Proiectare cabinet pe loggia

 Proiectare cabinet pe loggia

Orice fată vrea ca apartamentul ei să fie confortabil și original. Unul dintre locurile pe care le uită de multe ori și le folosește ca depozit pentru lucruri inutile este loggia. Cu toate acestea, această cameră poate fi utilă dacă visezi la un birou separat, iar dimensiunea apartamentului nu permite. În acest caz, ia în considerare proiectarea cabinetului pe loggia - cea mai bună soluție.

Caracteristici speciale

Un studiu pe o loggie este doar un dar pentru cei care apreciază izolarea, căldura și confortul. Această cameră este destul de privată, nu există trecere prin ea, deci vă veți simți mereu confortabil. De asemenea, nu există nimic care să distragă atenția de la locul de muncă și, chiar dacă sunteți obosit, puteți întotdeauna să vă ridicați și să vă bucurați de vederea bună din fereastră.În plus, loggia - este întotdeauna prezența de aer proaspăt, și nu vor apărea probleme cu aerisirea. Desigur, lumina soarelui va stimula activitatea.

Pare multor fete că crearea unei astfel de arii de lucru este suprasolicitată. Totuși, această opinie este fundamental eronată: aranjamentul cabinetului va dura mai puțin timp și nu vor exista costuri financiare semnificative. Un cabinet ideal poate fi făcut fără ajutorul designerilor - locul în sine este destul de neobișnuit. Nimeni nu spune că crearea unui cabinet va fi ușoară, dar rezultatul merită. În acest colț retras puteți realiza cele mai creative soluții de design.

Dezvoltăm un proiect de proiectare

Dacă intenționați să începeți să dezvoltați proiectul viitorului dvs. cabinet, este necesar să efectuați o serie de lucrări obligatorii. Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să glazezi ferestrele. Este mai bine să folosiți geamurile triple de cea mai bună calitate, astfel încât zgomotele din stradă și din casă să nu penetreze în interior și să nu interfereze cu munca. Geamurile bune vor împiedica, de asemenea, scăderea temperaturii și nu va trebui să îngheți sau să supraîncălziți. Nu uita de plasa de țânțari - toată lumea știecât de enervante pot fi unele insecte.

Următoarea etapă este încălzirea generală a pereților, a tavanului și a podelei, etanșarea crăpăturilor. Dacă nu există energie electrică, merită să o îngrijești și să o conduci în zona de lucru. O opțiune bună - iluminarea la fața locului, care va fi situată direct lângă locul de muncă. De asemenea, este necesară încălzirea, iar cea mai bună idee este o podea caldă. Cu toate acestea, finanțarea pentru acest lucru va necesita un grad considerabil, astfel că alegerea unui convector sau a unui încălzitor bun va fi o soluție practică.

Dacă aveți un balcon lung sau larg, îl puteți aranja perfect sub forma unei încăperi întregi. Pe de o parte, puteți amplasa o zonă de lucru, iar pe de altă parte un pat sau scaune confortabile.

Acest design este perfect pentru doamnele de afaceri care nu numai că muncesc, ci și se odihnesc. De asemenea, este necesar să se ia în considerare amenajarea mobilierului - astfel încât acesta să se extindă vizual, mai degrabă decât să "fure" spațiul. Tapetul și finisajul aleg în culori calde neutre - fildeș, bej, piersic.

Balconul îngust nu este deloc un obstacol în calea amenajării unui dulap elegant. Chiar și cea mai îngustă cameră poate găzdui un set minim de mobilier - o masă, un scaun, rafturi.O alegere excelentă ar fi plasarea unui vas de flori, a unui scaun mic sau a unui scaun moale. În balcoanele de acest tip o mulțime de spațiu este furat pervaz fereastra, deci cel mai bine este să le eliminați. De asemenea, puteți conecta loggia cu camera folosind o partiție - un perete moale de mobilier sau un acvariu.

Cum să plasați mobilierul?

Plasarea mobilierului este una dintre cele mai dificile etape, pentru că trebuie să vă asigurați că cabinetul apare mai mult și nu zdrobește. Primul lucru pe care trebuie să-l instalați este tabelul. Asigurați-vă că ați pus-o departe de intrare și pentru acest model, astfel încât să se potrivească perfect cu dimensiunea loggia dumneavoastră. O soluție bună pentru balcoane înguste va fi montat sau blaturi de colț cu spațiu suplimentar în partea de jos (pentru tastatură). De asemenea, computerul trebuie să se afle în zona de lucru - asigurați-vă că acesta este bine plasat și nu ocupă prea mult spațiu.

Pentru a oferi biroului un aspect de lucru, puteți instala mai multe rafturi. Nu uitați că toate acestea trebuie făcute într-o singură schemă de culori. Puteți pune pe rafturi hârtiile necesare, articolele de papetărie și orice alte accesorii de lucru.Este interesant să te uiți la rafturile montate în compartimentul dintre cameră și loggia. Această soluție nu este doar practică și funcțională, ci și sporește spațiul.

În prezența unei loggii largi și mari, zona de lucru este departe de singurul lucru care poate fi aranjat aici. Întreaga cameră este destul de posibilă pentru a crea, dacă plasați un pat sau o canapea opusă. În balcoanele înguste se va arăta picătură ușoară de scaun ușor, precum și perne pe podea sau un scaun pentru odihnă. Florile și plantele în vase elegante nu vor fi niciodată inutile. De asemenea, puteți pune o masă de cafea cu ziare, reviste sau fructe.

În cazul în care zona de ședere de pe balcon nu este o necesitate, atunci o îmbunătățire mai completă a locului de muncă va fi cea mai bună alegere. Încercați să organizați o sală de lectură. Lângă pereți puteți amplasa rafturi mici cu cărți sau o bibliotecă mai mare. Utilizați rafturi nu numai pentru cărți, sunt perfecte pentru reviste, CD-uri și statuete mici.

Când selectați anturajul pentru zona de lucru, încercați să nu o exagerați. Mobila este ceva ce ar trebui să fie puțin, dar cu gust. Confortul la domiciliu vă va ajuta să oferiți un covor moale, pe rafturi nu vor mai exista flori inutile.Dar cu vase mari, figurine masive și alte decorațiuni ar trebui să fii atent - ele supraîncărcă spațiul. Când plasați mobilierul, încercați să ocupați complet camera - o parte goală va părea ciudată - și în curând va deveni din nou un refugiu pentru lucruri inutile.

Exemple de decizii de succes

Biroul din alb este o soluție foarte creativă. Nu este recomandat să luați nuanțe albe, alegeți un lapte sau fildeș. O masă îngustă, fără un indiciu de masivitate, un scaun din piele confortabil și câteva rafturi pentru a crea o atmosferă - tot ce aveți nevoie pentru un loc de muncă ideal. Este de dorit să atârnați perdele sau ferestre groase pe ferestre. Arată interesant și balcon alb, cu un perete contrastant, decorat cu o cărămidă.

Este întotdeauna camere avantajoase și spectaculoase, în care există flori proaspete. Nu contează dacă este un palmier sau violete. Plantele reîmprospătează camera și produc oxigen, curățând aerul. Mici pot fi plasate pe rafturi, mari - pus pe podea. Dacă există mai multe culori, încercați să păstrați vasele în aceeași culoare, ceea ce va face biroul dvs. mai elegant.

O loggie îngustă va arăta cel mai bine cu o partiție conectată la cameră. Partiția poate fi făcută sub formă de mai multe rafturi de sticlă, unde vor fi flori, figurine mici sau fotografii. Alegeți o masă de colț cu un raft lung, care este util pentru documente și cărți. Deasupra biroului se vor potrivi rafturile pentru documente și CD-uri. Partiția poate fi aleasă până la o loggie lată - un raft mare va arăta adecvat și versatil.

Nu trebuie să presupuiți că zona de lucru este doar un birou și un computer, deoarece profesiile sunt diferite. Fetele creative pot echipa întreaga sală de cofetărie pe loggii. Un astfel de balcon într-un stil romantic nu va lăsa pe nimeni indiferent. În plus, acesta poate fi decorat cu fotografii, picturi proprii sau lumânări.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor