Ceaiuri de moda cehe

Candelabrele cehe au apărut pe piața mondială de mult timp, dar totuși nu încetă să uimească cu noile lor produse și tehnologii. Principala caracteristică a modelelor din Republica Cehă este că sunt fabricate din cristal de înaltă calitate. Mulțumită acestui fapt, candelabrele cehe vor fi întotdeauna punctul de referință recunoscut pentru prestigiu, bogăție și frumusețe. Au câștigat popularitate în întreaga lume.

În multe țări puteți găsi candelabre făcute în Republica Cehă în magazine. Cumpărătorii sunt întotdeauna mulțumiți de designul și calitatea modelelor de produse cehe.

Istoria

Referințele istorice ale cristalului ceh pot fi găsite încă de la începutul secolului al XII-lea, când meșteri din Cehia au început să creeze articole de sticlă. Puțin mai târziu, au început să folosească strasul, care le-a glorificat în întreaga lume.Unul dintre primii care au început să utilizeze cristalul ceh pentru fabricarea produselor a fost Caspar Lehmann. El a fost un bijutier de curte, datorită faptului că ambarcațiunile maeștrilor cehi au avansat, au descoperit în ei înșiși abilități și talente pe care nu le-au folosit înainte.

Mai multe referințe specifice la cristalul din Cehia datează din 1676. În acest moment, George Ravenscroft a sugerat adăugarea de oxid de plumb la sticla Bohemian. Deci, a fost realizat cristal, care este utilizat în prezent ca material pentru crearea de diverse produse. Chiar și acum, când este posibilă utilizarea tehnologiilor moderne pentru procesare, producătorii aderă la tehnicile manuale de fabricare, care include trei etape: polizarea, gravarea și puncția.

Producători majori

În prezent, multe companii cehe sunt implicate în producția de candelabre și lămpi din cristal. Unii dintre ei au obținut o mare popularitate. Până în prezent, piața cehă de iluminat poate oferi aproximativ o duzină de cele mai mari organizații implicate în producerea candelabrelor. Ele sunt foarte populare în întreaga lume și au un număr mare de clienți și parteneri.

Cele mai renumite dintre ele sunt: ​​Preciosa, Sklarny Bydzov, Elite Bohemia, Bohemia Crystal, Kvetna, Titania Lux, Altalusse. Fiecare producător are propriile caracteristici și avantaje.

Preciosa

Preciosa este o companie care produce lămpi și candelabre pentru toate camerele și camerele. Are o vastă experiență și faimă la nivel mondial. Organizația nu se oprește și încearcă să își îmbunătățească tehnologia și să dezvolte noi modele de produse. Caracteristica principală a tuturor produselor Preciosa este că toate au o stralucire strălucitoare care face lustrele luminoase și memorabile.

Boemia elite

Această organizație a funcționat de peste 20 de ani și are mulți ani de experiență în fabricarea produselor de iluminat. Principala activitate a companiei este producerea de diverse lămpi și candelabre din cristal folosind o varietate de pandantive. Compania ia aceste elemente decorative de la alți producători. Unul dintre partenerii companiei este Swarovski. Produce diverse elemente decorative pentru decorarea lămpilor.

Titania lux

Titania Lux diferă de concurenții săi în sensul că urmărește producerea candelabrelor rafinate și fragile, dar a produselor cu cadru metalic.Folosirea metalelor și a cristalului face ca produsele să fie neobișnuite și creative. Cadrul poate fi proiectat în diferite culori, cum ar fi argint, bronz, aur.

Sklarny bydzov

Organizația Sklarny Bydzov este implicată în producția de produse din cristal în diferite stiluri. În plus, una dintre principalele activități ale companiei este fabricarea de pandantive de cristal. Sklarny Bydzov are un număr mare de angrosiști ​​în diferite părți ale lumii, cum ar fi Europa, America, Canada și Australia. Companiile achiziționează pandantive personalizate pentru fabricarea propriilor lor candelabre și a altor produse diverse.

Altalusse

Altalusse are o viziune neobișnuită în fabricarea produselor. Scopul său principal este de a promova și de a crea noi modele care să corespundă tendințelor modei. Din acest motiv, are o gamă largă de produse de diferite tipuri și caracteristici.

Boemia cristal

Compania Bohemia Crystal este implicată în producția de diverse tipuri de produse din cristal, pentru cei care apreciază produse rafinate și frumoase. Ele fac obiecte de cristal, cum ar fi candelabre, bijuterii de cristal si tacamuri. Principalul lucru pentru companie este că toate produsele fabricate au o înaltă calitate.În plus, organizația își asumă costurile de transport maritim și de transport către clienți.

Kvetna

Compania Kvetna este unul dintre primii mari producători de produse din cristal. A început să producă candelabrele ei din 1796 și astăzi este principala activitate a companiei. O caracteristică distinctivă a produselor companiei este că metalele prețioase sunt folosite pentru bijuteriile lor. Acest lucru face ca produsele organizației să fie rafinate și sofisticate.

Tipuri de candelabre

Candelabrele din Cehia au diferite tipuri și modele. Acestea pot varia în funcție de locul în care sunt fixate. Principalele tipuri de candelabre și lămpi cehe, în funcție de locul de atașament, sunt:

  • Plafonul candelabrelor. Plafonul de candelabre poate fi, de asemenea, de diferite tipuri, se disting următoarele modele de produse de tavan: candelabre suspendate, lămpi de tavan și candelabre încorporate. Produsele suspendate au o montură specială care păstrează candelabruul pe greutate, acest model va arăta bine într-un living spațios sau într-o sală cu tavane înalte, iar cristalul va da un sentiment de grandoare și eleganță. Suspendate candelabre pot fi pyatirozhkovye și shestirozhkovye, plafoanele sunt montate aproape de tavan și au dimensiuni mici.Modele încorporate sunt instalate în numărul de produse pe un singur tavan și se creează un iluminat bun în cameră;
  • Lumini de perete - această bradă. Ele sunt mici și au un montaj diferit: aproape de perete și cu ajutorul suportului. Luminile de perete din Republica Cehă au caracteristici atât de distinctive precum curbele netede și aspectul rafinat. În funcție de producător, aceste produse pot fi concepute atât în ​​stil clasic, cât și în stil modern.

Cristalul ceh se distinge prin faptul că nu iese niciodată din modă și, prin urmare, produsele fabricate în Republica Cehă sunt întotdeauna foarte populare;

  • Produse de podea. Lanternele de pardoseală au un nume diferit - lămpile de podea. Ele sunt convenabile prin faptul că pot fi transportate și instalate oriunde pe podea. Standul este o lampă cu picior lung. Producătorii cehă prezintă modele de lămpi de pardoseală realizate în stil antic. Ele se aseamănă cu candelabrele cehești de pe picior, aceste modele vor da lux și splendoare oricărei camere;
  • Tabele de candelabre (lămpi de masă sau lămpi) - produse care vor fi întotdeauna în mare nevoie, oferă iluminat celor care stau la masă sau lângă un dulap cu lampă.În cadrul performanțelor companiilor cehe puteți găsi asemenea obiecte rafinate, cum ar fi lămpi sub formă de lumânări sau produse fabricate într-un stil mai modern, dar având și caracteristicile caracteristice ale produselor din Republica Cehă. Candelabrele pentru scari sunt nu numai pentru iluminat, ci si ca subiect de decorare, sunt modele lungi si inguste pe suporturi speciale.

Astfel de candelabre din Cehia vor arăta grozav în holul teatrului sau pe scările din sala de primire, încântați de aspectul lor chic și de măreția lor.

Cum sa alegi

Pentru a nu fi confundat cu alegerea candelabrelor cehe, este suficient să urmați câteva reguli care vă vor ajuta să alegeți exact modelul care va satisface atât criteriile de apariție a produsului și calitățile sale funcționale:

  • Luați în considerare ce funcții va efectua produsul. Mai întâi trebuie să decideți pentru ce scopuri specifice aveți nevoie de această achiziție. Poate că aveți nevoie de un candelabru pentru a ilumina complet camera sau pentru ca lumina să cadă numai pe o anumită parte a camerei. În funcție de aceasta, trebuie să decideți modelul produsului. Acestea pot fi candelabre de plafon, lămpi de podea sau lămpi de masă;
  • Designul de candelabre. Un pas important în alegerea unui model nu este numai funcționalitatea, ci și aspectul acestuia. În funcție de stilul în care se face interiorul camerei, trebuie să alegeți un candelabru care să fie în armonie cu el. Candelabrele din Cehia sunt prezentate atât în ​​versiuni clasice, cât și în versiuni moderne, astfel încât găsirea versiunii corecte nu va fi dificilă;
  • Dimensiunea produsului. De asemenea, atunci când alegeți un produs, trebuie să țineți cont de dimensiunea acestuia. Modele lungi de candelabre nu vor arăta într-o cameră cu tavane joase, sunt potrivite pentru camere cu o înălțime a tavanului de peste două metri.

Costul produselor

Toate produsele din cristal ceh sunt de o mare valoare, deci valoarea lor este mai mare decât prețul candelabrelor obișnuite. Cu toate acestea, acestea sunt încă în mare cerere. Astfel de produse doresc să cumpere orice cunoscător de frumusețe și artă. Un alt punct este locul de cumpărare al produsului.

Costul candelabrelor de cristal din Republica Cehă va fi mult mai mic decât în ​​orice altă țară, acolo exact același produs poate costa de două ori mai ieftin.

livrare

Atunci când comandați un candelaș ceh din țara producătoare în sine, pot apărea probleme cum ar fi transportul produselor.Acest lucru se datorează faptului că cristalul este un material foarte fragil și scump, care necesită un transport fiabil. Cea mai sigură opțiune este livrarea produsului prin poștă. Va dura mai mult timp, dar păstrați mărfurile în siguranță și sigure.

Vedeți ce sunt candelabrele cehe în următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor