Idei interesante pentru dăruire: decorarea parcelei

Dacha complot pentru mulți oameni - deja familiar și parte integrantă din viața lor. Cineva obișnuia să cultive plante de la an la an și recolta, iar cineva doar să se relaxeze în natură într-o companie plăcută. Indiferent de locul în care se află cabana, ce zonă ocupă, fiecare proprietar sa gândit cum să-l rafineze. Sunt depuse multe eforturi pentru a îmbunătăți și a decora site-ul.

Mulți pur și simplu merg la magazin și cumpără tot ce au nevoie pentru a crea confort și confort. Dar este mult mai plăcut și mai interesant ca acest lucru să vă aplice imaginația, mai ales când tot materialul necesar poate fi găsit la îndemână.

Caracteristici speciale

Acum obiectele făcute de mână sunt mai populare. Există multe idei interesante pentru decorarea dachilor. Cu ajutorul lor, un loc de odihnă va fi cu adevărat unic și inimitabil.Frumusețea creată de dvs. la dacha va atrage privirile vecinilor, surprinde cu originalitatea oaspeții care au vizitat colțul tău confortabil al orașului.

Pentru a crea cea mai mare parte a peisajului va fi suficient costul minim, practic întruparea ideilor vine cu utilizarea de materiale resturi. Dacă solicitați ajutor din partea organizațiilor specializate, prețul pentru servicii va fi foarte ridicat.

Zone de agrement

Ritmul modern al vieții ne epuizează în timpul săptămânii, toată lumea încearcă să vină în afara orașului în weekend, pentru a obține niște aer curat. Având o casă de țară, este dificil de a face fără o zonă de recreere. Pentru a fi aici ar trebui să fie confortabil și calm, deoarece cabana este, în primul rând, un loc pentru odihna ta de la agitație de zi cu zi. După ce lucrez în grădină și în grădină, vreau să mă relaxez undeva, să fiu umplut cu forțe și energie noi.

Dacă situația obișnuită este deja plictisitoare, nu este nevoie să faceți reparații, este suficient să găsim soluții destul de simple în această privință, pentru a arăta imaginația maximă:

 • Swing-ul, care poate să fie plăcut nu numai copiilor, dar și adulților, poate fi atârnat la umbra, pernele neobișnuite de culori și forme fanteziste vor face cu siguranță acest loc un favorit.
 • Un dispozitiv simplu de la un butoi vechi poate fi un brazier excelent.Și seara, pentru a admira flăcările sub triburile pădurilor din pădure.
 • Stabiliți o masă, bănci sau scaune într-un loc desemnat, așezați o țiglă cu o țiglă și decorați-o dacă doriți, puteți face standuri de flori cu care să decorați această zonă pentru odihnă.
 • Pergolele realizate în mod automat arată foarte bine. Și orice material poate fi făcut pentru producție: rămâne din construcție, sticle de plastic, crengi de copaci sau pur și simplu alpinism, joacă perfect rolul pereților vii.
 • Suspendând în grădină confortabil hamac, veți obține o mare plăcere de la restul, va exista o nouă forță și puteți continua să lucrați.
 • Fiecare rezident de vară visează să creeze un iaz decorativ. Nu este la fel de dificilă cum se pare, trebuie să alegeți dimensiunea potrivită pentru site-ul dvs. și să ridicați rezervorul. Umpleți-l cu pietriș, vase cu plante de apă și umpleți cu apă. Piatra de piatră din jurul iazului tău seamănă cu un colier din piatră, dar nu fi zeloasă, totul ar trebui să fie moderat.

Facem paturi de flori

Sosind la reședință de vară, începi să înfrumusețezi paturile, lemnele de foc, de asemenea, nu se pun în lemne, dar o mare parte din timp este întotdeauna dată cauzei sufletului. Florile sunt cele mai preferate plante din curtea rezidenților de vară.Acesta este un decor, fără de care nici un parcel nu poate face. Desigur, unele plante separate plante arata bine, dar patul de flori intotdeauna fascineaza cu magnifica ei.

Făcând un pat de flori, toată lumea vrea să pară unică, dar nu este necesar să achiziționați și să plantați plante rare, trebuie doar să vă arătați imaginația. Desigur, patul de flori decorat în mod tradițional nu va surprinde pe nimeni, atunci ar trebui să folosiți obiecte neobișnuite pentru ao crea, chiar dacă acestea nu au nimic de-a face cu designul peisajului.

Artizanat din plastic

Dachnitsa știe trucuri diferite, cum să facă o grădină de flori mult mai frumoasă, recurgând, de exemplu, la artizanat din plastic. Plasticul este unul dintre cele mai disponibile materiale.

Are calități foarte atractive:

 • Forța de aderență.
 • Flexibilitate.
 • Durabilitate.

Foarte adesea sticlele de plastic sunt folosite pentru a face flori pentru decor, palmieri, gnomi, figuri de animale. Apoi, aceste obiecte de artizanat completează compoziția paturilor de flori. Întotdeauna arată foarte frumos și atrage atenția.

Este foarte bun pentru a face gardul de gradina de flori de plastic de diferite forme și culori.În plus, paturile curlate din sticle, prin faptul că își pot schimba cu ușurință forma. Dacă doriți, cel puțin în fiecare an, schimbați forma și dimensiunea unui astfel de pat de flori. În timpul iernii, un astfel de pat de flori nu se teme de îngheț.

Pietre în design peisagistic

Utilizarea pietrelor în designul peisajului a fost întotdeauna populară. Decorul de piatră pentru dăruire poate fi făcut cu mâinile tale. Chiar dacă este simplu, dar se potrivește armonios, acesta este deja un plus imens creatorului său. Paturile de flori pot fi căptușite cu pietricele albe. Puteți să-l cumpărați în magazin sau să faceți o plimbare pe râu, în căutare. Va fi o mică călătorie în beneficiul afacerilor.

O soluție inteligentă: puneți un pitcher întors cu capul în jos pe peluză, aprofundeți-l în pământ și turnați pietre mici lângă el, apoi decorați această compoziție cu culori reduse de ton, creând astfel o atmosferă plăcută de magie.

O idee interesantă de a da cu utilizarea pietrelor în decor este crearea unui tobogan alpin sau grădină de rock. Compoziția grădinii decorative realizată din pietre de diferite mărimi și plante pitic, completată de un flux uscat, de asemenea făcut din pietre, este una dintre căile de extindere a spațiului.Arată grozav și nu vă va lăsa pe tine și pe site-ul tău fără a primi laude.

Pictura pe pietre este, de asemenea, o soluție foarte bună pentru decorarea zonei suburbane. Aplicați cu acrilice imaginea pe care ați ales-o și pozele interesante vor decora grădina și grădina. Alegerea ornamentelor este destul de mare: o gărgăriță, bug-uri și păianjeni, case și pești, emoticoane și pietricele pur colorate, cu toate acestea puteți completa imaginea pe care ați planificat-o.

Decor din cauciuc vechi

Creativ de casă de cauciuc vechi este acum răspândită în rândul grădinarilor. Proiectarea locurilor de joacă pentru copii cu diferite figuri de animale, nisipuri, leagăne de anvelope auto, căi între paturi de cauciuc, iazuri artificiale și, în cele din urmă, decorarea diferitelor paturi de flori - toate acestea par foarte originale în teritoriile private.

Instrucțiunile cu o descriere detaliată vă vor ajuta să faceți flori minunate pentru flori de la anvelopele de care nu aveți nevoie. Desigur, este necesar să aplicați aici o forță masculină, deoarece pur și simplu nu puteți tăia cauciucul. În special, dacă doriți să tăiați ceva figura, va trebui să recurgeți la unelte speciale, cum ar fi bulgară.

Anvelopele mici sunt făcute paturi miniatură, în picioare singur pe gazon sau de-a lungul căii, vopsite în culori diferite. Prin fantezie, puteți crea o grădină multietajată, utilizând cauciuc de diferite mărimi și diametre. Și săpate în pământ anvelope pot servi ca site-uri de garduri.

Folosim lemn și crengi

Dacă vorbim despre modalități de actualizare a zonei suburbane, decorarea ei, ar trebui să acorde o atenție la astfel de materiale, cum ar fi lemn și ramuri.

Arborele poate fi folosit pentru multe dintre cele mai originale meșteșuguri pentru grădină și grădină:

 • Arborele ales ca material de producție, cu condiția să fie tratat special, va fi plăcut pentru ochi pentru o lungă perioadă de timp. Decorul din lemn are un cost redus și este destul de simplu de procesat.
 • Puteți face căi originale de la un bar, care va adăuga confort site-ului. Bordurile din ciocanele din lemn sunt foarte populare, dar sunt proces intensiv de muncă. Gardul din lemn rotund din lemn arată foarte interesant, cu ajutorul vopselelor este posibil să întoarceți gardul în oameni multicolori sau în creioane colorate. Astfel de garduri pot împărți teritoriul de pe site, de exemplu, un loc de joacă.
 • Când creați un decor de lemn pe site, puteți folosi mozaic. Mozaicul vă va da individualității și creativității creația meserii. Este posibil să se decoreze frumos tăierea ciucului cu bucăți de sticlă multi-colorată sau fragmente de plăci rămase după reparații. Margelele și pietrele strălucitoare arată, de asemenea, foarte frumoase în compoziția generală a mozaicului.
 • Un gard din lemn poate fi, de asemenea, decorat cu margele și margele de sticlă strălucitoare. Pentru a face acest lucru aveți nevoie de un burghiu cu burghie, sticlă și gardul în sine, desigur. Este necesar să faceți găuri în gard, așezându-le într-un mod haotic, apoi puneți ochelari și margele deja pregătite în găuri. Acum rămâne să observăm modulațiile fermecătoare și jocul de lumină reflectat de gardul tău.
 • Poți să faci un alimentator de păsări interesant de la un ciob de mesteacăn, va fi un decor minunat pentru grădina ta. Este necesar să faceți o gaură mică pentru delicatese, iar viziera va fi protejată în timpul ploii. Cu un alimentator de păsări, păsările își vor vizita adesea dacha, iar adulții și copiii vor putea admira păsările frumoase.
 • Dacă nu aveți loc pentru paturi pe parcelă sau pur și simplu nu doriți să stricați gazonul,găsiți mai multe trunchiuri de arbori tăiați de diferite diametre, cu ajutorul lor și imaginația dvs. puteți face cu ușurință o locomotivă cu aburi. Deasupra este necesar sa faceti gauri cu dalta si un ciocan si sa plantati florile pe care le iubiti, udarea in timp util va oferi ocazia de a admira frumusetea lor toata vara.
 • Florile pot fi plantate, de asemenea, într-un coș de răchită, realizat independent de crengi de copaci care cresc aproape de parcelă.
 • Rodurile, și în special structurile împletite, materialul cel mai economic pentru realizarea de bijuterii pe site. Este posibil să se oprească un iaz și o fântână, să se tese un suport pentru plantele de alpinism, iar pentru cei mai experimentați, cei care s-au încercat deja în această sarcină dificilă sunt țesuturile de arcade, bănci și arbori.
 • Destul de frumoasă și foarte comună este gardul de crenguțe. Puteți să le împrejmuiți toată zona suburbană sau să alegeți o zonă de agrement, grădină, loc de joacă, puteți arăta imaginația și puteți servi un astfel de gard pentru aproximativ 5 ani.

Sfaturi utile

Dotarea unui site de țară, puteți face aproape orice cu propriile mâini, principalul lucru este să planificați toate etapele de lucru.

Unele sfaturi utile despre cum să aplicați lucruri vechi sau inutile, creând un decor pe site:

 • Mobilier pe care nu l-ați folosit de foarte mult timp, vă puteți aplica la proprietatea dvs. și îi puteți da o viață nouă. Pre-curățați-l de vopseaua veche, re-vopsiți sau pur și simplu, iar acum - elementul decorativ este gata. Dacă nu doriți să creați un pat de flori nou, atunci această opțiune este perfectă pentru dvs. Puteți înlătura scaunele din scaunele vechi, instalați sertarele în locul lor și le puteți transforma în paturi portabile. Puteți face, de asemenea, cu patul, în acest caz poate servi ca un gard pentru patul de flori.
 • Desigur, rezidenții de vară au un inventar care nu mai este necesar în muncă:
 1. Lopeți.
 2. Maruntire.
 3. Seceră.
 4. Grădinile de grădină și multe alte unelte.

Ele pot fi de asemenea folosite în decorul dacha. De exemplu, vopsiți-le cu lac sau vopsea de o culoare potrivită și agățați-le pe cârlige într-un bloc economic sau decorați o poartă de grădină cu ele.

 • În copacii de grădină, puteți instala nu numai hrănitorii, ci și casele de pasăre. Bird case ar trebui să fie făcute cât mai confortabil posibil și în același timp special. Păsările se vor bucura cu plăcere de planul vostru și vă vor proteja cultura, iar copacii vor arăta mai frumos spre exterior.
 • Scările din lemn, care au servit cu credincioșie, sunt din ce în ce mai mult înlocuite de structurile moderne din aluminiu din lemn. Dar aruncarea lor nu merită, ele joacă perfect rolul de sprijin pentru alpiniști. Desigur, trebuie să verificați dacă un astfel de asistent ar putea încă să îndeplinească acest rol și nu sa prăbușit sub greutatea plantelor.
 • Nu aruncați felurile vechi. Dacă pictați un fierbător de metal, faceți un mozaic de bucăți de sticlă multicolor pe ea și plantați o floare în ea - aceasta va fi punctul culminant al grădinii dvs. De asemenea, oale, bazine și orice altceva, nu vă fie frică să folosiți ceea ce este deja la îndemână, trebuie să fii creativ și zona ta suburbană să se transforme într-un paradis din care nu vrei să pleci.
 • Pantofi, căruțe - toate acestea pot fi, de asemenea, folosite ca ghivece de flori, desigur, după ce au fost curățate de murdărie și reparate în culorile care vă plac.
 • Dacă aveți răbdare și adunați un număr mare de capace din sticle de plastic, acestea pot fi de asemenea folosite în decorarea cabanei. Ele pot pune în cale o cale în grădină, pot decora fațadele clădirilor de pe site-ul dvs. sau pot arăta abilități artistice și pot face desene pe un gard din lemn, aici veți avea nevoie de o șurubelniță și șuruburi pentru a vă ajuta.

Idei frumoase

Dacă plasați un astfel de jurnal în apropierea casei, vă va încânta cu siguranță aspectul său unic. Un astfel de pat poate fi de orice dimensiune și poate fi în orice loc convenabil pentru tine. De asemenea, pentru a face acest lucru, nu se vor face mari eforturi: de a face o gaură cu o hatchet, de a umple pământul și de a planta orice flori.

Decorarea peisajului din zona suburbană cu un flux uscat este o idee foarte interesantă. Un pârâu uscat poate fi făcut de oricine, chiar și de un grădinar novice, și acesta este principalul său avantaj. Deci pârâul nu pare gol, neterminat, trebuie să fie decorat cu plante. Plus faptul că ele pot fi oricare, la gustul tău.

Meșteșugurile interesante pentru grădină pot fi făcute din anvelope. Poate fi flori pentru flori, leagăne pentru copii sau doar figuri amuzante pentru animale. O abordare creativă, puțină răbdare și abilitate - și acum produse originale înfrumusețează casa ta.

Noile idei excepționale apar de la rezidenții de vară atunci când creează lucruri diferite de sticle și capace din plastic. Cum arată un pat verticat nestandard pentru verdeață sau cât de extraordinar arată mobila. Pentru astfel de idei, trebuie să aveți răbdare și să aveți un număr suficient de mare de sticle.

Chiar și pentru a pune lemn de foc într-un lemn pentru perioada de iarnă, puteți utiliza o abordare creativă și puteți obține rezultate excelente în decorarea teritoriului dacilor.

Cât de mare este zona de agrement cu o pergolă. Laconic și, în același timp, un loc uimitor pentru o cină de familie sau pentru odihnă. Este frumos să stai jos după o zi grea și să bei ceai în natură.

Cum să faci un iaz de anvelope, vezi următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor