Creative candelabre de aeronave

 Creative candelabre de aeronave

Designul camerei pentru copii este conceput nu numai pentru a crea pentru copil un mediu confortabil și interesant pentru viața sa, dar și pentru a contribui la dezvoltarea imaginației sale creative și a gustului estetic.

Iluminarea unei încăperi pentru un copil (la orice vârstă poate fi) joacă rolul unui declanșator al gândirii atât a părinților, cât și a copilului însuși, despre cum ar trebui să pară o locuință armonioasă și confortabilă. Pare adulților că principalul lucru este calitatea iluminării, iar forma lămpii este secundară. Dar zborul de fantezie este specific unui copil și, uneori, el poate zbura la avioane de candelabre.

tipuri

Candelabrele sub forma de aeronave, ca multe altele, sunt împărțite în două categorii:

  • plafon;
  • suspendat.

Alegerea unei surse de lumină pentru cameră, trebuie să se bazeze pe dimensiunile camerei în sine.

  • Într-un spațiu mic ar fi versiunea plafon adecvată a candelabrului. Pentru a ajunge la aceste dispozitive este dificilă, așa că acestea sunt adesea atârnate în camera pentru copii de vârstă preșcolară, sau dacă există animale la domiciliu.
  • Tavanul înalt decora planul cu lampă suspendat. Acest lucru vă va permite să reglați lungimea lămpii pentru ao încadra în mod armonios în cameră. Dimensiunile unei astfel de lămpi sunt adesea destul de mari, astfel încât nu vor trece neobservate în interior. Există ambele versiuni ale aeronavelor pentru copii, precum un simplu biplan și modele puternice de luptă.

Modelele suspendate sunt atașate la plafon cu cabluri subțiri, creând efectul unei mișcări imaginare a avionului în aer.

Unde este montat iluminatul?

Prin iluminarea candelabrelor unice se folosesc lămpi cu plafon alb, rotunde sau cilindrice, care sunt cel mai adesea montate sub aripile unui avion pe un cadru metalic. Ramează întreaga structură a luminilor spectaculoase din jurul perimetrului.

Nu este exclusă opțiunea când lămpile sunt instalate în nas în locul motoarelor aparatului "aeronavă". Aripile puternice pot fi echipate cu un șir lung de lămpi cu halogen sau cu diode.

În modelele de sticlă se utilizează adesea o lumină de fundal moale, care emite o lumină slabă. Economisește energie și poate servi și ca lumină de noapte.

Plafonul de candelabru sub forma unei aeronave este optim pentru camera copilului: există o mulțime de lumină atât pentru zona de joacă, cât și pentru zona de relaxare.

Cum sa alegi?

Alegerea unui candelabru de design similar în grădiniță, trebuie să luați în considerare câteva puncte:

  • În cazul în care camera are un pat supraetajat, este mai bine să abandoneze modele suspendate. Nu toți părinții iau acest lucru în serios. Dar pentru copii, o lampă făcută într-un astfel de design de joc poate provoca o dorință de a ajunge la ea.
  • Designul ar trebui să se încadreze armonios în grădiniță, să sublinieze decizia stilistică generală. Dimensiunile candelabrelor sunt direct proporționale cu dimensiunea camerei.
  • În ceea ce privește soluția de culoare: este necesar să se concentreze pe nuanțele de bază ale camerei. În cazul în care pepinieră nu este plină cu culori luminoase, puteți permite un candelabru de mai multe culori. În caz contrar, ar trebui să acordați preferință produsului într-o schemă de culoare calmă.
  • De fapt, vor arăta sconcesele de perete sau lămpile de masă, realizate în același stil de joc. Acest lucru va aduce armonie și confort în interiorul grădiniței.
  • Candelabruul ar trebui să lumineze bine încăperea, astfel încât să existe suficientă lumină pentru a practica sau a juca. Becurile deschise în proiectare sunt alese cu un strat mat, care va proteja ochii copilului.
  • Sursa de lumină trebuie să respecte toate regulile de siguranță, în special pentru modelele suspendate.

Opțiuni în interior

Modelul candelabrelor de aeronave poate fi punctul culminant al interiorului. Acest lucru este unic în sine și va atrage întotdeauna ochiul. Mulți oameni naivi cred că o astfel de lampă se potrivește bine doar în camera băiatului - aceasta este doar prejudecată.

În funcție de interesele copilului, o cameră unică de interior poate fi în camera unei tinere fete. Addicțiile adolescenților moderni nu se limitează la manecute, copertine și o varietate de nuanțe roz în interiorul camerei fetei. Uneori, hobby-urile lor sunt foarte creative, laconice și dureroase.

Varietatea soluțiilor moderne de decorare vă permite să utilizați un accesoriu interesant și practic în diferite stiluri de interior și camere cu scopuri diferite.

De exemplu, un produs realizat manual într-o versiune din lemn ar fi adecvat într-un stil rustic, stil de țară, țară sau casă de vânătoare.Puteți atârna candelabruul în sufragerie sau într-o sală de mese spațioasă - aceasta va da dinamica camerei.

Structurile metalice monocrome în alb și negru sunt ideale pentru stilul high-tech sau modern. O bucătărie sau un birou cu o asemenea lampă va arăta proaspătă și modernă.

Modelele de modă veche ale avioanelor ca candelabre vor fi apreciate de iubitorii decorării casei lor "semi-antice".

Un avion de zăpadă alb poate decora camera unui birou spațios sau a altui spațiu de lucru.

Puteți completa interiorul cu candelabru de aeronave, făcând un "nor" cu propriile mâini. Citiți mai multe în videoclipul de mai jos.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor