Cum de a pune o cărămidă sub îmbinare?

Peretele bine construit din pereți arata grozav. Fraza cheie aici este exact "bine stabilită". Chiar și materialul cel mai uimitor în încălcarea tehnologiei de aplicare a unui rezultat solid nu va da exact.

Caracteristicile muncii

Caramizile din caramida sunt realizate folosind o varietate de modele care ajuta la formarea corecta a mortarului. Diferența dintre modele este în principal în forma lor geometrică. Așezarea într-un mod similar nu arată cum a fost stabilită fără a folosi unelte suplimentare. Pentru a-ți face singur treaba, vei avea nevoie de:

 • burete cu o perie metalică;
 • o soluție în care se adaugă un plastifiant;
 • mistrie;
 • caramida;
 • elemente șablon care definesc caracteristicile zidăriei.

Mistria este folosită pentru a îndepărta soluția rămasă în cusături. Compoziția este plasată strict la nivelul care coincide cu linia exterioară a ambreiajului. Ordinea este simplă: în primul rând, cu șabloanele în mână, ele creează configurația dorită și numai atunci folosesc mistria. Dacă nu îndepărtați mortarul excesiv de zidărie, vă puteți confrunta cu probleme grave. Cu ajutorul unui astfel de dispozitiv ca o îmbinare, este posibilă împingerea soluției cu aproximativ 0,3 cm.

După aceea, compoziția este compactată cu grijă. Acest algoritm va contribui la îmbunătățirea calității nu a ouălui, ci a întregului zid ca întreg. Este foarte important să se țină seama de timpul în care trebuie încheiată îmbinarea. Pentru definiția sa acordați atenție momentelor:

 • consistența originală a soluției;
 • proprietățile sale din plastic;
 • umiditate ambientală;
 • temperatură (în aer liber sau în interior);
 • disponibil pentru maeștri de viteza de lucru.

Cum să se pregătească în mod corespunzător pentru locul de muncă și să-l facă?

Este rezonabil să se stabilească o caramida sub îmbinare este ușor, dar, de asemenea, nu este ușor. Primul pas este întotdeauna curățarea temeinică a suprafeței. Nu ar trebui să existe urme de murdărie.Mai mult, este important să se pregătească, așa cum ar trebui să se amestece zidăria, care ar trebui să fie cât mai plastic posibil. Adesea, se practică adăugarea de substanțe speciale care măresc calitatea plasticului.

În primul rând, coaseți cusăturile verticale, numai atunci când ajunge la planul orizontal. Unii încearcă să facă lucrul fără utilizarea aditivilor auxiliari, însă o astfel de decizie amenință să rupă compoziția în anumite locuri. Este permisă utilizarea amestecurilor uscate care dobândesc plasticitate după diluare cu apă. Avantajul acestei opțiuni este salvarea configurației după finalizarea îmbinării.

Puteți așeza peretele frontal de diferite modele, inclusiv cu un bar, cu cărămizi de orice formă geometrică. Selectarea șabloanelor se face în funcție de profilul zidăriei. Această cerință va asigura aceeași grosime a umplerii. Selectând compoziția, este necesar să aflăm - dacă va provoca o înfundare a suprafeței? Dacă apare, cantitatea de material consumată crește în mod substanțial, în special pe suprafețele cu textura ruptă.

Trebuie să fim pregătiți că munca va dura mult timp.Va dura mult timp, deci trebuie să vă planificați cu atenție programul. Cea mai mică încercare de a accelera încadrarea va avea ca rezultat o deteriorare a aspectului suprafeței. În ceea ce privește instrumentul, îl puteți cumpăra și îl puteți face singur. În orice caz, trebuie să vă asigurați că formularul vă permite să finalizați sarcina.

Instrumente suplimentare necesare

Sunt necesare dispozitive auxiliare dacă doriți să creați o cusătura de formă atipică. A face o astfel de linie cu ajutorul unor articulații nu va funcționa. Setul exact de instrumente este determinat de starea tehnică a zidului de cărămidă, dar cel mai masiv set va consta din astfel de asistenți:

 • un ciocan;
 • mixer de beton;
 • daltă;
 • burghiu electric;
 • mistrie triunghiulară;
 • vopsea cu perie moale (sau role);
 • kratsovka;
 • periați cu o grămadă de oțel dur.

O dalta, care este lovita usor cu un ciocan, va ajuta la curatarea vechii solutii din cusaturi. Dacă nu există un astfel de instrument, îl puteți înlocui cu un perforator. Efectuarea adezivului necesită adesea un burghiu și o duză de amestecare. Această componentă vă permite să facilitați amestecarea soluției.

Malaxorul de beton nu este necesar în cazul în care domeniul de activitate este mic. Mistria ajută la îndepărtarea excesului de amestec și la aplicarea acestuia. Pereții sunt curățiți atunci când îmbinarea și îmbinarea sunt finalizate. Pentru a umezi benzile, folosiți adesea o perie de perie. Ca unelte din spate a folosit tijă de lemn cu o lungime de 1 metru. Rezervorul, unde este pregătită chitul, trebuie să fie mai în adâncime decât în ​​lățime - în caz contrar mortarul se va fixa foarte repede.

Este important! Marginea daltei trebuie ascuțită corect.

Mai multe despre metoda de lucru

Puteți simplifica la maxim curățarea îmbinărilor prin suflare cu compresoare. Această tehnică facilitează îndepărtarea chiar și a celui mai mic murdărie. Când soluția în exces este îndepărtată, cusăturile într-o zonă mică sunt umezite. Este necesar să umeziți numai partea care va fi procesată în următoarele 60 de minute. Durata de viață a soluției variază de la 1,5 la 2 ore, deci este preparată într-o cantitate mică.

Caramizile de zidărie pentru îmbinare sunt prezentate în videoclipul de mai jos.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor