Candelabre de halo

Nici o cameră nu va avea un aspect finit fără iluminare adecvată. De aceea, mulți cumpărători și designeri acordă o atenție deosebită. Candelabrele de halo au devenit recent foarte populare, datorită opțiunilor lor neobișnuite de design și siguranță. Acestea sunt recomandate nu numai de către cumpărători obișnuiți, ci și de profesioniști reali din domeniul lor.

Cum de a alege candelabru de plafon drept de acest tip, precum și la ce să se acorde atenție, veți învăța în continuare. În plus, veți afla despre caracteristicile candelabrelor cu halogen, avantajele și durabilitatea acestora.

Caracteristici speciale

Candelabrele de lumină de pe piața rusă a echipamentelor de iluminat nu sunt primul an, dar în același timp, cu fiecare nou sezon, ele devin mai solicitate, deoarece au o mulțime de avantaje și caracteristici.

 • Lustre de acest tip sunt considerate mai practice și durabile datorită faptului că acestea instalează lămpi speciale cu halogen. Acest lucru mărește considerabil durata de viață a produselor.
 • Becurile pentru produse cu halogen sunt produse din sticlă de cuarț specială. Se consideră mai rezistent la diverși factori distructivi comparativ cu cei obișnuiți. În plus, lămpile compacte sunt foarte des fabricate din astfel de sticlă, care bate întregul design candelabru foarte favorabil.
 • Candelabrele cu halogen sunt remarcabile datorită consumului lor redus de energie, este foarte avantajos să le instalați chiar și în toate încăperile unei case sau apartamente rezidențiale.
 • De asemenea, iluminarea de înaltă calitate și transmisia luminii limpezi nu se pot bucura.
 • Candelabrele cu lămpi și lămpile, desigur, vor costa mai mult decât produsele obișnuite, cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă deloc că acestea sunt achiziționate mai rar, deoarece calitatea justifică cu adevărat toate costurile.
 • O iluminare excelentă în cameră poate fi obținută chiar și de la un produs mic cu 1-2 becuri, în timp ce designul însuși poate fi achiziționat la un preț foarte competitiv.
 • Caracteristicile candelabrelor cu halogen pot fi, de asemenea, atribuite aprobării lor de către medici, care pretind că astfel de produse creează un iluminat perfect. Asemenea iluminare cât de naturală. Și, în plus, nu inhibă vederea și nu-l afectează negativ.

Cumpărați un candelabru cu lămpi cu halogen pentru o casă rezidențială și pentru instituțiile publice. Printre gama cea mai largă de modele diferite, chiar și cumpărătorii cu experiență vor putea găsi ceea ce au căutat atât de mult timp.

Piața modernă a echipamentelor de iluminat oferă numeroase opțiuni atât pentru producătorii interni, cât și pentru cei străini. Deși acesta din urmă va costa mai mult. Orice cumpărător poate alege un candelabru cu halogen pentru diferite stiluri ale camerei. Aici sunt stiluri interioare moderne și clasice.

Avantaje și dezavantaje

Pentru a vă asigura că acest tip de produs este ceea ce aveți nevoie, trebuie să acordați atenție argumentelor pro și contra lor.

Avantajele produselor ușoare cu halogen includ următoarele:

 • Datorită unei game uriașe de modele puteți găsi candelabre cu iluminare îngustă și difuză, care sunt perfecte atât pentru apartamente mari cât și pentru apartamente mici.
 • Așa cum am menționat deja, folosind astfel de candelabre, puteți economisi perfect energia electrică. Aceasta înseamnă că, în medie, economiile variază de la 30 la 40%, uneori și mai mari.
 • Marele avantaj al lămpilor cu halogen care sunt instalate în astfel de candelabre este că, în timp, sticla lor nu se întunecă sau devine tulbure. În plus, aceste produse nu necesită o îngrijire prea scrupuloasă. Cel mai important lucru aici este să respectați regulile de siguranță în timpul instalării și mai târziu - când înlocuiți becurile.
 • Becurile cu halogen nu sunt periculoase. Mulți experți susțin că nu se supraîncălzesc și, prin urmare, nu sunt explozivi.
 • Un plus important este și faptul că candelabrele cu halogen pot avea iluminat colorat și nu doar galben și alb clasic.

Dezavantajele candelabrelor cu halogen includ următoarele puncte:

 • Uneori aceste produse pot irita ochii prea sensibili. Mai ales dacă candelabruul are multe becuri.
 • Când produsul cade, becul, desigur, se va rupe, totuși, fumul de la astfel de candelabre și lămpi nu este considerat periculos.
 • Nu se recomandă folosirea lămpilor cu halogen și a candelabrelor în băi și alte încăperi cu umiditate ridicată, deoarece lampa poate scânteia fără protecție specială.
 • De asemenea, nu este de dorit să instalați produse de iluminat cu halogen în bucătăria din zona de gătit, cel mai bine este să le așezați în zona de luat masa.

În ciuda masei de plusuri și a unor minusuri, candelabrele de halogen nu ies din modă.

În fiecare an, producătorii produc o mulțime de versiuni noi și îmbunătățite ale unor astfel de produse pentru fiecare gust și portofel al cumpărătorului.

model

Candelabrele de halogen, ca și altele, sunt disponibile în diferite variante. Prin tip constructiv, ele pot fi împărțite în:

 • Produse de plafon. Astfel de candelabre sunt instalate direct sub tavan, cu ajutorul cărora puteți crește vizibil spațiul din cameră. De asemenea, există mai multe modele simplificate care se numesc aproape de tavan. Concepute, nu au elemente și ornamente decorative inutile și agățate. În ceea ce privește candelabrele de tavan suspendate, aceste modele sunt cel mai adesea realizate cu o varietate de abajururi și diverse elemente de decor.
 • Nu mai puțin relevant și modele de tije. Astfel de produse sunt fixate foarte ferm, prin urmare, în viitor, ajustarea înălțimii produsului va fi foarte dificilă sau chiar imposibilă. Astfel de candelabre cele mai bune împodobesc camerele cu tavane înalte,pentru camere mici este cel mai bine să nu le cumperi. Candelabrele de rod sunt fabricate într-o mare varietate. Ele pot fi cu nuanțe care vor lumina întreaga cameră sau cu nuanțe orientate în sus sau în jos pentru lumină mai moale și mai difuză.
 • Printre gama mare de candelabre puteți găsi și modele. pentru plafoane suspendatecare va fi o mare plus față de suprafața lucioasă a plafonului.

În plus, în plus față de soiurile principale, cumpărătorii pot achiziționa cu ușurință candelabre cu lămpi cu halogen. în diferite stiluri:

 • Candelabrele de cristal vor arăta cele mai benefice în interiorul clasic. Modele forjate bate foarte bine interiorul, anticul stilizat. Orice interior clasic poate fi accentuat favorabil cu ajutorul unui candelabru cu frunze de aur și elemente decorative de suspendare din sticlă sau cristal.
 • Candelabrele cu motive etnice și decorațiuni neobișnuite vor fi o soluție excelentă pentru interior în stil modern.
 • Stiluri asiatice Interiorul poate fi diversificat cu ajutorul candelabrelor cu halogen realizate din materiale naturale folosind bambus și diverse materiale.
 • Pentru stilurile moderne, de exemplu, pentru minimalism sau hi-techPuteți găsi cu ușurință versiuni metalice ale candelabrelor cu lămpi cu halogen și LED-uri. Deseori, stilurile moderne sunt nuanțe monocrome foarte "pline de dragoste", forme clare, linii și absența unui decor ciudat. Asigurați-vă că acordați atenție candelabrelor moderne pătrate și triunghiulare.
 • Candelabre de halo pentru stilul Provence adesea foarte masiv sau miniatural. Cea mai rentabilă privire realizată de modelele antice. Ele sunt excelente pentru interioare cu mobilier din lemn.

Printre varietatea de cumpărători se pot alege modelele clasice de candelabre, care sunt incluse doar cu ajutorul unui comutator convențional și modele deja avansate cu telecomandă. În plus, durata lor de viață nu este mai mică decât cele mai simple modele, așa că nu vă fie frică să cumpărați elemente noi care ajută la reglarea luminii.

Pentru a obține lumină de intensitate diferită, este mai bine să acordați atenție modelelor combinate de candelabre, unde producătorul combină lămpile cu halogen și cu LED-uri.

Astfel de produse sunt considerate nu numai mai rafinate și mai frumoase, dar și practice.

Sfaturi pentru alegere

Mulți cumpărători se gândesc mereu la ce fel de candelabru să cumpere într-o cameră specială.

Experții recomandă să luați în considerare câteva puncte pentru o selecție adecvată:

 • Pentru copii, dormitoare și playroom-uri, va fi suficient să cumpărați un candelabru medie cu până la 12 lămpi, în plus, iluminatul poate fi suplimentat cu spoturi. Cea mai bună alegere în iluminatul camerelor pentru copii va fi iluminarea "galbenă", o nuanță caldă afectează cel mai mult starea emoțională a copiilor.
 • Potrivit mai multor experți, pentru camerele spațioase și camerele de zi nu există cerințe speciale pentru selectarea candelabrelor, cu toate acestea, modele masive cu o abundență de decorațiuni sunt alese în principal pentru astfel de încăperi, dacă spațiul permite acest lucru. În multe privințe, totul depinde de stilul interior.
 • Pentru dormitoare, este preferabil să alegeți mai multe candelabre moderne cu panouri de comandă, deoarece acestea pot fi utilizate pentru a regla în mod avantajos intensitatea luminii. Nu este de dorit să alegeți modele foarte mari și cu mai multe niveluri pentru dormitor, care pot vizualiza camera mai grea, mai ales dacă nu este oricum foarte mare.

Alegeți un candelabru este cel mai bine direct în magazin.În plus, cel mai bine este să acordați prioritate firmelor certificate și licențiate care produc produse de acest tip de ani de zile. Cu cumpărăturile online ar trebui să fie foarte atenți.

De asemenea, nu uitați să verificați toate documentele pentru bunurile care vă interesează, mai ales dacă achiziționați un produs scump pentru care ar trebui să existe o garanție.

Expert de consiliere

Mai devreme sau mai târziu, dar pe orice candelabru trebuie să schimbați becurile. Este foarte important să respectați măsurile de siguranță. În ceea ce privește candelabrele cu lămpi cu halogen, aici este cel mai bine să le schimbați în mănuși de protecție din bumbac. Petele de petele de la degetele lămpilor nu numai că nu sunt plăcute din punct de vedere estetic, ci și că distrug conductivitatea termică. Dacă lampa este încă arsă, nu vă grăbiți să o schimbați imediat, mai întâi trebuie să opriți iluminarea și să așteptați să se răcească complet.

Nu este recomandat să reparați singuri aceste dispozitive de iluminat dacă acestea nu funcționează corespunzător. Cel mai bine este să solicitați ajutor de la specialiști.

Potrivit mai multor profesioniști, defecțiunile frecvente ale echipamentului de iluminat depind în mare măsură de instalarea necorespunzătoare a acestuia, deci este mai bine să nu se angajeze în auto-asamblare. În caz contrar, produsul se poate descompune în timp.

În general, candelabrele cu halogen nu necesită nici un fel de îngrijire personală, cu toate acestea, este mai bine să le ștergeți cu cârpe uscate speciale, deoarece curățarea umedă nu este recomandată pentru ele.

Un candelabru cu halogen va deveni cu siguranță punctul culminant al oricărei încăperi, mai ales dacă alegeți cel potrivit pentru un anumit interior, selectați un producător de încredere și luați în considerare toate sfaturile profesioniștilor.

Veți afla mai multe despre candelabrele de halogen în următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor