Bed Swing: Modele și sfaturi pentru alegere

 Bed Swing: Modele și sfaturi pentru alegere

Lumea mobilierului pare doar conservatoare și rămâne stabilă de zeci de ani. În realitate, schimbările apar în ea mult mai des decât pare. Și unul dintre cele mai plăcute produse noi a devenit acum paturi leagăn.

Caracteristici speciale

Proiecte similare diferă într-o serie de avantaje, printre care sărbători:

  • frumusete;
  • atracția externă;
  • ușurința de utilizare.

Tipul clasic de hamac, folosit în mod tradițional pentru a da, nu este suficient de convenabil. După câteva ore petrecute în el, mulți experimentează disconfort în spate. Dar datorită invenției lui John Huff, această problemă ar putea dispărea în curând. În plus, aceste produse vor face apel la oricine care ar dori o mică, dar constantă balansare.Un pat improvizat este potrivit nu numai pentru odihna de noapte, ci și pentru pauze scurte în timpul zilei.

Puteți folosi o leagăn de pat pentru odihnă în aer liber în aer liber, inclusiv pe malul mării. Și îl puteți pune în folosință permanentă în apartamente și case mici. Pentru acest scop, este ideal un lant de suspendare. Aceasta va ajuta la economisirea spațiului în timpul zilei, menținând în același timp confort maxim pe timp de noapte. Important: designul original al Huff din Rusia nu este vândut oficial, dar puteți achiziționa produse similare.

O altă opțiune

Este foarte bine să vă simțiți în răchită sub cer Nestrestdezvoltat de designeri francezi pe bază de materiale reciclate. K

Patul cu un baldachin tras în sus este făcut de companie. DEDONcare a câștigat mult timp o poziție de lider în segmentul de mobilă de răchită de elită. Dar nu este necesar să se utilizeze structuri similare în aer liber. Pentru odihnă după o muncă obositoare în parcelele de grădină, poate fi util un pat de balansier, așezat pe veranda cu un tavan solid.Puteți să-l plasați într-un foișor de tip pergola, care devine din ce în ce mai popular, în ciuda practicabilității sale mici.

Sfaturi pentru alegere

Având în vedere că paturile de leagăi de stradă și de acasă sunt din ce în ce mai populare, noii producători încep să le stăpânească. Și acum pentru a înțelege intervalul propus este destul de dificil. Problema va fi rezolvată în mod fiabil dacă luăm în considerare recomandările de bază pe care experții le pot oferi. Puteți reduce la minimum riscul dacă utilizați produsele companiilor verificate pentru o perioadă lungă de timp, de exemplu, următoarele:

  • Ranger;
  • TimeEco;
  • Garden4You.

Dar chiar și în liniile acestor producători, nu toate modelele sunt la fel de utile și practice. Unii ar putea să nu fie foarte convenabili, iar cel mai rău este că este puțin probabil ca feedbackul de la alți oameni să facă alegerea finală. La urma urmei, depinde mult de preferințele personale și de condițiile în care va exista un pat de balansier. În orice caz, o necesitate pentru mobilierul în aer liber nu este doar o carcasă metalică durabilă, ci și o acoperire specială care reduce intensitatea coroziunii. În funcție de intenția designerilor, mobilierul poate fi proiectat pentru 1 până la 4 persoane.

O opțiune utilă în unele cazuri este aspectul cu partea din spate a spatelui. Apoi se dovedește plat, deși suspendat în aer, un pat. Pe terenurile de grădină, un acoperiș de țesături este adesea un plus foarte valoroasă. Datorită ei, puteți dormi liniștit chiar și în timpul zilei, când soarele umple furios totul cu razele sale. Tipul de bancă este bun din cauza capacității sale mari și a prezenței unei rețele de țânțari în mod implicit.

Cu toate acestea, designul poate face numai mișcări transversale; în plus, va trebui să alegeți între modele grea și paturi cu perne subțiri

Opțiunile sferice, mai bine cunoscute ca scaune suspendate, pot găzdui întotdeauna 1 persoană. În casele de țară, acestea sunt, de obicei, spânzurate pe ramurile copacilor cu ajutorul lanțurilor incluse în kit. Pe lângă capacitatea redusă, problema este lipsa protecției împotriva precipitațiilor. Dar fiabilitatea atașamentului și posibilitatea de a fi folosite în apartamente, în case urbane, vor încânta mulți oameni.

Produsele echipate cu suporturi drepte pot fi așezate numai pe o suprafață plană. Dar elementele curbilinii sunt considerabil mai stabile și puteți pune un pat pe ele chiar pe o peluză acoperită cu iarbă.Lucrările de grădinărit, chiar și cu cei mai atenți oameni, sunt însoțite de formarea unei cantități semnificative de murdărie. Prin urmare, ar trebui să se acorde prioritate produselor cu capace detașabile care sunt ușor de spălat și reutilizate după uscare. Pentru scopuri individuale sunt potrivite modele ale căror cadre sunt realizate din țeavă cu o grosime a peretelui de 1 mm și un diametru total de 3,8 - 4,5 cm.

Cu privire la modul de a construi un leagăn pentru a da, a se vedea mai jos.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor