Lustre în culori strict negre

Culoarea neagră este foarte concisă și chiar universală. Este utilizat în toate zonele, inclusiv în interior. Pe o parte integrantă a oricărei camere, ca un candelabru, nuanțele negre par a fi strict și în același timp atractive. Cu această culoare în interior este adus un semn de creativitate și exclusivitate. Dar când alegeți astfel de modele, trebuie să acordați atenție anumitor caracteristici inerente acestora.

Modele și forme

Designul lămpilor de plafon nu se limitează la mai multe modele, există multe opțiuni, în funcție de caracteristicile formelor și mărimilor.

 • Primul tip de iluminat - plafonul candelabru. Acesta este atașat la suprafața tavanului și nu are un cablu pentru plafoane. Aceste elemente de fixare fixează în mod sigur structura și o fac potrivită pentru încăperile mici cu tavane joase.
 • Există, de asemenea agățat candelabre de tipcare sunt atașate la plafon cu un cablu. Poate avea o lungime diferită, și adesea datorită produsului poate fi destul de mare. Unele modele au o lungime de cablu mai mare de un metru, ceea ce nu permite instalarea unor astfel de modele în încăperi mici.

Ambele tipuri de candelabre pot avea nuanțe și cadre de diferite forme. Atunci când este ales negru pentru dispozitivul de iluminat, trebuie să acordați atenție geometriei și structurii plafonului.

Următoarele modele sunt caracteristice pentru candelabrele pandantive:

 • Produse cu o nuanță de material textil trapezoidal sau conic. Designul poate fi amplasat într-un ambră mare sau mai multe mici, rama candelabrului, de regulă, este făcută din metal. Becurile de lumină în sine adesea imită lumanari în formă, iar când sunt aprinse, produsele arată foarte romantică - lumina nu strălucitoare trece printr-un vagon translucid, ondulat.

Partea inferioară a candelabrului poate fi echipată cu pandantive negre strălucitoare, care reflectă suplimentar lumina provenită de la lampă.

 • Design-urile cu nuanțe de dom sunt foarte populare, în plus față de cablul principal, acestea sunt adesea furnizate cu un cablu negru suplimentar.Creează o imitație a faptului că structurile lămpilor sunt echipate cu fire sau sunt atârnate pe un cablu subțire. Suprafața interioară a domului este, de obicei, galbenă sau portocalie.
 • Uneori lămpile suspendate au o structură complexă care imită sfeșnicul. Cablul este realizat sub forma unui lanț de aur, care conferă designului un aspect și mai luxos și mai atrăgător.
 • Pentru unele stiluri se selectează plafon transparent de tije negre, realizate sub formă de pahare de vin inversate. În această interpretare, culoarea neagră nu "fură" deloc iluminatul și arată strict și concis.

În modelele de tavan, negrul este întruchipat în felul său:

 • Uneori negrul este doar baza. Pe zigzag sau cadru curbat sunt lămpile de tavan într-o culoare contrastantă. Datorită acestei tehnici, lampa nu arată obositoare, umbra neagră cu succes "diluează" întreaga structură.
 • Printre produsele de tavan se numără modele de vopsea rotunde sau pătrate. Pandantele spumoase coboară uneori chiar din spatele abajurului. Aspectul unui astfel de candelabru este cu adevărat luxos, dar în același timp nu pare a fi sfidător.
 • Uneori, cadrul principal al candelabrului de tavan negru are o formă plană, poate fi realizat sub forma unei figuri geometrice specifice. Becurile sunt distanțate uniform pe perimetrul cadrului.
 • Structurile metalice ornate părăsesc adesea plafonul. Modelele complexe și intercalarea subtilă fac candelabruul cu adevărat elegant.

Materiale și decorațiuni

Materialul din care este fabricat lampa de plafon este important.

Mai multe tipuri de materiale sunt populare:

 • Metalul este adesea folosit pentru a crea structuri scheletice. Este fiabil și durabil, are rezistență ridicată. Uneori există candelabre cu incinte din metal. Ele sunt făcute sub formă de sfeșnice sau plăci care formează forma unei mingi.
 • Produsele fabricate în mod artistic pentru forjare sunt structuri de fier originale. Ele sunt realizate printr-o tehnologie sofisticată, uneori formată din mai multe linii interconectate unul cu celălalt. Astfel de candelabre atrage atenția și în unele case sunt indicatori ai bogăției.
 • Lămpile de plafon sunt atașate la cadrul cu ajutorul armăturii, care este, de asemenea, adesea realizată în nuanțe întunecate. Această tehnologie este folosită în principal în produse cu mai multe lămpi, realizate sub formă de lumânări sau conuri.
 • Negru candelabre cu fitinguri realizate cu aspect de crom specific în interior.Datorită strălucirii lucioase, produsele nu arată prea întunecate și sunt combinate cu succes cu multe stiluri de interior.
 • Multe modele întunecate sunt echipate cu pandantive fabricate dintr-un material contrastant sau similar în ton. Uneori, pandantele sunt realizate din sticlă colorată cu elemente de dimensiuni diferite. Ele pot consta, de asemenea, din elemente identice și atârnă ca perle. Cel mai scump material este cristalul, care formează un joc foarte luminos de lumină.

Pandantivele de cristal arată organic chiar și pe un produs întunecat și fac aspectul unui candelabru foarte luxos.

 • Pentru unele zone ale modelelor interioare de candelabre din lemn închis sunt comune. Lămpile de plafon pot avea caracteristici mari sau siluete geometrice. Uneori sunt sculpturi în lemn sau o sferă în centru, în centrul căreia este o lampă. Lemnul nu este un material atât de tipic pentru fabricarea lămpilor, așa că va arăta original în orice cameră.
 • Pentru multe stiluri sunt populare candelabre din plastic. Ele pot avea diferite forme și dimensiuni. Acest material nu este scump, dar este folosit pentru proiectarea modelelor standard și exclusive ale candelabrelor.

Combinări de culori

Negrul nu înseamnă sumbru.Lămpile de plafon pot avea nu numai cărbune, ci și alte nuanțe întunecate care conferă corpurilor de iluminat un aspect elegant și plicticos.

 • Negrul mat este originar în combinație cu texturile de sticlă colorată și clară. Aceste produse arată foarte solid. Ele nu arată voluminoase din cauza lipsei de strălucire.
 • Luminozitatea întunecată este adesea întruchipată în contrast. Dacă partea exterioară a tavanului are o nuanță discretă, atunci partea interioară este realizată în culori strălucitoare.
 • Pentru a adăuga aspectul unui candelabru de lux, negrul este combinat cu aur. Refluxul de argint este utilizat pe umerase, cabluri și accesorii.
 • Pentru cei care preferă o opțiune de design mai modestă, o combinație de negru și argint este potrivită. Suporturile de argint arată modest și, în același timp, foarte ciudat.
 • Produsele din plastic combină deseori culorile alb-negru. Modelele de contrast pot fi realizate pe ele, uneori modelele alb-negru sunt echipate cu amprente.
 • De fapt, în multe stiluri arată candelabru cu un baldachin dungat. Simplitatea și versatilitatea sunt principalele caracteristici ale acestor modele. Spre deosebire de dungile negre pot fi de orice culoare - de la acid la modest și restrâns.

Sfaturi pentru alegere

Pentru a nu fi confundat cu alegerea dispozitivului de iluminat, amintiți-vă că candelabrele sunt caracterizate printr-un anumit un set de atribute care sunt caracteristici distinctive ale produselor unul de altul.

 • Lămpile pot fi făcute în diferite țări. Cele mai calitative sunt candelabrele germană, italiană, austriacă, spaniolă și maghiară.
 • Factorul apartenenței la un anumit stil este important. În general, dispozitivele de iluminat pot fi împărțite în două tipuri - clasice și moderne. Toate stilurile aparținând clasicilor au caracteristici similare, dar ar trebui să fim mai atenți la tendințele moderne, deoarece unele concepte sunt complet diferite una de cealaltă.
 • Pentru unii cumpărători, exclusivitatea produselor este importantă. Pentru a crea un candelabru unic, puteți utiliza serviciile unui designer, dar produsele de design vor costa mai mult.
 • Alegerea unui candelabru, să ia în considerare în ce cameră va fi. Este important să țineți cont de funcția principală a camerei, înainte de a opri alegerea pe un anumit model.
 • Pentru a face corpul de iluminat frumos, gândiți-vă la combinația sa cu texturile din cameră și culoarea pereților și a tavanului.
 • Fiți atenți la complexitatea îngrijirii candelabrului. Unele produse necesită îngrijire foarte atentă și consumatoare de timp. Dacă nu aveți suficient timp pentru a implementa astfel, alegeți o formă mai simplă de construcție.

Black candelabru în interior

Candelabrele negre sunt instalate în diferite camere. Fiecare secțiune a casei ar trebui să fie selectate modele speciale care subliniază scopul camerei și vor arăta cel mai potrivit.

 • În camera de zi Puteți alege candelabre mari suspendate. Această cameră este de obicei una dintre cele mai dimensionale, așa că nu vă fie frică să faceți un accent vizual asupra lămpii. Din designul tavanului este potrivit să se uite modelele pătrate sau candelabrele cu două tonuri ale altor forme geometrice.
 • În dormitor au folosit în principal produse dimensionale. Adesea, negrul este combinat cu alb, deoarece nuanțele sunt binevenite într-o cameră de dormit. Uneori se aleg obiecte cu nuanțe de material textil, culoarea și ornamentul de pe ele se pot suprapune cu alte elemente textile.
 • Pentru bucătărie Este mai adecvat să alegeți lămpi de plafon simple care să nu supraîncărcați situația.Instalarea unor produse mai elaborate este permisă dacă zona de gătit este combinată cu zona de luat masa și nu există limite clare între ele.

Amintiți-vă că dacă lustre sunt situate pe plafonul negru, culoarea lor întunecată trebuie diluată cu o nuanță suplimentară, astfel încât lampa să nu se îmbină cu suprafața tavanului.

Candelabrul nu este doar un detaliu important, ci și un frumos detaliu al interiorului. Pentru a face camera cu adevărat spectaculoasă, alegeți candelabrele negre.

Astfel de modele cu alegerea potrivita va face situatia din casa dumneavoastra neobisnuita si va da camerelor un plus de confort.

Examinați candelabrul negru în următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor