Utilizarea cărămizilor decorative albe pentru decorațiuni interioare

 Utilizarea cărămizilor decorative albe pentru decorațiuni interioare

Cărămizi decorative sunt adesea folosite în decorarea interioară a diferitelor clădiri. În mod special populare astăzi sunt acoperitoarele elegante de alb neutru. Ele par ecologice în multe direcții stilistice, de la mansarda populară la ultra-modernul high-tech. Astăzi vom examina mai îndeaproape acest finisaj original și vom afla care sunt caracteristicile sale distinctive.

Caracteristici speciale

În prezent, proprietarii de apartamente și case particulare au posibilitatea de a-și decora locuința în orice stil și culoare.Mulți utilizatori preferă note grosiere în setarea, de exemplu, pereți de cărămidă. Nu credeți că aceste motive ar părea ieftine și plictisitoare. De fapt, într-un spațiu bine echipat, această decorare poate revigora interiorul, făcându-l mai original și mai la modă.

Caramida decorativă de culoare albă poate fi atât naturală, cât și simulată. Adesea, ultimele opțiuni nu arată mai rău decât cele naturale, mai ales dacă au fost executate corect. Cu toate acestea, potrivit experților, acest design interesant este cel mai ușor de organizat dacă apartamentul se află într-o clădire nouă, unde nu există încă decorațiuni interioare. În acest caz, zidurile de cărămidă din incintă vor arăta cât se poate de realiste. Tot ce este necesar proprietarilor este de a proteja suprafața cărămizilor cu compuși specializați și de a le picta. În același timp, nu este necesară eliminarea neregulilor. În acest caz, defectele mici în zidărie vor fi foarte accesibile - nu vor interfera cu aspectul finisajului. Cu astfel de dezavantaje, dimpotrivă, cărămizile vor arăta mai natural.

În cazul în care bazele de perete au fost anterior supuse finisării sau au fost făcute din plăci de gips-carton sau beton, atunci, cel mai probabil,va trebui să se întoarcă la una din opțiunile de simulare a zidăriei de zăpadă. În realizarea unei astfel de lucrări, trebuie să încercați să faceți cele mai realiste cărămizi. Desigur, puteți economisi bani și puteți cumpăra pânze simple de tapet cu imaginea zidăriei, dar nu trebuie să vă așteptați nici un realism serios de la acest finisaj.

Nu cred că pe fundalul de ziduri albe în decorarea camerelor pot fi plasate doar aceleași bucăți brute și brutale de mobilier. În practică, pe un fundal similar, cele mai diferite modele arată organic, de la modern la clasic. Mobilierul poate avea forme elegante și rotunde, sau, invers, detalii unghiulare. Înainte de consumatori este o selecție elegantă de combinații interesante și armonioase.

Cărămizi decorative pot fi făcute într-o varietate de nuante de alb. Textura materialelor poate varia, de asemenea. Unii oameni preferă cărămizile perfect netede și netede, în timp ce altele preferă materiale grosiere cu o suprafață aspră.

specie

Finisarea cărămizii sau așezarea în caramida se întâmplă diferit. Să aruncăm o privire mai atentă la cele mai comune și variante de top ale unei astfel de căptușeli.

De ipsos

Ieftin și foarte popular sunt cărămizi de ipsos.Decorul acestor materiale poate avea aproape orice textură, formă și dimensiune. În plus, mulți consumatori apelează la aceste produse doar pentru că ei nu se tem la schimbările de temperatură - sub influența gipsul lor nu-și pierde forma și nu este supusă la deformare. Dar trebuie să ne amintim că gipsul nu se poate lăuda cu rezistență deosebită la apă. Într-un astfel de finisaj va trebui să aplice o compoziție de protecție specială, care va proteja de absorbția excesivă a apei. Se utilizează în mod obișnuit pentru aceste vopsele și vopsele specializate.

  Dacă se concentreze pe cărămizi factura ipsos, putem distinge următoarele soiuri sale:

  • mat - aceste cărămizi au strălucire și strălucire, dar, de asemenea, structuri de protecție prelucrate;
  • lucioasă - un produs genial, care în mod necesar sunt acoperite cu un lac special, care oferă strălucire lucioasă de material;
  • rupte - pe un astfel de decor nu este o suprafață plană, dar sunt împrăștiate la întâmplare aspră și colțuri;
  • relief - suprafața acestor cărămizi decorative este completată de o varietate de patch-uri de relief;
  • concave și convexe - astfel de cărămizi au un efect volumetric interesant, care se realizează datorită formei lor neregulate.

  Din ceramică

  Primele cărămizi decorative au fost făcute din această materie primă. Cărămizi ceramice sunt printre cele mai estetice și căutate. Cu ele, puteți schimba radical interiorul, făcându-l mai confortabil și primitoare.

   Cărămizi ceramice sunt destul de practice, durabile și fiabile. În multe dintre caracteristicile lor, ele sunt similare cu plăcile ceramice rezistente la uzură, atât de populare în rândul consumatorilor moderni. Principalele avantaje ale acestor produse sunt:

   • rezistență ridicată;
   • fiabilitate nesigură;
   • durată de viață îndelungată;
   • practică incomparabilă;
   • Umiditatea distructivă care poate distruge în cele din urmă acest material nu pătrunde în ceramică (de aceea aceeași piesă ceramică este soluția ideală pentru baie);
   • o astfel de cărămidă nu va fi supusă deformării, chiar dacă va fi supusă unor sarcini grave;
   • ceramica zidarie nu se tem de schimbările în condițiile de temperatură.

   Cu toate acestea, trebuie să ne gândimcă, pe cărămizi mai simple, va fi posibilă realizarea unei suprafețe originale rupte sau sculptate, dar pe părți ceramice, acest lucru va fi cu greu posibil.

   Porțelan din sticlă

   Astfel de cărămizi decorative sunt pe bună dreptate recunoscute ca cele mai fiabile, durabile și durabile. Le raneste nu este la fel de usor cum pare. Placile din portelan sunt fabricate în conformitate cu o tehnologie specială, care poate fi urmărită numai în condiții de producție pe scară largă. La domiciliu, materialele de finisare de înaltă calitate din porțelan din porțelan pur și simplu nu pot fi făcute.

    Caramida decorativă din plăci de porțelan are următoarele calități pozitive:

    • este rezistent la îngheț;
    • el nu se teme de salturile de temperatură și de pătrunderea umidității;
    • această cărămidă nu absoarbe poluarea, deoarece are un strat superior superior;
    • în magazine puteți găsi o cantitate imensă de pietre decorative multi-colorate din granit ceramic;
    • produse similare sunt prezentate în parametrii dimensionali cei mai diferiți.

    Cărămizile din granit ceramic sunt adesea folosite nu numai pentru finisarea bazelor de pereți, ci și pentru decorarea podelelor. Aceste suprafețe deosebit de impresionante arată în bucătărie, în sala de mese, pe hol sau pe hol.

    klinker

    O astfel de decorare de perete este remarcabilă pentru farmecul său special.Elementele clinker de zăpadă sunt foarte asemănătoare cu cărămizi reale. Acest material are o densitate mare, astfel încât poate fi folosit în siguranță în decorarea interioară, unde există diferențe frecvente de temperatură.

    Ca și variantele de porțelan din sticlă, cărămizile din clincher nu pot fi făcute acasă. Cuptoarele specializate cu o temperatură foarte ridicată (mai mult de 1200 de grade Celsius) sunt utilizate pentru a produce acest finisaj.

    Opțiuni de proiectare

    Pereții decorați cu cărămizi albe reprezintă soluția perfectă pentru multe stiluri de interior. Datorită acestui design, puteți face atmosfera mai proaspătă, mai strălucitoare și mai interesantă. Să luăm în considerare în detaliu, în ce stiluri de ansambluri, cărămizile albe vor arăta deosebit de atractive și organice.

    pod

    În interiorul acestui "pod" stilul de zidărie este folosit cel mai adesea. Poate fi nu numai alb, dar și gri, roșu, maro sau altă nuanță atrăgătoare. Interiorul în acest fel astăzi sunt foarte populare. Acestea se caracterizează prin comunicări deschise (de exemplu, țevi), combinații de mobilier, proiectate în diferite stiluri, prezența materialelor naturale și slab procesate.De exemplu, în interiorul unui mansardă, pe fundalul zidăriei albe, pot exista fie mese și scaune din lemn "bătute", fie canapele din piele scumpe combinate într-un singur tandem.

    Muzică country

    Acesta este un alt stil popular în care zidurile din caramida arata armonios. Și pentru a efectua interiorul într-un mod similar este permis atât într-o casă privată sau cabana, și într-un apartament oraș obișnuit. Pe fondul decorării cărămizilor într-un astfel de mediu se vor arăta piese de mobilier spectaculoase din lemn natural și leac tratat prost. Ca decorațiuni puteți folosi elemente cu note etnice. Într-un singur ansamblu, aceste componente fac posibilă formarea unui interior foarte confortabil și "cald", pe care nu doriți să îl părăsiți.

    gotic

    Cărămizi arata grozav în interiorul conceput în stil gotic. În astfel de situații, se recomandă să se pună numai pietre naturale de cea mai înaltă calitate. De obicei, doar un singur perete din cameră sau o parte din perete este terminat în acest fel. Este permisă completarea coloanelor decorative de cărămidă și a bazelor arcuite.

    Pe fundalul cărămizii vor arăta bucăți de mobilier uimitoare și solide.De exemplu, acesta poate fi un pat luxos, spațios, cu un baldachin scump și un candelabru luxor de cristal.

    minimalismul

    Astăzi restrâns stil modern numit minimalism este extrem de popular. În acest interior, zidăria nu arată doar albă, ci și maro sau roșie. Pe fundalul unor astfel de acoperiri, designul mobilierului de nuanțe gri, negre sau argintii, precum și corpurile de iluminat cu componente cromate și metalice vor arăta grozav.

    Cum sa alegi?

    Dacă doriți să alegeți cărămizi decorative de înaltă calitate pentru interior, atunci Ar trebui să vă bazați pe următoarele criterii importante.

    • Material. Achiziționați numai produse de înaltă calitate din materiale sigure și ecologice. Aveți grijă cu produsele din ipsos. Astfel de opțiuni nu sunt recomandate să stea în bucătărie și în alte zone în care există o umiditate ridicată. În astfel de circumstanțe, învelișul de gips va începe în curând să se descompună. Este mai bine să se acorde prioritate ceramicii sau altor acoperiri mai scumpe. Ei și să fie spălați de la poluare vor fi mult mai ușor.
    • Pentru un hol sau coridor este mai bine să cumpărați numai materiale cu rezistență ridicată care nu sunt supuse unei poluări rapide. Gipsul nu este potrivit aici. Acest lucru se datorează faptului că în aceste spații decorarea devine mai vulnerabilă și se murdărește mai ușor decât, de exemplu, în camera de zi sau în dormitor.
    • Calitate. Dacă cumpărați cărămizi decorative gata făcute, asigurați-vă că le inspectați suprafața. Acestea nu trebuie să prezinte defecte, defecte sau părți decolorate. Dacă există vreunul, este mai bine să refuzați cumpărarea, deoarece acest lucru ar indica depozitarea necorespunzătoare sau transportul necorespunzător al produselor.
    • Hue. Alegeți ușor nuanța potrivită a culorii albe. Rețineți că ar trebui să se amestece armonios în interiorul existent, apelând la alte palete înconjurătoare.
    • Producator. Cumpărați cărămizile decorative realizate numai de producători de renume și de încredere - aceste produse sunt, de regulă, de bună calitate.

    Exemple în interior

    Zidul de accent pe fundalul ușii de intrare alb va arăta spectaculos dacă îl terminați cu un strat sub o cărămidă albă mică. Pe podea, puteți așeza o placă de lumină cu diamante negre.

    Caramida albă din ceramică poate fi tăiată cu un zid de accent în spatele zonei de luat masa din bucătărie, cu mobilier de culoare deschisă, cu un pardoseală contrastanțial cu plăci negre mari.

    În camera de zi cu zidărie din cărămidă este posibil să se aranjeze un perete de accent în fața mobilierului tapițat și să se atârne un televizor negru plat pe el. Podeaua în acest cadru este mai bine să se stabilească un gri închis sau negru, pune imediat o canapea de catifea întunecată, cu un covor gri pufos pe podea.

    Despre cărămizi decorative pentru decorațiuni interioare, consultați videoclipul de mai jos.

    Comentarii
     autor
    Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

    Sala de intrare

    Camera de zi

    dormitor