Garsoniere de design de 31-35 de metri pătrați. m.

 Garsoniere de design de 31-35 de metri pătrați. m.

Designul apartamentului este una dintre cele mai importante componente ale confortului și confortului, de a crea ceea ce necesită atenție la detalii. Mulți oameni nu cred că sunt siguri că crearea unui design interesant și practic este destul de simplă și rapidă, mai ales dacă zona apartamentului este foarte mică. Din păcate, dar acest lucru nu este așa, deci o astfel de întrebare ca proiectarea unui apartament de studio de 31-35 de metri pătrați. m. merită gândit în prima etapă a creării casei tale.

9 fotografie

Caracteristici speciale

Astăzi, mulți observă popularitatea neobișnuit de mare a așa-numitelor apartamente studio.Dar acestea nu sunt apartamentele pe care toată lumea este obișnuită să le vadă. De fapt, un astfel de spațiu de locuit este cel mai adesea un apartament cu o cameră, a cărui suprafață, de regulă, este de numai 20-40 de metri pătrați. m. și în cazul în care nu există compartimente interioare. Această lipsă de pereți vă permite să utilizați spațiul complet al camerei cu un beneficiu maxim.

Lipsa compartimentelor interioare are unele avantaje, chiar dacă apartamentul este un studio. Unul dintre avantajele poate fi numit libertatea completă atât în ​​mișcare, cât și în redezvoltare. Compartimentele, de regulă, sunt separate doar de o baie, în cazuri mai rare - un balcon. Poate fi folosit și în felul său. De exemplu, puteți crea o mică grădină sau o galerie de artă de origine.

Un alt avantaj al unui studio este prezența unei cantități mari de lumină datorită aceluiași spațiu deschis.

Un alt element de pe lista beneficiilor studioului este accesibilitatea. Acestea sunt ieftine, apartamentele au o suprafață mică, necesitatea unor costuri ridicate pentru întreținerea acestora. Reparația și aranjamentul necesită mult mai puțin timp și bani.

Astfel de studiouri sunt amenajate numai în cărămidă și case de panouri - aceasta se datorează credibilității mai mari a structurii.Teoretic, puteți face un studio confortabil, compact și confortabil dintr-un apartament obișnuit, trebuie doar să eliminați unele partiții (pereți). Dar merită să ne amintim că pentru această operațiune este necesar să se notifice în prealabil autoritățile competente și să se obțină documentele și permisele necesare. Făcând acest tip de muncă poate fi interzisă, deoarece construcția generală a casei poate să nu o permită.

Dezvoltăm un proiect de proiectare

Procesul de proiectare a propriului mic "paradis" se poate trage și poate lua mult timp, efort, precum și bani, pentru că trebuie să încercați să creați o casă foarte bună.

Câteva reguli care vor ajuta la dezvoltarea unui proiect de proiectare:

  • Indiferent de cât de luminos, spațios și cald va fi apartamentul, orice persoană respectatoare de sine nu se va simți 100% confortabilă în ea dacă nu are un "loc luminos" special. Este pe ea vă puteți lăsa ochii și bucurați-vă de confortul real. Deci, focalizarea poate deveni o operă de artă sau de lampă de design, decorate cu atenție camera balcoane frumos pictate, vederi frumoase și multe altele.
  • Există o mică regulă privind proiectarea plafonului. "Pasul" nu este recomandat să faceți. Această tehnică reduce vizibil camera, deci este mai bine să nu o faceți în apartamente mici.
  • Puteți folosi oglinzi pe pereți. În acest caz, camera va părea vizibil mică, dar foarte largă. O astfel de recepție cu oglinzi poate fi făcută pentru a crea exact stilul tău interior unic. Trebuie reținut faptul că oglinzile nu sunt de obicei folosite în variantele clasice ale designului apartamentului și este destul de scump.
  • Doar un lucru rămâne același și cel mai dificil în elaborarea designului - de a combina spațiul liber minim și maximul spațiului "de lucru". Pentru a atinge acest obiectiv, așa-numitele elemente interioare multifuncționale sunt de obicei alese - mobilier care îndeplinește mai multe funcții deodată. Un exemplu remarcabil de astfel de produse va fi o masă de noptieră multifuncțională, care se transformă într-o masă și două scaune. Suficient pentru a porni fantezia: cum să umpleți 32 de pătrat. m, 33 de metri pătrați. m., 35 de metri pătrați. m. sau chiar 36 de metri pătrați. m. cu confort maxim. Din fericire, astăzi pentru a obține elemente similare de mobilier nu va fi dificil.
  • Cel mai important lucru - nu uitați că în apartament la 35 de metri, mobilierul ar trebui să fie situat în jurul perimetrului camerei. Astfel, se eliberează spațiul pentru a fi folosit ca un pasaj.
  • Se crede că culoarea albă crește vizual spațiul, dar designerii spun opusul: culorile luminoase vor ajuta la creșterea spațiului, dar nu la finisajul alb. Vizibil crește înălțimea pereților va ajuta tapet într-o bandă, dar ele sunt mai bine de a alege în culori pastelate.
  • Pentru un astfel de apartament, puteți alege stilul de minimalism, acesta va arăta bine și scandinav. Principalul lucru este că cât mai puțin spațiu posibil este ocupat de mobilier.
  • Ca un design pentru ferestre este mai bine să folosiți jaluzele, jaluzele romane sau țesături transparente. Perdele care arata adecvat în apartamente mari și să le dea mai mult confort, în acest caz, va fi necorespunzătoare.
  • În cazul în care aveți un balcon, puteți extinde bucătăria și a face o zonă de luat masa. Dacă balconul este mai aproape de hol sau dormitor, pot exista scaune frumoase și o masă. De asemenea, pot fi amplasate dulapuri suplimentare, chiar și dulapul poate fi așezat pe balcon.
  • În cazul în care nu mai mult de două persoane locuiesc în apartament, puteți face o zonă de luat masa de la pervaz.
9 fotografie

Designul unui studio ar trebui să fie cât se poate de funcțional și confortabil pentru locuitorii apartamentului. Prin urmare, este de dorit să încredințați designul unui profesionist. Dar puteți alege propria dvs. idee de design - principalul lucru este că acestea îndeplinesc parametrii apartamentului.

Idei de proiectare

În ceea ce privește această problemă, nu trebuie să vă limitați la alegere - popularitatea ridicată a studiourilor de acasă oferă o gamă largă de o gamă largă de idei pentru interior.

10 fotografie

Design interior al unui mic apartament studio №1

După cum puteți vedea în imagine - este un spațiu de locuit foarte mic, în care astfel de părți ale apartamentului, ca bucătărie și cameră de zi, sunt ușor localizate. Aceasta este una dintre cele mai reușite opțiuni pentru utilizarea aspectului. Interiorul holului este, de asemenea, destul de funcțional.

În zona următoare se află o canapea extensibilă. Există, de asemenea, un loc de odihnă și include o zonă de luat masa. Toate mobilierul este în loc și nu blochează trecerea. Aici trebuie să țineți cont de prezența unei iluminări bune, astfel încât încăperea să nu fie întunecată.

Proiect de proiectare a unui mic apartament studio №2

În această versiune, rolul cel mai important a fost jucat de minimalism.Aici, cel mai interesant începe de la intrarea în studio, unde există un sistem de stocare destul de mare, care este împărțit în mai multe nivele în living-dormitor. Acest mod de aranjare a rafturilor salvează spațiul studioului în ansamblu.

Și nimeni nu va spune că bara de bar în acest interior va fi superfluă. Ea, cât mai mult posibil, se încadrează în acest spațiu, deși există posibilitatea de a juca cu culori și stil de mobilier. Acest lucru se poate face chiar și în timpul proiectării designului, variind culoarea și locația mobilierului. Nici podeaua nu trebuie să fie goală. În această cameră, covorul dungat se potrivea perfect cu stilul camerei.

Iar lângă fereastră se află zona de dormit a apartamentului studio. Totul este proiectat astfel încât lumina strălucitoare de pe fereastră să lumineze întreaga parte de dormit, astfel încât va fi vizual mai mare și atractivă. Din nou, mobilierul ocupă un spațiu minim.

O canapea compactă pliabilă a ajuns la loc. Este ușor de a renunța și de a avea un loc confortabil de a dormi. Canapele de acest tip în special completează interiorul minimal, sunt compacte și confortabile. Dar ar trebui să fie luată în considerarecă în acest exemplu de realizare, culoarea canapelei pliabile nu se potrivește exact cu stilul camerei. Dacă presupunem că design-ul a fost creat într-un stil strict, atunci un astfel de accent este inacceptabil.

Proiect de design al unui mic apartament studio №3

Dacă nu există partiții în apartamentul studio de 34 de pătrate, le puteți crea singur. Astfel, camera este împărțită în diferite zone, de exemplu, în sala de mese și în hol. Partiția va permite folosirea unui spațiu suplimentar: închideți o imagine pe o parte a peretelui și un televizor pe cel de-al doilea. În același timp, puteți pune un parchet pe podea în ambele zone.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor