Candelabre "Spider"

 Candelabre Spider

Pentru a crea un design original folosind o varietate de iluminat. Produsul care a câștigat popularitate atunci când este folosit în stilul "loft" sau în designul industrial dur al camerei - candelabrul "Spider" de diferite tipuri. Este considerat o tendință modernă de designer în lumina plafonului.

Caracteristici speciale

Elementele de decor sunt folosite în toate stilurile, inclusiv minimalismul. Cel mai adesea, accentul se pune pe sursa iluminatului de tavan - un candelabru. Transformă întreaga cameră cu aspectul ei și creează o dispoziție pozitivă pentru întreaga zi.

Pandantivul chicel "păianjen" arată neobișnuit, completează perfect stilul modern și popular "loft". Acest interior este cel mai adesea folosit de oameni creativi care doresc să experimenteze și să dobândească lucruri unice.

desen

Designul candelabrului sub forma unui paianjen include:

 • montaj principal pentru tavan;
 • sârmă;
 • becuri incandescente.

Fiecare picior al dispozitivului are un suport propriu. Are un suport pentru plafon și, în unele cazuri, un cadru rigid din metal. În această variantă, suporturile flexibile, la sfârșitul cărora sunt fixate becurile, se îndepărtează de la montantul situat în centru. Aspectul designului seamănă cu o insectă cu multe picioare. Ca rezultat, produsul și a primit un astfel de nume - candelabru "Spider".

Caracteristica principală a dispozitivului este că locația picioarelor poate fi schimbată independent.

Este posibil să plasați montura la discreția sa. Becurile cu cabluri sunt suspendate la o înălțime cu diferiți parametri și la o anumită distanță de atașamentul principal. În timpul funcționării, locația lămpilor de pe dispozitiv se schimbă.

Ele produc produse de iluminat cu sau fără nuanțe de lămpi. Cea mai populară candelabru de tavan cu nuanțe metalice. Dacă acestea lipsesc în produs, atunci lămpile arată ca niște picături de apă înghețate pe picioarele unui păianjen. Acest model facilitează vizibil întreaga structură.

Când se proiectează în stil modern, interiorul folosește un candelabru urbanizat, care va decora camera și va adăuga un pic boem în întreaga cameră.Aparatele neobișnuite care au picioarele păianjene necesită o cameră cu tavane înalte. Picioarele lungi ajută candelabruul să difuzeze uniform lumina în întreaga zonă.

gama

Plafoanele sub formă de păianjeni sunt disponibile în două tipuri:

 1. Un corp de iluminat tradițional, suspendat sau fixat pe tavan, cu picioare moi de fire care își pot schimba poziția. Lungimea firelor este reglabilă. Produsul realizat în acest stil are nuanțe de metal: plat sub formă de placă sau sub formă de laturi sculptate, iar opțiunile sunt posibile și fără plafoane. În acest caz, becurile simulează picăturile de apă.
 2. Suportul de iluminat montat pe plafon are forma unor picioare metalice de paianjen cu o bază pentru o lampă. Fiecare element este montat separat pe tavan. Picioarele se pot îndoi în detrimentul balamalelor și pot schimba direcția luminii. Acest candelabru are un tavan metalic și arată foarte mare. Este minunat pentru camere cu tavane înalte.

Cel mai adesea, candelabruul "spider" este facut in negru pentru a se asemana maxim unei insecte reale.

Există un model alb sau color al dispozitivului de iluminare, care este selectat pentru a ilumina camera pentru copii sau adolescentă. Ele arată relaxarea și natura boemă a întregului interior.Cel mai adesea, acest candelabru este sursa principalului iluminat din cameră sau servește ca un frumos plus unic al designului camerei.

La candelabre „paianjen“ cupa, care este atașat la tavan și firele unitare au diferite culori și nuanțe, precum și posibilitatea de a ridica cartușul color. Cel mai adesea alegeți modele cu lămpi monocrome. Dispozitivele sunt ușor de fabricat și executate fără ornamente decorative inutile. Datorită formei sale simple și versatilate, candelabru LED Spider a câștigat recunoașterea în rândul tuturor produselor de iluminat moderne. Categoria de preț a produselor este diferită și depinde de mulți factori.

Becuri pentru lampă

Fiecare picior al produsului tavan este montat la o înălțime diferită și la distanța corectă față de atașamentul principal, pentru a obține o iluminare uniformă în întreaga cameră. Aceasta este o caracteristică importantă pentru iluminatul central. Este posibil să-l folosiți ca o completare la sursa principală de lumină. Candelabrele "păianjen" au mai multe tipuri de capace și lămpi:

 • Lămpi LED contribuie la jocul de lumină în diferite nuanțe, datorită diferitelor temperaturi incandescente. Dacă doriți să creați un frumos stil urban în interior, atunci cumpărați lămpi cu culori reci. Arătau ca niște semne moderne de neon.Lămpile LED creează o iluminare originală multi-colorată. Astfel de lămpi consumă puțină energie și servesc timp de mulți ani. Cu ardere continuă, ei pot lucra până la cinci ani.

De asemenea, aceste lămpi iau primele locuri în domeniul siguranței persoanei și mediului înconjurător.

 • Arată foarte frumos și atractiv. lampă cu lampă într-un candelabru în formă de păianjen. În aspect, se potrivește unui stil retro, dar abilitățile funcționale nu se deosebesc de modelele moderne. Cele mai multe modele utilizează o placă cu LED-uri.

În elaborarea spațiului interior se acordă mai multă atenție camerei de zi. Aceasta este considerată prima cameră unde oaspeții sunt invitați.

Pentru a ilumina un spațiu atât de mare, o opțiune excelentă ar fi un candelabru în formă de păianjen, cu multe becuri.

Utilizați în interior

Există multe soluții de proiectare pentru utilizarea candelabrului Spider:

 • Atunci când se proiectează un dispozitiv de iluminat cu picioarele înnodate cu cablu de cânepă, se creează un amestec de soluții de proiectare industrială și maritimă. Fiecare dintre stiluri reprezintă libertatea. Candelabruul utilizează lămpi rotunde care arată discret și calm.Acestea pâlpâie neobișnuit și sunt minunate pentru bucătării sau zonele de luat masa.
 • Candelabru "păianjen" în stil clasic este suspendat folosind o montare centrală și pentru fiecare dintre fire, reprezentând picioarele. Fiecare dintre ele este montat pe tavan. Elementele individuale ale dispozitivului sunt realizate în culori negre sau bej.
 • Lămpile de epocă Edison sunt potrivite pentru sala de mese, creând o atmosferă confortabilă, romantică și confortabilă în ea. Cu un model candelabru selectat în mod corespunzător, puteți oferi camerei un aspect de casă.
 • Un candelabru mare de paianjeni, cu un număr mare de picioare și abajururi masive, este realizat din metal și are o culoare neagră lucioasă. Proiectul este realizat astfel încât să poată schimba direcția și unghiul de înclinare a iluminatului. Acest produs nu este potrivit pentru toate camerele. Interiorul camerei trebuie făcut în culori strălucitoare, pentru a echilibra designul tridimensional.
 • Candelabru "păianjen" în stilul de cyberpunk, are picioarele care imită membrele unei insecte mari. Ea face o impresie pozitivă cu aspectul ei. Elementele sunt realizate din metal, în vârstă artificială, au ramuri îndoite.La capetele picioarelor este o retro-lampă cu baldachin.
 • Un candelabru cu picioare lungi ale lămpii servește la zonarea unei încăperi în zone separate. Se separă perfect camera de zi din zona de joc sau de studiu. Ramurile sunt lungi și oferă întreaga cameră cu lumină puternică, fără a supraîncărca stilul general al camerei.
 • Dacă utilizați lampa "păianjen" cu cabluri multicolore, obțineți un stil frumos și original.
 • Pentru o cameră de copil, un dispozitiv cu picioare de păianjen de toate culorile curcubeului este perfect. Acest produs nu arată ca modelele folosite în stil industrial. Tavanele mari voluminoase sunt dotate cu lămpi LED cu culori neutre. Camera copiilor va fi transformată, iar copilul se va distra jucând într-o astfel de cameră.

Costul candelabrelor marca "Spider", cu o înaltă calitate, este destul de mare. Categoria de preț este diferită și depinde de numărul de picioare de insecte și de numărul de lămpi folosite. Cele mai multe produse de înaltă calitate sunt vândute fără becuri, așa că atunci când cumpărați un candelabru, va trebui să cheltuiți bani pentru achiziționarea lămpilor potrivite.Mulți dintre aceștia au un buget foarte limitat, în acest caz este posibil să faceți singur un astfel de dispozitiv de iluminat.

Cum să faci un candelabru "Spider" cu mâinile tale, să înveți din următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor