Cifrele de grădină pentru dăruire și o casă de țară

 Cifrele de grădină pentru dăruire și o casă de țară

Parcela dacha și teritoriul din apropierea casei necesită cazare. Acum, toată lumea este designerul său propriu și își decorează spațiul în măsura în care imaginația și fondurile sunt suficiente. Este plăcut să stați într-o curte confortabilă, cu o ceașcă de ceai pe verandă, înverzită cu viță de vie sau să vă relaxați lângă iazul artificial, în care apa este turnată în culori diferite în lumina felinarelor de noapte. Dar atingerea finală a oricărui teren va fi cifrele grădinii pentru cabane de vară și o casă de țară, care va da o atmosferă specială zonei de recreere.

Caracteristici: pentru ce sunt?

Când achiziționăm sau chiar facem figuri amuzante și frumoase cu mâinile noastre, trebuie să ne imaginăm ce sunt și unde le vom instala.

Poate să-ți decorezi scările sau veranda. Și apoi ar trebui să se potrivească stilului general al casei.

Adesea, diverse figurine și figuri însușesc paturi de flori și o grădină, iar unele chiar au o grădină de legume în care se află paturile de legume.

Există produse speciale în care puteți plasa flori: toate tipurile de standuri, vase - podea și agățat.

Cu ajutorul unui tip separat de cifre, puteți evidenția anumite zoneîn cazul în care, de exemplu, sunt situate un foișor pentru recreere, leagăne, bănci. Există, de asemenea, cele care vă vor ajuta să creați frumos și original un rezervor artificial.

Cifrele, plasate în toată țara, atrag ochii și ridică spiritele, vor fi de asemenea foarte folositoare pe terenul de joacă și, bineînțeles, vor încânta copiii.

tipuri

Aranjamentul și proiectarea casei noastre de țară sau cabana este nu numai foarte interesant, dar și responsabil. Este necesar să ne gândim la fiecare element, cel mai mic detaliu. Acest lucru se aplică, de asemenea, cifrele grădinii. La urma urmei, există atât de multe tipuri care trebuie să vă imaginați ce stil de design vom folosi.

Dacă vrem să creăm o atmosferă de casă caldă și confortabilă, putem plasa figuri de animale pe teritoriul vilei. Imaginează-ți că un câine ne întâlnește la verandă. O vacă pășune pe o pajiște mică.

Stilul romantic va ajuta la completarea figurilor de gradina cum ar fi ingerul, fata, pasarile.

La un iaz artificial sau la o mini-fântână, o lebădă va arăta bine.

Dragi eroi ne vor ajuta să fim într-un basm.: Baba Yaga, prințesa broasca, lupul, iepurele, gnomii amuzanți drăguți. Decorarea gazonului va fi un măgar sau cerb.

Puteți crea propriile personaje originale din grădină și puteți crea propriul stil. Componenta decorativă a grădinii tale depinde numai de imaginația ta și de dorința de a-ți realiza planurile.

Pe timp de noapte, grădina dvs. va fi transformată de elemente luminoase, felinare și sculpturi cu energie solară.

Imaginile Topiarny pot deveni un punct culminant al grădinii tale. Dar, dacă nu sunteți grădinar atât de experimentat, începeți cu forme simple, cum ar fi, de exemplu, bilele. Dacă sunteți gata să creați animale sau unele personaje - du-te pentru asta!

material

Pentru producția de figuri de grădină folosind diferite materiale.

Adesea ele sunt fabricate din lemn, nu numai din lemn tratat, ci și din material natural: bușteni, crengi, snags. Asemenea creaturi arata foarte armonios in gradina. Mai ales dacă alegeți caracterul potrivit. De exemplu, unele brownie, un copac mic, o bufnita, Pinocchio.

Creați figuri din gipsul tradițional și unul dintre noile materiale - poliizină. Se compune din rășină acrilică, hidroxid de aluminiu. Reprezentând o piatră, este durabilă și nu este deformată. Nu puteți spune despre tencuială. Din ea, puteți crea orice, dar cu astfel de sculpturi trebuie să fiți extrem de atenți - sunt destul de fragili.

Pentru decorarea grădinii este o piatră mare și naturală. Poate fi pictat cu pricepere, și va veni la viață sub peria ta.

Fântâni de piatră, bănci, coloane, boluri și bile vă vor transforma grădina. Aceste sculpturi sunt de asemenea realizate din beton.

Sculpturi originale din metal. Cuprul este considerat foarte practic. Nici ploaia, nici razele soarelui nu se tem de ea. O astfel de sculptură veți rămâne pentru totdeauna. Cu mâinile tale, cu siguranță nu o vei face. Specialiștii vor veni la salvare în acest caz.

Dar în experimentele tale, cimentul este destul de capabil să ajute.Soluția este turnată în formă finită sau acoperită cu produse din cadru care pot fi realizate din sârmă obișnuită.

Ceramica este foarte populară. Aceste cifre pot fi achiziționate în magazine specializate, cu toate formele și dimensiunile.

Mulți sunt atrasi de animale mici de plastic și de creaturi fabuloase. Ei au avantajele lor: costul lor este scăzut, iar datorită greutății reduse, acestea pot fi mutate în jurul zonei după cum doriți și modificați expunerea.

Puteți să vă concentrați asupra unei anumite zone și să instalați o sculptură sau o întreagă compoziție de iarbă artificială. Aceste figuri arata grozav si sunt capabile sa decoreze orice peisaj.

culoare

Alegerea nuanțelor pe care le veți folosi va fi determinată de dvs. și va depinde de clădirile care se află pe site-ul dvs., care cresc copaci, arbuști și flori.

Cu siguranță nu ar trebui să fie plasate în jurul valorii de site-ul luminoase și printuri figura. Acesta nu va decora zona de recreere.

Creați compoziții, inclusiv culori compatibile, astfel încât să se armonizeze reciproc.

Decorați un colț fabulos pentru copii într-un singur loc. Undeva lângă un iaz artificial, o barză sau o lebădă vor fi potrivite.

Pe poteca din apropierea copacului se poate întâlni un arici sau un cioban, natural nuanțe naturale.

Lângă pădurile verzi cu flori vor arăta figuri bune de nuanțe albe și gri. Pe o pasarelă de piatră sau pe un pod din lemn, puteți pune ceva strălucitor, atrăgător de ochi.

Sau poate doriți să susțineți întregul design într-o singură culoare. Asta depinde de tine.

dimensiuni

Cel mai important lucru pe care ar trebui să-l luați în considerare este zona site-ului dvs. Nu-l puteți satura cu figuri. Este suficient să alegeți una sau două sau să faceți accente.

Un număr mare de figuri într-o zonă mică, și chiar dimensiuni și culori diferite, creează un sentiment de confuzie, mai degrabă decât de frumusețe. Nu poți înțelege imensitatea. Țineți cont de acest lucru atunci când vă proiectați grădina.

De exemplu, printre tufișuri înalte, figurile mari vor arăta în iarbă, cele mici se vor pierde pur și simplu.

Pe peluza pot fi plasate și figurine miniaturale. Vor fi greu de pierdut.

Dacă aveți o grădină foarte mare, puteți folosi forme de diferite dimensiuni și creați niște colțuri interesante. Dacă este mic, nu supraîncărcați spațiul, umpleți-l, gândindu-l bine.

Cum sa alegi?

Înainte de a vă face alegerea și de a cumpăra decorul, trebuie să decideți cum doriți să vă vedeți grădina, care este mai aproape de tine. Stilurile de amestecare nu merită cu siguranță. Aceasta nu va fi numită varietate, ci gust prost.

Orice grădină este frumoasă în sine, copacii frumoși cresc acolo, florile sunt parfumate, iarba este verde. Doar câteva elemente trebuie să fie aduse în această armonie pentru ao transforma și a se juca cu noi culori.

Odată ce ați decis cu privire la schema de culori, dimensiunea, stilul, locurile unde vor fi plasate cifrele, mergeți la magazin și alegeți. Sau cumpărați toate materialele necesare și începeți să faceți "viitori rezidenți" din grădina dvs.

Puteți să vă "așezați" pe cabana de vară sau pe teritoriul unui animal din țară, cu un senzor de mișcare. Apoi, rața sau bufnița cu bufnițele vă vor anunța despre sosirea oaspeților, care nu vor lăsa pe nimeni indiferenți. Aceste cifre vor încânta mai bine copiii decât tot felul de jucării.

Stil și design

Designul de grădină depinde de ce fel de emoții doriți să obțineți, de cine vreți să vă simțiți în ea. În cazul în care regele francez și nu mai puțin, va trebui să încercați cu adevărat pentru asta. Dar primul studiu stilul obișnuit clasic.

Se caracterizează prin statui și vase mari, sculpturi din beton și piatră în stil clasic. Arta Topiarno este destul de potrivita aici. Aveți posibilitatea să desenați alei întregi ale sculpturilor vii sau ale formelor geometrice.

Este demn de remarcat faptul că crearea unui astfel de design nu este o sarcină ușoară. Dar atunci când veți termina lucrarea, veți avea propria grădină regală.

Dacă sunteți un urmaș peisajul englezesc, aranjați o peluză pe care orice figură va arăta bine: pitici, animale, păsări. Unele dintre ele pot fi așezate în paturi. Dacă locul permite, echipați un rezervor. Cu el va fi combinată statuie, înconjurat de flori.

Minimalismul și armonia în tot ceea ce distinge grădina în stil oriental. În acest caz, este necesar să se utilizeze materiale naturale - piatră și lemn. Nu ar trebui să existe ceramică metalică și strălucitoare aici.

Piatra este un favorit și Stilul mediteranean. Prin urmare, grădina poate fi decorată cu panouri și sculpturi din acest material. Pentru a accentua libertatea spațiului, va ajuta iazurile mici.

Dacă sunteți mai aproape romantic începe, decora arcuri de flori, fântâni. Îngerii, iubitorii, porumbeii, lebedele sunt potrivite ca figuri.

Stilul cel mai potrivit pentru cei care doresc să-și arate abilitățile creative folclor. Nu există restricții, puteți face cele mai multe figuri de diverse materiale și vopsea. Cele mai simple sunt animalele mici din placaj, decorate cu culori vii. Puteți cumpăra, de asemenea, figuri din grădină ceramică și puneți pe paturi de flori, pe trasee, pe peluze.

Gradina ta se poate transforma intr-un basm - si in ce depinde de tine. Instalați cifrele personajelor preferate, le faceți împreună cu copiii.

Indiferent de stilul pe care îl alegeți, sunteți destul de capabil să vă creați propriul design al site-ului. Ei bine, dacă nu, puteți cere întotdeauna ajutorul specialiștilor.

Sfaturi

Dacă sunteți nou în designul grădinii, începeți cu cel mai simplu. Există o mulțime de materiale la îndemână, din care puteți face cifre.

Chiar și fan și paie se vor potrivi. Poți să faci un bufet amuzant prin fixarea ochilor și o pălărie amuzantă. Este foarte simplu să faci un arici din aceleași materiale. Butoaie, bazine, cupe și sticle din plastic - toate acestea se pot potrivi experimentelor tale. Cea mai ușoară cale de a face copaci și palmieri.

Dacă utilizați spumă, restricțiile sunt chiar mai puțin.Poți să faci păsări, animale, gnomi. Mai întâi, formați baza obiectului, așa-numitul schelet și aplicați deja spuma de asamblare, iar acest lucru trebuie făcut în mai multe etape și așteptați până când stratul anterior se usucă.

Apoi, puteți remedia neregulile cu un cuțit. Apoi decideți - cum să vă pictați figura. Pentru aceasta, vopselele de ulei și acrilic sunt potrivite, etapa finală fiind acoperirea cu lac.

Gipsul este un material mai complex pentru începători. Dar dacă vrei cu adevărat să înveți acest proces fascinant de a crea figuri cu mâinile tale, începe cu unul elementar. De exemplu, cu o babe sau bug. Pentru a face acest lucru, este suficient pentru a găsi o formă rotundă, se toarnă tencuiala acolo. Capul și picioarele pot fi lipite după uscarea părții principale.

Puteți lăsa să se usuce în mod natural, dar pentru mulți meșteșugari un uscător este doar un încălzitor ventilator. După aceea, rămâne doar să pictezi produsul și să-l găsești un loc bun pe site-ul tău.

Unii grădinari folosesc obiecte obișnuite pentru a crea lucruri frumoase.

O masina veche din lemn sau metal poate deveni un pat de flori pentru flori. Este ușor să faci o fantă decorativă din panouri obișnuite.Reiki și bastoane vor fi utile pentru a face o casă mică care poate fi așezată pe ramuri sau pe pământ.

Bărbații distractivi sunt ușor de făcut chiar și din jurnale simple, cifrele colorate vă vor reîmprospăta site-ul.

Și dacă poți desena, atunci pietrele se vor liniști în mâini, transformându-se în animale diferite. Arată foarte original și elegant.

opinii

Aproape toți consumatorii observă că fără cifrele și tot felul de decorațiuni, grădinile lor ar arătau diferite. Unii s-au îndrăgostit de gnomi cu felinare, care, seara, transformă o grădină într-o pădure de basm. Alții sunt mulțumiți de broaște, gărgărițe, bufnițe drăguțe și rațe care arată foarte bine în zona locală.

Cei cu copii, cu plăcere își transformă cabana într-un oraș fabulos și aleg cele mai strălucite culori.

Dar, în același timp, unii grădinari care folosesc aceste produse notează că unele dintre figuri trebuie să fie îngrijite, din cauza soarelui excesiv, culorile se estompează și se estompează, nu ar trebui lăsate în frig în timpul iernii, deoarece pot sparge.

Dar toate acestea sunt minore în comparație cu cât de multe emoții pozitive le aduce cifrele grădinii atât copiilor, cât și adulților.Și mulți oameni le place să-și îmbunătățească grădina, să cumpere copii noi, să le actualizeze pe cele vechi sau să-și facă propriile mâini.

Exemple și opțiuni de succes

  • Cea mai bună decorare a parcului va fi compoziția topiară. Creația lor necesită abilități, în plus, au nevoie de grija potrivită, dar arată fascinant de frumoasă.
  • Design ceva neobișnuit, dar capabil să atragă atenția - crearea unei compoziții folosind capul articulat al unui urs sau alt animal. Această decorare poate fi situată chiar lângă intrare, lângă poarta, ușa, în adâncurile grădinii printre copaci.
  • Nu trebuie să cumpărați bijuterii super-scumpe sau să invitați meșteșugari. Putem realiza cu mâinile noastre din materialele la îndemână figuri simple care vor face din grădina noastră unică.
  • Imaginați-vă că, din patru foi de placaj, puteți construi o gaură amuzantă. Foitele se fixează împreună, se fixează pe picioarele scaunului. De asemenea, facem capul cu placaj, decorați cu panglici din satin și vopsiți întreaga structură. Și asta e tot, patul original de flori este gata.
  • Bărbați amuzanți din lemn de cânepă și plăci, îmbrăcați în haine strălucitoare,a lua rădăcină în grădina dvs. și vă va ridica spiritele. În timpul verii, le înconjoară cu flori. Și această compensare va fi locul de vacanță cel mai preferat.
  • Margelele de gips tare pot fi perfect amplasate în apropiere și curg în mod natural în mediul înconjurător.

Orice figuri create de mâini, vă vor absorbi starea de spirit, energia și veți deveni plini de viață și unic.

  • O pisică drăguță, cu un zâmbet din urechi și șoareci amuzanți, se va distra toată vara. Și le face foarte ușor. Este suficient sa taie figurine din placaj, decora si vopsi.
  • Construiți pe site-ul dvs. un mic far. Trei vase de ceramică de diferite dimensiuni se pun una pe cealaltă, se fixează. Acoperiți cu vopsea albă, trageți ferestrele. Și ultima atingere importantă. Consolidați vârful unei lanterne mici de grădină. Totul, farul magic vă va lumina noaptea când vă decideți brusc să respirați aer curat sau să admirați cerul înstelat.
  • Puteți crea o sculptură elegantă dintr-o coală mare de brusture sau rubarbă. Foița este așezată pe nisip, iar partea de sus este umplută cu mortar de ciment. După uscare, ne confruntăm cu o foaie de piatră. Astfel de sculpturi vor armoniza armonios cu traseele grădinii.Puteți picta foaia sau adăuga decor la discreția ta.
  • Un alt produs neobișnuit de ciment este o pat de flori în formă de mâini. Pentru a face acest lucru, mănușile de cauciuc sunt umplute cu mortar de ciment și plasate în ghivece de flori pentru a da forma necesară. Distribuim degetele astfel încât mai târziu pământul pentru flori se potrivește în acest recipient. Atunci când construcția noastră este uscată, am tăiat mănușile - iar sculpturile în formă de mână sunt gata. Puteți planta flori și puteți decora grădina. Din nou, alegem umbra.

Acestea sunt doar câteva dintre ideile originale. Puteți să veniți cu dvs. în procesul de a lucra la designul grădinii. Și cât de mare va fi dacă le poți întrupa și apoi împărtăși experiența cu ceilalți.

În grădinile moderne puteți întâlni pe oricine: bărbați forestieri, animale domestice, gnomi veseli, eroi de basm, vedeți cele mai neobișnuite paturi de flori și statui. Și grădina dvs. poate deveni specială, magică, unde vor fi folosite cele mai originale soluții de design - ale dvs.

Pentru cum să faceți o grămadă de grămadă, vedeți următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor