Candelabre Citilux

 Candelabre Citilux

Chandelierul este unul dintre elementele principale de interior, cu care puteți sublinia un anumit stil, evidențiindu-i caracteristicile. Dar alegerea candelabrelor nu este atât de ușoară, gama de astfel de dispozitive este foarte largă. Lumina selectată poate afecta ochii unei persoane atât pozitiv, cât și negativ.

Lumina bine selectată poate îmbunătăți starea fizică a unei persoane, performanța acesteia. Astăzi, mulți aleg candelabrele Citilux.

Brandul mondial

Una dintre mărcile populare de produse de înaltă calitate este astăzi Citilux, care a intrat pe piața mondială din Danemarca.

Această companie se află pe piață încă din 1994. Istoria mărcii a început cu deschiderea unui magazin pentru producerea lămpilor cu halogen. Abordarea unică a designului, de înaltă calitate și prețuri rezonabile au influențat intrarea producătorului pe piața mondială.În Rusia, candelabrele Citilux au apărut în 2005.

Oricine poate alege pentru ei înșiși opțiunea ideală - atât pentru casă cât și pentru birou. Cu fiecare colecție nouă, apar modele îmbunătățite în care ideile creative și ultimele evoluții sunt combinate pentru a controla eficient lumina.

colectare

Compania de fabricare a candelabrelor Citilux oferă clienților săi o gamă largă de produse. În funcție de tipul de iluminat, puteți distinge candelabrele, lămpile și tipurile de lămpi de podea și de podea, lămpile de tavan agățat, lămpile de perete, lămpile de interior proiectate pentru a ilumina strada - și așa mai departe.

7 fotografie

Dispozitivele de iluminat din această companie sunt instalate în dormitor, în bucătărie, în baie sau în camera copiilor, în birou, precum și pentru iluminatul stradal.

Toate lămpile variază în stil. Puteți găsi modele în stilul modern, clasic, baroc, hi-tech și alte opțiuni. Există diferite modele: cu un abajur, ornamente din lemn și chiar cristal.

tipuri

Citilux oferă clienților o varietate de opțiuni de montare: pe braț, suspendate, cele care sunt atașate direct de tavan.

În încăperi cu suprafețe mari, lămpile de înălțime sunt adesea instalate pentru a asigura difuzarea luminii, creând efectul luminii de cristal. Această metodă de iluminare este potrivită pentru birou, bucătărie, cameră de zi, precum și un dormitor.

Gama de modele de suspensie Citilux include peste 250 de variante noi de diferite forme și dimensiuni, care diferă una de cealaltă nu numai în ceea ce privește aspectul, ci și caracteristicile tehnice.

Lampa de plafon cu funcția încorporată de alegerea luminozității și a culorii se va potrivi perfect în cameră cu tavane întinse. Acest model presupune prezența funcției lămpii de noapte. Pentru o cameră cu o suprafață mare, precum și o cameră de zi, o lampă pe o tijă va fi o opțiune bună.

Becurile cu telecomandă sunt foarte populare printre consumatori. Reprezentanții noilor colecții care au intrat pe piață sunt seria de lumini de plafon Parker și Starlight. Modelele din aceste serii sunt folosite ca surse de lumină principală și sunt cele mai practice și versatile. Acestea acoperă o suprafață mare, au o gamă largă de temperaturi de culoare, permițându-vă să alegeți iluminatul cel mai potrivit în diferite momente ale zilei.

Lămpile de plafon din aceste serii sunt realizate din polimeri optici de înaltă calitate, care creează efectul iluminării de la candelabrul cristal. Corpul de iluminat este controlat de o telecomandă cu un sistem de control clar.

Schimbarea iluminatului economisește o cantitate semnificativă de energie electrică.

seria de modele "Parker"
Modelul seriei Starlight

Este posibil să controlați lumina din altă cameră - de exemplu, puteți opri lumina în camera copilului. Tehnologia inovatoare de memorie ușoară este de asemenea disponibilă, ceea ce vă permite să mențineți temperatura și luminozitatea optimă a culorii.

Pentru persoanele care nu pot dormi în întuneric complet, producătorii în unele modele au oferit un mod de lumină de noapte care ajută la crearea unei atmosfere plăcute în dormitor.

Din secolele trecute, în interior, executate în stil clasic, cele mai frumoase și elegante sunt candelabrele de cristal. Astăzi, în multe modele de camere moderne, cristalul este foarte popular. De obicei, cristalul este partea principală a lămpii - aceasta creează efectul pompei întregii compoziții.Un candelabru de cristal selectat corect pentru un anumit interior va sublinia doar gustul delicat al proprietarului.

Efectul neobișnuit al luminii difuze este creat în candelabre de cristal, sconcese și lămpi de podea cu ajutorul unui număr mare de unghiuri care sunt prezente pe lentile. Refractând razele de lumină, reflectând de la ele, ele creează un joc unic de lumină. Prețul acestor corpuri de iluminat va depinde de metoda de prelucrare a materialului, adică de cristal.

Astfel de candelabre poate fi o decorare atât pentru dormitor, cât și pentru hol, precum și pentru bucătărie, hol. Cea mai populară serie de produse de iluminat de cristal Citilux sunt Jesse, Portal și altele. Modelele din seria dată sunt destinate tuturor tipurilor de plafoane, inclusiv pentru o tensiune. Una dintre caracteristici este prezența unui întrerupător dublu, precum și regulatoare pentru controlul luminilor.

seria de modele "Jesse"
seria de modele "Portal"

Una dintre cele mai noi inovații ale acestei companii este apariția unui candelabru muzical pe piață - cu LED-uri integrate și un panou de control. Puteți controla prin aplicația instalată pe telefonul dvs. mobil.

diversitate

Fiecare potențial cumpărător dorește să facă interiorul casei mai confortabil, menținând în același timp grația și frumusețea camerei. În acest caz, producătorul danez de lămpi Citilux, care oferă o gamă destul de largă de produse, va fi un mare ajutor în alegerea iluminatului. În fiecare an, compania produce mai multe serii noi de dispozitive de iluminat, care diferă în designul original, o varietate de caracteristici tehnice.

Cele mai populare sunt:

 • "Versailles" - lămpi de sconț, plafon și pandantiv, realizate în stil clasic, realizate din bronz și sticlă.
 • "Evora" - lămpi moderne de perete și candelabre agățate din crom, cu nuanțe de textile.
Versailles model
modelul "Evora"
 • "Riga" - lămpi extravagante, realizate în stil gotic, fără săpunuri.
 • "Opera" - lămpi rafinate de pandantiv și sconțuri, realizate în stil clasic, cu pandantive de cristal, creând un joc interesant de lumină.
modelul "Riga"
modelul "Opera"
 • "Argo" - sconturi de perete și candelabre suspendate cu design original care se vor potrivi perfect în multe interioare moderne.
 • Omega este o lampă cu pandantiv realizată într-un stil modern. Tavanul este din sticlă.
Modelul Argo
Modelul Omega

O varietate de colecții uimesc pur și simplu cu gama sa și face posibilă și satisfacerea clienților cei mai exigenți.

opinii

Faima mondială și cererea pentru acest producător sunt subliniate de un număr mare de recenzii pozitive. Ei spun:

 • Dispozitivele de iluminat ale companiei se disting prin aspectul lor rafinat, design, realizat într-o varietate de stiluri - de la stilul clasic la cel de înaltă tehnologie.
 • Printre modelele de cristal, puteți alege o opțiune ieftină care va crea efectul luminii difuze moi.
 • Asamblare de înaltă calitate - folosind materiale durabile.
 • Abilitatea de a controla nivelul de iluminare printr-o telecomandă convenabilă.
 • Plasarea corectă a plafonului oferă o bună iluminare a camerei.
 • Producerea de produse din materiale ecologice.

Din recenziile negative este de remarcat faptul că cumpărătorii sunt nemulțumiți de prezența zgârieturilor și a fisurilor în lămpile de plafon în unele modele. Atunci când alegeți produse în care există un finisaj din lemn, cumpărătorii iau în considerare acest lucrucă elementele nu sunt confecționate din lemn masiv, ci din așchii.

Gama de prețuri a produselor companiei este la fel de largă ca și intervalul în sine. Prețul celor mai multe opțiuni de buget - de la 800 de ruble. și mai sus. De exemplu, pentru 790 de ruble. Puteți cumpăra în camera copiilor un candelabru interesant "Oliver", format din trei abajururi. O opțiune bună ar putea fi un model pentru 1200 de ruble.

Pentru persoanele care își pot permite să cumpere modele mai scumpe, candelabruul pentru plafonul de plafon Eletto Cubista este furnizat în colecția Citilux, care are un cost de aproape 145 de mii de ruble. Costul ridicat al acestui model este justificat prin utilizarea în producția de materiale de cea mai înaltă calitate și naturale (crom și cristal), precum și impresionanța sa. Este inclusă și un panou de control cu ​​mai multe moduri de iluminare și o gamă largă de temperaturi de culoare.

Modelul Oliver
candelabru Eletto Cubista

Produsele de iluminat de la această companie vor fi asistenți excelenți pentru cei care vor să-și revigoreze interioarele și pentru cei care încearcă să schimbe în mod semnificativ stilul camerei.

Designerii de la Citilux oferă atât modele clasice riguroase, cât și cele mai extravagante produse care vor fi punctul culminant al oricărei camere, realizate într-un stil modern.

Prin producția de producători de iluminat respectă strict toate standardele europene, prin urmare produsele lor sunt de înaltă calitate și sunt populare pe piața mondială.

Alegerea unui model potrivit, încercați să vă asigurați că este combinată cu interiorul camerei. În acest caz, poate fi un plus interesant, punctul culminant al camerei.

Vedeți mai jos o prezentare generală a gama de candelabre Crystalilino LED de la Citilux.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor