Lustre cu nuanțe de tesatura

Candelabrele cu nuante de tesatura au fost foarte populare de mai multi ani. Acestea efectuează două funcții - ele adaugă accente strălucitoare interioarelor și luminează încăperea. Designerii prezintă anual modele noi de corpuri de iluminat cu modele și forme interesante pentru clienți. Prin urmare, candelabrele moderne cu nuanțe de țesături sunt potrivite pentru orice cameră.

Caracteristici speciale

Un candelabru cu o nuanță textilă este o piesă originală de mobilier care are o serie de caracteristici:

  • Pentru fabricarea diferitelor tipuri de textile folosite - organza, mătase, lenjerie, sacoșare. Fabricul joacă un rol în alegerea stilului și designului camerei. De exemplu, pentru a crea o Provence confortabilă, rustică, experții recomandă preferința țesăturilor grosiere și naturale.Într-un interior clasic rafinat, pânzele scumpe și elegante sunt potrivite.
  • Amvonul are în mod necesar un cadru - metal, lemn sau plastic.
  • Producătorii oferă o varietate de forme - figuri obișnuite (rotunde, conice) și abstracte (hemisphere, paralelipiped).
  • În funcție de configurația candelabrului, se poate împrăștia lumina în jos și reflectă razele din tavan.
  • Nuantele de lampă pot fi decorate cu adăugiri interesante - panglici cu franjuri, pandantive de cristal, draperii, pietre, arcuri și flori. Arată elegant și luxos.

Pentru merite candelabrele cu nuante de tesatura includ durabilitatea lor (ele nu pot fi rupte), create de o lumina moale, difuzata, usurinta de ingrijire, practic.

deficiențe Puteți apela o mulțime de greutate (în cazul în care cadrul este făcut din metal) și dificultatea de îngrijire pentru unele țesături.

tipuri

Designerii disting mai multe clasificări ale speciilor de nuanțe textile:

  • În funcție de tipul de atașament. Cârligele suspendate sunt cele mai frecvente. Ele se disting printr-o suspensie lungă (cablu, tub, lanț), care este montat pe un cârlig în tavan. Această opțiune este ideală pentru camere spațioase cu tavane înalte și unde este necesară iluminarea puternică. Pe locul doi se află plafonul.Ele par a fi îngrijite datorită atașării lor la bara montată în tavan. Plafonierele sunt potrivite pentru încăperi mici.
  • Prin numărul de becuri. Un singur tub și multi-bec se disting.
  • În funcție de tipul lămpilor. Incandescent, halogen, fluorescent, LED - alegerea depinde de preferințele personale și de capacitățile financiare.
  • În direcția stilistică. Aici sunt populare candelabre clasice, stiluri moderne, rustice - țară, Provence, modern - loft și hi-tech.

materiale

Candelabrele sunt fabricate din două tipuri de materiale.

Rama este realizată din metal durabil, sticlă, plastic sau lemn. Metalul este mai durabil, plasticul este practic și prețul pentru acesta este scăzut, dar lemnul este un material combustibil cu care este necesar să se respecte tehnicile de siguranță împotriva incendiilor.

În rolul de materiale moi sunt o varietate de țesături.

Ele trebuie să fie foarte rezistente la expunerea pe termen lung la temperatura lămpii. În caz contrar, culoarea materialului va disparea rapid.

De asemenea, materialul nu trebuie să se auto-aprindă, având în același timp o transmisie ridicată a luminii. Opțiunea cea mai accesibilă este chintz. Nu este scump, va servi mai mult de un an.

Satin se distinge datorită gamei largi de culori și texturii plăcute. Fibrele dense ale țesăturii fac ca lumina să fie camuflată și să creeze o atmosferă intimă, relaxantă.

Atlasul pare scump, potrivit pentru decorarea camerelor de zi și a halelor. Are o capacitate mare, datorită căreia camera va fi întotdeauna strălucitoare și strălucitoare.

Elementele de iluminat, acoperite cu mătase, arată aristocratic și elegant. Dezavantajul acestui material este că nu este durabil.

Țesătura dantela pare interesantă, modelele creează un stil original și aspect.

Utilizați în interior

Candelabrele cu nuante de tesatura sunt universale. Ele sunt potrivite pentru orice cameră și sediu. Principalul lucru este să alegeți modelul și stilul potrivit.

Spațiul spațios al camerelor de locuit este accentuat în mod favorabil de vestiarele mari, învelite în țesături ușoare sau cu dantele. Un astfel de văl va permite să împrăștie lumina asupra întregii zone, să asigure luminozitatea și iluminarea înaltă.

În dormitoare pentru a crea o atmosferă intimă confortabilă, este mai bine să alegeți un candelabru mic, cu o nuanță de țesături dense și scumpe.

Aparatul elegant poate fi ales pentru orice tip de design. Pentru stilurile de țară (Provence, țară), țesături naturale potrivite (lenjerie, pânză,chintz) și ornamente florale laconice, într-un interior clasic merită adăugate fringe, bibelouri, țesături de nuanțe profunde, nobile bogate.

De asemenea, în camerele pentru copii sunt folosite abajururi. Desene sunt aplicate pe tesatura - flori, avioane, masini, fluturi, eroi de basme, benzi desenate, desene animate, carti.

Orice model și formă vor face pentru bucătărie, dar toate țesăturile tind să absoarbă mirosurile și să se murdărească repede. Prin urmare, materialul trebuie să fie selectat cu hidrofug, ușor de curățat.

În orice caz, abajurul va face camera confortabilă, va decora camera, își va schimba atmosfera, va aduce farmec și vă va ajuta să vă bucurați de casă.

îngrijire

Există o opinie conform căreia abajurul din material textil nu este practic, este dificil de a avea grijă de el, un astfel de dispozitiv de iluminat este depășit și nu se încadrează în interioarele moderne. Mulți designeri nu recomandă instalarea unui abajur în baie și în bucătărie pe sobă. Aici, materialul va avea rapid un aspect inestetic din cauza umidității ridicate, a aburului și a grăsimilor depuse.

Producătorii de abajur oferă o mare selecție de țesături diferite care sunt ușor de curățat în moduri cele mai obișnuite.

Astfel, materialul poate fi curățat cu un aspirator, cu o perie uscată sau cu o cârpă umedă. În orice caz, înainte de curățarea sapa este deconectat de la rețeaua electrică, după ce este uscat în mod natural, fără a folosi încălzitoare și uscătoare.

Metodele de curățare umedă și utilizarea produselor de curățare trebuie evitate.

Exemple frumoase în interior

Nuanțele lămpii atenuează luminozitatea lămpilor, absorg razele, împrăștie lumina, atenuând-o și creând o atmosferă caldă. Orice umbra de lampă va atrage vederi, se va concentra pe stilul camerei, dând farmec și eleganță.

Un abajur deasupra mesei este întotdeauna frumos și acasă, deoarece unește toate gospodăriile. Stilul rafinat al interiorului este subliniat de o culoare placuta a coralului, modele si franjuri. Lumina este direcționată direct spre masă, ușor atenuată, datorită căreia se creează atmosfera de relaxare și relaxare.

O mică nuanță netedă pe cadrul din plastic se va potrivi în dormitor și în camera copiilor pentru fată. Arată elegant și neobișnuit. Schema de culori este calmă, iar dantela adaugă jucăuș și tandrețe.

Pentru un astfel de dormitor trebuie să alegeți candelabru potrivit - elegant, frumos, mare.Acest interior este cel mai potrivit pentru o abajur cu tesatura densa roz, decorata cu margini si ciucuri. Tonurile alb-bej se amestecă armonios cu un indiciu de trandafir praf, dând nobilime și stabilind o dispoziție calmă și calmantă.

Un candelabru coquettish cu trei nuanțe de material ușor, împodobit cu dantelă, este o opțiune minunată în dormitor. Candelabrul arată fără greutate, ca și cum norii albi sunt iluminate de lumina soarelui. Aceste opțiuni vor face apel la fete adolescente, decorând și dând interiorului o sensibilitate.

Plafonul cu plafon de țesătură este un tip popular de candelabru. Este potrivit pentru camere mici. Acest model arată scump și elegant - combină perfect țesăturile dense, aplicațiile florale brodate și decorul sub formă de picături de cristal.

Camera copiilor pentru nou-născut trebuie să fie drăguță, confortabilă și luminată. Aparatura albă cu imprimare fluture este în armonie cu tapetul. În tandem, ele creează greutate, sunt relaxante și arată original. Candelabru neobișnuit adaugă țesături ondulate și bile agățate în diferite culori.

Veți afla mai multe despre candelabre cu nuanțe de țesătură din următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor