Ce stil de birou să emită?

De cele mai multe ori petrecem la lucru, uneori trebuie să o luăm acasă pentru a termina lucrurile într-un mediu relaxat de acasă. Este mai bine să faci orice sarcină într-o cameră separată, unde nimic nu te va distrage de la proces.

Reflecția individualității

Atunci când faceți un studiu ar trebui să alegeți stilul camerei, care va reflecta lumea interioară a proprietarului. Puteți încerca să o faceți singur sau să căutați sfatul profesioniștilor.

Totul depinde de alegerea stilului pentru cabinet: mobilierul care trebuie achiziționat, decorarea camerei, elementele decorative și combinația lor armonioasă.

Într-un apartament gol sau o clădire nouă există posibilitatea de a alege camera în care va fi localizat biroul.Pentru aceasta, o cameră separată este cea mai potrivită, dar o puteți plasa pe loggia sau mansarda. Dacă nu este posibilă adaptarea unei încăperi întregi pentru un birou, alocați o zonă separată într-o cameră mare.

Atunci când alegeți un loc pentru birou ar trebui să țineți cont de faptul că nu ar trebui să fie lângă grădiniță sau cameră de zi, deoarece nimic nu ar trebui să interfereze cu munca.

Ar trebui să se acorde prioritate camerelor pătrate sau rectangulare. Cu acest aspect, mobilierul va fi aranjat funcțional, va fi o mulțime de spațiu liber.

Calitățile distinctive ale unui studiu ar trebui să fie:

 • funcționalitate;
 • confort;
 • practic;
 • buna iluminare a zonei de lucru.

  Atunci când dezvoltați un design de cameră, trebuie să țineți cont de preferințele proprietarului. Biroul de acasă este un loc nu numai pentru muncă, este posibil să comunicați cu vizitatorii, să continuați negocieri importante sau doar să vă relaxați după o zi obositoare.

  Cabinetul ar trebui protejat de persoane neautorizate., deoarece stochează documente valoroase, articole scumpe și antice. Biroul de birou reflectă personalitatea proprietarului, calitățile sale de afaceri, clarifică ce trăsături personale ale proprietarului,aflați mai multe despre hobby-ul său.

  Interiorul camerei ar trebui să sublinieze statutul proprietarului, să indice preferințele și gustul său.

  Destinații populare și caracteristicile lor

  Gândindu-te la stilul în care trebuie să creezi un studiu, ar trebui să studiezi destinațiile populare și să alegi opțiunea potrivită proprietarului. Nivelul de confort în timpul lucrului în cameră depinde de cât de corect este alegerea.

  Puteți aranja carcasa într-unul din următoarele stiluri:

  engleză

  Printre diversitatea stilistică, trebuie să acordați atenție stilului englezesc, care sugerează:

  • simetria în linii;
  • utilizarea materialelor naturale;
  • culori restrânse în decor, textura și culori;
  • colorarea în culori liniștitoare;
  • discret în lux;
  • mobilier solid și fiabil.

  Această direcție implică utilizarea de culoare maro închis, care se repetă în culoarea mobilierului, pereților, tavanului, podelei. Este necesar să se dilueze culoarea întunecată și să se adauge alte nuanțe pentru a accentua adâncimea pitchului.

  Ferestrele sunt decorate cu țesături scumpe, pentru care folosesc mătase, brocart, tapițerie, puteți opri alegerea țesăturilor calico.

  Când faci pereții cabinetului folosește tapet. Ar trebui să opriți alegerea materialelor într-o bandă de diferite lățimi, care se alternează una cu cealaltă. Puteți ridica tapet cu flori mici și mari, ornamente florale. Atunci când alegeți un material cu un model floral, este important să vă asigurați că acest model este repetat în tapițeria mobilierului sau pe perdele.

  La intrarea într-un birou în stil englezesc, mobila de bună calitate atrage mai întâi atenția asupra ei înșiși. Camera ar trebui să aibă o masă de lucru, o bibliotecă și fotolii masive. Interiorul poate fi suplimentat cu o canapea mică, un sertar de sertare, rafturi duble.

  La înregistrarea spațiului de lucru utilizați panourile lustruite dintr-un copac, decorat cu o sculptură.

  Pentru a sprijini pe deplin ideea, trebuie să adăugați decorațiuni cu accesorii decorative:

  • În birou puneți șemineul. Pe raftul de sus poți posta fotografii, premii sau trofee.
  • Utilizați motivul antic. El este prezent în designul gaurilor de chei, comutator, pereți de perete.
  • Pe geamuri atârnă perdele complexe în ceea ce privește tăierea.
  • În design, ei folosesc o mulțime de nuanțe întunecate, așa că acorde o atenție deosebită iluminării camerei.Un candelabru de cristal mare, sconturi elegante, sfeșnice antice vor completa stilul ales.
  • Pereții sunt decorați cu picturi, ceasuri mari și piei de animale.
  • Un covor cald este așezat pe podea lângă masă sau lângă șemineu.

  Empire

  Designul camerei în stil Empire este mai potrivit pentru birourile de sex masculin. Acest design este mai potrivit pentru case de țară sau case de lux.

  Dacă într-un apartament obișnuit stilul Imperiului nu poate fi decât ușor denotat, atunci în vile mari de elită el este pe deplin exprimat. Aici folosesc decoruri sub formă de coloane, decorațiuni decorative elegante și candelabre scumpe.

  Considerat adecvat și utilizarea de mobilier din lemn prețios.

  Pe ferestrele din cameră atârnă perdele grele care vor ajuta la crearea amurgului. În designul cabinetului în stil Empire, ele folosesc nuanțe de culoare brună, tonuri verzui, preferă adesea jumătăți de lapte și cafea, care sunt universale și vor fi întotdeauna în tendință.

  Art Deco

  Pentru iubitorii de lux ar trebui să acorde o atenție stilului art deco. Camera decorată în acest stil va arăta foarte scumpă și elegantă, totul aici va indica starea proprietarului.În designul cabinetului sa folosit piele naturală, fildeș, bambus, metale prețioase.

  Într-un astfel de birou, puteți pune o canapea, din materiale naturale, cu brațe frumoase.

  gotic

  Ar trebui să se țină cont de trăsăturile stilului gotic. Acesta va arăta grozav în camere mari și spațioase, cu ferestre înalte, vitralii de lux. Premisele în stil gotic sunt alcătuite din nuanțe de culoare neagră, burgundă, violet, liliac, folosesc materiale naturale, sticlă, produse din metal. Vitraliile cu vitralii multiple au devenit un element important de stil.

  Nu este întotdeauna posibil să se utilizeze lemn prețios, vitralii și seminee, unele elemente pot fi înlocuite cu materiale care imită marmura sau piatra.

  baroc

  Dacă vechiul cabinet pare plictisitor, îl puteți aranja în stil baroc.

  Acest stil sugerează:

  • utilizarea mobilierului din lemn, decorat cu sculpturi și aurire;
  • design scump în totul de la podea la tavan;
  • folosirea de culori calme.

  Pentru a crea puncte de accent, este mai bine să utilizați perdele în nuanțe roșii și albe,ei vor adăuga vopseaua necesară într-un spațiu de lucru liniștit.

  clasic

  Puteți aranja o sală de lucru într-un stil clasic. Acest birou este simplu și concis, nu este o cameră plictisitoare sau monotonă, există tot ce aveți nevoie, culori delicate, decorațiuni calme. Nuanțele camerei sunt mai des în gri, alb, bej. O canapea mare de piele întunecată va da soliditatea camerei și va indica starea proprietarului.

  Sfaturile designerului privind proiectarea unui dulap în stil clasic se găsesc în următorul videoclip.

  neoclasicism

  Aceasta este o imagine colectivă a tendințelor clasice. Stilul neoclasic poate fi amenajat în orice cameră, dar ar fi mai bine să priviți în camere cu tavane înalte, deschideri arcuite, ferestre mari. La alegerea mobilierului, se preferă produsele fabricate din materiale naturale, cu elemente sculptate și forjate. Scaunele și scaunele căptușite se pot potrivi perfect în interiorul dulapului. O masă de scris în formă de nobil va decora camera.

  minimalismul

  Cabinetul de acasă, decorat în stilul minimalismului, implică prezența numai a celor mai necesare mobilier și accesorii.Sunt predominante linii clare și clare, se utilizează materiale naturale.

  Tehnologie înaltă

  Este unul dintre cele mai moderne stiluri, dar este rar folosit pentru proiectarea cabinetului. În stilul modern, cel mai adesea elaborează camere de zi, holuri, bucătării.

  Provence

  În cazul în care stilurile newfangled nu sunt la placul proprietarului cabinetului, atunci îl puteți decora în stilul Provence, care seamănă cu motivele satului. Fiind angajat în înregistrarea unui birou, este necesar să se oprească la alegerea hârtiei de perete. Acest stil este caracterizat de pânze în nuanțe albastre, bej și lavandă. Mobilierul ar trebui să fie folosit simplu și puțin dur, puteți utiliza, de asemenea, forjare decorative în proiectare.

  Muzică country

  Stilul de țară este asociat cu simplitate, blândețe și naturalitate. Biroul, care a făcut acest stil, seamănă cu o cameră într-o casă rurală liniștită, deși țara este mai des folosită în designul camerelor de zi, holurilor, bucătăriilor.

  modern

  Acesta diferă de alte tendințe de design, cum ar fi italian, american, scandinav, japonez, marin, eco sau cabane. Acesta presupune linii stricte și clare, unghiuri drepte, elemente de sticlă și crom.Când faci ziduri, preferă nuanțele monocromatice ușoare. Acest stil implică numai idei și tendințe moderne.

  pod

  Ar trebui să vorbim, de asemenea, despre stilul mansardei. În cazul în care camera dvs. are dimensiuni mari, ferestre luminoase, finisaje simple în formă de cărămidă, beton și tencuială aspră, acest stil este cu siguranță potrivit pentru proiectarea sa. Loft implică o mulțime de spațiu liber, astfel încât atunci când faceți un design de multe ori combina mai multe camere într-unul unul mare.

  Ecranul trebuie să fie amplasat lângă fereastră, astfel încât lumina de pe stradă să poată lumina cât mai mult posibil zona de lucru.

    De-a lungul peretelui puneți dulapuri deschise din lemn sau din metal pentru literatură. Este posibilă împărțirea unei încăperi în zone folosind o partiție de cabinet.

    Exemple spectaculoase

    Creați un birou de design armonios în birou nu mai puțin important decât în ​​apartament. Abilitatea de a lucra și productivitatea proprietarului depinde de cât de bine este proiectată camera de lucru.

    Atunci când face manager de birou ar trebui să acorde o atenție la mobilier.

    Se preferă mobilierul solid și de înaltă calitate realizat din materiale naturale. De cele mai multe ori, proprietarul camerei este pe un scaun, deci alegerea lui trebuie abordată cu puțină atenție.Alegeți modelul cel mai convenabil cu spatele ergonomic ridicat, este mai bine să alegeți opțiunea pe roțile cauciucate.

    Pentru că cabinetul va fi cel mai bun stil clasic.

    Atunci când designul interior este important să se ia în considerare următoarele criterii:

    • dimensiunea și forma camerei;
    • prezența ferestrelor și ușilor;
    • scopul funcțional al camerei;
    • iluminarea camerei;
    • stil și culoare, care este aproape de proprietarul biroului de acasă.

    Puteți aranja un studiu într-un stil modern care vă va permite să creați un loc de muncă, utilizând chiar mediul minim. Pentru a crea accente luminoase, utilizați culori neobișnuite.

    Comentarii
     autor
    Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

    Sala de intrare

    Camera de zi

    dormitor