Caracteristicile și caracteristicile caramizii M125

 Caracteristicile și caracteristicile caramizii M125

Caramida M125 este adesea folosită în timpul lucrărilor de construcție. Nu numai zidurile, ci și partițiile, scările, gardurile sunt ridicate cu ajutorul lui. Baza pentru producerea produsului este argila, este arsă sub influența temperaturilor ridicate. În funcție de modul în care are loc procesul de producție, anumite caracteristici sunt atribuite produselor.

Ce este puterea?

Caramizile au propriile lor denumiri de rezistență. Se compune din litera "M" și o cifră suplimentară care arată mărimea sarcinii admise la 1 centimetru pătrat. Toate denumirile sunt descrise în GOST.

Este obligatoriu să verificați fiecare lot, pentru ca probele de testare să fie testate pentru îndoire și comprimare.Marcarea poate avea valori numerice de la 75 la 300.

Trebuie avut în vedere că atunci când alegeți o anumită caracteristică, de exemplu, M150, nu va exista nici o diferență de rezistență între cărămizile solide și cele goale.

cărămidă M125 este utilizat cel mai des în lucrările de construcții.. El și-a câștigat popularitatea datorită calităților precum fiabilitatea și durabilitatea. Domeniul de utilizare este suficient de larg.

Produsul este în categoria de preț mediu și depinde în primul rând de tipul acestuia. Cu toate acestea, înainte de a opta pentru o anumită marcă de cărămizi, ar trebui să vă familiarizați cu atenție cu caracteristicile și proprietățile lor.

Descrierea produsului

M125 este un produs din lut cu adăugarea de apă și plastifianți. Produsul este prietenos cu mediul și poate fi utilizat în construcția oricăror elemente. Intervalul de umbrire poate fi variat, influențat de diferitele grade de argilă utilizate în producție și de prezența impurităților care afectează proprietățile cărămizilor.

Deci, ce înseamnă eticheta M125? Prezența acestor numere indică faptul că o astfel de cărămidă poate rezista la o încărcătură de 125 kilograme pe 1 centimetru pătrat. La respectarea încărcării date produsul nu este deformat și nu va începe să se prăbușească. Deoarece densitatea este destul de mare, Caramida marca M125 este considerată universalăEa se descurcă bine cu efectele adverse ale mediului, este puternică și durabilă.

Trebuie avut în vedere faptul că experții interzic construirea de clădiri cu mai mult de 3 etaje din cărămizi de M125. Acest lucru se datorează faptului că încălcarea acestei condiții va determina o sarcină inacceptabil de mare pe partea inferioară a structurii, ca urmare a căreia pereții ar putea începe să se prăbușească.

proprietăţi

M125 cărămizi pot fi făcute folosind două tehnologii diferite. Această formare într-o formă plastică sau presare semi-uscată. Cu toate acestea, ambele metode implică calcinarea ulterioară la temperaturi ridicate. Acest produs poate fi împărțit în 4 tipuri. În plus față de corpulent și gol, există, de asemenea, cărămizi obișnuite și cu care se confruntă. Care dintre ele ar trebui să fie aleasă depinde de tipul de muncă care trebuie efectuată.

Caramida goală are o suprafață texturată care vă permite să o utilizați pentru a acoperi clădirile, atât în ​​interiorul cât și în exteriorul camerei.Pereții terminați cu astfel de materiale arată foarte estetic.

Printre caracteristicile tehnice se pot observa dimensiunile de 250x120x65 milimetri, greutatea de la 2,2 până la 2,5 kilograme, rezistența egală cu 1,4-1,6 MPa. Dacă produsul are o culoare uniformă pe întreaga suprafață, acest lucru sugerează că avem un produs de calitate.

În ceea ce privește fața unei astfel de cărămizi, ar trebui să utilizați produse dintr-un singur lot, acesta va fi capabil să garanteze aspectul cel mai precis.

M125 caramida solidă are și goluri, dar numărul lor este minim și nu depășește 13%. Acest produs este utilizat în construcția de case, gospodării și depozite, clădiri pentru diverse scopuri..

Acest model tolerează condițiile meteorologice nefavorabile și impactul negativ al mediului, astfel încât acesta poate fi utilizat în orice bandă a Rusiei. Suprafața este dură, prin urmare, necesită impunerea de tencuială înainte de a face față.

Cărămida solidă este utilizată în construcția de structuri portante. Este, de asemenea, numit obișnuită, clădire și obișnuită.

Conform specificațiilor, produsul are aceleași dimensiuni ca și cărămida goală, rezistența la încovoiere și comprimarea sunt, de asemenea, echivalente. Ar trebui notat mai grav o greutate de aproximativ 3,5 kilograme și o rezistență la îngheț de la F50 la F75. Proprietățile izolatoare ale materialului sunt scăzute, astfel încât atunci când se utilizează pentru construcția pereților necesită izolare suplimentară.

avantaje

Experții numesc o serie de avantaje care disting caramida M125 favorabil. În primul rând, este fiabilitatea și durabilitatea. Pereții construiți cu ajutorul acestui material vor dura mulți ani, fără a se prăbuși și a-și păstra caracteristicile. În același timp, aspectul este neat și estetic. Deoarece produsul are capacitatea de a respira, mucegaiul și ciupercile nu vor deranja proprietarii spațiilor.

Caramida poate fi unică, una și jumătate sau dublă. Diferite tipuri sunt utilizate pentru diferite tipuri de muncă, de exemplu, atunci când construiesc pereți, constructorii iau o cărămidă solidă, dar la finisarea lucrărilor, este deja cu fața sau gol. Acest lucru afectează aspectul suprafeței. Pentru a salva, puteți utiliza piatră silicată pentru finisare, este perfect combinată cu cărămidă roșie.

Un alt avantaj incontestabil este costul. Este o medie, totuși, poate varia în funcție de furnizor, de zona de livrare și de tipul de model.

recomandări

Pentru rezultatul muncii nu a dezamăgit consumatorul, experții recomandă utilizarea unui număr de sfaturi. Respectarea lor va salva posibile erori. Mai întâi de toate, atunci când lucrați cu un brand de cărămidă M125 trebuie să se aibă în vedere că grosimea peretelui trebuie să fie de cel puțin 2,5 produse. Acest lucru are un efect direct asupra transferului de căldură. În cazul în care piatra este de înaltă calitate, miezul său va avea o culoare mai strălucitoare.

Dacă se produce un sunet surd la lovirea unei cărămizi și culoarea este plictisită, atunci produsul nu îndeplinește standardele GOST, prin urmare, nu ar trebui să fie cumpărat.

De asemenea, atunci când achiziționați, este util să vă familiarizați cu un astfel de document ca un certificat de calitate. Poate fi înlocuit cu un pașaport, cu toate acestea, dacă acest document lipsește, există riscul de a achiziționa materiale de calitate scăzută. Înainte de a cumpăra, ar trebui să estimați cantitatea de muncă și să verificați întregul lot de bunuri. Pe produse nu ar trebui să fie cioplit și alte defecte.

Cu privire la modul de a pune în mod corespunzător caramida M125, a se vedea următorul video.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor