Lustre cu păsări

 Lustre cu păsări

Iubitorii de design neobișnuit au apreciat mult timp iluminatul cu figuri de păsări. O gamă excepțională de modele vă permite să alegeți cea mai bună opțiune pentru orice cameră: de la camera de zi până la camera de toaletă, de la sala de cafenele până la terasa de vară.

Motive ornitologice din interior

Păsările ne privesc nu numai de pe desenele de pe tapet sau perdele, de pe rafturile dulapului sau de la masă, ci și de a urca literalmente în tavan. În mod tradițional, lustre, lămpi, lămpi de perete, lămpi de podea cu păsări decorează camerele în stilul Provence. Cu toate acestea, varietatea de forme, dimensiuni, materiale de care sunt făcute, ușurează montarea acestora în orice interior, de la clasic la modern.

Gama de prețuri

Costul modelelor cu păsări este determinat de dimensiunea produsului, materialele și de popularitatea mărcii.

O mică lampă de pandantiv poate fi cumpărată pentru 4000-6000 de ruble, un candelabru pandantiv, pe care se așază mai multe păsări, va costa între 13 000 și 40 000 de ruble. Pentru lampa de plafon în stil ornitologic trebuie să plătiți aproximativ 15.000 de ruble. Un candelabru sub forma unei cuști cu o pasăre în interior este vândut pentru 8000-9000 de ruble.

O gamă largă de prețuri vă permite să decorați orice cameră cu o lampă neobișnuită.

Practic, orice model: de la produse ieftine de la producătorii chinezi la opere de artă de designer pot fi achiziționate la magazinele online.

Idei de proiectare a zborurilor

Alegerea candelabrelor cu păsări ușoare nu poate fi apelată, varietatea modelelor este prea mare: de la becuri cu lămpi minimaliste cu aripi (Ingo Maurer) la candelabre impresionante cu coarne sau nuanțe și figuri cu pene (Maytoni, Favorite, Loft). Tema minimalismului continuă un candelabru încântător, sub forma unei păsări care se grăbește (Hommin). Fabricat din metal, pare încă fragil și fără greutate.

Fanii de forme nemaipomenite din interior vor dori cu siguranță lampa lui Ed Carpenter, Dove of Peace.Similar cu o jucărie drăguță, va fi destul de în loc în pepinieră sau pe terasa de vară.

Dacă este necesară o lampă de tavan mică, o alegere interesantă ar fi o lampă, în formă de jumătate de ouă. Din ea arată o mică pasăre curioasă, aplecată pe cochilie (Olivier Chabaud, Jean François).

Pe piață există multe modele cu nuanțe sau coarne, realizate sub formă de lumânări. Păsările sunt montate pe un cadru sau suspendate de la lampă și par să se hrănească în aer.

Cel mai adesea, plafonul acestor candelabre este fabricat din stofă sau sticlă. Lumina moale, ușor amuțită, care curge din draperii, creează o atmosferă confortabilă și familiară.

Cum sa alegi?

Cumpărarea unui candelabru datorită caracteristicilor camerei pentru care dispozitivul de iluminare. Becuri cu nuanțe mari de țesături, arcuri și manșete sunt ideale pentru dormitor. Un candelabru mare cu figuri de pasari sau un candelabru celular va fi o adevarata decorare a livingului.

Există multe modele concise și funcționale pentru bucătărie. De exemplu, se poate agăța un candelabru metalic alungit în alb, cu patru becuri dispuse într-un rând (Phube). Sub ele, pe bordură, se așezară drăgălași birdieni.Rudele lor privesc cu curiozitate dintr-o altă lampă alungită (Illuart). Lămpile sale sunt încadrate de nuanțele celui mai subțire, aproape invizibil pahar.

În grădiniță, este mai bine să închideți lampa, la care sunt atașate figurile de păsări în aer, copiii vor fi fericiți să le examineze. Seara, păsările aruncău umbre uimitoare pe pereți și pe tavan.

În unele modele, figurinele birdiilor sunt foarte naturaliste, în altele sunt mai degrabă stilizate. În unele versiuni ale lămpilor, păsările sunt făcute într-o singură culoare, în altele sunt colorate în culori vii, precum și omologii lor de viață.

Designerii sunt sfătuiți să repetă cu siguranță motivul ornitologic din interior, pentru a sublinia frumusețea candelabrului. Aceasta poate fi, de exemplu, o figură decorativă a unei păsări pe o noptieră, o imagine pe perete sau un model pe perdele și perne.

Locul în interior

Candelabre-cuști cu păsări atrage puncte de vedere. Ele sunt extraordinar de elegante și ușoare. O lumină moale se revarsă prin barele subțiri ale cuștii, păsările luminează frumos și par a fi în viață. Aceste candelabre sunt situate în centrul tavanului. Atunci când alegeți culoarea albă, mată,aur sau argint provin din culorile generale ale camerei.

Mărimea cuștii, forma, înălțimea, culoarea și grosimea barelor trebuie să fie în armonie cu stilul în care este susținută.

Varietatea opțiunilor pentru celule vă permite să alegeți un candelabru sau o lampă pentru camere spațioase cu tavane înalte și pentru camere mici.

  • Pentru o cameră mică, este suficientă o cușcă de candelabru cu un singur bec. Înălțimea plafonului nu contează, deoarece astfel de lămpi sunt echipate cu o suspensie reglabilă.
  • Cu iluminarea unei încăperi mari, un candelabru cu coarne mai bine plasat în cușcă se va descurca mai bine. În plus față de cifrele de păsări, acesta poate fi decorat cu pandantive de cristal, elemente decorative de textile, candelabre. Uneori sub formă de cuști cu păsări se face plafonul unui candelabru mare.
  • Pentru camerele în stilul shebby-chic, barele din cușcă sunt decorate cu margele de sticlă, margele, învelite în flori și panglici artificiale, creând imagini delicate și romantice. În cușca de candelabre poate fi o pasăre sau multe figuri de diferite dimensiuni și culori. La fel ca păsările reale, ele sunt situate pe găuri și crengi. Se pare un alt moment, și ei vor începe să zboare de la loc la loc și de distracție twitter.

În plus, urmăriți revizuirea unui candelabru cu șase brațe cu păsări.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor