Embedded în piloni de cărămidă pentru poarta: cum de a alege și de a instala?

Porțile din orice locuință privată (și nu numai) trebuie să fie protejate în mod fiabil de intrarea în exterior. Ele trebuie să fie, de asemenea, frumoase în aparență. Dar ambele cerințe nu pot fi îndeplinite dacă suporții se abat de la verticala ideală, iar acest lucru depinde în mare măsură de disponibilitatea și corectitudinea instalării ipotecilor.

Ce sunt?

Gardurile din caramida pot arata foarte frumos. Însă stâlpul neted, elegant, este rău pentru că nu se poate atașa nimic și, prin urmare, instalarea porții direct în masivul cărămizii este imposibilă. Pur și simplu nu se ține și cad. Acesta este motivul pentru care ipoteci sunt furnizate în piloni cărămidă, astfel încât acestea să poată fi utilizate pentru a instala porți.

Există multe tipuri de astfel de elemente.Dar fiecare dintre ele rezolvă o problemă strict definită. Trebuie să luăm imediat în considerare materialul din care se prevede construirea unor secțiuni ale gardului în sine. Dacă se utilizează zidărie solidă, elementele ipotecare sunt proiectate numai pentru a conecta secțiunile cu stâlpi.

În acest caz, sarcina pe structură este relativ mică, deci chiar buclele răsucite dintr-un fir cu diametrul de 0,8 cm vor putea să-și îndeplinească sarcina. Ele sunt așezate la fiecare 3 rânduri (în linia a patra a zidăriei). Acest lucru se face pe partea laterală a stâlpului în care trebuie atașate secțiunile de cărămidă. O astfel de decizie sa dovedit în mod repetat într-o varietate de condiții. Dar este inacceptabil dacă secțiunile gardului sunt realizate din metal de profil, lemn și alte materiale.

În aceste cazuri, creditele ipotecare trebuie să reziste încărcării crescute, deoarece stâlpii nu vor mai lua asupra lor. Pentru că trebuie să folosiți plăci din oțel. Aceste structuri sunt sudate la o anumită înălțime (în funcție de proiect), dar pot fi de asemenea utilizate conexiuni pliabile. Caramida va trebui să fie tăiată într-un anumit loc, astfel încât ipoteca să treacă acolo.

Mai târziu, laguri prin sudare atașați laguri. Și aceste întârzieri vă permit doar să montați diferite elemente structurale ale gardului. Dar chiar și atunci când sunt făcute ipoteci și întârzieri, secțiunile nu trebuie fixate imediat. Este necesar să așteptați ca posturile să câștige o anumită putere și numai apoi să procedați la asamblarea finală. De obicei, trebuie să așteptați 18-25 de zile.

Caracteristici de design

Pentru porți culisante

Instalând porți glisante, nu are sens să căutați desene de elemente încorporate, pur și simplu nu există. Geometria și dimensiunile sunt alese arbitrar, deoarece ar trebui rezolvată o singură sarcină: crearea unei baze pentru instalarea rolelor și un mecanism de antrenare. Ipotecile sunt de obicei realizate din canale cu numerele 10-20. Există o regulă clară: gravitatea porții crește - este necesară o rulare mai mare a metalelor.

Luați în considerare faptul că locul pentru motor trebuie să fie prevăzut pentru această linie în curte. Pentru a nu fi confundat, merită făcut ca elementul ipotecar să fie egal în lungime cu "contragreutatea" porții.

Notă importantă: ipoteca este plasată strict pe o linie dreaptă, care va muta pânza.

Uneori poate fi mai mică, dar maxim 20 cm. Dacă intenționați să instalați mai târziu o unitate cu un motor electric,Locația pentru instalarea sa este sudată la ipotecă într-o locație aleasă în mod arbitrar. Dar unii constructori fac altfel. La momentul construirii porții, ei nu pregătesc nici o bază pentru motor. Doar atunci, atunci când este asamblat, este o placă de oțel îndreptată spre partea superioară a ipotecii sudate lateral puțin.

Pentru poarta

Abordarea față de astfel de credite ipotecare este oarecum diferită față de elementele care dețin porțile glisante. Nu este nevoie să introduceți tije în interiorul caramizilor. Este necesar să le pui direct lângă suporturi, să-i dați în pământ. Când această lucrare este finalizată, canalul este sudat.

Deoarece porțile sunt mult mai ușor decât porțile obișnuite, ipotecile nu ar trebui să fie prea masive. Dar este recomandat să se adâncească suporturile în sol, atunci ele vor fi mai fiabile.

Este important: puteți simplifica instalarea structurii prin găurirea imediată a găurilor din canal pentru elementele încorporate.

Pentru porțile mari, cu stâlpi înalți, nu este suficient să instalați canale verticale în jurul ambelor jumătăți. Mai jos sunt sigilate de al treilea canal, lungimea căruia trebuie să coincidă cu distanța de la stâlpi la poarta.

Puteți găsi adesea afirmații pe care le puteți aduna credite ipotecare la benzi de oțel proeminente din piloni. Dar, în realitate, aceste proiecții miniatură nu pot ține nici măcar o poartă mică. În cazul porților basculante, ipotecile metalice de la 5 la 7 cm sunt sudate la posturile centrale ale posturilor. Acest lucru este suficient pentru structurile automate, dacă nu se dovedesc a fi prea grele.

Recomandări suplimentare privind selectarea și instalarea:

 • Pentru portiile grele, leagănele sau șinele pot fi sudate între posturi. Va fi mai de încredere dacă o faceți cu bretele, iar pe de altă parte, veți suda grinzi suplimentare.
 • În lipsa de experiență, este mai bine să nu încercați să ascunde ipoteci, și apoi le aducă în afara, este extrem de dificil.
 • Este mai corect să ciocniți (înșurubați) un produs metalic printr-o deschidere pregătită de o unealtă specială.
 • Găurile din cărămidă sunt realizate la un unghi de 45 de grade (devierea este acceptabilă, dar mică, altfel cărămida se va sparge).

  Cum de a face o ipotecă de propriile mâini, a se vedea video de mai jos.

  Comentarii
   autor
  Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

  Sala de intrare

  Camera de zi

  dormitor