Caracteristicile și utilizarea cărămizilor negre

Cele mai frecvente în construcții este caramida roșie. De fapt, în vânzare puteți găsi o mulțime de alte opțiuni și nu mai puțin atractive. De exemplu, poate fi un material pur alb sau galben. Totuși, din toate cazurile enumerate, caramida neagră originală se evidențiază puternic. El devine interioare foarte interesante care atrag multă atenție. Astăzi vom examina mai atent acest material de construcție la modă și vom afla care sunt caracteristicile acestuia.

Caracteristici, argumente pro și contra

Designul de apartamente și case particulare cu atracția cărămizilor este o soluție excelentă și la modă, cu ajutorul căreia puteți actualiza cu adevărat situația. Este de remarcat faptul că cărămizile din negru se pot potrivi cu ușurință nu doar în mansarda stilului mansardă, ci și în multe alte direcții stilistice. De exemplu, poate fi o țară de țară sau o gotică brutală.O cărămidă de culoare neagră, ca orice alt produs, are atât calități pozitive, cât și negative. Este important să le luați în considerare dacă doriți să vă decorați locuința folosind astfel de produse. În primul rând, ia în considerare avantajele cărămizilor negri.

 • Prezența cărămizilor în interior este o soluție ieftină, dar originală.
 • În cele mai multe cazuri, cărămida neagră este ecologică. Ca parte a acestor produse nu există componente periculoase și agresive care pot dăuna unei persoane sau mediului.
 • Piatra naturala de înaltă calitate, de orice culoare, are proprietăți excelente de izolare termică și fonică. În casele cu adaosuri similare nu există zgomot excesiv de pe stradă.
 • O astfel de decorare în incintă este destul de ușor de făcut. Chiar și un maestru neexperimentat, care întâlnește foarte rar aceste procese, se poate descurca destul de ușor cu o astfel de lucrare.
 • Cărămizi negre arata grozav în aproape orice cameră. Principalul lucru este că ele sunt combinate cu decorarea, mobilierul și decorul înconjurător.
 • Dacă vorbim despre un perete de cărămidă de înaltă calitate, atunci acesta poate să efectueze nu numai o funcție decorativă, ci și o practică.Poate fi folosit ca un separator al zonelor funcționale ale zonei existente.
 • Cu un finisaj din cărămidă, vă puteți referi fără probleme la instalarea diferitelor tipuri de structuri de perete. De exemplu, pot fi rafturi, diverse echipamente, dispozitive de iluminat, decorațiuni și alte obiecte similare.
 • Cărămida neagră nu necesită procesare periodică pentru a-și păstra recursul vizual.
 • Cu ajutorul decoratiunilor din caramida, puteti ascunde foarte multe dintre defectele diferitelor baze. De exemplu, este posibil să se deterioreze structurile de perete care sunt prezente în multe apartamente urbane. Pentru cărămizile bine stabilite nu vor fi vizibile.
 • Cărămizile sunt o construcție durabilă, care nu este supusă uzurii rapide sau pierderii aspectului atrăgător. Timp de mulți ani, aceste părți sunt capabile să păstreze estetica originală.
 • Un astfel de design contribuie la evidențierea individualității și originalității unui interior.
 • De obicei, zidăria este texturată, ceea ce o face mai elegantă și mai luminată.
 • Cărămida neagră este combinată minunat cu multe alte vopsele și materiale, de exemplu, combinată cu mobilier din lemn natural.

După cum puteți vedea, beneficiile cărămizilor negre sunt multe. Cu toate acestea, trebuie să țineți cont nu numai de ei. Dacă vă decideți să faceți acest proiect în casa dvs., atunci ar trebui să fiți conștienți de dezavantajele materialelor de construcție.

 • Dacă vorbim despre cărămizi naturale negre, atunci este nevoie de iluminare adecvată. Lumina naturală când cad pe astfel de materiale nu arată întotdeauna avantajos.
 • În mare parte pe un astfel de finisaj există suprafețe caracteristice neuniforme și aspre. Praful și murdăria se acumulează foarte rapid pe acestea și poate fi destul de greu să le curățați.

Făcând casă brună acasă, va trebui să observați moderarea. Când există prea multe astfel de acoperiri, interiorul devine mai puțin confortabil și confortabil. Acest lucru nu trebuie uitat atunci când proiectați un apartament în oraș sau o casă privată.

specie

Modelele în stil loft-stil pot fi finisate atât cu cărămidă naturală întunecată, cât și cu imitația sa. Vom lua cunoștință de particularitățile tuturor opțiunilor specificate.

Din piatră naturală

Cărămizi decorative, realizate din materiale naturale, sunt considerate cea mai reușită opțiune pentru designul interior.Deseori pereții "goi" din cărămizi cu o înălțime de la podea la tavan nu sunt supuși unor finisări suplimentare sau placări de plăci de gips carton. Cu toate acestea, în ciuda acestui fapt, astfel de motive necesită în continuare o prelucrare adecvată, și mai precis:

 • Zidăria "goală" trebuie curățată de depunerile de praf și de reziduurile soluțiilor vechi;
 • se spală;
 • lustruit;
 • adezivi cu chit;
 • Acoperiți cărămizile cu vopsea neagră.

imitație

Dacă nu este posibil să vă întoarceți la o adevărată cărămidă întunecată, atunci este permisă utilizarea diferitelor sale imitații. Opțiunea cea mai ieftină în acest caz este tapetul cu o imprimare sub zidărie. Cu toate acestea, trebuie să ne amintim că acest finisaj rar pare foarte natural. Ca regulă, tapetul imită cărămizi puțin, chiar dacă acestea au o suprafață ridicată. Imitarea zidăriei neagră poate fi organizată folosind aceste materiale:

 • chit decorativ;
 • lemn natural;
 • țiglă.

Materiale confecționate

Astăzi, materialele de furnir de calitate de diferite culori sunt larg răspândite. Astfel de materiale de construcție sunt bune deoarece sunt mai flexibile și mai subțiri decât cărămida naturală.În plus, ocupă foarte puțin spațiu liber și au o greutate modestă. Caramida cu nuante întunecate este facuta din:

 • în vârstă artificială;
 • mat;
 • materialele lucioase.

țiglă

Tigla spectaculoasă executată sub o cărămidă nu este mai puțin populară astăzi. Aceste produse sunt mai subțiri decât cărămizile standard de origine naturală. Există două tipuri principale de pardoseli sub zidărie:

 • ceramică;
 • clincher.

Finisare de casă

Imitația de cărămidă închisă la domiciliu este foarte popular astăzi. Pentru construcția sa nu este nevoie de cunoștințe speciale sau experiență bogată. Există multe modalități de auto-fabricare a unei astfel de plăci. De exemplu, puteți folosi matrițe speciale, lacuri și ipsos special.

stiluri

Decorul neagră de perete din cărămidă arată grozav în ansambluri de diferite stiluri. Luați în considerare cele mai atractive și populare.

 • Loft. Interiorul acestui stil de mansardă este foarte popular printre proprietarii de apartamente moderne și case particulare. Pe fundalul cărămizilor negre într-un astfel de cadru, obiectele de interior din lemn gros sau metal arata grozav.Din moment ce interiorul mansardei poate combina elementele din diferite stiluri, caramica întunecată din ele arată organic, echilibrând ansamblul general.
 • Țară. Interiorul, proiectat în stil rustic, este de obicei umplute cu mobilier din lemn de esență moale, precum și cu decorațiuni cu note etnice. Finisajul de cărămidă în aceste setări arată proaspăt și elegant, chiar dacă este făcut în culori închise. Principalul lucru este că restul detaliilor și decorațiunilor ar trebui să se potrivească cu culoarea cărămizilor.
 • Gotic. Această direcție stilistică provine din Evul Mediu îndepărtat. În stilul gotic, zidăria întunecată pare pur și simplu de neegalat, mai ales dacă este completată cu bucăți de mobilier și accesorii din fier forjat, stilizate în stil antic.
 • Minimalism. În acest stil arata combinatii de cărămizi de orice culoare. Principalul lucru pe care l-au repetat decorarea podelei și tavanului, precum și mobilierul prezent în interior. De asemenea, este important să ne amintim că într-un interior minimalist nu ar trebui să existe prea multe detalii decorative sau colorate, pentru că așa este și minimalismul, astfel încât să nu existe excese în el.
 • Grunge. Acest stil este o combinație de mai multe direcții simultan, în care prezența elementelor celor mai bizare forme este permisă. Negru cărămidă arată spectaculos în astfel de setări, pline de stil și personalitate luminoase.
 • Tehnologie înaltă În acest stil modern, cu o predominanță de piese din sticlă și metal, pereții simpli decorați cu cărămidă neagră arata doar dreptate. Aici vom recunoaște nu numai o piatră naturală, ci și o piesă care o imită.

Exemple frumoase

Pereții tăiați cu cărămizi de culoare neagră sau cu cărămizi neagră arata mai atractivi dacă le așezați în fața lor mobilier ușor. De exemplu, poate fi o masă brună din lemn lăcuit, în combinație cu scaune, tapițate în materiale textile de culoare roz. Dacă puneți astfel de mobilier pe un parchet de lumină și adăugați o lampă cu pandantiv metalic, veți obține un ansamblu armonios care va arăta spectaculos împreună cu un zid închis.

Caramida neagră poate termina peretele de accent în sufragerie și poate atârna pe el un televizor plat cu un corp întunecat. Un astfel de "accent" interesant ar trebui să fie înconjurat de ziduri și podele ușoare,decorat cu laminat roșu lăcuit. Finisați decorul cu detalii decorative albe - flori, vase. Puteți lămpi lămpi cu pandantiv negru.

Tigla din cărămidă neagră este o soluție excelentă pentru un dormitor modern, sumbru, cu un pat dublu, tapițat în material cremoasă cremoasă. În acest cadru, puteți perdea ferestrele cu perdele de întunecare întunecate și plasați aceleași mese de noptieră întunecate. Dar aveți nevoie de o mulțime de corpuri de iluminat mari și câteva accente luminoase - scaune bogate lângă fereastră și un covor pe podea. Este recomandat să furnizați un astfel de interior în camere cu ferestre mari. În caz contrar, situația riscă să devină prea întunecată și respingătoare.

O cameră în stil loft poate fi complet finisată cu vopsea neagră sau tapet, iar un perete poate fi tavit cu cărămidă întunecată. Lay pe podea într-o astfel de cameră laminat sau parchet, pune un mobilier din lemn dur. Așezați un covor dungat și atârnă lămpi în stil industrial (poate fi în stilul steampunk).

Pe cărămida neagră, consultați următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor