepția plintului, trebuie să utilizați o singură cărămidă goală, iar pentru plintă, conform tehnologiei, trebuie să utilizați caramida solidă.

Pe baza celor de mai sus, putem trage concluziile următoare:

  • Fațada cărămizii 1NF nu arată numai frumos, ci este un produs de înaltă calitate care va dura de mai multe decenii.
  • Conductivitatea termică scăzută vă permite să economisiți pe suprafețe de ploaie suplimentare.
  • Prețul relativ ridicat este destul de rezonabil și garantează siguranța banilor cheltuiți.

Utilizarea acestui tip de cărămidă este foarte răspândită pe plan mondial. Și aceasta înseamnă valabilitatea alegerii acestui tip particular pentru a da estetică structurii viitoare.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor