Opțiuni de proiectare pentru pereții din cărămidă albă

 Opțiuni de proiectare pentru pereții din cărămidă albă

Zidurile de cărămidă din zăpadă albă armonizează în multe direcții stilistice. Astfel de componente nu numai că reîmprospătează situația, ci și o fac mai originală. Acest design interesant poate fi realizat folosind materiale atât naturale cât și artificiale. Astăzi vom examina mai atent această soluție de proiectare și vom analiza modul în care aceasta arată în diferite locații.

Cărămidă reală

Pereții din cărămidă albă sunt tendința ultimilor ani. Asemenea componente pot fi văzute adesea în ansamblurile stilistice cele mai neașteptate.Se potrivesc perfect în multe medii, făcându-le mai interesante, accentuând în același timp individualitatea casei ca întreg.

Peretii albi din caramida naturala arata mai ales la moda si atragator. Astfel de opțiuni pot fi atribuite în mod sigur clasicilor genului. Mulți utilizatori sunt mai ușor de folosit - utilizați peretele existent de cărămidă din încăpere și nu finalizați decorarea cu ornamente decorative. Pentru a folosi un astfel de detaliu ca o notă decorativă a interiorului, va fi suficient doar să-l acoperiți cu un grund și o compoziție acrilică transparentă.

Desigur, dacă nu vă place o culoare albă simplă, puteți reparați perfect un astfel de zid în orice altă nuanță care se potrivește mediului înconjurător.

Deseori, zidurile din cărămidă albă sunt aspre și dură, mai ales dacă sunt vechi. Nu vă fie frică de astfel de detalii - vor arăta uimitoare în multe stiluri. De exemplu, acesta poate fi loft-ul momentan incredibil de popular, în care pur și simplu nu puteți face fără pereți de cărămidă.

De asemenea, elemente decorative similare pot fi făcute din cărămizi decorative sau decorative. Astfel de construcții pot fi clasificate ca simplificate.Principalul avantaj al acestor opțiuni este că acestea sunt mai subțiri și mai ușoare decât construcția unei cărămizi naturale pline de culoare albă. În plus, cărămizile decorative ocupă mult mai puțin spațiu, ceea ce este deosebit de util atunci când vine vorba de aranjarea unei încăperi mici, în care se iau în considerare fiecare centimetru. De regulă, acest tip de zidărie este stabilită folosind adeziv de pardoseală fiabil.

În plus, se aplică o chituire specială, cu ajutorul căreia cusăturile rămase se freacă.

În majoritatea cazurilor, este tratată instalarea zidăriei decorative, dotând astfel camere precum un dormitor sau o cameră de zi. Trebuie remarcat faptul că instalarea acestor componente necesită mai puțin timp și necesită foarte puțin timp liber. Principalul lucru este să acționați cât mai atent posibil și să nu vă grăbiți.

imitație

Mulți proprietari din zilele noastre refuză să instaleze cărămizi naturale sau decorative pe pereții din casele lor. Acest lucru se datorează faptului că astăzi există un număr mare de alternative care nu numai că au un preț accesibil, dar sunt și mai simple în ceea ce privește instalarea.Să le cunoaștem mai bine.

Placi de clincher

Frumoasele plăci de clincher realizate sub formă de zidărie de culoare sau zăpadă albă sunt foarte populare pentru consumatorii moderni. Principalul avantaj al acestei soluții de design este acela că ocupă un minim de spațiu liber în cameră, iar acest lucru este foarte important dacă locuința dvs. nu are o suprafață mare.

Astăzi, în magazinele specializate puteți întâlni un număr imens de plăci de clinker diferite având diferite forme, dimensiuni și culori. În acest caz, baza este finisată în conformitate cu principiul materialului țiglă standard, cu respectarea cusăturilor netede. Aceste opțiuni sunt ideale pentru bucătărie, deoarece nu se tem de umezeală sau temperaturi ridicate.

Textură de fundal

Imaginile de fundal atractive, texturale, imitând cărămizi de zăpadă, sunt foarte solicitate. Astfel de produse sunt atât de credibile încât nu se impersonează imediat și mulți oameni le confundă cu cărămizi reale. Diferența poate fi văzută numai cu cea mai mare atenție posibilă.

Suprafața tapetată sub cărămidă este soluția ideală dacă echipați o locuință de dimensiuni mici, unde pur și simplu nu există loc pentru cărămizi naturale sau decorative. În camerele spațioase, aceste pânze arată, de asemenea, ecologice.

Este de remarcat faptul că astfel de soiuri de tapet au de obicei o clasă ridicată de rezistență la uzură și tolerează perfect curățarea umedă obișnuită.

Textură de chit

Nu mai puțin popular este imitația unui zid de cărămidă, creat datorită unui amestec de chituri texturate. Pentru a organiza o astfel de decorație spectaculoasă, trebuie să stocați pe chit de pornire de înaltă calitate, precum și un adeziv adecvat pentru faianță. Aceste componente sunt amestecate într-un raport de 50:50.

În camere diferite

Un zid elegant din cărămidă albă este un decor minunat, care arată bine într-o varietate de camere. Poate fi nu numai o sufragerie sau un dormitor, ci și o bucătărie sau chiar o baie. Să aruncăm o privire asupra modului în care acest detaliu arată în medii diferite.

În camera de zi

Sala este ideală pentru a plasa un perete de cărămidă albă. Acest lucru este valabil mai ales pentru camerele cu un aspect non-standard.În astfel de circumstanțe, designerii recomandă să aloce un finisaj din cărămidă pentru unul dintre pereții din cameră, făcându-l accentuat. Mai mult, această bază nu poate avea o suprafață perfect plană. Pot fi prezente rafturi, nișe sau nișă. În acest caz, zidăria va sublinia individualitatea interiorului, precum și gustul non-trivial al proprietarilor locuinței.

Dacă vorbim despre o cameră de zi standard dreptunghiulară, atunci se recomandă echiparea peretelui de cărămidă în spatele elementului decorativ principal din interior. În acest fel, veți decora decorul și îl veți completa.

De-a lungul peretelui, decorat cu cărămidă albă, puteți organiza în siguranță o zonă de agrement. Dacă există un detaliu atât de bun în hală ca un șemineu, atunci acesta poate fi așezat în siguranță în apropierea zidului de cărămidă - într-un singur tandem aceste componente par irezistibile și foarte bogate.

În dormitor

În dormitor se va arăta peretele din cărămidă albă. Un astfel de detaliu, în ciuda imaginii ușor grosiere, va face ca acesta să fie mai cald, mai confortabil și mai primitoare pentru proprietari. Principalul lucru este sa bati caramida alba cu piese textile potrivite - perne, pătură, pătură. Pe fondul zăpezii alb va arăta organic și alte adiții decorative, de exemplu, o varietate de picturi murale, oglinzi sau de iluminat pe perete.

Mulți oameni care sunt obosiți de soluțiile de design tradiționale se îndreaptă astăzi spre acest tip de decor pentru dormitoare.

În bucătărie

Mulți proprietari se întreabă dacă pereții din cărămidă albă sunt potriviți pentru bucătărie. Răspunsul este simplu - desigur, da. În acest context, această notă de proiectare se aplică cu următoarele obiective.

  • Instalarea șorțului. Nu este nici un secret faptul că șorțul de bucătărie este expus constant la influențe externe negative. De aceea, pentru pregătirea sa este necesar să alegem materiale care nu se tem de căldură sau de umezeală. Aceste cerințe sunt îndeplinite de o țiglă pură, din care se obțin imitații spectaculoase de cărămidă albă.
  • Zonarea spațiului. În multe cazuri, bucătăria necesită zonare competentă. Pentru a delimita zona de luat masa, puteti sa va intoarceti la peretele din caramida alb, subliniind cu ajutorul acestuia designul luminos al decoratiunilor individuale din interior.
  • Instalarea unei insule sau a unei baruri. Desigur, în acest caz se înțelege o bucătărie de dimensiuni suficiente.

În hol

O sală de intrare este cartea de vizită a oricărei case, deoarece este prima cameră în care gazdele și oaspeții lor intră când intră într-o casă sau un apartament. De aceea acest spațiu este atât de important pentru a aranja corect. Dacă se termină o sală cu o cărămidă albă, atunci va părea mult mai largă și mai spațioasă. Pe fundalul unei astfel de decorațiuni, diferitele corpuri de perete vor arăta armonios, "condimentate" cu plante vii verzi în vase mici.

În diferite stiluri de interior

Așa cum am menționat mai devreme, pereții din cărămidă albă arătau armonios în multe stiluri. Luați în considerare zonele cele mai de succes în care aceste componente se potrivesc în mod deosebit organic.

pod

Moft stil loft este incredibil de popular astăzi și se găsește în multe case. Arată armonios în ambele spații de locuit mici și spațioase. Astfel de ansambluri interioare se caracterizează prin executarea grosieră și amestecarea diverselor note stilistice. Interiorul stilului mansardat poate fi completat de grinzi din lemn, stâlpi și, desigur, ziduri de cărămidă.

Cărămizi într-un cadru similar pot fi alb sau gri, maro sau roșu - există o mulțime de opțiuni. Pe fundalul unui finisaj similar (adesea se folosesc pietre naturale), sunt adesea plasate mobilier realizat în stil clasic sau chiar retro.

Elementele rămase pot fi proiectate într-o varietate de moduri, până la lămpile steampunk.

Muzică country

Pereții din cărămidă albă armonioasă au stil rustic. În astfel de circumstanțe, se recomandă o finisare a materialelor naturale. Mulți proprietari realizează în acest fel case de țară și case de țară.

Interioarele în stilul țării sunt confortabile și primitoare, dacă au un plus de modă sub formă de zidărie ușoară. În mod deosebit, acest finisaj arată în combinație cu elemente din lemn, fără de care este dificil să ne imaginăm un ansamblu rural.

minimalismul

Astăzi în tendință un stil atât de restrâns, dar la modă, ca minimalism. În astfel de setări, culorile clasice și moderate domină, de obicei, diluate cu diferite accente luminoase. În multe cazuri, interioarele minimaliste sunt decorate cu zidărie (pot fi la fel de naturale,și imitat). Atunci când alegeți panouri de perete adecvate pentru cărămizi sau pietre reale, este foarte important să țineți cont de asta acestea ar trebui să ecouri restul tonurilor din interiorul simplu.

grunge

Direcția grunge este o combinație de mai multe stiluri. Datorită amestecului stilistic în astfel de setări, puteți utiliza în siguranță o varietate de detalii (și chiar avangarde). În stilul grunge, pereții din cărămidă albă, cu îmbinări și cusături întunecate, arată spectaculos.

În plus, finisajul poate fi realizat cu imitație de îmbătrânire - așezarea poate fi uzată sau chiar deteriorată în anumite locuri.

Tehnologie înaltă

Tehnologia high-tech este un stil modern, cu o predominanță de culori restrânse, precum și materiale precum plastic, metal și sticlă. În astfel de interioare, pereții din cărămidă arată alb.

Încălțămintele de înaltă tehnologie nu sunt adesea completate cu zidărie naturală. În schimb, alegeți mai des placa, imitând o piatră albă reală. În acest context, piesele contrastante de mobilier din gri sau negru, diluate cu elemente de sticlă sau crom, arată foarte bine.

Rezultatul este un ansamblu de high-tech și progresiv, departe de țara clasică sau rustică.

clasic

Destul de ciudat, cărămizile de culoare albă pot fi prezente și într-un interior clasic. Datorită unui astfel de decor, va fi posibil să aduceți în atmosferă note de aristocrație, caracteristice castelelor din Evul Mediu îndepărtat.

Idei de design interesante

Pereții din cărămidă albă arată elegant, proaspeți și atrăgători. Adesea, bazele cu un astfel de finisaj devin accent și atrag atenția cea mai mare.

De exemplu, poate fi o cameră de zi luminată, cu pereți albi și un tavan. Într-un astfel de mediu, un perete poate fi finisat cu zidărie imitativă sau piatră naturală albă. Ar trebui să atârne ceasuri și picturi mici, desene animate cu linii negre. Dimpotrivă, puteți pune o canapea moale roșie, care va arăta uimitoare în combinație cu un parchet de nuanță maro și galbenă.

Caramida poate termina peretele cu o fereastră în cameră. Dacă zidurile rămase sunt acoperite cu tapet, atunci piatra ar trebui să fie combinată cu ele. De exemplu, ar putea fi picturi abstracte cu dungi de diferite nuante de violet.În acest cadru, există un loc de mobilier luminos, pardoseală ușoară, plante vii și mese cromate.

Caramida rosie arata grozav in combinatie cu rosu. De exemplu, pe un astfel de perete puteți agăța o pânză decorativă decorativă / burgundă și puneți-o în fața unei canapele gri, cu nuanțe decorative de coral / portocaliu. Obțineți un ansamblu luminos și la modă.

Cum să faci o zidărie de ipsos, vezi mai jos.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor