Designul casei cu care se confruntă caramida

 Designul casei cu care se confruntă caramida

O soluție foarte populară și demnă, care a fost plăcută oamenilor de multă vreme, este finisarea fațadei unei clădiri cu cărămizi. Această opțiune este deosebit de reușită pentru casele particulare. Există mai multe culori diferite și modele de cărămidă, care au proprietăți estetice bune și pot concura cu alte materiale de placare, ca această metodă de finisare realizate mult mai ușor și mai convenabil.

Caracteristici speciale

Cărămizile sunt realizate din materiale de înaltă calitate, care permit proprietarilor de clădiri să fie încrezători în fiabilitatea și siguranța acestor plăci. De asemenea, în procesul de fabricație se utilizează diverse tehnologii: cărămida este arsă, extrudată și supusă la hiperspresiune.Acest lucru îmbunătățește foarte mult calitatea sa, precum și proprietățile estetice.

  Acest material frontal are multe avantaje.

  Caramida este un material poros, deci permite aerului să intre în casă fără probleme. Datorita acestei umiditati nu stagneaza in camera.

  • În fabricarea producătorilor de materiale, folosiți vopsele rezistente, deci cărămida are o rezistență ridicată la razele ultraviolete.
  • Fațada va arăta atractivă și estetică plăcută pentru o lungă perioadă de timp, nu va fi afectată în nici un fel de influența agresivă a mediului.
  • Materialul nu se teme de fluctuațiile de temperatură în interiorul sau în interiorul clădirilor.
  • Dacă zidaria a fost făcută calitativ, o astfel de fațadă va servi proprietarului până la o sută cincizeci de ani.
  • Nu necesită o grijă deosebită, atunci când este contaminată ușor spălată cu apă cu un furtun.
  • Este ecologic, nu va emite substanțe nocive în aer, este complet sigur.
  • Aveți posibilitatea să alegeți opțiunea perfectă pentru orice design, să așezați orice element arhitectural, să creați o formă orizontală sau curbilinie. Puteți face un model interesant.
  • Dacă este necesar, aceste fațade sunt ușor și repede restaurate, deoarece dacă una sau mai multe cărămizi sunt deteriorate, ele pot fi înlocuite cu ușurință. Este necesar doar să alegeți materialul de aceeași culoare.

  Este important să rețineți că, înainte de a utiliza o cărămidă, este necesară consolidarea fundației. Acest material cu care se confruntă are un cost ridicat, deoarece este foarte fiabil și are un aspect atractiv, estetic.

  Tipuri de cărămizi

  Există mai multe tipuri de cărămizi, astfel încât toată lumea să poată alege pentru ele însele ceea ce este potrivit pentru orice proiect și construcții specifice. Cărămida naturală este cea mai populară și mai fiabilă cale de a acoperi fațada unei clădiri, dar Merită să luăm în considerare alte tipuri de cărămizi, având în vedere caracteristicile și caracteristicile acestora.

  • Caramida silicata - O opțiune populară, care este adesea folosită de proprietarii de case particulare. Are o valoare adecvată și un aspect clasic, estetic. Principala caracteristică a acestei soluții este faptul că silicatul are o izolație termică bună, prin urmare, este capabil să protejeze în mod fiabil casa din diferitele vagare ale naturii: furtuni, scăderi de temperatură, rafale puternice de vânt și ploaie.

  Este ușor de instalat material silicat, cel mai adesea este folosit atunci când zona este rafinată independent.

  • Caramida presata din caramida - ca materiale pentru fabricarea acestuia se folosesc mai scumpe, calcar sfărâmat și piatră de coajă. Această opțiune permite proprietarului să nu vă îngrijoreze înghețurile severe în timpul iernii, deoarece acest material de construcție are o rezistență ridicată la îngheț. Se potrivește bine cu un climat schimbător, este foarte durabil, servește de foarte mult timp și își poate păstra aspectul original, frumos de mulți ani. Un alt avantaj în banca de porcine a calităților pozitive ale materialului este varietatea de forme de cărămidă. Există multe dimensiuni și culori diferite, astfel încât toată lumea să poată alege pentru ele însele ceva demn și potrivit.
  • Cea mai căutată vedere - cărămida ceramică, care este adesea folosită pentru a crea o decorare creativă și neobișnuită a clădirilor. Are proprietăți estetice luminoase. Ajută la crearea unor case incredibil de frumoase, atrăgând opiniile altora. Principalele avantaje ale zidăriei, realizate cu ajutorul cărămizilor ceramice, sunt proprietăți practice decente, aspect interesant și varietate de texturi de suprafață.

  Tipuri de zidărie

  Pentru a vă face o zidărie bună și fiabilă, trebuie să știți despre varietatea de căi. Există multe opțiuni interesante.

  • Montarea lingourilor: elementele sunt stivuite cu o parte de lingură. Este necesar ca rândul superior al plăcii să fie deplasat la o anumită distanță față de linia de fund.
  • bonder - zidărie populară, în care cărămizile trebuie așezate cu capetele compensate de jumătate din element.
  • Există două tipuri de așezări încrucișate. Cu această opțiune, este necesar să se alterneze lingura și zidaria. Primul tip de zidărie implică așezarea părților situate la capete astfel încât partea lor interioară să fie adiacentă la mijlocul elementului de rând cu lingură, în timp ce partea exterioară este la joncțiune. În cel de-al doilea exemplu de realizare, elementele seriei tychkovogo trebuie să fie așezate astfel încât cele trei fragmente consecutive cele două extreme să se afle la aceeași distanță între îmbinările liniilor adiacente.
  • Cu ambreiaj cu lanț metode lipite și spooned trebuie combinate în același rând. Două elemente trebuie să fie așezate în lungime, una - fund. Este necesar să montați fragmentele în așa fel încât fața frontală să se afle între joncțiunea elementelor de lingură.
  • Cea mai ușoară cale este o așezare haotică. Ar trebui să plasați fragmentele fără o secvență exactă. Perfect pentru cei care nu au nici o experiență (pentru fațada cu fața în față).

  Dar trebuie să vă asigurați că rândurile adiacente nu se potrivesc cu articulațiile elementelor.

  De asemenea, există o zidărie modelată, în care designerii pot obține desenul original, pre-proiectat pe perete. O idee interesantă care poate decora foarte mult clădirea.

  Sfaturi și trucuri

  Dacă finisarea fațadei cu astfel de materiale se realizează independent, este necesar să se țină cont de unele recomandări, astfel încât decorarea să dureze mulți ani și să-și păstreze caracteristicile pozitive. Stivuirea trebuie făcută numai dacă temperatura este peste zero și în absența umidității ridicate. Există încă câteva reguli de stil, lucru util pentru a ști.

  • Nu trebuie să efectuați calculul a mai mult de șase rânduri, deoarece ar trebui să așteptați ceva timp ca compoziția să profite. Acest lucru este necesar pentru a evita deformarea.
  • Dacă trebuie să selectați deschiderile ferestrelor, le puteți aranja cu fragmente de nuanță diferită.În astfel de locuri, legăturile trebuie făcute de-a lungul întregului perimetru.
  • Elementele trebuie să fie umezite astfel încât să absoarbă lent apă din soluție.

   Opțiuni interesante

   Producătorii încearcă să diversifice materialul pentru fațadă și să facă cărămizi speciale de diferite culori și nuanțe, astfel încât designerii pot crea modele de clădiri incredibil de frumoase și spectaculoase.

   Cele mai bune opțiuni de design și idei interesante:

   • Percepția vizuală a casei este ușor de schimbat prin folosirea uneia sau a altei culori. Pentru ca o clădire "grea" să apară aerisită și ușoară, este necesar să o așezați cu cărămidă de nisip ușoară.
   • Dacă acoperișul, ferestrele și ușile unei case cu o singură pardoseală sunt maro, trebuie să le combinați cu o cărămidă galbenă.
   • Acoperișul negru sau gri închis este combinat în mod adecvat cu o cărămidă albă. Clădirea arată extrem de modernă. Potrivit stilului minimalist.
   • Dacă proprietarul clădirii dorește să facă designul tradițional al fațadei, ar trebui să acordați atenție materialului roșu și brun. Un astfel de finisaj îi va da proprietarului un sentiment de confort și liniște.
   • Stilul "Melange" - versiunea originală, care utilizează atât materiale întunecate, cât și materiale ușoare.

   Clădirea pare neobișnuită și creativă, dar în același timp estetică.

   • Pe casele de cărămidă puteți vedea o combinație de materiale de diferite culori. De exemplu, pereții sunt mai ușori, iar colțurile și ramele ușilor și ferestrelor sunt întinse cu material întunecat.
   • O idee destul de interesantă - de a folosi caramida texturate.

   Rămâne doar să alegeți cea mai bună opțiune pentru dvs. din cele de mai sus și să începeți planificarea construcției.

   Idei frumoase de a vă confrunta cu o cărămidă în videoclipul de mai jos.

   Comentarii
    autor
   Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

   Sala de intrare

   Camera de zi

   dormitor