Candelabrele rusesti

 Candelabrele rusesti

Cu câteva decenii în urmă, bunurile de uz casnic de bună calitate și de calitate au fost de același tip și greu de înțeles. Aspectul și designul atenției acordate prea puțin. Dar produsele electrice moderne fabricate în Rusia au încetat să cedeze omologilor străini, atât în ​​funcționalitate, cât și în aspect.

Caracteristici speciale

Plafonul de candelabre este proiectat pentru tavane mici și arata atractiv în orice cameră.

Configurările geometrice, cum ar fi cele pe scară largă:

  • paralelipipede;

  • bile;

  • pătrate.

Lămpile în stil Art Nouveau sunt mult mai solicitate decât altele. La urma urmei, nu toată lumea își poate permite un dispozitiv clasic de iluminat, iar un candelabru modernist va fi capabil să se potrivească în majoritatea stilurilor fără a provoca reclamații.

Lampa de lux evidențiată într-un interior minimalist simplu și aproape de el în stiluri de spirit va arăta extraterestră. Este ușor să se potrivească în orice situație cu o combinație de albe și oțel, dar dacă doriți, puteți achiziționa un candelabru de orice umbră.

Modernele candelabre subliniază originalitatea proprietarilor, creează un sentiment de armonie și frumusețe, dar în același timp nu dau nici cea mai mică indicație de pompă. Plafonul cubic al nuanțelor monotone, "mugurii", scenele floristice stilizate sunt doar câteva exemple ale candelurilor făcute în Rusia.

Se potrivesc perfect în interioarele cele mai avansate, combinate cu stilul de înaltă tehnologie și eclectismul.

Cele mai recente proiecte de design implică de multe ori candelabre cu o singură bază, care servește drept suport pentru corzi cu nuanțe. Ele pot fi amplasate la aceeași înălțime (sub formă de "buchet"), dar majoritatea designerilor preferă construcții pe mai multe niveluri, deoarece acestea sunt cele mai interesante și mai originale dintre toate. Există, de asemenea, opțiuni cu dispunerea lămpilor de plafon în formă de un fascicul, utilizarea instalațiilor de lumină.

Obiectele de artă pot deveni bine centrul semantic al camerei de zi și pot atrage atenția tuturor, diluează atmosfera obișnuită și excesiv de strictă.

Luminozitatea designului unei lămpi de plafon este uneori exprimată nu în culoarea culorii sale, ci în geometria nestandardă și decorațiile fanteziste.

Candelabrele cu un design minimalist castiga tot mai multa popularitate - geometria simpla, abandonarea pieselor suspendate si monotonia fac posibila crearea unui obiect laconic care nu arata mai rau decat cele mai sofisticate modele. Puteți achiziționa întotdeauna lămpi de plafon de producție internă, realizate în ecostyle cu o utilizare maximă a materialelor naturale.

Stilul clasic

Candelabrele clasice se disting prin aspectul lor solemn, festiv, creând o atmosferă înaltă. Avantajul incontestabil este că un astfel de stil este solicitat în orice epocă, care nu este supus unei schimbări rapide.

Și nu vă puteți teama că trebuie să actualizați în mod regulat dispozitivul de iluminat, este garantat că acesta va servi la data scadentă.

În sufragerie, candelabrele clasice prezintă caracteristici estetice excelente, chiar și atunci când finisajul este neutru, mobilierul este modest, iar elementele decorative sunt nesemnificative sau absente.

Pentru fabricarea unor astfel de lămpi se utilizează adesea cristal, iar sticla, structurile metalice și țesăturile joacă un rol de sprijin. Este necesar să se țină seama de faptul că candelabrul clasic nu tolerează nici cea mai mică greșeală în formarea interiorului și trebuie să fie în strictă armonie cu spațiul din jur. Motivele de motive sunt adesea exprimate prin imitarea lumanarilor.

Plantele rusești produc, de asemenea, candelabre clasice cu motive florale, tavanul și elementele decorative care seamănă cu plantele și florile. În stilul provensal, Chebbi-chic și anumite direcții ale țării, este indicat să se subtipizeze lămpi clasice, din care sunt îndepărtate părțile inutile de decor și agățat. Designerii doresc să creeze compoziții originale în care aspectul tradițional al unui candelabru este combinat cu elemente de design unice.

Becuri de tip clasic pot fi folosite în interioarele cele mai moderne, inclusiv eclectic sau minimalist, dacă le decorați cât mai luminos posibil.

Producători majori

Candelabrele moderne rusești nu sunt în niciun caz inferioare produselor străine, nici în stabilitatea muncii întreprinderilor care le produc sau în caracteristicile lor de proiectare.

  • Puteți achiziționa candelabre pentru o varietate de scopuri de la companie. AvantGardecare funcționează din 1998. Această producție se află în regiunea Rostov. O serie de modele ale acestui producător au câștigat premii la expozițiile tematice care sunt incluse în lista "O sută de produse cele mai bune din Rusia".
  • Destul de bun și producția plantei "Foton"fabricat din 1993, iar acest brand este capabil să ofere atât modele masive, cât și modele originale.
Modelul AvantGarde
candelabru de la fabrica "Foton"
  • firmă "Culoarea nordică" De asemenea, oferă clienților săi posibilitatea de a comanda produse de iluminat de înaltă calitate la prețuri accesibile, în plus, au dezvoltat și gestionează cu succes un program de reducere pentru clienți.
  • companie "Svetresurs" Acesta oferă consumatorilor originale de lămpi Tiffany, decorate cu bronz antic sau cu motive florale.
  • Aparate electrice foarte diverse fabricate în orașul Gus-Khrustalny.
Modelul companiei "Northern Light"
Modelul firmei "Svetresurs"

Modele forjate

După ce ați cumpărat un candelabru, la fabricarea căruia a fost folosit fasonarea, puteți aduce sofisticarea și nobilimea în interiorul dvs.

Designerii au reușit să creeze multe opțiuni pentru lămpile din fier forjat. Diferitele linii și curbe, realizează atît deschiderea, cît și severitatea, atât ușurința, cât și grandoarea. În birouri și camere de zi, lămpile moderne rusești cu piese din fier forjat sunt la fel de atractive, bine compatibile cu lemnul și piatra. Folosind astfel de candelabre într-o cameră modernă, puteți obține un sentiment de eclectism.

În candelabrele forjate pot fi forme și curbe foarte complexe, tot felul de ornamente care fac lampa unică. În ciuda apariției uneori de modă veche a candelabrelor, producătorii ruși dotează astfel de dispozitive cu cea mai recentă tehnologie.

Produse din alamă

Castoarele din alamă pot fi făcute antice și în exterior nu pot fi distinse de cele care au fost atârnate în cele mai rafinate case cu câteva secole în urmă. Acum toata lumea poate face note aristocratice in casele lor.

Numărul de paranteze și "lumânări" poate fi foarte diferit, producătorii sunt gata să ofere candelabre din alamă cu o patină, există chiar variante completate cu cristal.Este lustruit și tratat folosind o tehnologie specială pentru a obține o finețe maximă, ceea ce elimină acumularea de praf. Lampa va străluci mereu, iar designul de papillons pentru conectarea pandantivelor de cristal nu este practic supus deformării.

Avantajul fără îndoială al alamelor este o mare varietate de nuanțe, rezistența relativă și ușurința.

Produsele din alamă mată și mată sunt foarte solicitate. Multe candelabre sunt echipate cu un strat termic care le permite să fie instalate în siguranță pe un tavan suspendat. Reflectoarele reflectorizabile contribuie la creșterea semnificativă a iluminării, distribuirea uniformă a luminii.

Întreprinderile rusești nu se limitează la lămpile de plafon, de asemenea, puteți găsi candelabre pe umerase în gama lor.

Avantajul acestei soluții este compatibilitatea cu plafoanele suspendate și suspendate. Panza nu se va topi sau nu se va rupe, dar în același timp, iluminatul din cameră va fi suficient.

O varietate de modele este de asemenea prezentată pe scară largă - există modele de lămpi, echipate cu două, trei lămpi deodată, există modificări cu șase brațe.Formele sunt rafinate: "roți de mână", "crini", "încuietori" și alte modificări potrivite pentru diferite stiluri de design interior.

Industria electrică din Rusia a făcut într-adevăr un pas gigantic. Prin caracteristicile stilistice și tehnice ale produselor, ea a prins-o cu concurenții săi străini și se menține cu aceeași încredere în același nivel cu ei.

Mai multe detalii despre candelabrele unui brand popular rusesc arata mai departe.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor