Caracteristicile produselor StandartPar pentru amenajare peisagistică

 Caracteristicile produselor StandartPar pentru amenajare peisagistică

Când se planifică construcția unei case noi, renovarea și renovarea unei clădiri existente și a zonei din jurul acesteia, se folosesc multe produse diferite care asigură confort și joacă un anumit rol în proiectarea dorită. Una dintre cele mai de înaltă calitate și bine meritată cerere este produsele companiei StandartPark, care are doar feedback pozitiv din partea clienților.

O gamă imensă de produse fabricate de companie va permite efectuarea tuturor lucrărilor necesare amenajării teritoriului, furnizarea de comunicări către clădire și desfășurarea activităților de drenare.

Tipurile și caracteristicile lor distinctive

Din 2000, StandartPark a vândut pe piață produse de înaltă calitate exclusiv din producția proprie. În fabricarea sa utilizează numai materiale de înaltă calitate care pot rezista diferențelor mari de temperatură și echipamentelor cele mai moderne.

Pentru îmbunătățirea teritoriului producătorului se produc mai multe tipuri de produse.

piese

Fabricate din materiale rezistente la șocuri rezistente, realizate în diferite culori, ele îndeplinesc atât funcția lor directă, cât și un element frumos al interiorului teritoriului. La cererea clientului, acestea sunt realizate din piatră naturală, precum și din nisip, pietriș și piatră mică. Recent, popularitatea plăcilor achiziționate pentru pista, realizată din piatră artificială.

Având un cost relativ scăzut, acestea au multe nuanțe de culoare, diferite dimensiuni și forme.

Pereți de întreținere pentru terase

Când le folosiți, terenul cu diferențe de înălțime și pante dobândește volum și aspect frumos. Acest lucru vă permite să diversificați peisajul cu noi soluții arhitecturale. Aceste desene, în plus față de sarcina principală, transporta și funcții decorative. De asemenea, elimină problemele cu mișcarea solului în timpul precipitațiilor, limitând și întărind marginile pantelor. Materialul din care sunt fabricate nu este deformat și nu corodează.

Sisteme de drenaj

Se utilizează pentru scurgerea apei subterane și a apei de ploaie și pentru topirea apei. Aceasta elimină cauza distrugerii și scurgerii solului din clădire și din alte elemente de pe amplasament.

Conducta de apă linia elimină formarea bălților și a debitelor de apă, previne distrugerea pistelor, își păstrează capaculși de asemenea deviază fluxurile de apă de la fundația clădirilor, împiedicând inundarea subsolurilor. Se compune din tăvi deschise pentru colectarea și direcționarea fluxurilor de apă.

Conducta de apă de suprafață constă din canale în adâncime închise cu grătare pentru a prinde resturi mari. Structura include, de asemenea, o capcană de nisip concepută pentru a prinde nisip și obiecte mai mici de gunoi aduse de fluxul de apă. Sistemul de conducte de apă de suprafață în sine este conectat structural la sistemul de canalizare pentru eliminarea debitelor de apă din amplasament.

Punctul de drenaj este utilizat pentru colectarea și scurgerea apei în locurile în care se află acumulatorul.În același timp, este creat un adăpost special pentru adăpostirea apei pentru a colecta și a devia fluxurile de apă. Se utilizează ca o completare la drenajul liniar în zonele cu acumulări mari de fluxuri de apă. În acest caz, receptorul trebuie acoperit cu un grătar pentru colectarea gunoiului.

Drenarea internă este utilizată în interior și este realizată din oțel inoxidabil. Această nevoie apare în zonele în care o cantitate mare de apă ajunge la podea în timpul lucrului. În special, acestea sunt spații industriale unde, în conformitate cu tehnologia de producție, este necesar să se asigure retragerea excedentului. De exemplu, un astfel de drenaj este necesar la spălătoriile auto, unde se utilizează o cantitate mare de apă cu detergenți.

Drenarea subterană este o măsură necesară pentru îndepărtarea apelor subterane. Este un întreg sistem de canale amplasate subteran, de la conducte care deviază apa subterană departe de clădire. Acest tip de drenaj este utilizat cu un nivel ridicat de apă subterană, prezența unui rezervor în apropierea amplasamentului și necesită o analiză atentă pentru a îmbunătăți eficiența sistemului în ansamblu.

Exploatările profunde și de suprafață realizează diferite funcții de drenaj,iar aplicarea lor integrată garantează un rezultat bun în devierea fluxurilor de apă și asigurarea siguranței clădirii.

Sisteme automate de irigare

Acestea au devenit disponibile relativ recent și sunt utilizate pentru udarea peluzei, a suprafețelor plantate cu legume, arbori și alte locuri unde este nevoie.

Acestea reprezintă un întreg sistem alcătuit din rețele de alimentare cu apă amplasate în locurile de irigare, cu instalarea de sprinklere speciale. În plus, structura include o componentă electronică programabilă cu supape electromagnetice, care pornește și se oprește în funcție de un anumit program. În același timp, sistemele moderne pot lua în considerare condițiile meteorologice (prezența precipitațiilor sub formă de ploaie, temperatura aerului înconjurător, sezonul anului, ora din zi), schimbarea planului de irigare în funcție de acești parametri și prevenirea supraaglomerării sau uscării solului.

Astfel, fără participarea proprietarului, un astfel de sistem va asigura furnizarea cantității de apă necesară pentru zonele irigate dintr-un anumit teritoriu. În plus, puteți oricând să reglați programul modificând parametrii udării.

Tehnologiile moderne și disponibilitatea accesului la Internet vă permit să faceți acest lucru chiar și la distanță, în vacanță sau la serviciu.

Astfel de sisteme oferă udare de înaltă calitate în funcție de condițiile meteorologice și permit obținerea unor rezultate bune în creșterea atât a florilor, cât și a legumelor și a fructelor.

Sisteme de iluminat

Folosit pentru iluminarea zonei pe timp de noapte. În același timp, sistemele de iluminat instalate în diverse locuri sunt, de asemenea, un element de decor, creând o atmosferă de confort și confort pe site. Se folosesc atât surse luminoase de difuzie, cât și direcționale de diferite culori. Compania produce, de asemenea, stâlpi originali de stradă din diverse materiale, ținând cont de dorințele clientului.

garduri

Gardurile sunt folosite pentru a proteja situl în ansamblu, precum și pentru a selecta o zonă specifică din cadrul acestuia. Ele sunt realizate din diverse materiale (sunt din material plastic, fontă, beton polimeric) și sunt un element al decorului amplasamentului. În același timp, realizat la comandă din materiale de înaltă calitate, acest element pune accentul pe stilul general al întregului proiect în ansamblu.

bănci

Acestea reprezintă unul dintre elementele decorului site-ului, care se încadrează inițial în planul general. Poate că producția lor în diferite forme de materiale diferite.

geogrile

Geogrida (zăbrele de gazon) este utilizată pentru a întări abordările clădirii, pasarele prin grădină, diverse căi și căi în jurul taberelor de camping și a terenurilor de sport. Este fabricat din plastic. Instalarea sa nu durează mult și oferă rezultate excelente.

O abordare integrată pentru rezolvarea problemelor de amenajare a teritoriului, luând în considerare toți factorii necesari și alegerea produselor de calitate - toate acestea garantează un rezultat și o eficiență excelentă în proiectarea sitului din jurul casei construite.

Pentru mai multe informații despre produsele StandartPark, vedeți mai jos.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor