Candelabre "Goose Crystal"

 Candelabre Gus Crystal

Candelabre "Goose Crystal" sunt deosebit de populare pe piața de iluminat. Ele sunt capabile să umple casa cu o lumină neobișnuită și, de asemenea, să servească drept element independent al decorului și să se amestece armonios în interior.

Puțin despre marca

Produsele companiei pentru producția de lustre și lămpi din orașul Gus Crystal sunt cunoscute de consumatorii casnici și străini. În plus față de iluminat, fabrica a lansat producția de produse din cristal decorativ, perdele și mese de sticlă. Compania a început să producă candelabre la începutul anilor '90.

Candelabrele de cristal sunt semnul distinctiv al companiei - ele sunt recunoscute și destul de solicitate. Maeștrii de sticlă, tăietorii de cristal și designerii talentați creează capodopere artistice extrem de artistice, care nu sunt deloc inferioare calității mărcilor de renume mondial.

Având în vedere evoluțiile moderne din domeniul ingineriei iluminatului, bazându-se pe mulți ani de experiență și utilizând materiale de înaltă calitate, compania produce produse competitive excelente la prețuri mult mai mici decât, de exemplu, de la producătorii din Cehia.

materiale

Pentru producția de candelabre utilizate bronz, cristal și alamă. Bronzul este un aliaj de staniu și cupru, cu adaos de mangan, plumb, cadmiu, aluminiu și crom, necesar pentru a îmbunătăți proprietățile inițiale ale materialului. Culoarea bronzului depinde în întregime de proporția în care aceasta sau acea componentă este prezentă în aliaj. Conținutul crescut de staniu dă metalului o nuanță galbenă, iar o concentrație ridicată de cupru face ca aliajul să fie roșu. Bronzul a fost folosit în fabricarea de unelte, ustensile, ustensile și bijuterii din antichitate și a fost folosit pentru fabricarea candelabrelor în Grecia în Evul Mediu. De atunci, candelabrele de bronz au intrat ferm in interior si ocupa pozitii increzatoare in el.

Alama este un aliaj de zinc cu cupru, are o nuanță de aur și un cost redus. Acest material moale, care este bine tratat și tăiat este un metal decorativ excelent și este adesea folosit în fabricarea candelabrelor.Singurul dezavantaj al alamelor este tendința de întunecare. Acest lucru necesită curățarea periodică a pieselor din alamă, după care produsul își preia aspectul original. Este necesară curățarea suprafeței cu ajutorul uneltelor speciale destinate tratării metalului și a bijuteriilor.

Cristalul produs în fabrica Gus Crystal conține oxid de plumb 24%, ceea ce îi conferă proprietăți optice excelente. Este supus unei lustruire profundă și este prelucrată în conformitate cu toate condițiile tehnologice necesare pentru producerea cristalului, ceea ce garantează o înaltă calitate și un aspect impecabil al produselor din cristal.

Crystal este disponibil într-o paletă largă de culori - de la clasic la transparent, verde, roșu și chiar negru.

model

Candelabrele "Goose Crystal" sunt disponibile într-un sortiment vast, numarând aproximativ 400 de modele diferite, diferite pentru fiecare tip de atasament, design, dimensiune si design. Diversitatea imensă a modelelor de modele vă permite să alegeți un produs în orice încăpere rezidențială sau publică.Halogen, becuri cu consum redus de energie, becuri LED, precum și becuri cu incandescență pot fi folosite ca sursă de lumină.

Plafonul candelabrelor sunt produse care sunt atașate la tavan în propriul lor corp.în timp ce ascundeți firele și dispozitivele de fixare. Ele au o înălțime mică de construcție și sunt excelente pentru camere cu tavane joase. În încăperile înalte, un candelabru cu un tip de plafon poate fi folosit numai dacă produsul este de dimensiuni mari. Aceste modele au de la una la patru lămpi, pot fi echipate atât cu nuanțe, cât și cu suspensii și au un flux de lumină direcțional, difuz sau reflectat.

Pentru a plasa candelabrele suspendate este nevoie de un cârlig puternic, care este fixat în siguranță în tavan și este elementul de susținere. Întreaga construcție se bazează pe ea și, prin urmare, siguranța proprietarilor de cameră și siguranța candelabrului depind de corectitudinea instalării și de rezistența materialului. Modelele suspendate sunt potrivite numai pentru camere cu tavane înalte, în camere mici, este mai bine să utilizați opțiunea de plafon. Produsele cu acest tip de fixare pot fi instalate în încăperi cu plafoane suspendate și suspendate, fără teama de a afecta integritatea pânzei.

Candelabrele lungi sunt plasate pe tavanul de deasupra scării mari a teatrelor, muzeelor ​​și a altor piețe mari, care pot avea o lungime de până la șapte metri. Pe plan extern, un astfel de model poate să semene cu o ploaie de fire de cristal în cascadă. Arată foarte fascinant și armonios și se potrivește perfect în interiorul clasic, art deco și chiar high-tech.

Modelele lungi de candelabre sunt de dorit în mod cert în rândul proprietarilor de case bogate, decorează perfect camera și indică gustul și bogăția deosebite ale proprietarilor. Cascadele pot fi suspendate sau montate pe plafon. Alegeți-l pe baza parametrilor camerei - zona și înălțimea tavanului. Modelele sunt decorate cu pandantive de diferite forme, care sunt realizate din cristal, sticlă și plastic. Pentru fabricarea de produse premium folosite articole din pietre prețioase.

Numărul de lămpi din astfel de candelabre atinge 14 bucăți.

Candelabrele cu cascadă lungă sunt de asemenea disponibile în tehnologii high-tech și clasice. Modelele clasice sunt foarte scumpe. Pentru producția lor folosind materiale naturale de înaltă calitate și cristal scump.Produsele au forma corectă și linii simetrice netede ale elementelor de design. Aceste modele arată foarte pompos și elegant.

Pentru modelele în cascadă, se folosesc materiale mai puțin costisitoare.: se utilizează sticlă în loc de cristal, nu există decor cu detalii semiprețioase și prețioase. În comparație cu versiunile clasice, aceste produse sunt mai practice, cu costuri reduse și ușor de utilizat. Candelabrul în cascadă al stilului modern poate fi așezat în camera de zi deasupra mesei de cafea, în dormitor și chiar în baie cu o înălțime suficientă a tavanului.

Majestățile și chicelurile mari sunt situate în săli mari și înalte - săli, săli, muzee, restaurante, gări și adesea elementele centrale și cele mai importante ale interiorului. Designul candelabrelor mari este caracterizat de un număr mare de pandantive de cristal, un număr mare de lămpi și un aspect solid. Produsele dimensionale sunt multi-strat, cascadă și lung. De tipul de atașament - plafon.

Candelabrele de bronz au fost inventate de foarte mult timp, și de atunci nu au ieșit din modă. Ele par foarte elegante și sofisticate: combinația armonioasă dintre bronz și cristal oferă produselor un farmec deosebit.În aparență, cadrul de bronz este foarte reminiscență aurului, astfel încât aceste candelabre arata scumpe si respectabile. Datorită unei game largi de modele, există posibilitatea de a alege un produs potrivit pentru orice interior clasic sau modern.

Candelabre clasice - cele mai frecvente și căutate dupăavând forma tradițională a cadrului și trecut testul timpului. Plantele și motivele naturale sunt folosite ca imagini, care este exprimată într-o abundență de elemente care imită flori, frunze, ciorchini de struguri și ramuri de copaci. De asemenea, elemente populare făcute sub formă de lumânări. Prin cristal de producție de diferite nuanțe și metalul care imită perfect un bronz, se utilizează o suprafață de aur și coadă. LED-urile, elementele de economisire a energiei și lămpile cu incandescență sunt folosite ca sursă de iluminare. Multe modele au capacitatea de a regla intensitatea fluxului de lumină cu ajutorul telecomenzii.

Candelabrele cu o singură lampă au un tip de montare suspendată, greutate foarte mică și dimensiune. Ele sunt folosite în camere cu o suprafață mică și tavane mici, sunt ușor de instalat cu ajutorul unui cârlig și au un cost redus.

Modelele sunt disponibile într-o gamă largă de culori și sunt potrivite pentru plafoane suspendate.Datorită simplității designului, produsul este durabil, fiabil și convenabil de întreținut.

opinii

Candelabre "Goose Crystal" au o mulțime de clienți pozitivi. Acestea marchează o gamă largă de prețuri în care sunt fabricate modelele. Aceasta vă permite să achiziționați un produs de orice categorie de preț. Un element de iluminat bugetar pentru un apartament poate fi achiziționat pentru 4.000 de ruble și un candelabru mare pentru o sală imensă de asamblare - pentru 100. De asemenea, se acordă atenție unei gama variată de produse fabricate, cu o gamă de opțiuni potrivite pentru orice direcție stilistică în care camera este decorată .

De înaltă calitate a materialelor utilizate și de fiabilitate a dispozitivelor de iluminat, de asemenea, nu a lăsat consumatorul indiferent. A fost remarcat și posibilitatea utilizării lămpilor moderne, care pot economisi în mod semnificativ energie.

Modelele sunt echipate cu cel mai comun tip de bază. - E14 și E27, ceea ce face posibilă selectarea cu ușurință a becurilor potrivite. Componentele mai multor modele de telecomandă au fost de asemenea remarcate în recenzii. Ca un avantaj al modelelor, este indicată prezența a două tipuri de fixare, ceea ce face posibilă ridicarea unui produs nu numai într-o cameră înaltă, dar și într-o încăpere scăzută.

Din minus există o mare greutate a unor modele. Aceasta se aplică candelabrelor mari și cu mai multe etape, precum și anumitor produse în cascadă datorită numărului mare de pandantive decorative și a altor elemente de decorare.

De asemenea, indică complexitatea îngrijirii modelelor care conțin un număr mare de piese mici.

Dulap de iluminat

Primul pas în alegerea unui model în dormitor va fi măsurarea înălțimii plafoanelor și determinarea tipului de fixare a candelabrului. Tipul suspendat de construcție este potrivit pentru încăperi înalte, iar pentru debit redus este necesar să se utilizeze plafonul unu. Ar trebui să acorde atenție tipului de plafon. Pentru tensiune trebuie să alegeți un candelabru suspendat, care va fi atașat cu un cârlig montat în tavan sub panza de material. Ambele tipuri de fixare vor fi potrivite pentru opțiunile suspendate și tradiționale.

În etapa următoare, trebuie să determinați costul. Aceasta va îngusta opțiunile de căutare la produsele cu un preț confortabil pentru cumpărător. Mai mult, luând în considerare zona dormitorului și gradul de ocupare a acestuia cu mobilierul, mărimea și tieringul. Odată ce ați decis prețul, dimensiunea și tipul atașamentului, puteți începe să navigați în catalog sau în gama magazinului, ținând cont de direcția stilistică în care este decorat dormitorul.Pentru stilul clasic, precum și pentru stilul baroc, rococo și art deco, se va potrivi o suprafață de aur, bronz sau alamă în combinație cu elemente de cristal. Pentru stilurile metalice moderne, este mai bine să alegeți un produs cu o suprafață cromată și sticlă sau cristal transparent nevopsit.

Culoarea candelabrului este aleasă ținând cont de culorile interioare și de scopul camerei. În dormitoare este mai bine să nu folosiți nuanțe contrastante de culoare neagră, roșie și burgundă. Este mai bine să vă concentrați asupra culorilor naturale - verde, galben, maro și albastru, sau să cumpărați un model cu detalii transparente. Etapa finală va fi achiziționarea de becuri. Trebuie reținut faptul că lumina din dormitor ar trebui să fie caldă și difuză. Acest lucru trebuie luat în considerare la alegerea temperaturii de culoare a lămpii.

Pentru un dormitor, este mai bine să cumpărați modele echipate cu telecomandă cu capacitatea de a schimba intensitatea fluxului luminos. Aceasta va activa și dezactiva lumina, precum și regla luminozitatea luminii, fără a ieși din pat.

Candelabrele "Crystal Goose" sunt produse demne și competitive ale producătorilor autohtoni,și datorită aspectului elegant și calității excelente, sunt capabili să satisfacă solicitarea celor mai exigenți consumatori.

Puteți afla cum sunt realizate candelabrele Gus Crystal din videoclipul de mai jos.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor