Candelabrele Globo și Eglo

 Candelabrele Globo și Eglo

Austria este o țară care este renumită nu numai pentru peisaje uimitoare și arhitectură uimitoare, dar se poate lăuda, de asemenea, cu calitatea produselor sale. Atunci când alegeți un candelabru, ar trebui să acordați atenție producătorilor austrieci, printre care companiile Globo și Eglo.

Produsele lor sunt de înaltă calitate, design original și folosesc numai cele mai bune materiale.

Caracteristici ale corpurilor de iluminat Globo

Firma Globo - unul dintre liderii pieței de dispozitive de iluminat. Ea și-a cucerit activ pozițiile de la sfârșitul anilor '90, iar astăzi se poate mândri de produsele sale. Globo se ocupă cu fabricarea lămpilor de uz casnic, a iluminatului exterior și a dispozitivelor de iluminat pentru vopsirea obiectelor.

Candelabrele Globo au un design sofisticat. și utilizarea celei mai noi tehnologii în producție.O mare varietate de corpuri de iluminat permite tuturor să aleagă produsul potrivit pentru ei înșiși la un preț rezonabil.

Aceste dispozitive sunt utilizate economic datorită utilizării tehnologiei LED. O gamă largă de modele vă permite să alegeți un candelabru care este potrivit pentru interior în orice stil. În fabricarea dispozitivelor utilizate exclusiv materiale naturale. Lămpile din lemn, ceramică, metalice sau de sticlă sunt de înaltă calitate și sunt în siguranță. Siguranța și designul luminos vă permit să utilizați candelabrele de tavan ale acestei companii pentru a ilumina camera copiilor și nu numai.

Caracteristicile fiecărui detaliu al dispozitivului sunt gândite cu grijă. De exemplu, gama de modele a luminilor pentru baie este caracterizată de protecția împotriva umidității.

Compania Globo dezvoltă o gamă de modele de lămpi, care se disting prin prezența unui singur stil. Fiecare serie este frumoasă în felul său și merită o atenție deosebită.

gama

Plafoanele din seria Vida sunt atât de originale, încât pot deveni cu ușurință centrul atenției în interiorul oricărei încăperi. Ele sunt decorate cu geam transparent și mat. Soluția de culoare pentru supapele selectate crom.

Cele mai populare modele de suspendare ale acestei companii. - "Sassari" și "Pinja". Candelabrele din seria Sassari diferă în ceea ce privește numărul de lămpi de plafon, care sunt selectate în funcție de dimensiunea camerei. Lămpile de plafon sunt din sticlă în culoarea chihlimbarului. "Pinja" este fabricat din metal și acril. Acest model este caracterizat de prezența decorului acrilic negru, care arată foarte bogat.

Vida
Sassari
Pinja

Seria Sacramento este realizată în stil Loft. Candelabrele acestui model sunt montate pe o bară specială. Există două opțiuni de culoare - nichel mat sau negru.

Designul unic al candelabrului "Nevada" se caracterizează prin prezența diferitelor culori. Prezintă verde, roz, galben și albastru. Întregul decor este realizat din acril. Acest candelabru poate transforma decorul oricarei camere.

Sacramento
Nevada

Placi de ceramica «Cardinalis» din metal si cristal. Ele sunt decorate cu pandantive transparente elegante. Caracteristicile suplimentare ale acestei serii includ capacitatea de a folosi becuri cu consum redus de energie.

Plafoanele suspensiilor din seria Susanna Gl sunt realizate din țesături cu decor de cristal transparent. Pentru fixarea acestui corp de iluminat se folosește o ladă, care este atașată la tavan, iar pe ea este instalat un candelabru.

cardinalis
Susanna gl

Dispune de candelabre Eglo

Eglo deține, de asemenea, poziția sa printre cei mai buni producători de corpuri de iluminat. Această companie austriacă este cunoscută pe toate continentele. Produce produsele sale în fabrici situate în întreaga lume.

Compania nu se limitează la producția de lumini de plafon. Produsele sale includ, de asemenea, lămpi cu podea, iluminat încastrat, lămpi de masă și multe altele. Compania este, de asemenea, angajată în fabricarea de lămpi solare, care sunt instalate pe străzi.

Gama de produse este foarte largă și actualizată constant. Modelele lămpilor Eglo ține pasul cu tendințele modei și adesea ei înșiși reprezintă un exemplu al unei noi tendințe.

Colecțiile Eglo reflectă tehnologia modernă.care se bazează pe stiluri și imagini testate în timp. Acestea oferă o varietate de modele, inclusiv iluminat pentru copii luminoase, candelabre de cristal, lămpi din lemn de lamelă și alte opțiuni.

Diferite modele de lămpi sunt proiectate pentru tipuri uzuale de becuri. Poate fi halogen, luminiscente și lămpi cu incandescență. Dacă candelabruul asigură prezența unui cartuș non-standard, lămpile pentru acesta se găsesc într-un set.

Modele populare

Una dintre cele mai recente colecții - textile - creează o atmosferă plăcută în orice cameră. Candelabrele sunt realizate în stil modern. Armatura este fabricată din oțel în culoare mată nichel. În această serie, lămpile de plafon sunt prezentate în două culori - negru și aur.

Tindori
Sendero

Lustre din colecția de lemn sunt reprezentate de seria "Tindori", "Sendero", "Fabella", "Cossano" și altele. Lămpile de plafon din lemn sunt realizate în culori diferite. Luminile de culoare roz și albastru sunt perfecte pentru camera copiilor.

«Fabella
Cossano

Lumina de iluminat din plafonul de iluminat Eglo este fabricată din cristal și oțel Acestea aparțin colecției avangardiste. Această serie este izbitoare în originalitate și sofisticare. Crystalul arată foarte delicat, iar combinația sa cu oțel cromat arată festivă.

Colecția de candelabre Eglo Medici este făcută în stil țară. Aceasta implică utilizarea lămpilor cu LED pentru a obține o iluminare maximă a camerei. Materialul pentru tavan este un sticlă de sticlă de înaltă calitate. În această serie este posibil să alegeți un candelabru cu numărul necesar de lămpi de plafon.

O atenție deosebită este acordată seriei de lămpi de plafon Jadida. Ele sunt realizate în stil antic.Plafondul este fabricat din metal în culoarea cuprului și decorat cu cristale de sticlă multi-colorate.

Eglo Medici
Jadida

Suspensiile acestei colecții arată foarte extravagant și, fără îndoială, vor deveni centrul atenției în orice cameră.

opinii

Există multe comentarii pozitive despre lămpile austriece pe Internet. Ei remarcă durata lungă de viață, ușurința întreținerii și designul original.

Candelabrele Eglo și Globo sunt adesea alese pentru dormitoare, săli și camere pentru copii. De exemplu, lampa "Globo New Design" se potrivește bine în interiorul dormitorului. Lămpile sale de plafon sunt ușor deșurubate, ceea ce ușurează curățarea candelabrului de praf și murdărie.

Globo New Design
Globo New Design
Globo New Design

Candelabru "Eglo 33550", datorita formei sale alungite, prelungeste vizual tavanul si face din camera mai mult. Acest model are două abajururi care strălucesc frumos în culori luminoase. În același timp, arata foarte elegant, dar nu atrăgătoare, ceea ce permite combinarea acestuia în interior cu perdele de orice culoare și stil. Îngrijirea unui candelabru este ușoară - ștergeți-o cu o cârpă umedă care nu lasă urme sau pete.

Corpurile de iluminat ale firmelor austriece Elgo și Globo nu sunt doar funcționale, practice și economice, ci și o adevărată decorare a oricărui interior.Datorită prezenței colecțiilor realizate în diferite stiluri, toată lumea își va alege propriul candelabru la gustul lor.

Mai jos puteți viziona o recenzie video a candelabrelor luxoase Eglo.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor