Zabutovochny cărămidă

Zabutovochny cărămidă - aceasta este o cărămidă normală (roșu) clădire, care are defecte în aparență. Pereții exteriori ai acesteia nu sunt de obicei construiți, deoarece vor avea un aspect foarte frumos. La urma urmei, s-ar putea să aibă chipuri, rugozitate, linii oblice ale fețelor, eterogenitatea culorii și a texturii. Poate fi atât cu goluri, cât și integral. Dimensiunea sa poate fi foarte diferită, dar cea mai comună - cărămidă 250x1250x65 mm. și 250x120x88 mm.

Cu toate acestea, dezavantajele unei cărămizi sunt în același timp avantajele sale: este mult mai ieftină din cauza defectelor. Și acest lucru este foarte adesea principalul factor atunci când alegeți materiale pentru construcții.

Acesta poate fi folosit pentru construirea de pereți, care mai târziu vor fi acoperite cu alte materiale sau căptușite sau decorate.Apoi, toate jetoanele și defectele vor fi ascunse sub alte materiale.

O clădire construită din cărămizi va arăta imaculat când se folosește o mașină specială cu cărămizi orientate spre exterior. Rugozitatea menționată mai sus, deși are un aspect respingător, dar în detrimentul neregulilor are o bună aderență la ciment.

Apariția slabă și o mică căsătorie în fabricare nu înseamnă că acest lucru se datorează unor riscuri suplimentare. Deoarece există cerințe destul de specifice ale GOST. Ele garantează că construcția unor astfel de cărămizi va dura mult timp.

 Zabutovochny cărămidă

De obicei, cărămizi zabutovochny nu sunt făcute în mod specific, ci sunt un produs secundar al producției.

Cu toate acestea, ele au aceleași caracteristici:

  • bună rezistență la îngheț
  • putere
  • dimensiuni convenabile pentru construcție.

Există diverse marcaje "M100", "M200", "M150" etc.

Numărul după litera M înseamnă sarcina maximă:

  • De exemplu, M200 înseamnă că poate exista o încărcătură de cel mult 200 kg pe 1 cm2. Este perfect pentru construcția fundației.
  • Și M150 și M100 pot fi folosite pentru a construi o clădire cu o singură etapă.

Prezența golurilor reduce conductivitatea termică, ceea ce sporește semnificativ conservarea căldurii în casă. Deci, acesta este un alt plus în favoarea utilizării de cărămizi zabutovochnogo în pereții exteriori.

În cele din urmă, aș dori să observ că lipsa aspectului este mai mult decât compensată de cost. Iar aspectul zidurilor poate fi întotdeauna corectat prin diferite metode.

Puteți afla despre particularitățile blocării cărămizilor urmărind următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor