Candelabre Odeon Light

 Candelabre Odeon Light

Lămpile moderne nu numai că dau lumină, ci și decorează camera. Candelabrele Odeon Light sunt una dintre cele mai bune opțiuni care combină calitatea și stilul.

Despre marca

Odeon Light este o faimoasa marca italiana. Compania este specializată în producția de diverse corpuri de iluminat. Nu este primul an în care ocupă o poziție de lider pe piața europeană. Compania a câștigat încrederea cumpărătorilor ruși.

Gama brandului include impermeabile, perete, suspendate, plafoniere, lămpi de masă, lămpi de perete, lămpi de podea, candelabre. Ceramica, metal, lemn, sticlă, cristal, plastic sunt utilizate în producție. Combinația de materiale de înaltă calitate cu designul italian la modă este semnul distinctiv al produselor mărcii.

Anterior, toată producția a fost concentrată în Italia. Astăzi, compania are sucursale în Rusia. În același timp, procesul de producție respectă în totalitate standardele europene și nu este inferior calității modelelor străine. Puteți achiziționa dispozitivul Odeon Light la unul dintre magazinele de marcă sau de la partenerii de marcă.

Disponibile de asemenea la comandă în magazinul oficial online.

Caracteristici și beneficii

Candelabrele Odeon Light sunt foarte populare în Rusia. Secretul unui astfel de succes constă în meritele lor incontestabile.

 • Calitate și siguranță. În fabricarea dispozitivelor care utilizează cele mai recente echipamente, materiale fiabile și sigure. Înainte de vânzare fiecare produs este testat.
 • O varietate de modele. Gama de produse include candelabre pentru fiecare gust. Acestea includ modele luxoase de stil baroc, opțiuni clasice elegante și iluminat ultra-modern avangardist. O varietate de dimensiuni, stiluri și soluții de design vă permit să alegeți candelabru Odeon Light în orice interior.
 • Gamă largă de prețuri. În colecțiile companiei există modele de lux scumpe și produse destul de accesibile, dar nu mai puțin atractive.

Prețurile flexibile permit fiecărui client să cumpere un candelabru frumos și de înaltă calitate, indiferent de capacitățile sale financiare.

Privire generală asupra modelului

Printre gama mare de companii există modele care sunt deosebit de populare.

 • 2006 / 4C. Ideal pentru interior modern sau hi-tech minimalism. Geometria laconică a formelor este combinată cu sofisticarea nuanțelor deschise. Luminozitatea rafinată a oțelului cromat este completă de strălucirea cristalelor multiple.

Sticla transparentă rezistentă la șoc oferă modelului o ușoară și aerisire deosebită.

 • 2565 / 7C. Clasele elegante cu elemente moderne se vor potrivi perfect într-un living sau dormitor rafinat. Lumina albă de plafon este lumină moale și uniform difuză. Cortina de lux de margele de cristal ascunde locul de fixare a dispozitivului la tavan. Un bec care iluminează cristalul din interior oferă un joc magic de lumină în fețele translucide.
 • ​1989/8. Acest model este, de asemenea, o versiune clasică, dar într-o versiune mai strictă. Asemănând setarea unui vechi castel, modelul cu elemente din fier forjat arată foarte solid.În ciuda concisității designului, un astfel de candelabru poate spune despre gustul impecabil și chiar bogăția proprietarului.

Această opțiune va fi potrivită într-un interior clasic, și în atmosferă în stilul "loft".

 • 1297/8. Un alt candelabru, realizat în spiritul Evului Mediu. Tocurile metalice elegante, pictate în culoarea bronzului nobil, sunt completate de nuanțe sub formă de sfeșnici.

Becurile cu lumânare în formă de lumânare reprezintă o atingere spectaculoasă care creează o imitație a unui candelabru rafinat cu pandantiv.

 • 2208 / 7C. Modelul original, în stil modern, va atrage iubitorii de soluții neobișnuite. Inima designului este posibilitatea formării libere a aspectului și direcției fluxului de lumină.

Toate plafoanele sunt fixate pe "picioarele" elastice lungi care se pot îndoi în orice direcție și pot menține o anumită formă. Difuzoarele mat sunt decorate cu linii ondulate elegante, deosebit de vizibile atunci când sunt iluminate cu becuri.

Puteți controla singur iluminarea, făcând-o moale și difuză sau concentrată și luminată. Odată cu schimbarea designului se va schimba silueta candelabrului.

 • 2688/5. Acest model neobișnuit nu numai că va decora un interior modern, dar va deveni, de asemenea, punctul culminant al acestuia.Curburile bizare de sticlă fascinează, strălucind în razele lămpilor.

Elementele de crom complementează armonios designul unic.

 • 2599 / 9C. O altă lampă de plafon interesantă va fi un decor deosebit pentru o cameră mică. Panza, formată din cristale de cristal, părea să se hrănească în aer, strălucind cu marginile transparente.

Șase becuri cu halogenuri iluminează din interior, mărind efectul magiei.

 • 2252 / 3C. Un candelabru mic pentru 3 becuri din colecția floristică va atrage mai ales fetele romantice. Trandafirul alb grațios, sub formă de crin de flori din vale, este completat de trandafiri roșii purpurii decorative.

Frunzele verzi care se înfășoară în jurul cadrului subțire al produsului completează aranjamentul floral.

 • 2585/5. O altă opțiune populară pe tema primăverii și a florilor. Modelul aerian compus dintr-un set de trandafiri blând și frunze argintii, bewitches cu frumusețea.

Cristale violete transparente, care imită boboci, strălucesc și strălucesc, umplând candelabru cu o strălucire neobișnuită.

 • 2279/5. Pentru designul camerei pentru copii, marca oferă un model drăguț cu nuanțe textile. Culoarea neutră albă a bazei permite introducerea cu ușurință a dispozitivului în orice situație.Desene luminoase ce descriu pisici, ca orice copil.

Un asemenea candela ar arăta armonios atât în ​​camera fetei, cât și în băiatul copilului. Cinci becuri oferă iluminare excelentă, iar culorile vesele le vor mări chiar și ziua sumbră.

 • 2441 / 4C. O altă versiune pentru copii diferă în luminozitatea nuanțelor și în designul original. Baza sub forma unui nor fabulos pe un stand purpuriu este decorată cu flori multicolore. Patru lămpi cu geam negru luminează ușor camera.

Chiar și în starea off, un astfel de candelabru poate fi un element interesant al interiorului. Având în vedere tema florală și gama violet-roz, acest model este mai potrivit pentru fete.

Cum sa alegi?

Pentru ca noul candelabru să vă bucure de ochi și să-și îndeplinească pe deplin funcțiile, ar trebui să luați în considerare câteva puncte importante înainte de a cumpăra.

zonă

Dimensiunea candelabrului și numărul de becuri din el trebuie să depindă direct de zona care trebuie acoperită. În hala spațioasă aveți nevoie de un corp de iluminat mare. Într-o cameră mică va exista un model destul de compact, cu trei becuri.

Când numărăm numărul de lămpi din candelabrul, merită luată în considerare și prezența sau absența surselor suplimentare de iluminare (spoturi, sconturi, etc.).Dar dacă iluminarea suplimentară vă permite să obțineți împreună cu un dispozitiv central cu un număr mic de becuri, atunci dimensiunea candelabrului trebuie să corespundă dimensiunilor încăperii.

Această condiție se datorează și percepției vizuale. Într-adevăr, într-o cameră mică un candelabru masiv va arăta prea voluminos și necorespunzător. Dimpotrivă, într-o sală spațioasă, o lampă de plafon mic este pur și simplu pierdută.

stil

Candelabrul este situat în centru și, prin urmare, este un element important al interiorului. Aici este necesar să se țină seama atât de tipul camerei, cât și de stilul de decorare și de culoarea decorului și mobilierului.

Un candelabru clasic, cu o abundenta de cristal, nuante rafinate si elemente rasucite sofisticate se potrivesc cu livingul decorat in stil baroc. Imitația chandelierului este acceptabilă.

Într-un dormitor romantic, tema florilor, modelele de sticlă mată cu modele și pandantive din sticlă sau cristal vor fi potrivite. În bucătărie, opțiunile cu vitralii, precum și modele concise de formă rotundă și conică vor arăta fermecător.

Dacă preferați minimalismul și tehnologia înaltă, acordați atenție candelabrelor din metal cromat și sticlă de forme neobișnuite.Pentru mobilier în stil loft, marca oferă opțiuni din fier forjat și din lemn.

Dacă decorarea camerei este foarte restrânsă, puteți alege un dispozitiv de iluminat original care va fi punctul culminant al decorului. În cazul în care camera este plină de culori, tot felul de amprente și accesorii, este mai bine să opriți alegerea pe un model mai concis, care se potrivește armonios în interior, fără a ieși, dar care îl completează competent.

culoare

Albul și negrul sunt versatile și se potrivesc cu ușurință în orice cadru. Același lucru este valabil și pentru sticlă și cristal. Elementele spumante transparente arată foarte înconjurat de orice nuanțe.

În ceea ce privește candelabrele colorate (verde, roz, purpuriu etc.), ele trebuie alese cu grijă. Nuanța dispozitivului de iluminat trebuie să fie în armonie cu celelalte culori din cameră (mobilier moale, tapet, elemente de interior). Acest model se va potrivi proprietarilor unui apartament decorat în culori neutre.

Dacă candelabruul are părți metalice sau din lemn, acestea trebuie să fie, de asemenea, potrivite pentru setare. Cromul arată grozav în culori reci, iar metalul în culoarea "aurului", în armonie cu nuanțele calde.

Acordați atenție amenajărilor pentru mobilier, culorilor metalice ale altor dispozitive (lămpi de masă, sconturi).

În ceea ce privește tăierea lemnului, ar trebui să fie, de asemenea, în armonie cu alte elemente. De exemplu, nu trebuie să cumpărați un candelabru cu fitinguri în culoarea "wenge" dacă peretele dvs. este făcut în umbra "nuc". Acordați mai multă atenție altor modele.

opinii

Proprietarii candelabrelor Odeon Light sărbătoresc calitatea excelentă a produselor, inclusiv modelele de elită și cele cu costuri reduse. Ca și cumpărătorii și designul elegant al iluminatului și ușurința de instalare. Candelabrele decoreaza cu adevarat interiorul, creeaza confort, ilumineaza perfect spatiul.

Cumpărătorii și site-ul oficial al producătorului laudă, unde puteți găsi cu ușurință opțiunea potrivită și plasați rapid o comandă. Managerii sunt dispuși să consilieze și să ajute cu alegerea.

Toate părțile dispozitivelor sunt ambalate cu atenție, ceea ce le permite să depășească orice distanță înainte de a se întâlni cu noul proprietar. Aspectul candelabrelor este pe deplin compatibil cu fotografia, astfel încât puteți să comandați în siguranță modelul dvs. preferat, fără riscul de a fi dezamăgit de achiziție.

Cu privire la modul de a construi în mod corespunzător un nou candelabru Odeon Light, puteți afla din video de mai jos.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor