Sfaturi pentru alegerea unui leagăn pentru adulți

 Sfaturi pentru alegerea unui leagăn pentru adulți

Swing nu este doar o mare atracție pentru copii, ci și o modalitate bună de odihnă și relaxare pentru adulți. Iar cel mai bun loc pentru asta, desigur, va fi propriul site, unde le puteți plasa, asigurându-vă o plăcere plăcută. Opțiuni diferite sunt potrivite pentru a da, dar atunci când alegeți modele ar trebui să știți ce caracteristici ale structurilor de care aveți nevoie să acorde atenție.

Tipuri de construcții

Luptele frumoase pentru adulți, pe care copiii le pot folosi, pot completa armonios orice complot personal. Acestea pot fi instalate oriunde, de exemplu, lângă arbori de grădină, mai aproape de foișor, lângă o terasă sau lângă o curte deschisă înconjurată de arbuști pitoresti. Chiar și un copac iubit poate deveni un loc unde o unitate de agrement și divertisment va fi perfect localizată.

Tipurile de leagăne de grădină sunt foarte diverse.

 • Există dispozitive care ar putea fi separate de alte elemente de decor și peisaj. Acesta este de obicei un sistem de suport independent, independent de locație, astfel încât acesta poate fi mutat în jurul site-ului.
 • Modele staționare cu obiecte forjate ele necesită alegerea unui anumit loc, ele sunt incluse în ansamblul decorativ al sitului și, în condițiile de operare necesare, pot fi o decorare reală a peisajului teritorial pentru o perioadă lungă de timp.
 • Dispozitiv de suspendare sub formă de pat sau canapea - leagănele preferate pentru locuitorii casei de case, iar atractivitatea acestora este ușor de explicat: ele se mișcă și sunt compacte în mărime dacă se creează inițial condițiile exacte de cazare. Astfel de elemente pot fi chiar plasate pe o verandă închisă și, dacă este necesar, eliminate în timpul perioadei reci.

Există modele care sunt destul de simple în schema de producție: echipate cu o spate confortabilă cu un scaun sub forma unei saltele pe baza de lemn. Aceasta este cea mai comună opțiune, aleasă de majoritatea rezidenților de vară și de proprietarii propriilor case.

Atunci când alegeți astfel de modele, trebuie să acordați întotdeauna atenție mai multor criterii importante:

 • materialul din care este realizat cadrul (este de dorit ca acestea să fie profile metalice din oțel inoxidabil);
 • spatele ar trebui în mod ideal să fie ajustat în mai multe poziții;
 • deoarece designul este destul de impresionant, trebuie să aibă cleme speciale care să-l împiedice să se balanseze;
 • bine, dacă există un cort sau o copertină, economisind de precipitații și de lumina directă a soarelui.

De asemenea, ar trebui să se țină cont și de numărul de persoane care utilizează dispozitivul în același timp. Astfel de opțiuni pot fi utilizate dacă nu este selectată oscilația în aer liber pliabilă cu un spătar rabatabil. De obicei, acestea sunt largi, cu un scaun confortabil și o plasă de țânțari.

Pentru o dachă, în care familia petrece o perioadă limitată de timp (de regulă, în sezonul cald), o opțiune potrivită este un leagăn convențional din scânduri din lemn. Acest design se amestecă perfect în peisajul general și puteți adăuga la acesta numai saltele confortabile cu spumă, tapițate în materiale multicolore.

Bineînțeles, o tentație completă de tip pitoresc completează o astfel de structură, dar dacă balanțele se află în umbra copacilor, acest element nu este necesar.În cazul în care dispozitivul este un hamac sau este făcut conform principiului hamacului, baldachinul îi conferă o eleganță și o ușurință deosebită, ca să nu mai vorbim de aspectul practic al problemei.

Modele suspendate

Opțiunile preferate sunt diferite modele de leagăne care pot fi atârnate pe un suport special sau pe un copac. Pentru decorarea zonei grădinii sunt opțiunile cele mai preferate.

Principalele caracteristici avantajoase ale acestor facilități:

 • baza de lemn, inclusiv cadrul;
 • scaun rotunjit;
 • suspensie prin arcuri, cabluri și lanțuri.

Dar aici se termină calitățile globale și Diferitele modele pot fi detașate, suspendate și pur și simplu neobișnuite și, prin urmare, variază foarte mult.

 • Proiectele pot avea forma unui hamac și în acest caz este necesar să se concentreze asupra rezistenței îmbinării părții centrale și a încadrării în condiții de siguranță sub forma unui cadru care trebuie sigilat cu materiale izolante, cauciuc vâscos și spumă. De obicei este necesar și un capac de material impermeabil, care poate fi periodic pus în ordine.
 • Modelele de primăvară cu o capacitate mare de încărcare (până la 200 kg) necesită calcule precise înainte de utilizare.În ciuda puterii lor, ele pot găzdui o anumită încărcătură, iar acest lucru trebuie luat în considerare.
 • Bambus leagănele seamănă cu scaunele de plajă, care sunt la fel de bune pentru petrecerea timpului în ele pentru copii și adulți. De regulă, aceste structuri au un singur centru de atașament.
 • Nu uitați de o astfel de invenție ca un leagăn țesut, conceput pentru o persoană, care poate fi țesut din tije de salcie și alte materiale similare.

Leaganul, care diferă prin metoda aranjamentului suspendat, este în majoritatea cazurilor realizat din frânghii puternice, plăci uscate, uneori furnizate cu lagăre. În versiunea din fabrică, acestea sunt structuri confortabile, rezistente și durabile, care sunt confortabile pentru utilizare.

Wicker opțiuni

În zilele noastre, mulți oameni preferă mobilierul și mobilierul de casă din materiale naturale, iar modelele de răchită din bambus, răchită de salcie sau ratan pot fi cea mai bună opțiune.

Acestea au o serie de avantaje incontestabile:

 • astfel de produse sunt rezistente la umezeala ultravioleta si ridicata;
 • au o combustibilitate scăzută datorită a ceea ce nu se aprinde;
 • fără reparații și restaurare, pot dura mai mult de 10 ani.

Desigur, există leagăne de vânzare, în care se utilizează țesături polimerice, dar este puțin probabil că nimeni nu va dori să le instaleze pe site-ul lor.

Desenele impletite vin in mai multe modificari.

 • Coș de cumpărături Modelul este un coș de răchită cu scaun moale, suspendat pe patru curele.
 • Scaun balansoar suspendat, fixat pe suport în forma unei ramuri de copac cu o singură coardă.
 • Swing "cocon", având forma unui ou de răchită. De obicei, ele sunt, de asemenea, atașate la suport într-un punct al părții superioare.
 • Alte tipuri de structuri sub formă de bilă, elipsă, similară tipului de elemente de fixare.

Toate aceste modificări au caracteristici caracteristice - fixarea structurii într-un punct, posibilitatea de a roti și roti în orice direcție. Judecând după recenzii, acesta este un leagăn confortabil și confortabil, pe care este bine să vă relaxați, să vă relaxați, să citiți.

Atunci când cumpără un astfel de produs poate fi sfătuit:

 • să acorde atenție capacității modelului, pe baza utilizării acestuia;
 • gândiți-vă în prealabil despre locul unde vor fi amplasate leagănțele pentru a cunoaște dimensiunea necesară;
 • decide cu privire la aspectul ce este necesar: portabil sau staționar;
 • dacă un leagăn este ales pe un suport metalic, este mai bine să lăsați-l să fie din oțel inoxidabil;
 • Nu ar trebui să faceți o lucrare deschisă sau o țesătură prea subțire, dacă coconul sau coșul este selectat pentru un adult.

Dacă se prezintă o astfel de oportunitate, este posibil să cumpărați un produs dintr-un copac rattan indonezian, care este deosebit de fiabil, durabil și durabil. Cumpărați un astfel de leagăn, puteți fi siguri că se vor potrivi perfect în orice mediu, deoarece sunt potrivite atât pentru stilul de design clasic, cât și pentru cel mai modern.

Cum să faceți un leagăn cu propriile mâini, vedeți următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor