Garden Swing Saltele: Ghid pentru alegerea și îngrijirea

Stingerea stradală este un atribut obligatoriu al fiecărei case de țară. Aceasta este o mare oportunitate de a petrece timp în aer curat cu confort. Și pentru ca leagănul să fie confortabil, trebuie să găsiți salteaua potrivită pentru ei. Cum de a alege saltea pentru leagăn grădină, vor fi discutate în articol.

Ce ar trebui să fie?

Înainte de a începe să alegeți o saltea pentru o grădină leagăn, merită să stabiliți criteriile de selecție pentru dvs. Adică să înțelegem exact cum ar trebui să fie. Salteaua trebuie să fie confortabilă și destul de moale pentru ca toți membrii familiei să se simtă confortabil pe ea.

Prin urmare, primul lucru care să acorde o atenție la umplere.

Capacul saltelei trebuie să fie puternic și durabil. Este recomandabil să alegeți un model cu capac detașabil care va facilita în mare măsură procesul de spălare. În plus, saltea ar trebui să fie atractivă în aspect.În cazul în care există o altă mobilier de grădină în curte, atunci trebuie să alegeți o saltea, având în vedere că este în armonie cu alte mobilier și arată elegant.

În plus, un astfel de produs nu ar trebui să fie voluminos și greu. Lățimea sa trebuie să corespundă lățimii leagănului. Și greutatea nu ar trebui să fie greoaie, altfel va fi dificil de transportat și instalat.

Salteaua poate fi pliabilă, universală sau chiar în trei blocuri. Dar principalul lucru este că este de înaltă calitate și nu pierde culoare și funcționalitate după sfârșitul sezonului de vară.

Cum sa alegi?

Mulți pur și simplu pun perne pe leagăn grădină, și de a crea astfel confort și confort. Dar acest lucru nu este întotdeauna convenabil, deoarece pernele se strecoară și se murdăresc mai repede. Prin urmare, merită să alegeți salteaua potrivită cu umplutură de înaltă calitate.

Umpluturile sunt foarte diferite. Să analizăm mai detaliat fiecare dintre specii.

Opțiunea cea mai durabilă și cea mai comună este spuma poliuretanică. Acesta are un preț accesibil și durabilitate. O astfel de umplutură nu își pierde forma inițială pentru mult timp.

O altă opțiune bugetară este umplutura de spumă.În prezent, este foarte posibil să se găsească cauciuc spumant de înaltă calitate, care se va distinge prin durabilitate și durabilitate.

Materialul holografic de umplere moale este foarte posibil să fie utilizat pentru saltele. Acest material este complet sigur, nu provoacă iritații și reacții alergice. Această umplutură este moale și plăcută. În plus, nu pornește acarienii și alte insecte, ceea ce este foarte important pentru leagăn de grădină.

Un alt material modern, care are indicatori foarte pozitivi, este latexul. Prețul acestei umpluturi este mai mare decât alții, dar calitatea este foarte bună. Datorită calității ridicate și rezistenței ridicate la uzură, un astfel de produs va servi cu ușurință de mai mulți ani. Nu se deformează deloc, nu sunt urme de pete.

Granulele de polistiren sunt adecvate ca umplutură. Acest material este foarte rezistent la deformare, este rezistent la umezeală și este foarte frumos să stai pe el.

După ce ați definit tipul de umplutură, atunci ar trebui să acordați o atenție deosebită pentru alegerea capacului. Materialul trebuie să fie dens, natural și durabil. Desigur, este mai bine să alegeți huse detașabile,deoarece acestea sunt mai ușor de întreținut și în caz de uzură pot fi ușor înlocuite cu altele noi.

În ceea ce privește țesătura, este foarte posibil să se opteze pentru bumbac gros. Acum există materiale care sunt deja impregnate cu un instrument special, astfel încât materialul devine durabil, rezistent și rezistent la apă.

Și puteți alege și o țesătură specială pentru mobilier de grădină, care are numele frumos "Oxford". Materialul diferă în densitate și rezistență ridicată la uzură.

bumbac
Oxford

Există tipuri diferite de țesături. Acest material este o combinație de fibre naturale și sintetice. Rezultatul este o tesatura densa si durabila. Asemenea acoperiri vor dura foarte mult timp. Sunt ușor de spălat și nu necesită îngrijire specială.

Atunci când alegeți un capac sau un material pentru saltea, asigurați-vă că aveți atenție la opțiunile cu impregnare hidrofugă. Acest lucru este valabil mai ales dacă există copii în casă. Apoi sucul vărsat accidental nu va lăsa urme pe suprafața capacului. În plus, este foarte important ca acoperișurile să cadă la curățarea manuală și uscată. Și, de asemenea, materialul nu ar trebui să se estompeze repede la soare, nu ar trebui să se varsă sau să se întindă după spălare.Acestea sunt indicatori foarte importanți și practice pentru un accesoriu al unui leagăn de grădină.

Atunci când alegeți o saltea pentru leagăn dvs., asigurați-vă că ia în considerare dimensiunea lor. În cazul în care pliere swing, apoi se potrivesc o saltea pliabilă mare. În plus, trebuie să fiți atenți la atașament. Există opțiuni cu legături, și există velcro, care este mai convenabil și practic.

Cum să ai grijă?

Pentru ca salteaua aleasă să poată servi cât mai mult timp posibil, are nevoie de îngrijire corespunzătoare. Puteți utiliza sfatul specialiștilor pentru a vă ajuta să asigurați îngrijirea corespunzătoare pentru astfel de produse.

  • În caz de vreme rea - ploaie sau vânt - asigurați-vă că aduceți saltea în cameră. După umezire și uscare necorespunzătoare, umplutura poate rămâne umedă și se poate deteriora. Dacă saltea este umedă, atunci o uscați cu grijă din toate părțile la soare.

În timpul uscării, capacele trebuie îndepărtate pentru a usca complet umplutura.

  • Nu spălați prea repede salteaua sau spălați-o manual cu detergenți speciali. Cumpărați mai bine capacele detașabile și spălați-le fără a afecta umplutura.
  • Atunci când alegeți un detergent pentru curățare, atenție la acele pulberi și geluri care sunt bine spălate și sunt hipoalergenice.Cu acest instrument puteți curăța suprafața saltelei cu un burete umed obișnuit.
  • Pentru ca materialul de umplutură să nu se deformeze și să-și păstreze forma originală, salteaua însăși trebuie să fie întoarsă periodic de cealaltă parte.

O modalitate simplă de a coase capacul pe saltea pentru leagăn, vezi mai jos.

Comentarii
autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor