Subtilitățile de instalare a unui gard dintr-o podea profesionistă cu baza

Pardoseala este un material accesibil pentru diverse structuri, construite în țară sau în curtea unei case particulare. Acoperișurile, parapetele, pereții clădirilor sunt acoperite de acestea, structurile portante sunt consolidate, sunt ridicate diverse garduri. Bugetul și gardul de încredere dintr-o foaie profesională pot servi de mai mulți ani, dacă sunt instalate corespunzător. Fundația în acest caz este un factor cheie în fiabilitatea designului. Restul construcției gardului este simplu, dar necesită un efort.

Cum se construiesc: opțiuni pentru desen și diagramă

Gardurile dintr-o podea profesionala pot fi executate in orice modificare. Unele modele nu includ fundația, dar sunt ușor de instalat și cu costuri reduse.

Gardurile de la o frunza profesionala pot avea diferite tipuri.

 • Gardul este un tip solid. Aceasta diferă prin faptul că nu are nevoie de o fundație, țevile metalice suficient de bine săpate în pământ și cadrele sudate pe ele. Plăcile sunt unite împreună cu o suprapunere de gard solid, un astfel de gard poate ajunge la o înălțime de 3 m (lățimea maximă a foii). Foi de material sunt atașate la cadru și stâlpi cu ajutorul șuruburilor speciale, protejate de un strat de polimer de coroziune.
 • Gard gard. Acesta diferă de varietatea anterioară în prezența unei fundații de coloană, care este turnată pentru fiecare punct de susținere, și stâlpii din cărămidă, bloc de pantofi sau piatră naturală. Această metodă de instalare oferă gardului un aspect clasic complet.
 • Garduri modulare. Este fabricat din module gata făcute în fabrică. Este instalat destul de repede și relativ simplu. Gardul are un aspect impresionant, compact, rezistent la foc, dacă este necesar, poate fi demonstrat, mutat într-o altă locație și instalat.
 • Gard gard secțional pe fundul benzii. Baza de beton este turnată în jurul perimetrului întregului gard, sunt instalate poli, tablă profesionistă fixată cu secțiuni. Un astfel de gard este stabil și durabil, pe lângă faptul că are un aspect estetic.

Elaborarea unei scheme va simplifica mult sarcina în timpul construcției, precum și reducerea costurilor materialelor de construcție. Când se planifică un gard secționat cu fundație de bandă, lățimea secțiunii este determinată în funcție de lățimea de 1, 1,5 sau 2 foi profesionale.

Ordinea de redactare a desenului include mai mulți parametri.

 • Locul unde va fi ridicat gardul. Acest parametru contribuie la luarea în considerare a particularităților reliefului, prezența plantațiilor, a clădirilor, a căilor de acces și a locului de instalare a porții.
 • În cazul unei secțiuni inegale, este important să plasați pe desen locul diferențelor de elevație ale secțiunilor viitoare ale gardului.
 • Dimensiunile gardului (înălțimea și lungimea secțiunilor).
 • Locația suporturilor.

Materiale și instrumente

Este important să pregătiți totul necesar înainte de începerea construcției, pentru a nu fi distras în timpul lucrului și pentru a nu întârzia procesul.

Materialele pentru gardul ondulat includ mai multe componente.

 • Pardoseala profesionala. Atunci când alegeți, este important să se acorde atenție grosimii metalului, înălțimii valurilor, texturii, culorii stratului de acoperire, absența canelurii capilare. Când planificați lățimea secțiunilor, este important să țineți cont de faptul că foile au un nivel ridicat de navigație. Producătorii diferiți au dimensiuni diferite de plăci ondulate, iar o placă galvanizată poate avea o durată de viață de până la 30 de ani, iar un material acoperit cu polimeri poate avea până la 50 de ani.
 • Posturi de suport. Pentru coloane puteți folosi orice material disponibil (metal, piatră, cărămidă sau lemn). Opțiunea cea mai accesibilă, durabilă și practică este metalul (țevile). Diametrul țevilor va depinde de încărcarea posibilă. Țevile sunt utilizate dreptunghiulare (60x40x2 mm), pătrate (40x40x2 mm) sau rotunde cu un diametru de 60-100 mm. Dar, de asemenea, sunt aplicate grămezi și conducte pentru garduri. Gata de sprijin pentru gard sunt ușor de instalat foaie profesionale și durabile.
 • Traverse. Pentru utilizarea țevilor cu pătrat lat (40x40x2 sau 20x20x2 mm). Rețineți că lățimea intervalului trebuie să fie egală cu jumătate din lățimea rack-ului. Barele din lemn ca un jgheab și rafturi nu ar trebui să fie folosite, deoarece lemnul este capabil să putrezească în locurile de fixare. Colțul metalic pentru jurnal nu ar trebui, de asemenea, să fie utilizat. Datorită grosimii mici, el nu este capabil să asigure rezistența necesară la vânt. Șuruburile cu un burghiu pentru o gofrolistă nu sunt folosite pentru găurirea materialului mai gros de 2,5 mm, prin urmare un profil gros nu este folosit ca suport și întârziere atunci când se construiește un gard.
 • Paranteze și hardware. Aceste elemente de fixare sunt utilizate pentru asamblarea cadrului fără sudură.Dar puteți folosi și șuruburi, șuruburi sau nituri. Șuruburile autoportante pentru carton ondulat sunt echipate cu o garnitură din cauciuc neopren, care presează fermoarul fără a se deteriora. Partea vizibilă a șurubului are o acoperire polimerică în culoarea materialului, care îl protejează de coroziune. Când se utilizează nituri, se recomandă ca marginile găurilor din foliile ondulate să fie tratate cu vopsea specială.
 • Vopsea pentru podele profesionale. Poate fi necesar să se tenteze deteriorarea mecanică a materialului permis în timpul instalării, precum și pentru punctele de tăiere. Consumul de vopsea este mic, pentru nevoile mici un singur spray va fi suficient.
 • Plute pentru suporturi. Dacă nu folosiți stâlpuri gata pentru gardul de pardoseală ondulată, unde acest element este prevăzut inițial, utilizați țevi speciale din plastic pentru țevi astfel încât umiditatea să nu intre în coloana de susținere. În locul capacelor, puteți folosi sticle de plastic tăiate.
 • Placă finală. Cureaua de acoperire în formă de u este instalată pe partea superioară a secțiunilor și protejează gardul de umiditate și coroziune și conferă gardului un aspect complet estetic.Când alegeți acest element, merită să luați în considerare faptul că marginile acestuia trebuie laminate, în caz contrar cureaua va fi impracticabilă în timpul funcționării și poate zgâria metalul în timpul instalării.
 • Ciment, pietriș, nisip. Aceste materiale sunt necesare pentru fundamentarea sau instalarea suporturilor.
  • Din instrument veți avea nevoie de o plumb, de nivel, în cazul în care cadrul trebuie să fie montat fără brackets, apoi mașină de sudură și electrozi.
  • Rezervoare pentru mortar, mixer de construcții, lopată sau burghiu, precum și plăci pentru cofraje.
  • Șurubelniță, klepocnik (dacă este necesar), mănuși și ochelari de protecție cu polizor, frânghie.
  • Grund, soluție anticorozivă pentru metal.

  Opțiuni ale fundației

  Există mai multe tipuri de turnare a fundației pentru un gard viu.

  • Monolit de turnare este de a instala stâlpi pe straturile de betoane prevăzute anterior. Acest tip de fundație este relevant pentru solurile mlastinoase și structurile grele. Poate fi folosit pentru extensii în casă.
  • Post-turnarea se aplică la locul de instalare a suporturilor de gard. Coloanele sunt conduse în pământ și umplute cu mortar de ciment.
  • Fundația de piatră nu intră adânc în pământ. Fundația este realizată din bolovani masivi, armături și ciment sub forma unei "centuri" de până la 1 m înălțime.Direct deasupra bazei este montat gardul în sine. Acest tip de bază nu este utilizat pentru o podea ușor profesionistă.
  • Panglica sau panglica-coloana de bază înconjoară zona de-a lungul întregului perimetru, merge mai adânc în pământ cu 30-40 cm, și este făcut dintr-un mortar de ciment-nisip. Diferența dintre fundația banda-coloană din banda este prezența cavităților cu stâlpi de susținere.

   Ultimul tip de fundație combinat preț - calitate nu are concurenți.

   Unitatea principală

   De exemplu, mai jos vor fi descrise instrucțiuni detaliate pentru turnarea benzii de fund pentru gardul de carton ondulat.

   Stadiile de lucru includ mai multe operațiuni succesive.

   1. Marcarea. La locul viitoarelor suporturi de-a lungul întregului perimetru al secțiunii se introduc ciocanele și se trage un șir. Asigurați-vă că ați fixat coarda în toate punctele viitoare ale gardurilor, precum și la locul porțiilor și porților.
   2. Un șanț este săpat pe linia de marcare. Adâncimea sa nu trebuie să depășească 35 cm. În locurile unde sunt instalate stâlpii, șanțul se adâncește la 90 cm, în funcție de sol. Lățimea canalului trebuie să fie de cel puțin 40 cm.
   3. Coloane și fitinguri. În cavitățile pentru suporturi sunt instalate coloane, ale căror înălțime, ținând cont de partea subterană, trebuie să fie de cel puțin 2,5 m.Stâlpii sunt montați exact cu ajutorul unui nivel și o linie plumb, golurile sunt umplute cu cărămidă spartă, pietriș și pietre. Partea inferioară a șanțului este acoperită cu un strat de pietriș pe 5 cm, iar un strat de armătură este așezat cu știfturi care se extind 8 cm deasupra solului (gardul se va atașa ulterior). Este necesar să se întărească fundația astfel încât structura să nu crape până la scurt timp după finalizarea lucrărilor de construcție.
   4. Cofrajele sunt montate în interiorul unui șanț pe un pat de pietriș folosind plăci și tablă. Scândurile trebuie să iasă peste pământ cu 20 cm. Cofrajele sunt fixate în șanț cu dărâmături și pietre.
   5. Turnarea betonului. Mortarul pentru turnarea subterană trebuie să fie format din ciment, nisip și pietriș. La început, această parte este turnată, după ce se pune restul soluției constând din ciment și nisipul este turnat. Această metodă de umplere va ajuta la evitarea apariției golurilor interne în baza sub gard.

    Pentru a umple în mod corespunzător fundația pentru colectarea gofrolista, este important să urmăriți exact toate fazele de lucru și tehnologia de amestecare a soluției.

    Cadru de montaj și construcție a gardului

     Între coloanele stabilite, fragmentele încrucișate (în 2 rânduri) păstrează înăuntru.Ele pot fi fixate prin sudare sau prin șuruburi. În cazul în care gardul este planificat cu stalpi de cărămidă, rafturi și plinta sunt așezate cu cărămizi. După ce cadrul este complet gata, dimensiunile spanelor sunt re-măsurate și tăierea foilor. Tăieturile sunt tratate cu șmirghel și apoi vopsite. Materialul este fixat de-a lungul onduleurilor la o distanță de 30 cm cu șuruburi autoportante, atunci când se strânge, ceea ce este important să nu le strângeți prea mult. Ținând cont de fluctuațiile de temperatură, ca urmare a faptului că sunt posibile deformările foii profilate, este important să se lase mici decalaje pentru circulația liberă a materialului. Acest lucru va împiedica distrugerea pielii gardului.

     La instalarea unei pardoseli profesionale se pot produce daune mecanice. Pentru a evita coroziunea în aceste locuri, deteriorările sunt degresate cu acetonă sau solvent și acoperite cu un grund anticoroziv, după care se aplică vopseaua. Instalarea unui gard din pardoseală ondulată cu fundație cu mâinile tale este o investiție fiabilă a muncii și a banilor care vor fi rambursate de mai multe ori. Respectarea tehnologiei de instalare și a regulilor de manipulare a materialelor garantează un design durabil care poate dura mai mult de o duzină de ani.

     Cum de a face un gard de la o podea profesionala pe fundatie, veti invata in urmatorul film.

     Comentarii
      autor
     Informații furnizate în scop de referință.Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

     Sala de intrare

     Camera de zi

     dormitor